28
jun
Seneste opdatering: 28/6-10 kl. 2341
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er set mange gange før. Tysk politi er i fare i adskillige storbykvarterer, men i forgårs trappede det op. Havde angriberne brugt skydevåben, som der ikke er mangel på, kan man prøve at forestille sig resultatet. You Tube finder videoen “upassende”, så vi har downloadet en kopi. Uploaderen kalder den “politi-brutalitet”. Man kan finde en passende titel, når man har læst teksten. (Se  også : Blindt had mod tysk politiHamburg-Billstedt: En bydel tipper“Det er vores bydel. Vi er arabere!”, “Angstrum” – no-go zoner i Tyskland.)

En 46-årig politimand fik et livfarligt kraniebrud.. En 44-årig fik brækket næsen, tre andre politifolk blev såret af sten og slag. Åbenbart var de alle bevidst blevet lokket i en fælde.

Klokken 21,30 får mandskabet på “Peter 47/2 ‘ i Neuwiedenthal meldingen:» Slagsmål på Neuwiedenthal Station«. Ren weekendrutine i dette område, tænker de to erfarne politifolk. Minutter senere må de kæmpe for deres liv på stationen. Så de ser på hjørnet af Rehrstieg/Striepenweg den 27-årige Peter R. Manden viser sin penis og for at fornærme politifolkene.

Da politifolkene stiger ud, bliver de angrebet af en horde af bøller. En 46-årig kommissær falder til jorden. Så tager en gerningsmand tilliøb og træder ham med fuld kraft i hovedet, og stikker umiddelbart efter det af. Betjenten fik et fatalt kraniebrud ved øjet. Desuden brækker han kæben og kindbenet. Hans kollega får hals og nakkeskader. Så ankommer en civil patruljevogn. Også her bliver en ledende politiofficer straks angrebet og såret i ansigtet. Endelig når patrulje ‘Peter 47 /1’ gerningsstedet.

En gerningsmand flugtsparker en 44-årig chefinspektør, i ryggen. Hans kollega (44) får brækket næsen. Først efter at snesevis af biler er ankommer fra hele Hamborg, kommer der kontrol over situationen. 16 mistænkte anholdes. De hedder Igor, Diyan, Ali, Noor eller Talep og er tyske. De fleste er i forvejen kendte af politiet. Den mand, der angiveligt trådte en betjenten i hovedet, er en tysk -tuneser(31). Det lykkes ham at flygte. Alle andre mistænkte blev løsladt. Man kunne kun påvise almindelig deltagelse i slagsmål, ingen specifikke angreb mod politiet.

Senator Christopher Ahlhaus fordømte angrebet: “Nu er målet fuldt. Den seneste episode viser endnu en gang behovet for længere straffe for vold mod politiet.” Politimesteren Werner Jantosch, der i går besøgte de sårede forurettede politifolk, sagde:” Dette hjerteløse angreb gør mig målløs. Deres vold mod politiet er i særklasse modbydelig.” Joachim Lenders fra det tyske politiforbund beskrev gerningsmændene som” underklasse”og “afskum “. Hamburg: Migrantenmob greift Polizisten an, (foto og video). Polizisten von Jugend-Horde überfallen, Beispielloser Angriff auf Hamburger PolizistenFünf Polizisten bei Randale teils schwer verletzt. (Snaphanens oversættelse.)

Naser Khaders seneste fata morgana: I sommervarmen opdager de nok intet

Naser Khaders personlige brand er at postulere, og aldrig udpege eller konkretisere, eksistensen af moderat islam. Det siger alt at hans fallerede initiativ for et par år siden hed Demokratiske Muslimer, ikke Demokratisk Islam. Behændighedstricket hvor islam forvandles fra et dogmatisk system med essens, til en ansamling af individer, af hvilke flere utvivlsomt er velmenende og moderate, er alment fastslået praksis verden over, men selv på disse præmisser led bevægelsen en hurtig, men krank skæbne.

Hans måbende tavshed ved Christiansborgkonferencen sidste år, da han (efter hukommelsen) af Wafa Sultan blev spurgt om Muhammed var muslim eller “islamist”, var et af de sidste knæk for mig. Der findes formentlig ikke nogen bedre lakmusprøve til at teste reformivrige, angiveligt ‘moderate’ muslimer, end spørgsmål vedrørende Muhammed, ‘uswa hasana’ og ‘al-insan al-kamil’, fuldkomment menneske og rollemodel for alle tider. Så falder bedraget ynkeligt til jorden, og spørgsmålet bliver egentlig kun om tavsheden bundede i afsløringen af hans projekts dogmatiske håbløshed, eller helt konkret i en sikkerhedsvurdering: Svarer jeg, Naser Khader, sandt, vanskeliggøres min situation i det danske gadebillede betydeligt, PET bliver måske sure på mig, og den normalisering af mit liv jeg drømmer om fordufter som et fata morgana i Khaybar-oasen morgenen efter Muhammeds raid. Så hellere tie. Det er jo kun de gamle mennesker her i salen der bemærker det.

Sommervarmen kan meget vel også have været motiverende for den yderst tyndbenede afledningsmanøvre reformator-wannabe Khader forsøger sig med på Sappho, taget med hoserne nede i at lyve om Geert Wilders,  for man kan vel umuligt forestille sig at niveauet afspejler hans egen intellektuelle formåen. Men påfaldende er det at han ikke, som alle vel gør, kopierer citater direkte fra kilden. I hvert fald er ‘mosque’ stavet forkert to gange:

I want to tear down mosks…” (..) “I’ll be the first to go with cement and bricks to close down those mosks

‘Kontekstkortet’ er som bekendt blevet skamredet af Khaders trosfæller, men her er det altafgørende hvad det er Wilders taler om, og det er “radical mosques”, se f. eks. her. Khader mener altså det er et problem at en politiker ønsker lukning af åbenlyst samfundsundergravende institutter og kaserner på egen jord. Bruger man yderligere Google Translate på den hollandske avisartikel Khader selv linker til, hvor Geert Wilders taler om ‘knæskud’, bliver meningen en noget anden end den Khader prøver at manipulere frem:

Politi vil gerne uroligheder i Tilburg skarpe skyde oprørerne, så den ville påtage sig en forebyggende effekt. “Det siger sig selv, hvis politiet to gange om knæskallen er hit,” forventer PVV leder.

Agenterne skal Wilders ‘forslag altid losse et varselsskud og herefter fokusere på at målrette benene på oprørerne. Og ledelsen korps af indenrigsministeren, før der gives grønt lys for udsætningen af oprørerne.

Med andre ord ordenshåndhævelse i en yderst presset situation, involverende Khaders trosfæller, og ikke IRA/Hamas-lignende ‘kneecapping’. At Khader har været presset under skrivearbejdet er brugen af ‘tu quoque’ i sin mest fortærskede form et sikkert tegn på (LFPC):

[…] for mig virker det efterhånden som om, at flere medlemmer af Trykkefrihedsselskabet er skabsfundamentalister: I trækker vejret gennem sammensværgelsesteorier og hylder parolen: ”Hvis du ikke er 100% med os, så er du imod os”. Hvis jeg ikke vidste bedre, ville jeg tro at flere af jer var født i Mellemøsten. Naser Khader: Khader, Wilders og skud i knæene

Religion, tillid og velstand

Vi gengiver som bekendt aldrig den ellers udmærkede Pat Condells angreb på kristendommen. Enten har han ikke tænkt dem igennem, eller også tjener de for ham, ligesom for Richard Dawkins og Sam Harris, som et PK alibi for deres udmærkede kritik af islam som en kaoskraft og skaber af lavtillidssamfund. Også Kai Sørlander har analyseret det gennem de senere år. Støvring  brugt Polen og introduktionen af kommunismen som illustration af, hvor hurtigt et tillidssamfund kan ødelægges. Jeg har brugt Sverige, et tidligere endnu stærkere tillidssamfund i et næsten lige så brat fald. Polen slap af med kommunismen, og kan måske genskabe tilliden, hvad der næppe kan gøres i Sverige. Skaderne vil være meget langvarige eller permanente, kun omfanget af dem er endnu i vægtskålen. Støvring skriver i dag blandt andet om protestantismens historiske betydning for vores samfund:

De borgerlige dyder er solidt forankret i den danske tillidskultur. Af tillid følger vækst, på trods af velfærdsstaten, og det skyldes altså i høj grad ressourcebesparelser på grund af lavere transaktions- og kontrolomkostninger. Jeg må her også nævne religionens betydning for udviklingen af sammenhængskraft og dermed velstand.

I Danmark har vi en protestantisk religion, og det afgørende ved protestantismens historiske gennembrud i Vesten var, at dyder som ærlighed og gensidighed for første gang i vid udstrækning blev praktiseret uden for familien. Den protestantiske etik fremmede desuden hårdt arbejde og sparsommelighed. I protestantiske lande som de nordiske har der derfor været højere velstand og mere generel tillid end i de katolske sydeuropæiske lande for ikke at tale om de islamiske lande i Mellemøsten. Internationale undersøgelser af den amerikanske politolog Ronald Inglehart viser da også, at lande med en protestantisk historie og kernekultur har formået at udvikle høj økonomisk vækst og stabile liberale demokratier. Igen gælder det især de nordeuropæiske lande. [..]

Politisk bør multikulturalismen afvises, for den skaber blot mistillid. Mere kontroversielt er spørgsmålet om, hvorvidt politikerne kan og bør sortere indvandrerne efter kultur, så man får dem fra højtillidslande og undgår dem fra lavtillidslande især Afrika og Mellemøsten. Kasper Støvring: Velstand med højtillidskultur

Tyrkiet i EU: Hvad kunne gå galt?

Nu ved jeg ikke om man skal tillægge Belgiens ord særlig vægt – det kunne jo meget vel hænde at dette misfoster af et land slet ikke eksisterer når den anatolske ladeport bliver slået op til Europa. Så længe produktionen af Guylian chokolademuslinger kan fortsætte under andet flag – good riddance til Belgien, for mit vedkommende. Et sammenbrud i EUs mørke hjerte vil måske være det bedste vi kunne håbe på. Via Jihad Watch (LFPC).

Olivier Chastel, the Belgian secretary of state for EU affairs, in a joint news conference with Spanish counterpart Diego Lopez Garrido, raised the possibility of the opening of a new chapter in negotiations with Turkey in the coming months after Spain, which currently holds the EU presidency, backed Ankara’s bid despite resistance from France and Germany. […] Belgian EU presidency would support enlargement

Tyskland: Krav om test af indvandreres intelligens

Unionspolitiske ledere [CSU og CDU] insisterer på i indvandringsspørgsmål, at mere at se på Tysklands fordele og provokerer med et nyt forslag: Den indenrigspolitiske talsmand for CDU i Berlin, Peter Trapp, siger til Bild Zeitung : “Vi skal fastlægge kriterier for være indvandring, der vireklig gavner vores land. Først og fremmest en en god faglig uddannelse, kompetence, men også indvandreres intelligens. Jeg går ind for intelligenstest for indvandrere. Dette spørgsmål bør ikke være tabu længere.”

Lederen af CSU gruppen i Europaparlamentet, Markus Ferber, taler til fordel for en fælles europæisk revision af indvandringspolitikken, og ser i den forbindelse Canada som et eksempel: “Canada er så meget længere end os og kræver en højere IQ af indvandrerbørn end af indfødte. Humane grunde som familiesammenføring, kan ikke i længden være det eneste kriterium for indvandring.”Der Spiegel: Unionspolitiker fordern Intelligenztests für Einwanderer. (Snaphanens oversættelse) BILD: Empörung über IQ-Tests für Zuwanderer. (New Aussie PM in favour of skilled immigrationNobel prize-winning economist,  argues  that immigrants should pay for the right to settle in Britain.)

Det er uvist, hvad der menes med det kursiverede, men i Spiegel-teksten står: “Kanada ist da viel weiter und verlangt von Zuwandererkindern einen höheren Intelligenzquotienten als bei einheimischen Kindern.”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robin Shadowes
Robin Shadowes
12 years ago

“Det lignede faktisk noget nær svenske socialdemokraters drømmeland. Kønsapartheid og passive og defensive kvinder i hijab og lange sorte dystre frakker.”

Tror jag skall skicka denna beskrivning av en söndag på badstranden till Måna Muslim om jag hittar hennes e-mail.

jdm
jdm
12 years ago

Tak for oversættelsen – min tyske egenskaber er ikke hvad de har været, og de var heller ikke meget at prale af dengang. Alligvel, jeg bemærkede hvor alle politimændene var i 40erne. Jeg gad vide om det var bare et sær tilfælde eller om episoden kan bruges som endnu et bevis på det Mark Steyn skrev om. Det at slås med en horde af bøller er noget for unge mænd – medmindre der er ikke nogen.

Limewoody
Limewoody
12 years ago

Det der slår mig med hensyn til billederne er den mediebevidsthed hvormed alle – undtagen politiet – er koreograferet. De anholdte får et slag over armen og hyler overdrevent som en stykke gris, og lægger sig så fladt ned for at fremstå som “hårdt såret” og en rolle som er spilles til perfektion “offer”. Billederne minder om de der kommer ud fra Mellemøsten – sagen om Mohammed Al Dura som et groft eksempel – “alles fotografieren” lyder det.

bl
bl
12 years ago

http://www.ndr.de/nachrichten/hamburg/schlaegerei108.html

De grønne skal nok få stoppet kristendemokraternes drømme om at “stramme op”.

p.s.: Landet Hamborg med ca 1,9 mio indbyggere har næsten lige så mange politifolk som hele Danmark med 5,5 mio indbyggere. Her er det stadig et lovkrav at ringe efter politiet, hvis der er sket et lillebitte sammenstød mellem 2 biler på en parkeringsplads. Her er der stadig tid og mandskab til at rykke talstærkt ud til fodboldskampe, hvis der ikke er personale nok, rekvirerer man selvfølgelig ekstra folk fra Nedersaksen, Slesvig-Holsten, Mecklenborg-Forpommern og sågar Brandenborg, for ikke at tale om forbundspolitiet…

Liva
Liva
12 years ago

OT Det konservative folkepartis Khader ER svær at greje. Mere og mere svær. Og det er det konservative folkeparti dermed også. Har I læst ham skrive om en mellemøstlig profet og sappho – vist på Sapphos hjemmeside? Han skriver bl.a. at det ikke løser problemet med islamisme at kalde en religiøs mand – en mellemøstlig profet – der var gift med en ni-årig pige – for pædofil. Det kan da godt være. Men vi danskere skal da trods islamisme have lov til at omtale denne profet som vi vil. I vestligt perspektiv. International og importeret islamisme skal ikke bruges til… Read more »

Mette
Mette
12 years ago
Reply to  Liva

Khader er falsk og beregnende.

li
li
12 years ago
Reply to  Mette

Ja,men khader er bare ikke intelligent eller smart nok til at snyde alle. Efter min mening optræder khader nærmest som en forvirret i hoved! rondellhund, fuldkommen ude af stand til at overskue sin muslimske situation midt i en vestlig rundkørsel, hvor alle andre ikke muslimer ved hvilken vej der køres og kan nå frem til deres individuelle mål. Det helt sikkert et stort problem for muhammedaner, at finde rundt i en vestlig rundkørsel, med den medbragte tilbagestående og ensrettede retlinede kørsels vejledning som muhammedanertroen jo forlanger efterfulgt. Så gør det sikkert ondt på khader, at høre sin elskede profet omtalt… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
12 years ago

De tyske politfolk var i en forbavsende paralel situation til den ,de Israelske soldter fandt sig i paa et tyrkisk skib.
Set fra barbarerenes synspunkt er det et godt traek paa skakbbraedtet : det lykkedes dem herved at saette ordensmagten i en “loose-loose situation” , hvis politiet havde brugt deres skydevaaben (hvis de altsaa overhovedet har nogen ?) kunne de vaere blevet udskreget i medierne som facister osv , og naar de IKKE kan forsvare sig effektivt , ja saa er de bare en flok latterlige TABERE .
Velkommen til mellemoesten hr. politimand…

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x