13
aug
Seneste opdatering: 14/8-10 kl. 1131
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dette er noget andet end i går. Man behøver egentlig ikke kunne tysk, for at høre oplæsningen (dansk oversættelse her) Celan døde  i 1970. Jeg tænkte, jeg kunne have mødt ham på gaden i Paris i 60 erne, og selvsagt ikke anet hvem han var.

»Jimmie Åkesson lever under ständiga dödshot«

Om Sverigedemokraterna kommer in i riksdagen blir partiets ledamöter en del av den centrala statsledningen. Säkerhetspolisen övertar då ansvaret för Jimmie Åkessons säkerhet, på samma sätt som för Fredrik Reinfeldt, Mona Sahlin och kungafamiljens medlemmar. Men med Sverigedemokraternas eventuella intåg i riksdagen följer också en helt ny hotbild. Jimmie Åkesson lever under ständiga dödshot och har vid flera tillfällen attackerats fysiskt. “Det har varit en del otäcka saker där jag tvingats blanda in polisen,” säger han till Expressen.Åkesson har en egen kontakt vid den öppna polisen i dag och enligt honom har partiet också regelbunden kontakt med säkerhetspolisen. Om Sverigemokraterna kommer in i riksdagen planerar Säpo att nyanställa minst tio livvakter för att kunna skydda de nya ledamöterna.

Åkesson kan ge fler jobb på Säpo kalder Expressen artiklen, så lyder det lidt som om, det er hans egen skyld, at han risikerer sit liv, han ku´bare være blevet hjemme. Naturligvis er han i fare, det ville  have  undret én, hvis det var anderledes. Jeg har set bla. Geert Wilders sikkerhedsentourage et par  gange, og den signalerer én ting helt umisforståeligt: Holland bedømmes ikke at kunne tåle endnu et politisk mord. Ville Sverige kunne leve med et tredje politisk mord på én generation? P 1 Morgen havde nogle minutter om SD. Bortset fra at de kaldte SD “nationalister”, “Sverigesdemokraterne”, Åkesson for “Åkessen” og Aftonbladet for “Aftenposten”, var det relativt udmærket. Ikke mindst Erik Meir Carlsen, naturligvis. P 1 sagde, at SD har fået masser af medietid. Åh, jo, der blev lindet lidt på låget, da det blev åbenlyst at partiet ville komme  i Riksdagen. Svenske redaktører er jo ikke helt idioter, de ved godt vores hukommelse rækker cirka et halvt års tid. Man bør dog huske de årtier hvor en sverigedemokrat ikke kunne skrive så meget som et læserbrev, endsige tillades genmæle på kritik og angreb i pressen. Meir Carslen kalder helt rigtigt svensk demokrati for “stærkt betænkeligt. Det var aldrig gået i Danmark.” Nej, det var det trods tonemesterforeningen i Bermudatrekanten godt nok ikke. Nu bliver det interessant, hvilken grimasse svenske journalister synes der kan passe efter den 19 september. Man kan nok være helt tryg ved, at censurtermostaten har mange halve og kvarte gradueringer. –  P 1  Morgen indslaget omkring min. 38.

Dagliga dödshot mot Sverigedemokrater

Vi träffar Sverigedemokraternas ordförande i Norrköping och Östergötland, Markus Wiechel, för att tala om hur han upplever situationen.- Den värsta perioden för mig, personligen, var under upptakten till Europaparlamentsvalet förra sommaren. Jag fick dödshot i princip varje dag, säger han.Hoten, berättar Wiechel, kom i alla former. Anonyma telefonsamtal, e-post, bloggkommentarer, brev postade till hans hemadress och i något fall även förföljelse på stan. Men alla hot är inte lika direkta.Det kan handla om uthängningar på olika hemsidor, i forum på nätet och på Youtube. Mitt telefonnummer och min hemadress sprids. Ibland kan jag få mejl med kommentarer i stil med “vilken ful röd tröja du hade på dig i dag”. NT.SE. Og mere intimidering: Man med flygblad misshandlades. Der er tale om to uenige somaliere.

Højt at flyve: Kulturelt sensitiv lufthavnssikkerhed

[…] Respected Middle East scholar, Daniel Pipes, witnessed beveiled folk—whether male or female, he couldn’t tell—swanning unchallenged through Canadian boarding controls. A former U.S. Special Forces soldier reportedly saw arrogant face-veiled women “harangue” and threaten a screener with lawsuits for daring to ask to see their faces in a private room. The screener caved, let them pass, and was humiliated with laughter from the victorious women who—in Arabic—disparaged “simpleton Canadians.”

“Simpleton Canadians?” Quite so. For this fiasco makes a farce and fraud of Canadian jurisdiction, no-fly lists, security regulations—and ministerial declarations. […] Security officials are afraid to look out for our safety

New Yorks guvernør på maven for Ground Zero-moskéens bagmænd

Det skal her indskydes at Guvernør David Paterson er imod den planlagte moské-placering ved Ground Zero, men det højst uamerikanske tilbud om at gøre islam til særligt favoriseret religion i staten overskygger alt. Det er perspektiverne og proportionerne der er alarmerende: Hvor denne religion fylder ekstremt meget i den europæiske virkelighed, trods en befolkningsandel på blot 5-10%, har USA  forholdsvist langt færre muslimer end os, og alligevel går man allerede nu så besynderligt langt, længere end man ville gå med enhver anden religion.

Årsagen skal man finde i det altid realiserbare voldspotentiale der er uløseligt forbundet med denne religion, og storpolitisk formentlig også i en oplevelse af et behov for at nedjustere USAs status i verden. Alligevel er skridtet her grotesk, og dette træk i forening med anden uforholdsmæssigt eftergivenhed kan som et minimum kun give anledning til én konklusion på længere sigt – dette holder ikke, men er et varsel om alvorlige konflikter på vej. Via Jihad Watch (LFPC).

When Gov. David Paterson of New York stepped into the breach to offer a resolution to the exploding controversy over building the Ground Zero mosque, he quite deliberately offered to grant Islam a favored status under New York public policy that is denied to Christian churches.

Here’s what the governor said (emphasis mine): “If the sponsors were looking for property anywhere at a distance that would be such that it would accommodate a better feeling among the people who are frustrated, I would look into trying to provide them with the state property they would need.” […]

Offering to provide government property for a house of worship normally would provoke howls of outrage from our hypersensitive friends on the left, who see grotesque breaches of the wall of separation between church and state even where the wall of their fevered imaginations doesn’t exist.

Can you imagine the firestorm that would have erupted had the good governor offered to find state property for a Christian church? He’d have been dragged into court by the ACLU so fast it’d give him a nosebleed. […] Shariah law in the U.S.: Gov. Paterson offers to make Islam the state-sponsored religion of New York

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Liva
Liva
11 years ago

Kære steen – tak for Celan.

Robin Shadowes
11 years ago

Jag betalar mycket riktigt inte tv-licens längre och har inte det minsta dåligt samvete för det. Om det är nån från Radiotjänst i Kiruna som råkar läsa det här så får ni väl försöka spåra upp mig. Även om ni mot all förmodan skulle lyckas så kan dom ändå känna sig blåsta. Dom kommer aldrig någonsin få en endaste krona mer av mig under resten av min livstid. Dyker det upp nån kontrollant hemma hos mig så kommer vederbörande få tv-apparaten uppkörd nånstans där solen inte skiner. 😀

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Haha, det var nu ikke lige DINE licensforhold, jeg refererede til 😀

( men derimod “Fri television my ass” )

Robin Shadowes
11 years ago

Det har du alldeles rätt i. SVT kommer aldrig visa den trots att dom skryter om att vara den fria televisionen. Fri television my ass!!

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Det lyder som en SORT-seer ( en som ikke betaler TV-licens ) 😀

( der er nok ret mørkt der, ikke sandt? LOL )

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Must-see-TV: Den glemte historie om hvide slaver Helt nye, spændende og politisk-ukorrekte toner fra DR2 – man er jo nærmest målløs. Jeg tror ikke, vi ville have set programmer med denne type indhold på DR for bare 5-10 år siden, for slet ikke at tale om tidligere. Dette program vil dog næppe blive solgt til SVT 😀 http://www.dr.dk/DR2/Artikler/Den+glemte+historie+om+hvide+slaver.htm Den glemte historie om hvide slaver En million europæere blev over en periode på 300 år fanget og slavebundet af muslimske pirater. Heriblandt var 4-5.000 fra Skandinavien. Rigsarkivet i København gemmer på et brev fra en tilfangetagen sømand. Brevet er sendt fra… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

“Kulturberigelsen” af Sverige når nye højder … http://spn.dk/handbold/article2150062.ece Karlskrona er bange for Israel-kamp Offentliggjort 13.08.10kl. 15:15 Den 12. juni næste år er der EM-håndboldlandskamp i Karlskrona i Sverige, hvor det svenske landshold møder Israel. Men lokalpolitikere er begyndt at blive bange for at lægge sportshal til landskampen. De frygter, at det kan komme til optøjer i stil med balladen i Malmø sidste år, da svenske og israelske tennisspillere mødtes i Davis Cup. Opgøret blev spillet uden tilskuere af frygt for de israelske spilleres sikkerhed, men uden for hallen var der store demonstrationer, hvor palæstinensere protesterede imod Israel. … ———————————————————————————————————————- Måske… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
11 years ago

Kan man stole paa at Saepo vil beskytte Aakeson ? Selv er jeg ikke videre overbevist…. Man kan sagtens forestille sig et scenarie hvor beskyttelsen ,tilsyneladende ved et “uundgaaeligt” tilfaelde bryder sammen , en stroem af taarer flyder paa skaermen , og et junior-medlem af korpset (som slet ikke vidste noget om noget) bliver haengt ud som en uduelig og klodset.
Maaske ville det vaere en god idee hvis der var et lag mere af beskyttelse involveret ?

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x