23
aug
Seneste opdatering: 24/8-10 kl. 0652
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Stilen er flamboyant og tonen uden dikkedarer på Pamela Gellers Atlas Shrugs, men bloggen kan være en guldgrube af information det vil være dumt at negligere. Denne seneste post om Ground Zero-moskéens imam Feisal Rauf ligner ved et hurtigt øjekast noget skelsættende: De amerikanske medier og politikere der lige nu er optaget af at dæmonisere Pamela Geller og Robert Spencer for deres centrale rolle i modstanden mod GZ-projektet, på bekostning af realiteterne bag dette og dets bagmænd, må formentlig endnu en gang gribe i posen med fortrængningsmekanismer og bortrelativiseringer.

Imam Rauf er p.t. på en større udenlandsrejse bl. a. finansieret af det amerikanske udenrigsministerium, og er establishmentets moderate Wunderkind, på hvem alle våde længsler om folkeslagenes forsoning er ophængt. Og så nu – disse optagelser og dokumenter. Meget mere på Atlas Shrugs (LFPC).

Imam Feisal Abdul Rauf: “We tend to forget, in the West, that the United States has more Muslim blood on its hands than al Qaida has on its hands of innocent non Muslims. […]

Imam Feisal: On the issue of the reformation, in terms of what is again intended by it, Islam does not need a reformation. […]

Imam Feisal: And when we observe terrorism, whether it was done by the Tamil Tigers in Sri Lanka or by al Qaida or whoever is behind the bombings in London or those in Madrid […] Atlas exclusive! Ground Zero Mosque Imam Feisal’s extremism exposed, in his own words: “the United States has more blood on its hands than al Qaida,” Elimination of Israel, the N-Word, “Fahrenheit 911”

Danmarks Drude Dahlerup
Når Sveriges Radio vælger Danmarks-kommentator, er det udelukkende fra den yderste venstrefløj. Således også i går. Drude Dahlerups verdensbillede kommer på minut 26:10.

Dessutom Vi talar vi om vilka konsekvenser det kan få, om det invandringskritiska partiet Sverigedemokraterna får en vågmästarroll i riksdagen efter valet den 19 september.Våra grannländer Norge och Danmark har båda erfarenheter av att liknande partier tagit sig in i parlamenten. Hur gick det för dem? Samarbetar övriga partier med dem? Och vad hände med politiken?Hanne Marthe Narud, professor i statsvetenskap vid Oslos universitet, har under ett flertal år studerat den norska politiken på närhåll. Hon är med.Det är också Drude Dahlerup, professor i statsvetenskap vid Stockholms universitet. Drude har varit aktiv i politiken som språkrör för det EU-kritiska Junibevægelsen mod Union.
Hon har även polisanmält åtta medlemmar i Dansk Folkeparti, däribland partiledaren, Pia Kjærsgaard för rasism.Rivstart för Valet med Nordegren.

BBC-dokumentar bekræfter Israels version

Anti-Israel groups outraged at ‘racist’ documentary; plan protests .In Death in the Med, the BBC’s flagship documentary series Panorama examined the ill-fated Israeli interception of the Mavi Marmara, the only ship from the Free Gaza flotilla which saw confrontation between activists and Israeli troops. The half-hour program had exclusive access to the Israeli navy unit that took part in the raid and interviewed a number of the commandos, as well as members of the Free Gaza group and the IHH movement that organized the flotilla. Using previously unseen video footage from the IDF and confiscated passenger tapes, mostly recorded by members of a group called Cultures of Resistance, the program concluded that the main aim of the activists had not been to bring humanitarian aid to Gaza, but rather to orchestrate a political act designed to put pressure on Israel and the international community. The program also concluded that the Israeli commandos encountered a violent, premeditated attack by a hardcore group of activists organized by IHH members.

“Scheduling the broadcast during the evening in the first week of Ramadan, when many Muslim viewers were unlikely to be watching because they would be breaking their fast, [was unfair],” she said. BBC’s flotilla film slammed as ‘biased’ –   det vi forleden kaldte “nonneskibet”, er ikke kommet afsted endnu: Activists hoping to break Israel’s Gaza blockade in a Lebanese aid ship have postponed their trip after Cyprus refused the vessel entry.

Enoch Powell: En moderne tragedie

Martin J Willet on Enoch Powell – Powell fint set med 2010 øjne. – Det tog ham 25 minutter at lægge sin karriere i ruiner i 1968. I Sverige i  dag er halvanden sætning nok, men så er Henrik Emilsson heller ikke så sirlig en stilist som Powell: Är du nöjd nu över din journalistiska gärning Niklas Svensson?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago

Feisal Rauf är dessutom medlem i CFR (Council on Foreign Relations) och George Soros är en av finansiärerna av GZM. Det läste jag på Alex Jones-sidorna Infowars och Prisonplanet.

Rasmus Hochreuter
Rasmus Hochreuter
11 years ago
Sune
Sune
11 years ago

Et par P1 radioprogrammer fra i dag mandag:

P1 Formiddag – Poul Friis: Islam får magt i Europa
(Gæst – Ralf Pittelkow)
http://www.dr.dk/P1/P1Formiddag/Udsendelser/2010/08/20133443.htm

P1 Religionsrapport – Iben Thranholm:
(Karen Jespersen og Ralf Pittelkow er gæster i ugens Religionsrapport.)
http://www.dr.dk/P1/Religionsrapport/udsendelser/2010/08/20120735.htm

Begge udsendelser er værd at lytte til.

Elefanten
Elefanten
11 years ago

Libanesisk militær angriber Israel uden grund og dræber en israelsk officer. Libanon er modtager af dansk u-landshjælp, og danske soldater forsøger at opretholde freden i området. Af en eller anden grund er det militære angreb ikke dårligt for Libanons omdømme.
Hvis fru Espersen ikke er på ferie, bør hun slå libaneserne med den store Pind.

Kometen
Kometen
11 years ago

tsk tsk, og så midt i ramadanen… er intet helligt længere?

christian wibroe
christian wibroe
11 years ago

hvilken video

Jeg har problemer med at se videoen?

Ole Burde
Ole Burde
11 years ago

Jane Corbin er navnet pa BBC journalisten som lavede den omtalte panorama reportage . Hun maa vaere i besidelse af stort personligt mod og en (for journalister) forbavsende staerk trang til at sige sandheden som den fremkommer fra hendes efterforskning , for en ting er nu temmelig sikker : HENDES KARRIERRE PAA BBC ER FORBI ! Det at hun vaavede at danne sig en selvstaendig mening , istedet for bare at aflire en forudbestemt faerdipakket version af sandheden ,opfattes af den totalitaert ensporede “progressive” koalition som den ULTIMATIVE FORNAERMELSE . Saa hvorfor gjorde hun det ? Set fra roed-facisternes synspunkt… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

Og der er stadig mindst to år tilbage af Obama’s regeringstid:

http://www.berlingske.dk/verden/new-york-imam-paa-charmetur

Suk, måtte det gå Obama som det gik Carter….A one term presidnet.

Limewoody
Limewoody
11 years ago

Senior NUJ Activists plan BBC protest against journalistic freedom Guest Post, August 20th 2010, 9:00 pm This is a guest post by Arieh Leftlist is a private mailing list for NUJ members. Its members are not happy about the recent BBC Panorama programme on the flotilla to Gaza. So what do members a Trade Union dedicated to journalistic freedom and independence do when they see piece of journalism they don’t like? Well, the NUJ’s Vice President Donnacha Delong calls for NUJ members to protest outside the BBC, and for BBC NUJ Chapels (ie branches) to put out ‘a statement’, presumably… Read more »

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x