7
okt
Seneste opdatering: 8/10-10 kl. 2310
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lars Ohly i debat med Jimmie Åkesson i svensk P 1 i eftermiddag. For Ohly er alt klasseproblemer, han er mange år fra at kunne tale om antal eller kultur, men det kan ikke udelukkes han når der til om 15-20 år. Det er interessant, at der nu kommer en tid, hvor Riksdagspartierne ikke længere kan vifte argumenter af med, at de er “ubehagelige”, “afskyelige” og “racistiske”. Hans parti er allerede mindre end SD. Spærremuren 4 %, som han og ligesindede har sat op om parlamentet, kan koste hans parti deltagelse allerede i 2014. Riksdagens 30-års ferie fra asylpolitikken er forbi. Ofrene for deres forrædderi og enerådige hasardspil med landet – nogle af samfundets svageste – har fået en stemme i parlamentet. Her i landet kalder vi det folkestyre. Forleden så vi venstrepopulisten over alle Lena Sundström i Kvällsöppet vende siden til Jimmie Åkesson og mundvigene nedad og sige “Jeg går ikke i debat med dig.”  TV 4´s “politiske kommentator” har åbenbare besværligheder med at acceptere demokratiets vilkår. Hun får lejlighed til at blive endnu mere mopset. Uret tikker, selv svenske ur tikker.Del II her.

Hvis man synes Ohly gør sig til grin, så se hans rødgrønne partikammerater. Hvis det bliver spredt på engelsk, bliver de til grin i hele verden og til skam og skændsel derhjemme:

Miljöpartiet och Vänsterpartiet deklarerade snabbt att de av ”arbetsmiljöskäl” inte ville sitta i samma riksdagsbyggnad som Sverigedemokraterna, som om de rödgröna ägde lokalerna och hade full dispositionsrätt över dessa.I samma separationsgenre hör kraven på uppdelade köer i riksdagens kantin, som framförts av dem som vill slippa stå framför eller bakom en SD-ledamot med sin lunchbricka.Lekstuga i lunchkön

Kaglende rådvildhed: “Integrationspotentiale”

Det er som om debatten om den fremadskridende katastrofe ‘integration’ muterer og knopskyder i eskalerende og mere og mere fantasifulde retninger. Bemærk det jammerlige spillerum der fremlægges i denne artikel: Fra integration forstået som jobfrekvens, og intet om demokratisk, sekulært, ikke-førmoderne og ikke-segregationistisk sindelag, til den grænseløse kynisme hos Andreas Kamm der vil blæse svage danske grupper en hatfuld, og ikke kerer sig om at den godhedsmaskine han lever af afvikler sig selv med hans tilgang.

Når Danmark får til lov at håndplukke de flygtninge, der kan komme til landet, giver det omgående effekt på muligheden for at få flygtningene i arbejde.

Det viser en analyse fra Integrationsministeriet, som har undersøgt, hvordan det er gået med at få de såkaldte FN-flygtninge i Danmark i arbejde. […]

Men det viste sig vanskeligt at få disse flygtninge i arbejde, idet kun 7 pct. af de kvoteflygtninge, som kom til Danmark i årene 1997-2001, var i arbejde i 2002. De 90 pct. modtog stadig overførselsindkomster. […]

I Dansk Flygtningehjælp, der i 2005 var kritisk over for lovændringen om at udvælge de 500 kvoteflygtninge efter deres integrationspotentiale, siger generalsekretær Andres Kamm i dag: »Det er naturligvis glædeligt, at flere kvoteflygtninge nu kommer i arbejde, og det kan vi kun være positive overfor. Det er også rimeligt at tale om, hvad Danmark har brug for, når det drejer sig om indvandring . Men når det gælder flygtninge, må jeg advare om kun at fokusere på, hvad Danmark har brug for, men også se, hvad flygtninge har brug for, og det er beskyttelse. Danmarks fremgangsmåde må derfor ikke betyde, at vi svigter de svageste. Håndplukkede flygtninge får job [JP 7.10.2010]

Der må tænkes ud af kassen: Hvad med at ansætte nytilkomne kvoteflygtninge til arbejdet med den symbolske, besværgende nedrivning af boligblokke? (LFPC)

Selvcensur i selvsving: ‘Muhammedtegning’ uden Muhammed for skrap kost

Some editors opted not to run Sunday’s “Non Sequitur” comic strip, which included a “Where’s Muhammad?” reference, according to The Washington Post’s “Comic Riffs” blog.

Wayne Miller’s strip on Sunday depicted a scene in a park with a variety of characters, with the caption, “Picture book title voted least likely to ever find a publisher: ‘Where’s Muhammad?’”

Some 20 papers, including the Portland Press Herald and the Boston Globe — both of which “Non Sequitur” Wiley Miller reads — opted to run a Sunday replacement strip featuring the recurring character Obvious-Man. “Non Sequitur” is syndicated by Universal UClick.

The Washington Post ran the strip online Sunday, but not in its print edition. […] Editors Pass on Comic Strip With ‘Where’s Muhammad?’ ReferenceDhimmedia: Newspapers Refuse Cartoon that References Muhammad: More Self Imposed Sharia

De grønne supremacister

Nej, ikke lige dem denne gang, men totalitære systemer har det med at ligne hinanden i mangt og meget. Jeg vil helst holde mig ude af den naturvidenskabelige side af debatten – er der global opvarmning, og er den menneskeskabt? – for er man lallende amatør som undertegnede kan man let havne i samme enfoldige fælde som endnu mere lallende amatører falder i når de lader sig dupere af tv-programmer om The Moon Hoax eller ‘9/11 was an inside job’ – manglende evne til at vurdere naturvidenskabelige argumenter fører til at man vælger at tro på den hypotese der matcher psykologiske behov for sammenhæng, afværgelse af kognitiv dissonans, eller scapegoating.

Når dette er sagt er der meget andet der gør klimafascismen uhyrlig: At mennesker med mere og mere totalitære og malplacerede voldelige argumenter skal tvinges til ressourcebesparende adfærd der på få dage bliver modregnet i overflod af røgen fra en vulkan i Nordatlanten. Jeg køber den ikke. I forlængelse af klima-snuff porn videoen med de eksploderende skolebørn, dette charmerende billede. Det begynder at ligne en tendens (LFPC):

[…] Writing in Australia’s Herald Sun, Bolt notes that the photo below is a screen capture of a flier promoting a tradeshow last year put on in Cannes by ACT-Responsible — the ACT stands for “Advertising Community Together.” Not at all surprisingly, Kofi Annan was announced as attending, meaning that presumably he was OK with this image […] Ed Driscoll: ‘Green Supremacists’

Hvornår må man tage Suzanne Brøgger på ordet?

En af Suzanne Brøggers nye romanfigurer, beskylder de facto Morten Messerschmidt for at være nazist og kæder DF sammen med nazisme. Brøgger tager afstand fra sin romanfigurs fru Z´s udtalelse – undskyld, “roman-karakter”, samme person der taler så pænt om Carsten Jensen, Rifbjerg, Anne Linnet, Smærup Sørensen, Michala Petri og 25 fra parnasset i You Tuben nedenfor, men det tager Brøgger nok også afstand fra. Den tanke dét aktualiserer er, hvor kunstneriske fribilletter gælder, og hvor den er at snyde for betalingen. Hvornår vover en kunstner selv pelsen, hvornår fanger bordet? Et evigungt tema. Historien om kunstnere og politik trækker med få lysende undtagelser skræmmende spor, så at være en glidegås, er ikke den dummeste position Brøgger kan indtage. Men som man ser, har Brøgger (´s romanfigur) slet ikke tjek på sine kilder. – Messerschmidts hårfarve er hans egen og navnet har han fra sin mor. Posten er lånt fra Uriasposten og fotografiet har jeg lånt af mit alter ego, ØK-sømanden (EAC på engelsk). Han går til receptioner for hvidvinen og de gratis pindemadder, og han fotograferer alt hvad der bevæger sig.Mogadon er desuden et vanedannende sovemiddel.

Ny bog af Suzanne Brøgger omtalt i Berlingske Tidende. Fra Brøgger angriber Messerschmidt.

“Kan man som forfatter tillade sig at antyde, at en virkelig, nulevende person er nazist, hvis man vel at mærke leverer budskabet i en fiktiv ramme og uden direkte at nævne personens navn? Spørgsmålet er aktuelt i forbindelse med Suzanne Brøggers nye bog, der udkommer i dag. I bogen – »Jeg har set den gamle verden forsvinde – hvor er mine øreringe« – skriver den fiktive karakter Fru Z en række breve til Prinsen af Mogadonien alias prins Henrik af Danmark. I et af brevene siges det:

»Hvad valgets vindere angår, kan denne frue kun undre sig over det blonde besties opstigning i mogadonsk politik. Ikke at det kommer mig ved, men hvordan går det til, at en vammelsmuk arier fra det parti, der har taget sit navn fra en udbrydergruppe af det danske nazistparti i 1941, vælger at opkalde sig selv lidt i stil med de tyske fly, der væltede ind over Mogadonien den 9. april, når man er født med det hæderlige navn Christoffersen?«”

En Urias-læser uddyber…

“Der er en række problemer med Brøggers ævleri… Bare de politiske: Dansk Folkeparti er ikke opkaldt efter det parti med samme navn, der eksisterede 1941-43, men efter en liste opstillet til Odense Byråd i 1991 af en tidligere Fremskridtsmand. Uanset, så er navnesammenfald intetsigende. DKPs blad hed i mange år fra under 2. Verdenskrig og frem “Land og Folk”. Det samme gjorde organet for det fascistiske Nationalt Folkeparti også i 1934. Gjorde det DKP fascistisk af den grund?

Endelig så opstod Dansk Folkeparti anno 1941 ikke som udbrydergruppe af DNSAP, men som sammenlægning af flere højreradikale småpartier: Dansk Socialistisk Parti (venstrenazister under Wilfred Petersen, brudt ud af DNSAP 1932), Det Nationale Genrejsningsparti (brudt ud af Retsforbundet, en centrum-højreorienteret pendant til det Radikale Venstre, i 1939 eller -40), Nationalt Arbejder Parti (udbrydergruppe af Socialdemokratiet fra 1938) og Nationalt Samvirke-Fagstatsbevægelsen (udbrydergruppe fra Konservative 1938).Faktisk blev partiet dannet med økonomisk støtte fra den danske regering netop for at svække DNSAP og mindske truslen fra partiet.”

Uriasposten…det parti, der har taget sit navn fra en udbrydergruppe af det danske nazistparti i 1941″

I en række fiktive breve til en prins går Suzanne Brøgger løs på »nationalismens gudsjammerlige tidsalder«, mænd i al almindelighed og Morten Messerschmidt i særdeleshed.

Anmeldelse: Jagten på de blå lejesvende

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] os for næsen så længe.” Eller bedre – man kunne også omlægge den helt til fiktion, sådan lidt a la Suzanne Brøgger: “Her er en masse jeg mener, det er bare ikke mig, der mener det.” Det er iøvrigt […]

EH
EH
11 years ago

Åh Susanne

Hvem i alverden har nogen sinde taget Susanne på ordet endsige alvorligt?

Jonny
Jonny
11 years ago

Så här tycker Staffan Dopping – tidigare journalist (SR, TV4) och informationsdirektör på Försvarsmakten, numera pr- och kommunikationskonsult (pr-konsult på K Street) – om debatten mellan Åkesson och Ohly: Jag är imponerad av Lars Ohlys sätt att debattera med Jimmie Åkesson. Värdigt, men knivskarpt. Sa inte rassesvin en enda gång. 6:30 PM Oct 7th via Echofon h t t p://twitter.com/SDopping/status/26658811273 Jag är inte imponerad av Åkessons innehåll, men han är aldrig nedlåtande mot person. Men hans ideologi avskyr jag. 6:32 PM Oct 7th via Echofon h t t p://twitter.com/SDopping/status/26658961344 JÅ säger samtidigt att det är “massinvandring” och att det bara… Read more »

morlille
morlille
11 years ago

Ham Orly ser usund og svampet ud. Det må der være en grund til!

Liva
Liva
11 years ago

Ham Ohly er da ikke for spids. Tænk hvis det var blevet kaldt for racisme, da der virkelig var klassekamp i Europa. Så var alle venstreorienterede – og arbejdere – blevet kaldt for racister – og hele klassekampen for en racistisk kamp. Venstrefløjen må til at gå bort fra at tænke i racismebaner, når der laves samfunds- og systemkritik i dag. Kultur- og samfundskritik er ikke racistiske projekter – det er kritiske projekter – det er uenighed og prioriteringer. Og religionskritik er magtkritik. Det har mange venstrefløjsfolk desværre glemt. *host*

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Liva

Har I i øvrigt hørt evigt aktuelle og ærkedanske samfundsrevser PH, som ‘Egtvedpigen’ linker til på Hodja bloggen. Herlig mand. 🙂

Prudentius
11 years ago

Jeg kunne godt tænke mig at have taget Brøgger på noget andet end ordet, den gang hun var yngre. 🙂

Hun har imidlertid intet forstået af noget som helst.

Jeg har aldrig læst noget fra hendes hånd, men hele hendes fremtoning i diverse interview siger mig, at hun har båret kimen til ligegyldighed, allerede fra begyndelsen.

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Prudentius

Den bedste bog af hendes hånd er Jadekatten som er en bog om hendes egen familie. Det er en meget dejlig bog, synes jeg. Jeg har næsten alle hendes bøger – dog købt genbrug. Hun var skøn engang, men har slet ikke sans for det der sker med vores samfund i dag.

Liva
Liva
11 years ago

M.h.t. at aviser ikke vil vise en tegneserie UDEN koran dyrkeres Muhammed er rigtig sjov. Og er med til at udstille hvor ikke-objektiv alt for mange aviser er. Før hen købte mange avis efter om den var højre- eller venstreorienteret. I dag deler aviser sig efter om de tør være kritiske overfor religion – også islam – og om de tør at stå fast på vestlige værdier – ikke mindst ytringsfriheden.

Liva
Liva
11 years ago

Hvor sølle af Brøgger. Morten kan så gu’ da ikke gøre for at han er blond og at han er køn.

Pk
Pk
11 years ago

Da de svenske demokrater kom i Rigsdagen var der store demostrationer.
Vrede ikke demokrater kom på gaden i tusindstal og råbte deres politiske slogan:
“Brænde, vold, skyderi og mord
det er det, vi ønsker her i Nord”.
Der gentages igen og igen.

Når man har sunget det i lang tid giver det en varm følelse af menneskelighed.
Den fine af slagses, den svenske.
Ja , man bliver helt Ohlysk i hjernen.

ThorG
ThorG
11 years ago

Lars Ohly er godt nok en mere end almindeligt uhyggelig mand, men den klarede Jimmie Åkesson også flot. Hvor jeg dog inderligt håber, at SÄPO passer ordentligt på ham!

Ole Burde
Ole Burde
11 years ago

Well ,det ER irriterende at der er saa langt til St. Hans aften ,ellers ku’ man vaere blevet millionaer ved at saelge Susanne Broegger-dukker som selvantaender efter at have afspillet et par udvalgte loegne om Messerschmidtt ?
Hmmm… vi maa nok hellere producere dem i Hong Kong og saa smugle dem ind via Polen..

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x