6
jul
Seneste opdatering: 8/7-10 kl. 1648
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det brøt ut brann i tre av bygningene på Lier ventemottak natt til onsdag. Alle byggene brant ned.

Bråket begynte for et døgn siden på Fagerli ventemottak på Nannestad i Akershus med steinkasting og brannstiftelse. Da politiet kom fram, begynte huset å brenne. Både alarmer og branndører er ødelagt, og brannvesenet betegner bygget som brannteknisk ubeboelig.

Ved 1-tiden hadde opptøyene forplantet seg til Lier ventemottak utenfor Drammen, der det nå brenner. Flere vinduer ble knust og avfallsbeholdere påtent. Ved 4-tiden hadde situasjonen roet seg, og ingen beboere eller ansatte ble skadd. Bakgrunnen for opptøyene skal være frustrasjon på grunn av dårlige forhold på mottakene. I tillegg retter beboernes frustrasjon seg generelt mot norske myndigheter og norsk asylpolitikk.Tre bygg i brann ved Lier ventemottak Politi og brannvesen holdt vakt på stedet etter opptøyer, Må regne med å bli tvangsreturnert, Forbannet fordi de ikke fikk halalkjøtt. Her er menyen fra mottaket, Her er menyen beboerne gjorde opprør mot.

De fik ikke halalkød og “er blitt servert eksempelvis pizza med kjøttbiter uten å få vite hva slags kjøtt dette var?” I DRs radioavis kl 9 var det omskrevet til “fordi de ikke fik vitaminer nok og var underernærede”. Det lød allerede i formiddags noget langt ude i hampen, at de fæle normænd skulle sulte de stakkels afviste “flygtninge”, øjensynligt irakiske kurdere det har været svært at smide ud, fordi de ikke har identificeret sig. På DR Online stod der lidt mere forsigtigt: “Der er flere klager knyttet til driften, for eksempel kunne de godt tænke sig bedre mad.” (Er det bråk?, Vold bør ikke betale seg.)


Vilks attentatet: Brødre med massivt hukommelstab

Ingen anledning till besvikelse, föreställningen i Helsingborgs tingsrätt hade betydande underhållningsvärde. Starten var något trög när åklagaren gick genom hela luntan av den skriftliga bevisningen. Det framkom bland annat att ett bankkort tillhörigt en av bröderna använts för att köpa bensin kl. 00.15 lördagen den 15 maj (då brandattentatet ägde rum). Ingen av bröderna hade något minne av detta. Men bröderna Mentor & Mensor förmådde inte uppvisa någon större grad av fantasi. Deras minnesförluster var kompakta. [..]

Bröderna meddelade att Vilks var Guds, profetens och alla muslimers fiende. Mentor fick också ett utbrott och rätten hade svårigheter att tysta ned honom när han bröt in i det pågående förhöret.Spännande fortsättning på konstprojektet följer i morgon. Bröder med minnesförluster, Swedish cartoonist ‘Islam’s greatest enemy’.

»Volksverhetzung«

226 b, HMF – kært barn har mange navne. Det er business til sagskærerne. Social friktion kalder man det, “kulturmødet” hvis man er lyrisk anlagt.

På grund af hans kontroversielle udtalelser om indvandrere, bliver Bundesbankbestyrelsesmedlem Thilo Sarrazin nu tiltalt for “folke-hetz.” Tyrkere i Berlin har indgivet anklage over Bundesbank bestyrelsesmedlemmet Thilo Sarrazin (SPD).  De klager over, at den tidligere økonomidirektør har fremsat “bevidst fornærmende, racistiske bemærkninger”, som falder ind under kriminelle ytringer, meddeler et advokatfirma. Sarrazin sagde i juni at indvandreres dårlige uddannelsesniveau har en negativ indvirkning på Tyskland. “Vi bliver gennemsnitligt dummere” sagde den 65 årige. Anklagerne mod Sarazzin rejses af formanden for den tysk-tyrkiske erhvervsforening i Berlin-Brandenburg og flere sagførere. Türken zeigen Sarrazin wegen Volksverhetzung an. (11 juni: Indvandringen gør os dummere.) (Snaphanens oversættelse) og fra i dag: Germany: Fewer migrant children finish high school.

“Nogen gode døde?”

Jeg havde en kær ven i mange  år. Hvis der var tilskuere, kunne  han godt lide at slå morgenavisen op og gå direkte til dødsannoncerne. “Nogen gode døde”, sagde han og kiggede drillende på de tilstedeværende for at observere effekten. Den udeblev sjældent. Nu er det meget få  svenske aviser jeg læser sådan direkte og af fri vilje, der er så mange andre sidelæns måder at komme  ind på dem på. Men når jeg åbner Expressen eller Sydsvenskan, så er det hans ord der klinger i mine ører. Og der er altid masser af  døde, så jeg faktisk skal tage  lidt mod til mig, for at klikke ind  på uhyrlighederne. Jeg har ikke rigtig nerver til det. Desværre for min gode ven og mig, så stod han en dag selv i dødsannoncerne. Mange  årtier for tidligt, men han havde jo fat i noget, hvad andet er der at gøre med sin død end at håne den ? Det er andres , man kan oprøres over. Læs selv de svenske aviser, hvis du tør. De har ingen opinion af nogen særlig værdi, men de ligner politiets døgnrapport.

Indignitas

“Gode døde” er økologisk korrekte lig, opløst i kaustisk soda. Nogle gange passer elementerne i nyhedshistorier uhyggeligt godt sammen: Belgien, landet i fremadskridende dekompostering, landet der huser den dehumaniserende Molok EU i Brussels, hvor økologien er en af afguderne (LFPC).

The EU is considering proposals from Belgian undertakers to be allowed to dissolve dead bodies in caustic solutions to help save the environment.

The remains could then be flushed into the sewage systems of towns and cities to be recycled at water processing plants. If approved in Belgium, EU law would allow for the procedure to be used in the UK. […] Belgium plans to dissolve bodies in caustic solutions… and flush them into sewage systems

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
12 years ago

Kimpo Naar to faktorer ,som feks “kvinders magt” og “intellektuelt forfald” , lader til at opfoere sig paralelt , er det ofte fordi de de begge er en funktion af den samme underliggende faktor. Hvordan denne kan defineres er temmelig usikkert . Noget lignende kan udtrykkes ved at sige at begge faktoreren er en del af et “syndrom” . Efter min forstaelse er kvinderne foerst blevet en del af problemet efter at maendene havde startet det (omkring 1870 ) , selv om man maa indroemme at de goer sig en brav anstsrengelse for snuppe foerertroejen ! Noget helt andet er… Read more »

trackback

[…] Snaphanen This entry was posted in Islam, Islam in Europe, Jihad, Norway, Rioting, immigration jihad. […]

Mette
Mette
12 years ago

Bare sådan en strøbemærkning og lidt info hentet fra Wikipedia “Norge”, for jeg føler mig nemlig overbevist om, at der både er rigeligt med sund mad og vilje til at dele ud af den. Jeg har gode norske venner i nærheden af Drammen. Dvs. der har været lidt stille imellem os i de senere år, for de syntes jo nok, at jeg var blevet lidt rigelig optaget af muslimer og ligefrem ugæstfri i helt ukristeligt omfang, når det gælder sultens slavehær fra Afrika og Asien. Måske skulle jeg skrive til dem og spørge, om de har ændret holdning? De er… Read more »

Tine
Tine
12 years ago

God ide – Sverige har veldig god økonomi på dette området, og kan ta imot de avviste som ikke lengre har status som flyktninger i Norge.

I Aftonbladet i dag står det mer om hvordan nordmenn sulter ut de avviste som lever under spartanske forhold.
http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/utrikes/article7430640.ab

Pk
Pk
12 years ago

Jaså ,gode nordmænd og damer sulter asylansøgere?
Ja måske.
Tænk bare de sælger halve agurker, indpakket og med pris på.
F.eks 12 kr.
Så der er måske ikke råd til mad til de ekstra munde?
Krævende ekstra munde, ser det ud til.
Kan de ikke sende asylansøgerne til Sverige, der har de
meget bedre råd.

Allan Hansen
Allan Hansen
12 years ago

Iranian brothels service male “pilgrims” The government-approved or run whorehouses with kidnapped sex slaves who service male “pilgrims” and others are Iran’s “dirty little secret,” which mainstream media and human-rights activists may be ignoring as a “cultural idiosyncrasy” or “religious freedom” but which is in reality the cause of the intense suffering of thousands of Persian girls and women, as men have turned them into sex slaves, to be used in Iran as well as to be sold to men in other countries, including in the West, according to Dr. Donna M. Hughes of the University of Rhode Island. Dr.… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Her er faktisk et glimrende lille eksempel på hvordan indvandrer-lobbyen har arbejdet gennem de sidste årtier. Deres alle deres argumenter om “kulturberigelse” og “mangfoldighed” bliver for latterlige, så tyr de som regel til argumentet om “uafvendelighed”, d.v.s. at vi alligevel ikke kan gøre noget ved tilstrømningen af udlændinge til vores land, (bliver nærmest fremført som en slags ‘naturlov’), og vi derfor lige så kan diskutere hvordan vi får disse indvamndrere til at føle sig godt tilpas i det Dansek samfund. I disse dage er det specielt blevet Romaerne og de Øst-Europæiske hjemløse der er blevet yndlings-offergruppen hos ‘die gutmenschen’ .… Read more »

Kimpo
12 years ago
Reply to  JensH

Et af hovedproblemerne i vore nuværende feminine kultur er overfladiskheden og den intellektuelle uhæderlighed. Akademikere er cirka som journalister med højere LIX-tal: en samling platugler, der bruger deres tillærte fraser til at dække over deres grundlæggende ryggesløshed. Før kvinderne greb magten havde eliten mere rygrad. At det er kvindernes skyld er endnu ikke bevist, men sammenfaldet mellem vestens intellektuelle forfald og kvindernes stigende magt er påfaldende..

Asger Trier Engberg
Asger Trier Engberg
12 years ago

Off Topic: AFGHANISTAN Der tales i disse tage ideligt om Afhanistan krigen, ind imellem anmeldelsen af Princes optræden på Orange scene, og lidt sommerlir, så, nå ja, så er vi jo også i krig. Det er sommertid, og agurkerne hyppes flittigt i aviserne. Men neden under denne tilsyneladende idyl ligger et tema, som endnu ikke har fundet sin endelige kadence; Afghanistan. Man hører lidt om de stakkels soldater der bor i skove, folk synes at det er latterligt, og har kun lidt socialpædagogisk medlidenhed til overs for de stakkels soldater der jo kommer hjem uden psykologhjælp. Jeg tror slet ikke… Read more »

LFPC
12 years ago

Der er et udtryk der lyder “extraordinary claims require extraordinary evidence”. Jeg forbinder det med astronomen og skeptikeren Carl Sagan, men det er muligvis ældre. Når jeg læser dine fantastiske påstande om PET her og andre steder rinder dette mig i hu på to måder: Dels at du ikke belægger påstandene med nogen form for konkretisering eller dokumentation, og måske endnu værre, at du tager det for givet at dit publikum er indforståede beboere i dette fantastiske univers. Har du konkret dokumentation, eller bare sandsynliggørelse for påstandene, er det en kæmpe historie af interesse for os alle. Hvorfor så ikke… Read more »

Mette
Mette
12 years ago
Reply to  LFPC

Godt brølt. Asger Trier-Engberg. I modsætning til stue rød tager vi borgerlige jævnligt nogle ordentlige slagsmål med vore egne og det uanset folks position og indflydelse, bare spørg Lene Espersen og Lars Løkke Rasmussen. For slet ikke at tale om den anden Rasmussen, der sveg os så bitterligt ved egenhændigt at underskrive Lissabontraktaten og blæse på sit eget løfte om at lægge beslutningen ud til folket i form af en afstemning. Skam få ham til evig tid. Selv en Venstreløvinde som mig har fået sine tvivl om Afghanistan. Ikke om vore soldaters brave indsats, som jeg ikke betvivler, men om… Read more »

Kimpo
12 years ago
Reply to  Mette

Hvis man vil modernisere ulandendes uland, kræver det givetvis, at man er villig til at slå mange mennesker ihjel. Afghanistan synes at være et land beboet af stolte og stædige krigere, der ikke vil opgive identiteten til fordel for moderniteten. Skal de knægtes, nytter nålestik med temmelig stor sikkerhed intet; der skal formentlig en åreladning til. Altså en eller flere decimeringer af befolkningen med de kampklare mænd som hovedmål og kvinderne som “collateral damage”. Sådan at de på deres krop kan mærke, at de alle dør, hvis ikke de underkaster sig vores ideer om det gode samfund. Her er vi… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
12 years ago

“Nogen go’e doede” … hmmm… En forhenvaerende kaukasisk faarehyrde som jeg har laert meget af , plejde at sige det paa foelgende maade :
“De satanst til orme faar jo os alle till sidst , men naar de gaar igang med MIG , saa faar de s’gu tyndskid ! ”
(det lyder bedre paa daarligt hebraeisk med kraftig russisk accent , og akompagneret med saftige &langtrukne russiske forbandelser)

Pk
Pk
12 years ago
Reply to  Ole Burde

Ole Burde.
Elsker det med den forhenværende kaukasiske fårehyrde….med accent…tak for den.
Var engang i det danske landskab, og i en samtale om nogle forhold i landbruget sagde en” Det
var aldrig gået i den gamle Godsejeres tid”.
Den bruger jeg af og til når noget sker….

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

“Nogen gode døde?”

Der findes for få af den slags kollegaer :p

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x