6
aug
Seneste opdatering: 7/8-10 kl. 1241
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der er sager der i deres grovhed kan være vanskelige at dække køligt og sagligt, og hvor det ville være latterligt at benægte at man tænker særdeles ekstra-judiciale tanker. En sådan sag var absolut dagens beretning om Retten på Frederiksbergs undladelse af udvisningsdom til en araber og en tyrker efter et usædvanligt voldeligt hjemmerøveri. Men som altid må man resignere og acceptere at et demokratisk flertal ønsker denne situation, eller i det mindste ikke tillægger det betydning ved stemmeurnerne. Og som sædvanlig høres i debatten en formodning om at bøtten nu er ved at vende, fordi folk er ved at have fået nok. Dette kan dog med stor sikkerhed afvises. Rundt om i Europa er problemerne med tilvandret bekrigelse af den oprindelige befolkning nået et skridt videre, uden at der anes de mindste tegn på udageret vrede – ingen Travis Bickle‘r træder ud af skyggen, ingen spontant opståede selvtægtsgrupper, eller (hvad der ville være det bedste og mest effektive) intet pres på de eksisterende partier for at tage deres vælgeres bekymringer alvorligt, og handle derefter, ubundet af regler og konventioner. Yes, we can, men et flertal vil altså ikke, og så er der jo ikke rigtig noget at gøre.

Se således situationen i det nordlige England, hvor det længe har været et velkendt fænomen at svage indfødt britiske piger udnyttes barbarisk af muslimske/pakistanske bander der fylder dem med stoffer og alkohol, tæver og voldtager dem, sælger dem til prostitution, og truer deres forældre på livet. Den blotte omtale er stadig et meget stort problem, for i et multikulturelt samfund overtrumfer frygt for at blive stigmatiseret som ‘racist’ hensynet til børns ve og vel. Artiklen her fra the Daily Mail anbefales i sin helhed, dog skal man lige huske at skrælle diverse forbehold og indpakninger væk. “Asian” betyder på britisk engelsk hovedsageligt folk fra det indiske subkontinent, og bruges især når man ikke rigtig bryder sig om at tale om muslimer – men det er det i allerhøjeste grad her. At pigerne er “white” er komplet irrelevant – det er en bekvem betegnelse for indfødte briter, men sagens omdrejningspunkt er deres status som kuffar, dvs. mindreværdige vantro – også selv om artiklen ikke går så langt som til at fortælle dette direkte. ‘Emmas’ historie (LFPC):

[…] Yet by her 14th birthday, that innocent childhood was over. Emma had been raped and sexually abused in the most grotesque manner by 54 men from all over Britain. ‘It feels as if one minute I was playing with dolls, the next I was a sex slave,’ she told me this week. […]

They introduced Emma to older relatives, in their 20s and 30s, who said they wanted to be her friends, too. They plied her with vodka, cigarettes and cannabis spliffs. […]

One, 24-year-old, Tarik, took a particular interest in her. He was the gang’s ring leader – and one day he imposed his authority on her in the most brutal fashion. He led Emma to a patch of wasteland near the bus station and raped her. The whole episode was watched by a group from the gang who, laughing, recorded the attack on their mobile phone cameras.

‘They threatened to firebomb my home with my parents inside if I told anyone what they’d done, shoot me with a pistol, rape my mother and kill my older brother if I told anyone. […]

Many schoolgirls – some aged just eight – all over the north of England are falling prey to gangs who groom them to be lucrative sex slaves. It is an organised crime which police say reaps four times more money for these gangs than dealing in drugs. […]

Mohammed Shafiq, director of the Lancashire-based Ramadhan Foundation,[…] says: ‘I think the police are over cautious about this issue because they fear being branded racist. That they fear being branded racist. That is wrong. These are criminals that should be treated as criminals whatever their race.’[…]

Scotland Yard estimates that 5,000 British-born children are today under the control of sex-slave gangs across the UK. At least ten towns on both sides of the Pennines face the problem. In Blackburn alone, 385 young girls have been offered protection after being sexually exploited by men in the past two years. […]  Special investigation: How predatory gangs force middle-class girls into the sex trade. (The End of My World: The shocking true story of a young girl forced to become a sex slave by Emma Jackson.)

Channel Four: The Edge of the City
Kanalen sendte dokumentaren om “asiaters” misbrug af meget unge hvide piger allerede i 2004, efter først at have taget den af programmet under pres: Politiet mente at den underminerede ‘community relations’. Såvidt vides findes den ikke online i sin helhed.

Ungarn, Rumænien og Bulgarien åbner EU´s grænser

AS many as five million new EU citizens could soon be created with full rights to come to Britain – thanks to a passport loophole being operated by three member states, it was claimed yesterday.Passport giveaways by Romania, Bulgaria and Hungary to people who live outside their borders but have ethnic links will dramatically swell Europe’s population.The EU has an extremely leaky border,” Conservative MP Philip Hollobone warned.

Hungary, whose citizens have full rights to work in Britain, has been forecast to grant as many as 500,000 passports to ethnic Hungarians living outside its borders, including in Ukraine and Serbia, from January next year.Romania and Bulgaria, which joined the EU in 2007, are already handing out passports to groups of minorities outside their borders. PASSPORT LOOPHOLE ALLOWS 5 MILLION TO COME TO UK.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Pk
Pk
11 years ago

Politikere som Svend Auken har med deres evige tale om racisme skabt et
ondskabens fundament i politik.
Mon Svend Auken forstod dette?
Eller sagt på en anden måde , hvorfor var han ligeglad med volden mod danskerne?
Sikke en forskel han kunne have gjort ved at sige fra.
Nu var han bare altid efter danskerne. Besynderligt.

Johansen
Johansen
11 years ago

De pædofile afskum fortjener kastration og livslangt ophold i fangehullet.
Eller endnu bedre, efter lang strafafsoning at blive smidt tilbage fra de tabersamfund i “Asien”, hvor de retteligt hører hjemme.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x