20
jul
Seneste opdatering: 11/6-11 kl. 2249
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

By now, we are all so used to stories of EU profligacy and intrusive ineptitude that surely we should be inoculated against amazement or outrage. Nevertheless, the revelations over the weekend about the activities of Lady Ashton, the EU High Representative, still take the breath away.It appears that the noble Baroness and British Labour Party loyalist — who is effectively the EU foreign minister — is interviewing prospective ambassadors and senior officials to create the European External Action Service (EEAS) of EU diplomats.

Governments were originally promised that this new bureaucratic empire, which has been brought into being by the Lisbon Treaty (the one that created the EU constitution on which the British public were denied a vote), would entail no extra cost to taxpayers.But a former chief accountant of the European Commission has estimated that it is likely to cost at least an extra ÂŁ45 million to set up. (395 mio DKK)

And just look at what is being established here. The EEAS will control a budget of ÂŁ5.8 billion, (godt 51 mia. DKK ) including the EU’s enormous aid and development packages and the costs of peacekeeping operations in global trouble spots. To administer this, a vast infrastructure is being created of 7,000 civil servants, with embassies around the world. [..] That’s why, as Britain’s embassies and consulates in smaller countries are forced to shut down, their duties will be passed to the new network of 136 EU embassies.……The German magazine Der Spiegel called her ‘a walking disaster’, with a German MEP saying she was ‘simply out of her depth’. Melanie Phillips: Britain’s Lady Pooh-Bah and the EU hall of mirrors

51 milliarder DKK svarer omtrent til udgifterne til den danske Undervisningsministerium og Udenrigsminsterium – tilsammen. SĂ„ skal man ogsĂ„ lige huske ladyens lĂžn pĂ„ godt 2.4 mio kroner, det dobbelte af en dansk statsministers. Det er sandelig krise- og sparetider i Europa ! Vi har ikke bedt om denne snylter-klasse, men nu vi blev heldigvis for dem heller aldrig spurgt. Jeg hĂžrte netop Kinas viceudenrigsminister sige  idag, at Kina ikke havde mĂŠrket meget til den udenrigspolitiske forandring. Det er stadig europĂŠernes moraliserende menneskerettighedssnak, og ikke  meget andet, og hvadenten man synes om det eller ej, sĂ„ har kineserne vigtigere prioriteringer, rigets enhed, fĂžrste prioritet gennem 2.300 Ă„r. At lĂžfte yderligere 800.000 mennesker ud af fattigdom, som eksempler. (SE evt. om Lady Ashtons uidentificerede Ăžstblok-midler i 1982-83.)

To luftkasteller gisper efter luft

EU’s asylsystem bryder sammen, skriver  Information. Rigtig diagnose, forkert kur ordineret af Andreas Kam. Det nuvĂŠrende har allerede ĂŠndret Europas storbyer til ukendelighed og til stor risiko for vore efterkommeres sikkerhed. Mere af det samme, er  hasard, men desvĂŠrre er det sandsynligste vel, at EU vil ordinere det nuvĂŠrende asylsystem kunstigt Ă„ndedrĂŠt og tvinge os til endnu mere selvĂždelĂŠggelse og endnu stĂžrre  udgifter, indtil alt er kaos og lidt mere by-guerilla a la Grenoble over det hele. FĂ„ det overstĂ„et, – opsig den Flygtningekonvention fra 1951, hold op med sat give vores land vĂŠk, der er ingen ende pĂ„ det og det kan dĂ„rligt blive mindre, end det allerede er. Et andet luftkastel er Dokumentations- og RĂ„dgivningscentret: Regeringen skjuler racisme for FN, pĂ„stĂ„r Niels Erik Hansen. Det er da muligt. Ingen ville hellere end vi Ăžnske os en fuldstĂŠndig opgĂžrelse over “racistiske” ytringer og gerninger i Danmark, inklusive alle dem begĂ„et mod den indfĂždte befolkning, naturligvis. Det ville vĂŠre chokerende tal, hvis de kunne skaffes, men det lader sig selvfĂžlgelig ikke gĂžre i praksis. Der er imidlertid ingen grund til at tvivle pĂ„, at hvem der mĂ„ tĂ„le mest, – tĂŠnk bare pĂ„ danske jĂžders eller homoseksuelles drastisk ĂŠndrede sikkerhedssituation – men da det ikke tĂŠller helst sĂ„ meget for Hansen, og hele omrĂ„det kort sagt flyder i vage, partiske fornemmelser og definitioner, lader hans bebrejdelser af regeringen os kolde. NedlĂŠg det center  én gang for alle. Ingen af disse ting vil imidlertid ske. Vi vil sejle videre som hidtil i mange Ă„r og mod en fremtid, man ikke tĂžr tĂŠnke pĂ„. De, der er unge, har virkelig noget at se frem til: ”Ved EUÂŽs og Niels Erik Hansens store  sejre, som har slĂ„et verden med forbavselse og beundring, er en ny tid oprundet i Europa, der vil medfĂžre en ny ordning i politisk-Ăžkonomisk henseende under EUÂŽs og Hansens fĂžrerskab. Det vil vĂŠre Danmarks opgave herunder at finde sin plads i et nĂždvendigt, aktivt samarbejde med dem begge.” (let modificeret opdatering.)

Nyt shopping-center Ă„bnet i Gaza den 17. juli

Det er meget godt klaret uden beton. Synd vores aviser ikke viser det frem, nÄr nu Danmark nu har vÊret med til at betale det, 161 mio. kroner i bistand i 2009. Se pÄ varerne: A nice new shopping mall opened today in Gaza. Another Luxury Shopping Mall. Luxury Shopping Mall Opens in Gaza City. (Gaza Malls hjemmeside) (Statistikker og fakta om Israels humanitÊre hjÊlp til Gaza., 2010)

Mao à la Française

How a dictator was transformed into an emblem of ‘liberation’: France 1968: The time and the place have attained iconic status as symbols of a grand turning point in contemporary history. To admirers, the student strike in May of that year—a strike soon joined by millions of French workers, essentially shutting down an entire country for two weeks—still stands for liberation, peace, anti-imperialism and the freeing of intellectual life from subservience to the interests of the military-industrial complex. But for critics, those fine thoughts are a sham, camouflaging a disastrous collapse of standards, culture, civility and reason at every level of society. Instead of promoting free inquiry, the short-lived revolt was stained by Marxist intolerance and censorship. Instead of fostering incisive political debate, the protesters spewed paranoid rhetoric and threats of violence. To such critics, France 1968 marked not a new dawn but a descent of darkness. David Gress anmelder bog om de franske maoister i Wall Street Journal. (Og apropos maoister: Författaren Henning Mankell krĂ€ver tillbaka ett manuskript frĂ„n staten Israel.)

Amerikansk journalistik i grÄzonen mellem sammenrend og konspiration

Jeg omtalte forleden den skandale der verserede i amerikanske blogmedier efter afslÞringen af den kvasi-hemmelige debatloge JournoList, hvor liberal journalister og akademikere syntes at bevÊge sig betÊnkelig tÊt pÄ koordinering og styring af medievinklingen i en politiserende retning. Hvorend oplysningerne kommer fra, er der nu hÞjst blamerende nyt der yderligere bÊrer ved til den fornemmelse konservative mediekritikere lÊnge har haft: Mainstreammedierne er skamlÞse propagandister for den liberal flÞj i amerikansk politik, og under den seneste prÊsidentvalgkamp agerede man uden blusel pÄ kandidat Obamas vegne. Sagen er rasende interessant i sig selv, og man skal selvfÞlgelig ikke lÊse ret lÊnge fÞr man begynder at stille sig selv det spÞrgsmÄl om noget lignende gÞr sig gÊldende herhjemme. Da der formentlig er tale om fÊnomener i en grÄzone, snarere end om en regulÊr konspiration, er denne medierÄddenskab utvivlsomt svÊr at fÄ has pÄ. Jeg kender kun én sikker mÄde at forholde sig pÄ: Lad vÊre med at give dine penge til mainstreammedierne (LFPC).

It was the moment of greatest peril for then-Sen. Barack Obama’s political career. In the heat of the presidential campaign, videos surfaced of Obama’s pastor, the Rev. Jeremiah Wright, angrily denouncing whites, the U.S. government and America itself. Obama had once bragged of his closeness to Wright. Now the black nationalist preacher’s rhetoric was threatening to torpedo Obama’s campaign.

The crisis reached a howling pitch in mid-April, 2008, at an ABC News debate moderated by Charlie Gibson and George Stephanopoulos. Gibson asked Obama why it had taken him so long – nearly a year since Wright’s remarks became public – to dissociate himself from them. Stephanopoulos asked, “Do you think Reverend Wright loves America as much as you do?”

Watching this all at home were members of Journolist, a listserv comprised of several hundred liberal journalists, as well as like-minded professors and activists. The tough questioning from the ABC anchors left many of them outraged. “George [Stephanopoulos],” fumed Richard Kim of the Nation, is “being a disgusting little rat snake.”

Others went further. According to records obtained by The Daily Caller, at several points during the 2008 presidential campaign a group of liberal journalists took radical steps to protect their favored candidate. Employees of news organizations including Time, Politico, the Huffington Post, the Baltimore Sun, the Guardian, Salon and the New Republic participated in outpourings of anger over how Obama had been treated in the media, and in some cases plotted to fix the damage.

In one instance, Spencer Ackerman of the Washington Independent urged his colleagues to deflect attention from Obama’s relationship with Wright by changing the subject. Pick one of Obama’s conservative critics, Ackerman wrote, “Fred Barnes, Karl Rove, who cares — and call them racists.” […] Documents show media plotting to kill stories about Rev. Jeremiah Wright

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
JensH
JensH
13 years ago

@Vivi Andersen

“Disse Ăžkonomiske flygtninge skal sendes hele vej retur til deres oprindelseslande hvor de sĂ„ kan medvirke til at bringe deres egne lande pĂ„ fode!”

Vi er helt enige. Mit formĂ„l med det forrige indlĂŠg var sĂ„mĂŠnd blot at pĂ„pege, (endnu engang), at det er tom retorik nĂ„r S+SF pĂ„stĂ„r de vil fĂžre en ‘ansvarlig udlĂŠndinepolitk’. Hvergang der opstĂ„r en konkret sag hopper disse ‘blĂždende hjerter’ ud som de slappere de altid har vĂŠret.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

JensH Det kan S/SF mene som de vil, men det er Birthe RĂžnn Hornbech der sidder med afgĂžrelsen. Og de skal forhĂ„bentligt retur til GrĂŠkenland. NĂ„r grĂŠkerne kan holde ud at leve med de problemer der er i GrĂŠkenland skal disse asylansĂžgere sgu osse ! De kan ikke blot rejse videre fordi det viser sig de Ăžkonomisk ikke fĂ„r opfyldt deres forhĂ„bninger i GrĂŠkenland – og derfor har fĂ„et kig pĂ„ Danmark. Disse Ăžkonomiske flygtninge skal sendes hele vej retur til deres oprindelseslande hvor de sĂ„ kan medvirke til at bringe deres egne lande pĂ„ fode! Det har grĂŠkerne forsĂžmt… Read more »

Hans Jensen
Hans Jensen
13 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Det sker ikke. Der var en sag for et Ă„rs tid siden der tydeligt demonstrerer hvad der sker. Et SAS fly bad om politiassistance kort fĂžr take.off i Athen. Kaptajnen meddelte at nogle passagerer opfĂžrte sig mistĂŠnkeligt, og at han formodentlig havde illegale personer ombord. Det koster kassen for luftfartsselskabet ved ankomsten. Der kom ikke noget politi, og til sidste lettede han, jeg har ikke kendskab til hvilken samtale der fĂžrtes mellem kaptajn og flyveledelsen. Undervejs til Kastrup bad han om politi ved ankomsten, ikke det sĂŠdvsnlige med at man kan daske rundt i ankomsthallen og pĂ„stĂ„ at man ikke… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

EU’s asylsystem bryder sammen. S/SF: “Birthe RĂžnn, behold asylansĂžgere. De grĂŠske asylansĂžgere skal blive i Danmark”:

http://jp.dk/indland/indland_politik/article2127252.ece

Hans Jensen
Hans Jensen
13 years ago

Connie Hedegaards klima kommissariat, ansĂŠtter i Ăžjeblikket cirka 5000 mennesker. Vi kan vente en stribe af tendentiĂžse rapporter derfra, for noget skal alle de mennesker jo fĂ„ tiden til at gĂ„ med. At bekĂŠmpe en naturlig sporgas i atmosfĂŠren, er nĂŠsten lige sĂ„ fast arbejde som at fylde danaidernes kar. Hun udtaler “Aldrig mere dansk politik”. Det kan jeg godt forstĂ„. Jeg ville heller ikke vende tilbage for at forsĂžge at redde Det Konservative Folkeparti for en MF gage pĂ„ omkring 500.000 Ă„rligt plus fryns, hvis jeg kunne fĂ„ 3-4 gange mere som kommisĂŠr, og vĂŠre forgyldt resten af mine… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
13 years ago

Fra den muntre afdeling 😀 ’X Factor’ er blevet til ’Ung imam’ http://politiken.dk/kultur/tvogradio/article1018028.ece Imam-faktor. I det nye show pĂ„ malaysisk tv, konkurrerer 10 unge mĂŠnd i alderen 18-27 Ă„r pĂ„ religiĂžse dyder. Tv-station i Malaysia leder efter imam, der bĂ„de har karisma, lederevner og talegaver i kendt tv-koncept. AF Anne Bech-Danielsen Det er ikke muslimske eller sydĂžstasiatiske vĂŠrdier, der springer i Ăžjnene, nĂ„r man ser ’American Idol’. Ligesom det heller ikke er vestlig tankegang, der styrer udvĂŠlgelsen af den muslimske verdens imamer. Men nĂ„r det kommer til jagten pĂ„ seertal, kan alle verdener forenes, viser et nyt malaysisk tv-koncept, der… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x