6
sep
Seneste opdatering: 6/9-10 kl. 2316
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Jeg har ikke set nogen omtale af konferencer eller workshops i forbindelse med ramadanmiddagen i Folketingets regi, men hvis tendenserne i den amerikanske administration ellers bliver til inspiration i hjemlige politiske kredse, er der formentlig ikke noget til hinder for at det samme kan iværksættes her. Det vil nok være letsindigt at kæde de amerikanske tilnærmelser – nærmere en stormkur – til Det Muslimske Broderskab sammen med Obamas præsidentskab, eller med Demokratisk appeasement i modsætning til Republikansk realisme; nøjagtig det samme foregik under George W. Bush.

Det vi oplever er en skæbnesvanger satsning affødt af rædsel over den stærke hest der stormer frem i verden, og som en hypermagt på retræte på forhånd har opgivet at engage med magt. Dette sker vel at mærke under tavshed fra de amerikanske medier – i hvert fald er den grundige dokumentation om omfavnelsen af de værste af de værste, som bl. a. The Big Peace og Atlas Shrugs fremlægger, overhovedet ikke at finde i mainstreammedierne via Google News. Den amerikanske befolkning holdes i uvidenhed, og skal der ske nogen bevægelse her er det vanskeligt at se det som andet end en afledt konsekvens af omvæltninger ved valgene i november (LFPC).

On August 31, this coming Tuesday, the Muslim Brotherhood-associated “Coordinating Council of Muslim Organizations” (CCMO) will bring 25-30 Muslim leaders of 20 national Muslim groups to attend a special workshop presented by the White House and U.S. Government agencies (Agriculture, Education, Homeland Security, Health and Human Services etc.) to provide the groups “funding, government assistance and resources.” The workshop will apparently provide special access for these Muslim Brotherhood organizations: the organizers pledge to provide “direct access” and “cut through red tape.” Government and Muslim groups will hold an Iftar dinner (breaking the fast of Ramadan) after the workshop.

The event was announced in an email newsletter sent August 27 by the Islamic Society of North America (ISNA), an unindicted co-conspirator in the Holy Land Foundation terrorism finance trial, long associated with the Muslim Brotherhood, the global Islamist network (great backgrounder here from Hudson Institute). […]

This workshop constitutes an abdication of their professional responsibility by all government participants – and a taxpayer-funded government stimulus program for the attending Muslim Brotherhood-associated groups. The Muslim Brotherhood, founded in 1928, is a global Islamist political movement dedicated to imposing Shariah law on all nations and institutions. Their credo is “Allah is our objective. The Prophet is our leader. Qur’an is our law. Jihad is our way. Dying in the way of Allah is our highest hope.” […]

I suggest that the Administration knows these groups are linked to the Muslim Brotherhood. They think that’s a good thing.

This isn’t incompetence; it’s intentional. […] Christine Brim: Coming August 31: ‘Direct Access’ Stimulus Grants for the Muslim Brotherhood ; Pamela Geller: White House Workshops Fund Muslim Brotherhood Proxies with Your Taxpayer Dollars

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x