4
okt
Seneste opdatering: 4/10-10 kl. 0444
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Bosma beskriver hollandks politik siden 70 erne som et “kartel”, er ord der burde give ekko i Sverige, og Holland i dag kan være Sverige om fire eller otte år.

Martin Bosma – “the political genius, the intellectual force behind Geert Wilders”. PVV MP Martin Bosma has written a book, an analysis of the emergence of the multicultural society: “The Pseudo-Elite of the Counterfeiters”, on the left-wing elite that is blind to the danger of Islam. The Dutch TV news program “Nieuwsuur” interviewed Martin Bosma. GoV

Hizb ut-Tahrir advarer “frihedsfundamentalisterne”

Muslimer i Danmark og den øvrige vestlige verden skal stoppe al snak om at være danske muslimer, engelske muslimer eller franske muslimer og at leve efter vestlige værdier. I stedet skal muslimer have styrken til at stå fast på deres islamiske identitet, ikke isolere sig, men blande sig i debatten og være stolte og åbne omkring deres tro.
»Vi er forpligtede til at kalde andre til islam uanset fordomme, hetz, besværligheder og de konsekvenser, det måtte medføre. En struds stikker hovedet i sandet, når den bliver bange. Ikke en muslim,« sagde medlem af Hizb ut-Tahrir Jaweed Yusuf i går fra talerstolen i Bella Center, hvor Hizb ut-Tahrir holdt sin årlige konference. [..]
Hvordan det at stå fast ved sin muslimske identitet og ikke være loyal over for andre end muslimer hænger sammen med en hverdag i Danmark, var svært for Chadi Freigeh at give konkrete eksempler på. Men f. eks. skal muslimske børn ikke undervises i demokrati, mener han.Også Hizb ut-Tahrirs talsmand i England, Taji Mustapha, deltog i pressemødet, og han advarede imod dem, han kalder frihedsfundamentalister.»De mener, at de kan sige alt, uanset om de overtræder lovgivningen.Hvis man gerne vil leve sammen med andre mennesker, kan man ikke blive ved med at fornærme dem.«. Berlingske: Hizb ut-Tahrir: Ingen skal være dansk muslim (ikke online)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Liva
Liva
11 years ago

M.h.t. HUT så ser det ikke ud til at de rejser ad H til lige med det første – som de ellers er blevet opfordret til.

Hvad vil venstrefløjen – og i det hele taget alle politikere gøre ved det?

Liva
Liva
11 years ago

OT

En dansk kunstnergruppe der kalder sig selv for progressiv tør godt vise hele kongefamilien uden tøj på – waau, hvor vovet :o) – men tør IKKE at vise en HEL muhammedtegning.

“På den ny plakat, som gruppen hænger op i hovedstaden, gengiver Surrend dels de kontroversielle royale aktiviteter, dels et udsnit af tegneren Kurt Westergaards muhammedtegning.”

h t t p://kpn.dk/article2203505.ece?ref=lokalavisen

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Liva

Hvad med at kunstnergruppen viste en stor gruppe HUT’ere nøgne. :o) Men det gør Surrend jo nok ikke. Det er Surrend ikke progressive nok til. Eller modige nok til. Tværtimod. Alle og enhver kan tegne kongefamilien uden at få ballade. Big deal.

Victor
Victor
11 years ago

I denne weekend holdt Berlins lærerforening et seminar om visse indvandrergruppers agressivitet overfor “ikke-muslimer” – (ikke mit ordvalg). Frankfurter allgemeine Zeitung var der: http://www.faz.net/s/Rub9B4326FE2669456BAC0CF17E0C7E9105/Doc~EAC1FF229813640349F07F1DF86E234A5~ATpl~Ecommon~Scontent.html Åbenbart har en af de grønnes stiftere fået – mere end – nok: “Der Hauptschullehrer Wolfgang Schenk etwa, einst Sprecher der Alternativen Liste, hat einschlägige Erfahrungen sammeln müssen, wie Gewerkschaft und Schulbehörde ihn abwiegelten, wenn er sich wegen frauenfeindlicher Übergriffe auf Lehrerinnen oder Beschimpfungen wie „Nazi“, „Schlampen“, „Rassist“ oder der drohenden Zwangsverheiratung einer Schülerin an sie wandte. Man bedeutete ihm, sich ruhig zu verhalten, um den Rechtsradikalen keine Vorlage zu liefern. Diese erbarmungslose Ignoranz wird durchgehalten… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
11 years ago

Hizb ut-Tahrir’s udtalelse om at ingen skal være dansk muslim [ efter Vestligt forbillede, eller ønsketænkning ] passer fint med Erdogans formaning til etniske tyrkere i Tyskland om ikke at blive for tyske under sit besøg i Tyskland. Jeg har læst i en anden avis, dags dato, at : Jaleh Tavakoli, medlem af Borgerrepræsentationen for enhedslisten, som var blandt demonstranterne mod Hizb ut-Tahrirs møde i Bella Centret, udtalte : ” Jeg er enormt bekymret for de mennesker, der møder op i dag. De ligner helt almindelige mennesker. Men deres hjerter og deres hjerner bliver fyldt med HAD derinde”. Citat slut.… Read more »

Victor
Victor
11 years ago

Det er mandag. Smilebåndene skal masseres – denne yngre kvinde påstår hun er Mohammad – og kommer med ideer til en ny sharia:

http://www.youtube.com/watch?v=xGbynOi9tIY&feature=recentlik

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x