13
sep
Seneste opdatering: 15/9-10 kl. 0007
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mediehysteriet er aldeles fraværende, og indgriben fra det britiske politi var selvfølgelig absolut udelukket. Dette er et godt eksempel på den alternative virkelighed der ligger inden for umiddelbar rækkevidde, og som fuldstændigt demonterer tidens gøglende selvbedrag og fortrængning, senest vedrørende selektiv papirafbrænding. Vi kan ikke formå flertallet til at kigge på verden med skællene fra øjnene, men vi kan i det mindste bruge billeder som disse til at styrke immunforsvaret mod dæmonisering og latterliggørelse, vel vidende at vi har fat i den lange ende (LFPC).

Judy wrote me that she was outside the American Embassy in London.

Dozens of police were in attendance. Suddenly a bunch of Muslims dressed in their robes and women with burkas came along, holding aloft Islamic banners written and placards declaring” death to America,” “Islam will rule the world”, etc.etc. They were highly organized with megaphones. They were spewing their hatred and chanting for one and a half hours. The police stood by and did nothing! When the EDL came along they were swiftly marched away and not allowed to go anywhere near the Embassy. This is what is happening in the UK today!! Across the square, relatives of the 9/11 victims were (trying) to hold a remembrance service. When myself and several others complained to the police about this one-sided approach we were told they agreed with us but their orders came from higher up, and told us to complain to them!! Come over here Pamela and spread the word – we need someone with backbone like you who is not afraid to stand up for what is right.

Listen to the chants: “Burn burn freedom,” “freedom freedom go to hell,” “takbir! allahu akbar!” On 911, “Death to America!”: US Flag Burned By Muslims Outside US Embassy in London “Burn, Burn USA!”

‘I dag er vi alle muslimer’ … eller snarere ‘i morgen’?

Når kognitiv dissonans sætter multikulturelle idealer under pres sker der dramatiske ting. Måske først og fremmest i form af aggression, hvilket formentlig alle på den anden side af hegnet kender til bevidstløshed. Det rækker lige fra velkendte undvigemanøvrer i debatterne når der udbedes dokumentation, og til fysisk vold fra fløjen der mener at det gode samfund kan tæskes ind i folk. Mønstrene er så velkendte og forudsigelige at man godt kan konkludere at der rumler noget i den kollektive bevidsthed. Ud over aggression ses også hyppigt våd, sentimental ønsketænkning og skærende pinlig blindhed (LFPC).

[…] Here’s a case in point. A woman who identifies herself as a professor at a Chicago university (it’s Northeastern Illinois) publishes this touching note in the New York (Muslim) Times today. Gail Dreyfuss describes an “encounter” she had with a student who was wearing both hijab (a headscarf) and a pin which read “I am a Muslim.” I guess the student did not want anyone mistaking her for … a Buddhist or a Jew; perhaps the student did not think that westerners know that a wearing a tight “headscarf which framed her face” meant she was a Muslim.

Dreyfuss, a professor of Linguistics, asked her student if she had a “spare pin.” The student took off her own. The professor “wore it all day and received only positive reactions from students and staff members.”

And that’s when she came up with her Great Idea. Dreyfuss writes: “It occurred to me that non-Muslim women might like to wear headscarves in solidarity with our Muslim sisters.… This might be one way to show them that we’re all in this together.” […] Phyllis Chesler: Let’s All Wear “I Am a Muslim” Pins to Protest “Islamophobia”

Kashmir: 18 dræbte i frådende sanseløst Koranhysteri

Jeg mener virkelig i fuld alvor at snakken om det betimelige i bogbrændinger burde ophøre, i lyset af den groteske proportionsforvridning og perspektivforskydning den i realiteten er med til at stadfæste. Men burde signalerer uopfyldeligt ønske og hypotese, i modsætning til bør, der udtrykker hensigt og krav. Min pointe er at verdens gang ikke påvirkes af velovervejede ønsker og formaninger, og at det primitive raseri vi oplever bl. a. her i Kashmir, udløst af omtale af en ikke-gennemført afbrænding af Koranen, viser at en nedre grænse for hvad ‘vi’ kan komme til at sætte i værk er ikke-eksisterende. Med andre ord, pæn snak om at ‘vi bare ikke brænder bøger’ er ren salonpalaver, alt imens verden rundt om brænder ganske uanfægtet (LFPC).

Fresh violence erupted in Kashmir on Monday leaving 18 dead including a policeman and over 80 injured with mobs torching several government properties and a private school, some of the trouble triggered by a television report alleging desecration of the Quran in the United States. […] 18 dead, 80 hurt in Valley’s worst day of violence [grafik: The People’s Cube]

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Henrik Petersen
Henrik Petersen
11 years ago

Der er også fin underholdning (forudsætter tyskforståelse), på YouTube. pi-news.net har lagt de 3 afsnit frem.

Handler selvfølgelig om den muslimske besættelse af Tyskland.

Allerede i begyndelsen af afsnit 1:

En tysk kvinde protesterer over for en imam over, at hun som kvinde risikerede at blive stenet, og hvorfor der ikke er ligestilling i islam, hvorefter imamen svarer: Jamen, mænd bliver da også stenet!!!!

Ikke engang Monty Python kunne have have udtænkt en sådan satire. Og endda helt ufrivilligt fra imamens side.

Johansen
Johansen
11 years ago

“Ubegrænset tolerance må føre til tolerancens forsvinden. Hvis vi udviser ubegrænset tolerance selv til dem, der er intolerante, så vil de tolerante blive tilintetgjort og sammen med dem tolerancen”.
– Karl Popper

Henrik Petersen
Henrik Petersen
11 years ago

Haha, underholdende video, og billigere end at gå ind til abegrotten i Zoo. Omend aber vist generelt er mere intelligente…..

Bemærk den lille imam med striklåget, der starter sin tale med ordene: “We don’t accept…….” osv. osv. Så kender man den banale retorik: Muslimer accepterer intet ud over islam.

Well, vil de leve i et vestligt land, og det vil de så åbenlyst gerne, hedder det tilpasning, og det må de bare lære.

De britiske tilskuere nøjes da også med småfnise af sociopaterne.

Mette
Mette
11 years ago

N.B. at demonstrationen brugte den sorte islamiske fane, som muslimer bruger i “Krigens hus”.

Anonymous
Anonymous
11 years ago

Nota bene, at den islamiske demonstration brugte den sorte islamiske fane, som de bruger i “Krigens hus”.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x