4
sep
Seneste opdatering: 5/9-10 kl. 1953
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Det vil ikke være første gang en kultur går under ved at blive bestormet udefra”

RRB TV Brandenburg 26.08.10 Schafft Deutschland sich ab? med engelske undertekster.BILD: Ni ubekvemme sandheder. Dette må man have lov at sige.(tysk)
Helle Merete Brix: Sarrazin har ytringsfrihed

An executive at the German Central Bank, Thilo Sarrazin, may be sacked following controversial comments he made.The institution is pressuring the country’s president to remove the board member for his disparaging remarks about Jews and Muslims. In one of his comments, Mr. Sarrazin claimed that “Arabs are no good for anything other than picking fruit.”

Helle Merete Brix, Danish journalist and writer, says that, while it was a very harsh statement to make, “of course, he should be free to make such a statement.”

She stresses that in the US people are free to make harsh statements, whereas “Europe seems to be nervous about anything crossing the line.”“The pressure on freedom of speech has sort of grown tremendously all over Europe,”Pressure on freedom of speech grows in Europe – journalist

Norge: Kræver ret til parallelsamfund

Rådet for innvandrerorganisasjoner i Oslo har laget en smørbrødliste av krav som i realiteten er retten til å danne parallellsamfunn innenfor storsamfunnet, på skattebetalernes og det offentliges bekostning: Rådet vil ha egne aldershjem basert på etnisk gruppe, alle som fødes i Norge skal bli norske statsborgere selv om foreldrene er utenlandske, man skal ha rett til dobbelt statsborgerskap, og “minoriteter” skal kvoteres inn i høyere stillinger i Oslo kommune.Innvandrere skal ha rett til gratis språkopplæring og gratis barnehave fra tre år.På mange måter er det et program for overtakelse av Oslo etter en segregert agenda. Document.no

Svensk arbejderaristokrat: “En intellektuel skal oplyse folket”

Lars Dencik: Læg mærke til, at der i Sverige ikke er nogen kampagne for noget, der hedder ‘ svenskhed’. I svensk perspektiv er verden i forandring, alting ændres hele tiden, og der er ingen, der for alvor tror, at det går at lukke sig uden for verden og holde fast i, hvordan det var engang. Når visse danskere nu fryder sig over partiets  [SD] opkomst og nærmest håber på dets succes, så handler det om, at man ønsker at projicere sine egne dårligdomme over på andre. Man vil så gerne have, at Sverige bliver lige så slem som Danmark, at man også her slipper den indre svinehund løs. At man så at sige får sig en kammerat i skammekrogen. Men det sker bare ikke.

Når man i Sverige frygter et småracistisk parti og den vulgære, kvalmende debat og rædselsfulde fremmedfjendskhed i Danmark, så er der tale om humanisme.«

Goebbels sagde engang, at han havde brug for folk, der marcherer i gaderne, men at det også er nødvendigt med intellektuelle, der kan forme ordene. Og det sidste har Danmark nu fået med Langballe, Krarup, Pittelkow, Hedegaard , Meier Carlsen m. fl. Det er ingen tilfældighed, at nogle af dem kommer fra den yderste venstrefløj, hvor ‘ Folket altid har ret’. Ud fra det har man udviklet en højrepopulistisk variant i venstrefløjstænkningen, som har grundtvigianske rødder…. Den svenske venstre-fløj har mere stået på det avantgardistiske og arbejderaristokratiske: Den intellektuelle skal oplyse folket. Fordommene skal vi ikke løbe efter. Det er en af årsagerne til, at den svenske valgkamp primært handler om seriøse velfærdspolitiske spørgsmål og ikke om burkaer«.

Hvorfor flyttede du egentlig til Danmark, Dencik?

»Fordi jeg dengang så Danmark som det mest menneskelige, humanistiske og tolerante af alle lande. Og det var det da også. Dengang. I de første mange år var det dejligt at være her. Men så blev den indre svinehund sluppet løs «.  (DANSKJÄVLAR! Politiken, 04.09.2010) – Lidt intellektuel oplysning : Koranen møder det  svenske flag.

Konstante krav

Af Britta Mogensen og Rachel Adelberg Johansen

Den 28. august kunne man i avisen læse, at statsministeren skal beære en traditionel ramadanmiddag med sit nærvær for at sende et stærkt signal om, at der også er plads til det muslimske mindretal.

Det er oppositionens socialordfører, Özlem Sara Cekic (SF) samt avisen, Zaman Scandinavia, der inviterer den nuværende borgerlige regerings statsminister til en muslimsk højtid, der afholdes på intet mindre end Christiansborg.

Hvor er det, at det muslimske mindretal mangler plads? Er der overhovedet noget sted, der ikke omgående afgiver plads, når den islamiske offerkultur stikker sit bukkehoved frem med konstante, anmassende krav?

Hvad med bederum, badeforhæng, tvungen halal-mad og fjernelse af svinekød på flere folkeskoler, indkøb af islamiske hovedtørklæder (hijab) til hospitalsansatte, krav om kønsadskilt svømning eller svømning kun for kvinder (dermed forskelsbehandling af mænd), skatteyderbetalte ramadanfester i offentlige, verdslige samfundsinstitutioner, krav om indskrænkning af ytringsfriheden jævnfør Muhammed-konflikten, mv.

Jo, listen er beklageligvis allerede alenlang. Der synes ikke at være grænser for, hvor meget den islamiske kulturs bannerførere presser citronen i forhold til majoritetskulturen og det nye værtsland.

Beskedenhed og tilpasning til det vestlige samfund forekommer at være en by i Rusland, hvilket er helt i tråd med islams stræben efter magt og en bestemt islamisk samfundsindretning.

Med al den plads, det muslimske mindretal har fået indtil nu, var det måske på tide, at vi begynder at vise, at vi har plads til f.eks. det kinesiske mindretal og fejrer deres nytår samt månefestival på Christiansborg og i alle større kommuner, for slet ikke at tale om jødernes helligdage (selv om det vist ikke passer offerkulturens medlemmer), f.eks. Hanukka og Forsoningsdagen.

Hertil kommer helligdage inden for buddhisme og hinduisme.

Dem må der også være plads til på Christiansborg.

Af ren og skær beskedenhed har vi endnu ikke omtalt de skatteyderbetalte middage på Christiansborg, som vi kristne må have en førstefødselsret til, for eksempel til påske, pinse og jul.

Vejle Amts Folkeblad 03.09.2010 , ikke online. Med forfatternes tilladelse.

Der er mere i omegnen af Christiansborg, et populært udflugtsmål: British Counsil: EID FESTIVAL PERFORMANCE BY POETIC PILGRIMAGE DEBATE ON ISLAM AND THE WEST

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Prudentius
11 years ago

Sarrazin er imponerende, ja ligefrem utroligt, kold i røven!

Ha, ha, ha, sikke dog hans modstandere vrider og vender sig for at få sat en kugle ind.

Men hele læsset af preller af.

Sådan går det når man bygger sit hus på sand.

At tyrkere og arabere bærer en høj procentdel af genetiske skader takket være indgiftning i generationer, burde være helt ukontroversielt.

Prudentius
11 years ago
Reply to  Prudentius

Jeg så iøvrigt i en udsendelse om hans nyudkomne bog, at en talsmand for en tyrkisk organisation kaldte hans position for “intellektuel racisme” eller var det “kultur racisme”!?

Jeg har i lang tid troet jeg kunne smykke mig med titel af islamofob. Men det er gået op for mig, at jeg nu også kan kalde mig racist, Kulturracist altså!

Kald mig bare Kulturnazist, nu jeg tænker over det.

Jeg er nemlig af den overbevisning, at Athen og Jerusalem bør UDRADERE Mekka og Medina.

Fuldstændigt.

Ingen fanger, ingen nåde.

Nils
Nils
11 years ago

Dencik har muligvis ret i, at Suediarabien er bedre til at gå under med ynde end Danmark er. Man kan ikke vinde hver gang.

Mette
Mette
11 years ago

. Ja, så. 🙂

Mette
Mette
11 years ago

Jonny skrev:

“Många av er danskar är simpelthen fördomsfulla, och att denna fördomsfullhet nu fått politiskt inflytande har ödelagt (Lasse Denciks bild av) Danmark”

Det lever vi fint med, men hvordan har I det med Bofors, der nu har eksisteret i mere end 350 år og gjort Sverige til en af de store “dødens købmænd”, hvordan er det at leve med en sådan dobbeltmoral?

Synes du, at det hjælper på prestigen, at I ødelægger jeres eget land?

Jonny
Jonny
11 years ago
Reply to  Mette

Det blev nog lite otydligt att det var humoristiskt menat. Jag försökte se det utifrån Lasse Denciks perspektiv.

Genom min numera utdöda danska släkt har jag dessutom “fördomsfullheten” i generna… 😉

Det officiella Sveriges dubbelmoral bekymrar jag mig inte om! Bofors är för övrigt numera uppdelat: BAE Systems Bofors AB (eldrörssystem och ammunition) ingår i försvarskoncernen BAE Systems Inc. Det är inte så många svenska storföretag som är svenska längre.

Jonny
Jonny
11 years ago

Det finns många som håller med Dencik, t.ex. psykoanalytikern och författaren Tomas Böhm: “Att vara svensk är att vara tolerant. På det sättet kan vi tolerera att SD är en ortodox minoritetsgrupp. Men ortodoxa grupper får inte dominera ett samhälle. Sverigedemokraterna gör demagogiska förenklingar för att slippa komplexa sammanhang och vädjar till svart-vitt antingen-eller-tänkande. Om vi skulle tillämpa deras partiprogram på dem själva som en ortodox minoritetsgrupp, skulle de inte få vara kvar här i landet. Sverigedemokraterna är alltför osvenska. Men eftersom vi inte vill vara som SD – utan räknar toleransen som en eftersträvansvärd svensk egenskap – kan de… Read more »

Morten - - -
11 years ago
Reply to  Jonny

Ja, Dencik er noget af det mest perfide, jeg laenge har hoert. Vi er i princippet alle lige tolerante – men naturligvis overfor forskellige ting. Paa samme maade, som ogsaa humanisme er en konceptuel praksis og ikke en dogmatisk. Lad os tage et eksempel. Danmark beskyldes for at foere en for haard indvandringspolitik. Men sat over for hvad ? 24-aarsreglen forhindrer tvangsaegteskaber og har omgaaende foert til, at indvandrerkvinder i et hidtil uset antal uddanner sig. De soeger simpelthen tilflugt i uddannelsessystemet, nu da de har chancen! Intetsteds i Europa ser man noget lignende. Ingen paastaar, at 24-aarsreglen er ideel.… Read more »

Emeritus
Emeritus
11 years ago

‘…“Europe seems to be nervous about anything crossing the line.”“The pressure on freedom of speech has sort of grown tremendously all over Europe,…’ Sammen med kvinders voksende dominans både i politik, på universiteter og andre steder, med uophørlige krav om politisk korrekthed og henvisninger til ‘tonen i debatten’ er der alt i alt tale om mere end en frygtsomhed som tendens, en tendens, som udefra får visse amerikanere til at se på os og tale om, at USA er fra Mars, mens Europa er fra Venus. Kan der virkelig være noget om det? Nyere kromosomforskning trækker måske (desværre) i samme… Read more »

Mette
Mette
11 years ago

OT og meget morsomt.

49 indvandrere anholdt, da de forsøgte at ødelægge nazisters koncert. Den må på forsiden i Sverige!

http://jp.dk/indland/krimi/article2172919.ece

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Mette

Avisen ændrede linket, mens jeg skrev. Men det bliver historien ikke dårligere af. Der stod – på spejderære – INDVANDRERE, da jeg fandt artiklen. Nu er det blev et til “lokale unge”.

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Mette

Ha, nu er det virkelig morsomt. På forsidens spiseseddel på JP online står der stadig “49 indvandrere”, der har ikke fået det rettet.

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Mette

Fnis fnis, Politiken har meget om sagen og oplyser, at koncerten er med “Ravnebanner”. Bandet har en demo liggende på youtube. Den hedder “Ragnarok”. Af hensyn til Snaphanens (nogenlune) gode rygte, undlader jeg at linke, men så meget kan siges, at musiksmagen er MEGET anderledes end den, der kommer til udtryk her. http://politiken.dk/indland/1052102/politiet-masseanholder-demonstranter/ I øjeblikket er der masser af politi, som kæmper for at ytringsfriheden, og det skal de have så inderligt, hjerteligt tak for, selv om anledningen er tvivlsom. Højst tvivlsom. Husk endelig dagens kronik i JP, hvor professor, jur dr. Ole Hasselbalch venter på Salatfadet (politiets udrykningsvogn). .Kronikken… Read more »

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x