11
sep
Seneste opdatering: 12/9-10 kl. 2331
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Talen findes nu også med svenske undertekster (!) Vidt har vi drevet det i globalisering og kompetencer. Den har foreløbigt resulteret i 62 artikler over temaet: Sverige får inte bli som Pia Kjärsgaards Danmark. Pressens helt eget valgkampslokomotiv i bevægelse.

At tænke sig………

.De kontroversielle Sverigedemokraterna, som i høj grad ligner Dansk Folkeparti, og partiets formand, Jimmie Åkesson, har inviteret formanden for Dansk Folkeparti til at tale ved et vælgermøde i Höganäs på Kullen. Men på de svenske avisers hjemmesider er det næsten umuligt at finde omtale af besøget.

»Vi skriver faktisk ikke så meget om Sverigedemokraterna i det hele taget. Og derfor heller ikke om Pia Kjærsgaards besøg,« siger Karin Schmidt, nyhedsredaktør på aftonbladet. se.

Har I en strategi om at tie det ihjel?

»Vi skriver om det, vi synes er vigtigt. Og Sverigedemokraterna og Dansk Folkeparti er ikke særlig vigtige.«

PIA TIET IHJEL I SVERIGE, KJÆRSGAARD. Ikke vigtig, mener svenske medier

Britisk genopdragelse: Eventyr i Sindia og Gayandlesbianland

Det kan godt være vanskeligt at komme uden om Fjordmans bastante påstand om at der foregår et systematisk, planlagt frontalangreb på vestlig kultur fra en transnational, multikulturel elite. Sverige og Storbritannien er utvivlsomt cutting edge-laboratorier for denne tendens, hvilket hænger sammen med at man her har fremavlet befolkninger der kuede og autoritetstro ikke gør oprør i nævneværdig grad. Bemærk her et umiskendeligt kneb i multikulturel propaganda: Jøder trækkes kun frem som eksempel på en offergruppe når det ikke handler om antisemitisme, men når andre grupper skal forlenes med deres offerstatus. Den officielle udtalelse til slut er også lige efter bogen, og er kun mulig i et land hvor borgerne er frataget værdighed og integritet (LFPC).

Council bosses are being asked to imagine they are English economic migrants in the fictitious region of Sindia, or go on an ‘adventure in Lesbian-andgayland’ as part of publicly-funded training sessions on equality and diversity. […]

In the session entitled Adventures in Sindia, the English Exodus, staff are asked to imagine that it is 2030 and the ‘world is a very different place’. In this scenario, much of the South-East of England and East Anglia is under water.

Millions of English families desperate for work have been forced to uproot to Sindia, an economic federation which is made up of China and India.[…]

They are also warned that the English are largely despised in India because they have a reputation for ‘illegality, criminality, cultural conservatism and an inability to learn the host language’.

The course material states: ‘Your seventh birthday was a miserable occasion. Your parents invited all the children in your class to a party. All but one failed to turn up and none sent an RSVP.

‘The only child who came was a Jewish girl from Hungary. Somehow you felt that she understood what you were going through, even though you never talked about it.’ […]

In the other session, staff are asked to imagine that ‘while asleep one night they have slipped through a wormhole in space’ and woken up in a parallel world where it is normal to be lesbian or gay.

They are told that they are now in a country where ‘heterosexual teachers are very reluctant to come out’, ‘the ideal family consists of a lesbian or gay male couple’, and ‘that conceiving a child by heterosexual intercourse is viewed with distaste’. […]

A spokesman for Brighton & Hove City Council said: ‘At a cost that is low by any comparison, our training role-plays are proven to do what they are supposed to do, which is to reduce inappropriate discrimination based on race, faith, disability, gender, sexuality or age.’  Taxpayers fund council ‘adventures in Sindia and Lesbianandgayland’ as part of sessions on equality and diversity

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Via den eminente blog Snaphanen. […]

Ulf P
Ulf P
11 years ago

Etablissemangets svek mot yttrandefriheten och hetspropaganda mot Sd slår med all rätt tillbaka mot censur- och förtalsetablissemanget med stigande siffror för Sd. Att sedan den borgerliga Allah sen, en nyliberal överklassregering med en oerhörd centraliseringsiver mot Stockholm och som gynnat Täby- och Danderydsmiljonärerna mest, tömt välfärdssystemet för det egna folkets sjuka för att gynna de mest välbärgade i den nya tidens Stockholmsadel och en fortsatt massinvandring, är nog den störste ljugarregering som funnits i Sverige. De tycks ha ljugit så mycket i sina försök att framstå ting som bra att de inte längre kan skilja dikten från verkligheten, helt i… Read more »

Lars Åke Månsson
11 years ago

Med sömndryckna ögon öppnade jag tidigt i morse bloggen.Efter att ha hört Pias tal två gånger(av en i högsta grad själv involverad i vårt svenska “frihetsparti” SD),var det ett kännslosamt uppvaknande.Hennes del av talet som berörde, vårt svenska “korrekta” mediasamhälle och då speciellt hennes tolkning.”YTTRANDEFRIHET i Danmark har en annan innebörd,än den svenska.I Sverige benämns yttrandefrihet, HETS MOT FOLKGRUPP”bättre tolkning av vårt förhållande kan man knappast finna.Hela talet fick mig att glömma dagens instängdhet,och mina tankar gick tillbaka till svunna tider,då en öppen debatt var möjlig i Sverige.Hennes godhet och vänlighet att ställa upp för vår undertryckta “demokrati” kan inte… Read more »

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x