2
sep
Seneste opdatering: 2/9-10 kl. 1515
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“82,9% röstar på sossarna i Örtagården i Rosengård” og resten på Vänsterpartiet. »Jeg tänker på socialbidrag, alla ska ha lika bra välfärd,« siger en interviewet pige. Der må være et betydeligt borgerligt flertal i den oprindelige svenske befolkning, men de borgerlige er ved at erodere deres vælgerunderlag som de høflige og anstændige mennesker, de er. Tiden er med SAP og VP.

I hela Rosengård har 38 procent av invånarna mellan 20-64 år ett arbete. 62 % av de vuxna, arbetsföra invånarna är därmed arbetslösa. I Rosengård lever 21 % av invånarna på socialbidrag (försörjningsstöd). Den totala andelen invånare vars inkomst utgörs av någon form av bidrag är runt 80 % (17 501 invånare av 21 955 är inte förvärvsarbetande).I stadsdelen Herrgården är 85 % av invånarna mellan 20 och 64 år arbetslösa. Totalt arbetar 353 av 4 914 invånare. Därmed utgörs den totala andelen invånare vars inkomst är någon form av bidrag till 93 % av befolkningen

Bad faith at Ground Zero

Why are Germans upset over critic of Islam?

Former politician admits trying to ‘jolt’ Germans over Muslim integration.“Everyone’s against Sarrazin!” was the headline that Bild,Germany’s largest daily newspaper, chose for its Tuesday issue. Deutsche Bundesbank board member Thilo Sarrazin has sharply criticized both German Muslims for failing to embrace integration and Islam for its tendency to lead to terror.

“What did he say that was so sensational? You can look up all the facts. You can see – Germany supposedly loves people who think outside the box. But Germans don’t trust non-conformist opinions. That’s why this witch-hunt is happening,” the well-known German-Jewish journalist Henryk M. Broder said. By BENJAMIN WEINTHAL, JPost – Man kan se presskonferencen her og et interview med Henryk Broder bagefter her.

Farshad Kholghi i Gøteborg


Vi regner med at vores canadiske ven og uploader har del 3 på komfuret. Den kommer her.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Emeritus
Emeritus
11 years ago

Til Liva.
‘…og småpiger er begyndt at have hijab på i skoletiden…’

Når piger i skolealderen får tørklæde/hijab på, er det et klar-signal om, at de både er mandbare og uberørte og klar til at tage på ferie for at blive gift med fætter sin.

Med venlig hilsen

Johansen
Johansen
11 years ago

Jeg kan ikke komme på, hvem der skrev følgende:

“Hvor tyrken går, dør græsset”

Søren Espersen fulgte op med en kronik for et par år siden i samme ånd:

“Hvor islam går frem, breder ørkenen sig”.

Det er på høje tid, at svenskerne tager skeen i den anden hånd og holder islam stangen.
Jimmie Åkesson fra Sverigedemokraterne synes at have formatet. Vi får se, om han også har den svenske urbefolknings opbakning.

Jonny
Jonny
11 years ago

Se också inslaget från SVT:s regionala nyheter för Örebroregionen:
Röstskola eller röstfiske? (Publicerad 2 september 2010)
h t tp://svt.se/2.33831/1.2129715/rostskola_eller_rostfiske

Jonny
Jonny
11 years ago
Reply to  Jonny

Läs först följande citat från 8:e kapitlet, 3:e paragrafen i (den svenska) vallagen (2005):
”På ett röstmottagningsställe eller i ett utrymme intill detta får det inte förekomma propaganda eller annat som syftar till att påverka eller hindra väljarna i deras val.”

Titta sedan på inslaget:
http://svt.se/2.33831/1.2129715/rostskola_eller_rostfiske

Socialdemokraterna och Mona Sahlin verkar, enligt min uppfattning, göra sig skyldiga till lagbrott!

Jonny
Jonny
11 years ago

Mona Sahlin, som häromdagen kallade danska politiker för oseriösa och omogna, fortsätter sitt arbete för den svenska demokratin. Den här gången med “röstskola” (rösta=stemme) och värvande av muslimska röster genom att hota med SD: I dagens tryckta upplaga av Aftonbladet avslöjas att Mona Sahlin raggar röster med hjälp av Sverigedemokraterna. Det visar sig att hon under sitt besök i invandrartäta Örebroförorten Vivalla under gårdagen hotade med att SD kommer in i riksdagen om man inte går och röstar. Hon ska bland annat ha sagt att ”Det finns inget mer skadligt för Sverige än om Sverigedemokraterna kommer in i riksdagen.”. Ren… Read more »

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Jonny

“Det finns inget mer skadligt för Sverige än om Sverigedemokraterna kommer in i riksdagen.” – Puha det er ikke godt når en svensk politiker ikke vil have nogle svenskere ind i den svenske rigsdag. Halvmona Sahlin gør det jo selv helt nødvendigt at SD kommer i den svenske rigsdag.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Liva

Se upp – Big Sister is watching YOU! 😀

en.tackfilm2.se/?id=1283389294987ID981

Dagens tegning i JP – 02 09 2010 😀
http://jp.dk/opinion/tegning/article2170650.ece?showInfo=image

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Ang. tegning i JP. Det er jo netop ikke ‘Emils’ far – eller mor – der lukker ‘Emil’ ind i skuret i dag. Men ellers er det en god tegning at vælge, for SD er i dag virkelig en slags Emil. Måske SD – takket være bl.a. socialdemokraternes hovne sløsen med frihed og vestlige værdier i øvrigt – bliver borgmester – eller mester i egen borg – en dag? 😉

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Ja, synes den er spøjs – godt fundet på – men den kræver jo,
at man kender sin svenske børnelærdom 😉

I dag ville bogen vel hedde “Debil fra Lønneberg” 😀

Emeritus
Emeritus
11 years ago

‘…I stadsdelen Herrgården är 85 % av invånarna mellan 20 och 64 år arbetslösa. Totalt arbetar 353 av 4 914 invånare. Därmed utgörs den totala andelen invånare vars inkomst är någon form av bidrag till 93 % av befolkningen…’ Jan Guillou har en kommentar til forskellen i den politiske debat i Danmark og Sverige. Han mener, at Danmark har Islam på hjernen. Sludder. Vi har efter svensk opfattelse ekstremistiske synspunkter. Jan digter i det hele taget mere, end han går op i at forholde sig til sit fag som journalist, og han sympatiserer mere med palæstinensere, end han sympatiserer med… Read more »

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Emeritus

“Danmark har Islam på hjernen.” Lidt ret har Jan vel, når der nu holdes ramadanfest på Christiansborg af SF politikere og der skal bygges flere stormoskeer i Danmark – med politikeres hjælp – og vort kød bliver halalslagtet og kvindelige lærerinder og sygeplejersker og læger er begyndt at have islamisk tørklæde på i arbejdstiden og småpiger er begyndt at have hijab på i skoletiden og børn faster etc. Bl.a. derfor er det også ganske udmærket at se at der er flere der er utilfredse med at politikere på Christiansborg har fået islam/ramadan på hjernen. Jeg betragter mig ikke som ateist… Read more »

Pk
Pk
11 years ago

Gad vide hvor mange AP Møller firmaer, der kræves for at betale til
arbejdsløse indvandrere, åh undskyld, jeg mener naturligvis arbejdsløse
minoriteter.
Først var der gæstearbejdere.
Så kom invandrerne.
De blev til flygtninge.
Og nu er de ,nærmest forfulgt, minoritet.

Tim Pallis
Tim Pallis
11 years ago

Det ser ud til at venstrefløjen i europæisk politik har været gode til langtidsplanlægning. De borgerlige har været lidt for naive i deres selvtilfredshed. Resultatet er blevet importering af et nyt proletariat til erstatning af den gamle arbejderklasse, som blev borgerlige. Nu går det godt for venstrefløjen igen – for det nye proletariat stemmer på dem indtil de er mange nok til at lave deres eget parti. Så får vi Islamisk Folkeparti. Om 50 år er vi enten meget gamle eller meget muslimske som Andrew Gilligan siger i dag. Hvad gør vi så? Mark Steyn siger med skarp ironi: ”Faktisk… Read more »

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Tim Pallis

”Faktisk burde islamkritik være venstrefløjens store sag.” Ja, ja og atter ja. I

Foxtroll
Foxtroll
11 years ago

Og hvor mange av de som jobber er et resultat av sosialbidrag? De som får sosialbidrag må jo kjøpe mat, klær, møbler, få klippet håret og andre varer og tjenester generelt sett. For at de skal få kjøpt dette må noen (få) arbeide i sine nærmiljø butikker. Sådan sirkuleres sosialbidragpengene fra mottagere til de som arbeider i butikkene, o.l. Sannsynligvis kunne myndighetene tatt hele sosialbidragpotten i Rosengård, kjøpt tilsvarende mengde varer og tjenester for denne summen, og så delt ut varer/tjenester gratis til alle Rosengård innbyggerne. Pengebruken fra storsamfunnet blir omlag den samme, tilgang på varer og tjenester for innbyggerne… Read more »

Elefanten
Elefanten
11 years ago

En arbejderklasse, der ikke arbejder! Men vi har vel også en intellektuel klasse, der ikke kan tænke og en klasse af kapitalejere, der er dybt forgældede.
Når man ikke arbejder men lever af frugten af andres arbejde, hører man til den udbyttende klassen. Ifølge Karl Marx.

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago
Reply to  Elefanten

Natur: Når fugleungen ser forældrefuglens røde næb, åbner den munden. Når forældrefuglen ser fugleungens åbne næb, stopper den ormen ned i det. Det er ren refleks, ligesom ordet “arbejderklasse”, der i sig selv er indholdsløst, men betinger en refleks.

Helle T. S., jeg er også “arbejderklasse” – hvor skal jeg henvende mig ?

– – –

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Elefanten

Der arbejdes da – bl.a. på at omdanne Sverige til et ikke-vestligt land med ikke-vestlige værdier. Så det at være arbejderklasse i dag har fået helt ny betydning hos en del. En sakral klasse – betalt af det offentlige – er skabt. Venstrefløjens sakrale klasse.

Pk
Pk
11 years ago

For socialdemokraterne i Danmark er det fornuftig arbejdmarkedspolitik,
at f.eks et tyrkisk ægtepar får lidt over 300.000 kr om året,
for at stå til rådighed for arbejdmarkedet.
Og der er tale om ufattelige mange “tyrkiske ægtepar”.
Tænk, hvad vi kunne gøre for de penge til formål f.eks for de ældre….

Partisan
Partisan
11 years ago

“Jag tänker på socialbidrag” – hohoho… Som sagt: Detta är, som sossen i inslaget påpekar, den nya arbetarklassen. En arbetarklass som alltså inte arbetar. Ett ombesörjt, pliktbefriat proletariat.

“Enligt en PDF från kommunen är 93 procent av befolkningen i Rosengårdsområdet Herrgården försörjda med bidrag. Bara 7 procent tillhör således arbetarklassen.”

http://www.friatider.se/den-nya-arbetarklassen-som-inte-arbetar

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x