25
jun
Seneste opdatering: 26/6-10 kl. 0020
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

bliver i følge Channel Four ikke mere udbredt, men mere radikal på alle fløje. Artiklen frikender English Defence League for ekstremisme og racisme, men det er klart, at hvis de fortsætter med at vokse sig store med samme hast som nu, får de hooligans ind, der ikke kan kontrolleres.

Convictions point to rise of far right extremismNATION OF STRIFE AND STRAIN

FNs flygtningekonvention er forældet

Eksempelvis forekommer det underligt, at en flygtning fra Iran flygter gennem mange europæiske lande før de kommer til Center Sandholm i Nordsjælland, hvor det magiske ord asyl fremstammes. Men alle de europæiske lande har underskrevet Flygtningekonventionen og skal derfor yde præcis den samme beskyttelse, som Danmark kan yde. Men sagen afgøres jo nok af, at Danmark er et rigere og bedre (økonomisk) land at søge asyl i, end de andre lande er. [..]

FNs Flygtningekonvention nærmer sig de 60 år, og tiden er løbet fra den. Nutidens globale flygtningeproblemer og folkevandringer, oftest repræsenteret ved “økonomiske” flygtninge, er uegnet til at blive løst af den forældede konvention fra 1951.En ny flygtningekonvention efterlyses derfor. Hovedlinjen i en ny konvention skal være nærhed, hvor flygtninge skal forpligtes til at søge asyl i nærmeste (nabo) land. Vi skal ikke tillade, at flygtninge drives ud på en rejse Jorden rundt, eller er i lommen på kyniske menneskesmuglere. Af Peter Skaarup, MF, næstformand for Dansk Folkeparti

“SF´s inhumane udtalelser”

Et kig ind i Lars Ohlys forestillingsverden, der rummer en del problemer. Bare to. For det første er det lidt svært at vide, hvad SF overhovedet mener i fremmedpolitikken, især når man sammenholder partiprogrammet med f.eks. Søvndals skud fra hoften. For det andet er Vänsterpartiet både historisk,  indholdsmæssigt og også i størrelse idag, snarere et søsterparti til Enhedslisten. SF er grundlagt på et brud med kommunismen i 1958. Hvornår brød VP(K) med kommunismen? Hvad var skæringsdagen? Føler SF sig som søstre til dette parti af nølende afkommunificerede fantaster ?

Hur kommenterar du Sverige demo kraternas framgångar i flera opinionsmätningar?
– Framgången har nu brutits något men man kan räkna med att det finns en risk för att de blir företrädda i riksdagen. Men jag tror att vi kan klara att hålla dem utanför därför att det finns en stark solidaritetskänsla bland många, och det är få som är främlingsfientliga eller rasistiska. Sverigedemokraterna har samma människofientliga politik som Bevara Sverige svenskt hade och som bygger på att människor ska behandlas olika beroende på varifrån de kommer. Jag kommer att motarbeta dem på alla sätt. Men det farligaste är om de etablerade partierna tar över deras politik. Det har jag sett exempel på lite grand i Sverige men framför allt i Danmark och också Norge. I Danmark är det så tydligt att vårt systerparti Socialistisk folkeparti inte uttrycker sig på ett humant sätt när man pratar flyktingfrågor, utan man har gått i fällan av att låta Dansk folkeparti sätta dagordningen. Världen idag möter partiledarna

Landskrona: Uvederhæftigt glansbillede

Eigaards artikel om Sverigedemokraterna er forudindtaget journalistik.

Af Morten Uhrskov Jensen, Weekendavisen

I Weekendavisen den 18. juni kan man læse en artikel af Henrik Eigaard, »Nuancer af brunt«. Den handler om den skånske by Landskrona, og den handler om det indvandrerkritiske parti Sverigedemokraterna .

Titlen som refereret ovenfor lader ikke læseren i tvivl: Sverigedemokraterna er »indvandrerfjendske« , og i billedteksten fortælles det, at partiets leder Jimmie Åkesson »skridter fronten af forud for et vælgermøde på torvet i Landskrona.«

Henrik Eigaards artikel er et studie i forudindtagethed. Det lykkes Eigaard at fremstille Sverigedemokraterna s vælgertække i netop Landskrona (der af en befolkning på ca. 40.000 har 13.000 med rødder uden for Sverige) som noget besynderligt, der ikke rigtig er til at begribe.

I artiklen får Eigaard mindst tre gange demonstreret, at han intet ønske har om at oplyse læserne om Landskronas virkelighed anno 2010. Det er i alle tre tilfælde ubegribeligt, at Eigaard kan begå så grov disinformation, idet alle nedenstående oplysninger er frit tilgængelige på nettet.

1. Henrik Eigaard kommer ind på, at Sverigedemokraterna muligvis, muligvis ikke, kommer i Riksdagen efter valget til september. Helt uforståeligt nævner Eigaard i den sammenhæng ikke, at der i Sverige ikke reelt eksisterer hemmelig afstemning, idet vælgerne selv ved et bord skal udvælge sig stemmeseddelen med det parti, de ønsker at give deres stemme. Det er ikke en procedure, der fremmer Sverigedemokraterna s muligheder, lagt for had af de svenske eliter, som de er. Denne demokratiske skandale blev senest gennemgået den 23. februar i år i en kronik i Politiken af bl.a. professor ved Aarhus Universitet Jørgen Elklit.

2. Henrik Eigaard kommer ind på det afstumpede overfald med dødelig udgang, hvor en 23-årig mand med mellemøstlig baggrund først overfaldt en 71-årig mand og derpå slog hans 78-årige kone, der forsøgte at komme sin mand til undsætning, til jorden, så hun døde. Dette uhyre grove overfald bliver af Eigaard beskrevet som »et ulykkeligt dødsfald«.

3. Henrik Eigaard citerer en sognepræst Bengt Karlgren for at sige, at »i Landskrona er der mange ældre, som er bange for at gå ud om aftenen. Ganske vist er det meget få, der bliver udsat for noget…« Nej, Henrik Eigaard, det er ikke »meget få«, der bliver »udsat for noget«, og det kunne du have forvisset dig om ved at gå ind på den svenske statistik bra.se. Her kan man læse, at der i 2009 blev anmeldt 451 tilfælde af vold i Landskrona Kommun. En tilsvarende kommune i Danmark ville have i omegnen af 150 anmeldelser. I Landskrona blev der ligeledes i 2009 anmeldt 36 tilfælde af voldtægt, heraf 32 fuldbyrdede. Et gennemsnitligt antal i en kommune af tilsvarende størrelse i Danmark ville være fire til fem. Disse tal for Landskrona svarer for øvrigt ganske godt til de samlede svenske tal, der siger ca. 80.000 anmeldelser for vold (Danmark godt 17.000) og knap 6.000 anmeldte voldtægter (Danmark omkring 500). Og det i et land, der har en befolkning, der er kun godt 60 procent større end den danske.

Sverige modtog i 2009 33.000 personer som følge af familiesammenfø ring, overvejende fra Den tredje Verden. Sverige bevilgede i 2009 ca. 9.000 personer asyl, det relativt suverænt højeste tal i Europa. Storbritannien, Tyskland og Frankrig toppede til sammenligning listen med mellem 10.400 og 12.500 godkendelser.

Ud af en befolkning på omtrent 9,3 millioner har mellem 1,7 og 1,8 millioner deres rødder uden for Sverige. Sverige har igennem et par årtier ført en udlændingepolitik, der er uden sidestykke.

Henrik Eigaard skal med djævelens vold og magt have gennemtrumfet en politisk korrekt vinkel. Problemet er blot, at denne fremgangsmåde afslører Henrik Eigaard som uvederhæftig.

Weekendavisen, debat 25.06.2010, ikke online. Med forfatterens tilladelse.

************************************************************************************

Landskrona – et gammelt problem

Problemerne begyndte allerde ved væftets nedlæggelse i 1982, og i årerne derefter, hvor de tomme lejligheder fyldtes op med indvandrere og og på rekordtid  gjorde byen til Sveriges  mest indvandrertætte. Denne reportage er fra år 2000, da alle de røde lamper allerede lyste.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robin Shadowes
Robin Shadowes
12 years ago

Jag är en av dom svenskar som verkligen inte står ut längre att leva under dessa förhållanden. Jag är hjärtligt trött på åsiktsförtrycket och pk-diktaturen.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Hvor er Lars Trier Fjogensen, Aslak Nore og de andre ignoranter mon nu henne? 😀 Skulle dette virkelig være vejen fremad for DK? Vi har vist rigeligt med problemer i forvejen … http://spn.dk/fodbold/vm2010/gruppee/holland/article2094316.ece Etnisk uro i Hollands VM-lejr Af TROELS HENRIKSEN, spn.dk’s udsendte medarbejder Offentliggjort 10.06.10kl. 17:47 En af de hollandske spillere er kommet med kommentarer, som er blevet fortolket som racistiske. Holland har holdt VM-problemerne nede Knysna Så er det slut med at bruge det sociale internetnetværk Twitter for de hollandske spillere under VM. Den hollandske kantspiller Eljero Elia har under en livestreaming med video, sammen med holdkammeraten Ryan… Read more »

Menig 442
Menig 442
12 years ago

“Sverigedemokraterna har samma människofientliga politik som Bevara Sverige svenskt hade och som bygger på att människor ska behandlas olika beroende på varifrån de kommer.”
Det betyder, at man er kun en god svensker, hvis man retter sig ind efter de fremmede. En slags omvendt ulighed, som giver svensken en følelse af at være så god og prægtig.
Hvordan fanden kan de svenskere, der betaler gildet, da holde ud at leve under et sådan godhedsdiktatur. Jeg fatter det ikke.

Tine
Tine
12 years ago
Reply to  Menig 442

Det samme spørsmålet har jeg stillt meg hvordan svensker holder ut et godhetsdiktatur. Nå er det en del svensker som har “fått nok”, vil ha forandringer og ser da SD som eneste alternativ. Jeg skal ikke rakke ned på svenskene men har møtt mange svensker som selvkritisk at det “de har latt det gå for langt”. Jeg har også møtt svensker som har vært fortvilet over dette i mange år. Hvorfor det ikke har blitt dannet oposisjon mot dette godhetsdikaturet tidligere er en avhandling i seg selv. I hele europa har politisk korrektheten (i alle ulike former) gått for langt,… Read more »

jdm
jdm
12 years ago

Dette uhyre grove overfald bliver af Eigaard beskrevet som »et ulykkeligt dødsfald«

Jamen, det var da ulykkeligt. Konen skulle bare ha fået en ordenlig omgang tæsk.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x