6
jul
Seneste opdatering: 8/7-10 kl. 1648
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det br√łt ut brann i tre av bygningene p√• Lier ventemottak natt til onsdag. Alle byggene brant ned.

Br√•ket begynte for et d√łgn siden p√• Fagerli ventemottak p√• Nannestad i Akershus med steinkasting og brannstiftelse. Da politiet kom fram, begynte huset √• brenne. B√•de alarmer og brannd√łrer er √łdelagt, og brannvesenet betegner bygget som brannteknisk ubeboelig.

Ved 1-tiden hadde oppt√łyene forplantet seg til Lier ventemottak utenfor Drammen, der det n√• brenner. Flere vinduer ble knust og avfallsbeholdere p√•tent. Ved 4-tiden hadde situasjonen roet seg, og ingen beboere eller ansatte ble skadd.¬†Bakgrunnen for oppt√łyene skal v√¶re frustrasjon p√• grunn av d√•rlige forhold p√• mottakene. I tillegg retter beboernes frustrasjon seg generelt mot norske myndigheter og norsk asylpolitikk.Tre bygg i brann ved Lier ventemottak¬†Politi og brannvesen holdt vakt p√• stedet etter oppt√łyer, M√• regne med √• bli tvangsreturnert, Forbannet fordi de ikke fikk halalkj√łtt. Her er menyen fra mottaket, Her er menyen beboerne gjorde oppr√łr mot.

De fik ikke halalk√łd og “er blitt servert eksempelvis pizza med kj√łttbiter uten √• f√• vite hva slags kj√łtt dette var?”¬†I DRs radioavis kl 9 var det omskrevet til “fordi de ikke fik vitaminer nok og var underern√¶rede”. Det l√łd allerede i formiddags noget langt ude i hampen, at de f√¶le norm√¶nd skulle sulte de stakkels afviste “flygtninge”, √łjensynligt irakiske kurdere det har v√¶ret sv√¶rt at smide ud, fordi de ikke har identificeret sig. P√• DR Online stod der lidt mere forsigtigt: “Der er flere klager knyttet til driften, for eksempel kunne de godt t√¶nke sig bedre mad.” (Er det br√•k?, Vold b√łr ikke betale seg.)


Vilks attentatet: Br√łdre med massivt hukommelstab

Ingen anledning till besvikelse, föreställningen i Helsingborgs tingsrätt hade betydande underhållningsvärde. Starten var något trög när åklagaren gick genom hela luntan av den skriftliga bevisningen. Det framkom bland annat att ett bankkort tillhörigt en av bröderna använts för att köpa bensin kl. 00.15 lördagen den 15 maj (då brandattentatet ägde rum). Ingen av bröderna hade något minne av detta. Men bröderna Mentor & Mensor förmådde inte uppvisa någon större grad av fantasi. Deras minnesförluster var kompakta. [..]

Br√∂derna meddelade att Vilks var Guds, profetens och alla muslimers fiende. Mentor fick ocks√• ett utbrott och r√§tten hade sv√•righeter att tysta ned honom n√§r han br√∂t in i det p√•g√•ende f√∂rh√∂ret.Sp√§nnande forts√§ttning p√• konstprojektet f√∂ljer i morgon. Br√∂der med minnesf√∂rluster, Swedish cartoonist ‘Islam’s greatest enemy’.

¬ĽVolksverhetzung¬ę

226 b, HMF – k√¶rt barn har mange navne. Det er business til sagsk√¶rerne. Social friktion kalder man det, “kulturm√łdet” hvis man er lyrisk anlagt.

P√• grund af hans kontroversielle udtalelser om indvandrere, bliver Bundesbankbestyrelsesmedlem Thilo Sarrazin nu tiltalt for “folke-hetz.”¬†Tyrkere i Berlin har indgivet anklage over Bundesbank bestyrelsesmedlemmet Thilo Sarrazin (SPD). ¬†De klager over, at den tidligere √łkonomidirekt√łr har fremsat “bevidst forn√¶rmende, racistiske bem√¶rkninger”, som falder ind under kriminelle ytringer, meddeler et advokatfirma.¬†Sarrazin sagde i juni at indvandreres d√•rlige uddannelsesniveau har en negativ indvirkning p√• Tyskland. “Vi bliver gennemsnitligt dummere” sagde den 65 √•rige. Anklagerne mod Sarazzin rejses af formanden for den tysk-tyrkiske erhvervsforening i Berlin-Brandenburg og flere sagf√łrere. T√ľrken zeigen Sarrazin wegen Volksverhetzung an. (11 juni: Indvandringen g√łr os dummere.)¬†(Snaphanens overs√¶ttelse) og fra i dag:¬†Germany: Fewer migrant children finish high school.

“Nogen gode d√łde?”

Jeg havde en k√¶r ven i mange ¬†√•r. Hvis der var tilskuere, kunne ¬†han godt lide at sl√• morgenavisen op og g√• direkte til d√łdsannoncerne. “Nogen gode d√łde”, sagde han og kiggede drillende p√• de tilstedev√¶rende for at observere effekten. Den udeblev sj√¶ldent. Nu er det meget f√• ¬†svenske aviser jeg l√¶ser s√•dan direkte og af fri vilje, der er s√• mange andre sidel√¶ns m√•der at komme ¬†ind p√• dem p√•. Men n√•r jeg √•bner Expressen eller Sydsvenskan, s√• er det hans ord der klinger i mine √łrer. Og der er altid masser af ¬†d√łde, s√• jeg faktisk skal tage ¬†lidt mod til mig, for at klikke ind ¬†p√• uhyrlighederne. Jeg har ikke rigtig nerver til det.¬†Desv√¶rre for min gode ven og mig, s√• stod han en dag selv i d√łdsannoncerne. Mange ¬†√•rtier for tidligt, men han havde jo fat i noget, hvad andet er der at g√łre med sin d√łd end at h√•ne den ? Det er andres , man kan opr√łres over. L√¶s selv de svenske aviser, hvis du t√łr. De har ingen opinion af nogen s√¶rlig v√¶rdi, men de ligner politiets d√łgnrapport.

Indignitas

“Gode d√łde” er √łkologisk korrekte lig, opl√łst i kaustisk soda. Nogle gange passer elementerne i nyhedshistorier uhyggeligt godt sammen: Belgien, landet i fremadskridende dekompostering, landet der huser den dehumaniserende Molok EU i Brussels, hvor √łkologien er en af afguderne (LFPC).

The EU is considering proposals from Belgian undertakers to be allowed to dissolve dead bodies in caustic solutions to help save the environment.

The remains could then be flushed into the sewage systems of towns and cities to be recycled at water processing plants. If approved in Belgium, EU law would allow for the procedure to be used in the UK. […] Belgium plans to dissolve bodies in caustic solutions… and flush them into sewage systems

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
14 years ago

Kimpo Naar to faktorer ,som feks “kvinders magt” og “intellektuelt forfald” , lader til at opfoere sig paralelt , er det ofte fordi de de begge er en funktion af den samme underliggende faktor. Hvordan denne kan defineres er temmelig usikkert . Noget lignende kan udtrykkes ved at sige at begge faktoreren er en del af et “syndrom” . Efter min forstaelse er kvinderne foerst blevet en del af problemet efter at maendene havde startet det (omkring 1870 ) , selv om man maa indroemme at de goer sig en brav anstsrengelse for snuppe foerertroejen ! Noget helt andet er… Read more »

trackback

[…] Snaphanen This entry was posted in Islam, Islam in Europe, Jihad, Norway, Rioting, immigration jihad. […]

Mette
Mette
14 years ago

Bare s√•dan en str√łbem√¶rkning og lidt info hentet fra Wikipedia “Norge”, for jeg f√łler mig nemlig overbevist om, at der b√•de er rigeligt med sund mad og vilje til at dele ud af den. Jeg har gode norske venner i n√¶rheden af Drammen. Dvs. der har v√¶ret lidt stille imellem os i de senere √•r, for de syntes jo nok, at jeg var blevet lidt rigelig optaget af muslimer og ligefrem ug√¶stfri i helt ukristeligt omfang, n√•r det g√¶lder sultens slaveh√¶r fra Afrika og Asien. M√•ske skulle jeg skrive til dem og sp√łrge, om de har √¶ndret holdning? De er… Read more »

Tine
Tine
14 years ago

God ide – Sverige har veldig god √łkonomi p√• dette omr√•det, og kan ta imot de avviste som ikke lengre har status som flyktninger i Norge.

I Aftonbladet i dag står det mer om hvordan nordmenn sulter ut de avviste som lever under spartanske forhold.
http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/utrikes/article7430640.ab

Pk
Pk
14 years ago

Jas√• ,gode nordm√¶nd og damer sulter asylans√łgere?
Ja måske.
Tænk bare de sælger halve agurker, indpakket og med pris på.
F.eks 12 kr.
Så der er måske ikke råd til mad til de ekstra munde?
Krævende ekstra munde, ser det ud til.
Kan de ikke sende asylans√łgerne til Sverige, der har de
meget bedre råd.

Allan Hansen
Allan Hansen
14 years ago

Iranian brothels service male “pilgrims” The government-approved or run whorehouses with kidnapped sex slaves who service male “pilgrims” and others are Iran’s “dirty little secret,” which mainstream media and human-rights activists may be ignoring as a “cultural idiosyncrasy” or “religious freedom” but which is in reality the cause of the intense suffering of thousands of Persian girls and women, as men have turned them into sex slaves, to be used in Iran as well as to be sold to men in other countries, including in the West, according to Dr. Donna M. Hughes of the University of Rhode Island. Dr.… Read more »

JensH
JensH
14 years ago

Her er faktisk et glimrende lille eksempel p√• hvordan indvandrer-lobbyen har arbejdet gennem de sidste √•rtier. Deres alle deres argumenter om “kulturberigelse” og “mangfoldighed” bliver for latterlige, s√• tyr de som regel til argumentet om “uafvendelighed”, d.v.s. at vi alligevel ikke kan g√łre noget ved tilstr√łmningen af udl√¶ndinge til vores land, (bliver n√¶rmest fremf√łrt som en slags ‘naturlov’), og vi derfor lige s√• kan diskutere hvordan vi f√•r disse indvamndrere til at f√łle sig godt tilpas i det Dansek samfund. I disse dage er det specielt blevet Romaerne og de √ėst-Europ√¶iske hjeml√łse der er blevet yndlings-offergruppen hos ‘die gutmenschen’ .… Read more »

Kimpo
14 years ago
Reply to  JensH

Et af hovedproblemerne i vore nuv√¶rende feminine kultur er overfladiskheden og den intellektuelle uh√¶derlighed. Akademikere er cirka som journalister med h√łjere LIX-tal: en samling platugler, der bruger deres till√¶rte fraser til at d√¶kke over deres grundl√¶ggende ryggesl√łshed. F√łr kvinderne greb magten havde eliten mere rygrad. At det er kvindernes skyld er endnu ikke bevist, men sammenfaldet mellem vestens intellektuelle forfald og kvindernes stigende magt er p√•faldende..

Asger Trier Engberg
Asger Trier Engberg
14 years ago

Off Topic: AFGHANISTAN Der tales i disse tage ideligt om Afhanistan krigen, ind imellem anmeldelsen af Princes optr√¶den p√• Orange scene, og lidt sommerlir, s√•, n√• ja, s√• er vi jo ogs√• i krig. Det er sommertid, og agurkerne hyppes flittigt i aviserne. Men neden under denne tilsyneladende idyl ligger et tema, som endnu ikke har fundet sin endelige kadence; Afghanistan. Man h√łrer lidt om de stakkels soldater der bor i skove, folk synes at det er latterligt, og har kun lidt socialp√¶dagogisk medlidenhed til overs for de stakkels soldater der jo kommer hjem uden psykologhj√¶lp. Jeg tror slet ikke… Read more »

LFPC
14 years ago

Der er et udtryk der lyder “extraordinary claims require extraordinary evidence”. Jeg forbinder det med astronomen og skeptikeren Carl Sagan, men det er muligvis √¶ldre. N√•r jeg l√¶ser dine fantastiske p√•stande om PET her og andre steder rinder dette mig i hu p√• to m√•der: Dels at du ikke bel√¶gger p√•standene med nogen form for konkretisering eller dokumentation, og m√•ske endnu v√¶rre, at du tager det for givet at dit publikum er indforst√•ede beboere i dette fantastiske univers. Har du konkret dokumentation, eller bare sandsynligg√łrelse for p√•standene, er det en k√¶mpe historie af interesse for os alle. Hvorfor s√• ikke… Read more »

Mette
Mette
14 years ago
Reply to  LFPC

Godt br√łlt. Asger Trier-Engberg. I mods√¶tning til stue r√łd tager vi borgerlige j√¶vnligt nogle ordentlige slagsm√•l med vore egne og det uanset folks position og indflydelse, bare sp√łrg Lene Espersen og Lars L√łkke Rasmussen. For slet ikke at tale om den anden Rasmussen, der sveg os s√• bitterligt ved egenh√¶ndigt at underskrive Lissabontraktaten og bl√¶se p√• sit eget l√łfte om at l√¶gge beslutningen ud til folket i form af en afstemning. Skam f√• ham til evig tid. Selv en Venstrel√łvinde som mig har f√•et sine tvivl om Afghanistan. Ikke om vore soldaters brave indsats, som jeg ikke betvivler, men om… Read more »

Kimpo
14 years ago
Reply to  Mette

Hvis man vil modernisere ulandendes uland, kr√¶ver det givetvis, at man er villig til at sl√• mange mennesker ihjel. Afghanistan synes at v√¶re et land beboet af stolte og st√¶dige krigere, der ikke vil opgive identiteten til fordel for moderniteten. Skal de kn√¶gtes, nytter n√•lestik med temmelig stor sikkerhed intet; der skal formentlig en √•reladning til. Alts√• en eller flere decimeringer af befolkningen med de kampklare m√¶nd som hovedm√•l og kvinderne som “collateral damage”. S√•dan at de p√• deres krop kan m√¶rke, at de alle d√łr, hvis ikke de underkaster sig vores ideer om det gode samfund. Her er vi… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
14 years ago

“Nogen go’e doede” … hmmm… En forhenvaerende kaukasisk faarehyrde som jeg har laert meget af , plejde at sige det paa foelgende maade :
“De satanst til orme faar jo os alle till sidst , men naar de gaar igang med MIG , saa faar de s’gu tyndskid ! ”
(det lyder bedre paa daarligt hebraeisk med kraftig russisk accent , og akompagneret med saftige &langtrukne russiske forbandelser)

Pk
Pk
14 years ago
Reply to  Ole Burde

Ole Burde.
Elsker det med den forhenv√¶rende kaukasiske f√•rehyrde….med accent…tak for den.
Var engang i det danske landskab, og i en samtale om nogle forhold i landbruget sagde en” Det
var aldrig g√•et i den gamle Godsejeres tid”.
Den bruger jeg af og til n√•r noget sker….

Thomas Bolding Hansen
14 years ago

“Nogen gode d√łde?”

Der findes for få af den slags kollegaer :p

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x