8
okt
Seneste opdatering: 8/10-10 kl. 2331
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En ret tøvende tegning. “Tør jeg nu også det ?” Ligegyldigt. Redaktøren var skræmt på plads:

Adresseavisen makulerte sist helg hele opplaget på nærmere 90.000 eksemplarer av bilaget Uke-Adressa.Sjefredaktøren sa at bekymring for avisas og de ansattes sikkerhet ikke var et argument. Han framholdt at JanOs tegning ikke var en provokasjon, men sa samtidig at den kunne bli oppfattet eller framstilt som akkurat det, og at man derfor hadde besluttet å fjerne den. Journalisten:Derfor velger vi å vise karikaturen til JanO.

Så vanker der atter tysk hæder til Kurt Westergaard. I aften modtager han Leipziger Medienpreis ved en højtidelighed, der overværes af chefredaktører fra hele Europa.For præcis en måned siden modtog den danske tegner den tyske M100 mediepris i Potsdam, hvor forbundskansler Angela Merkel holdt en hyldesttale.Det fulde navn på den aktuelle pris i Leipzig er ”Pris for mediernes frihed og fremtid”, og den tildeles personer eller organisationer, der ”med risikovillighed, engagement og mod har stridt for ytringsfriheden”.
Blandt de tidligere prismodtagere er den berømte russiske journalist Anna Politkowskaja, der fik den i 2005, året før hun blev myrdet, sandsynligvis for at sætte en stopper for hendes kritiske journalistik.Ny frihedspris til Westergaard

Interview i Rhode Island: My name is Lars Vilks

Lars Vilks, Lars Hedegaard, and Rabbi Jon Hausman were interviewed yesterday (Monday, 10/5/2010) by Helen Glover of WHJJ 920 AM, Providence, about the sorry state of free speech in the West as we capitulate to Islamic intimidation over the Medieval dictates of Sharia-based “blasphemy” law.Rabbi Hausman’s matter-of-fact description of the security measures that Mr. Vilk’s brief visit to the Boston area entailed, are particularly chilling. Andrew Bostom: Is it Fair to Say Islam is Setting the Rules. Link to the interviews, here – audio, 35 minutter..

Vi får ikke tid til at kommentere Lars Vilks i Uppsala forleden, så blot nogle links. Det er dog værd at notere, at der var flere sikkerhedsfolk, end der kunne være tilhørere i auditoriet. 130 politifolk og 30 vagter. Lika stort polispådrag som vid Påvebesök, Dödshotade Lars Vilks till Örebro universitet

Ryd forsiden: Gravid kvinde tvunget til at vise sit ansigt i retten

“Dames are simple. I never met a dame who didn’t understand the back of my hand, or a slug from a .45”. (Woody Allen, Play It Again, Sam). Ufattelige ressourcer bliver smidt i kloakken i vestlige lande på problemer der sådan set bare skulle skæres igennem over for (LFPC).

A pregnant Muslim woman was ordered by magistrates to remove her veil while she gave evidence against her violent ex-partner yesterday.

Georgina Richards, 36, initially refused for religious reasons but reluctantly agreed when magistrates said they might not accept her evidence if they could not see her ‘facial expressions’.

The case at Leicester Magistrates Court was held up for over an hour while magistrates agreed to hear her evidence from behind a screen. […]

Miss Richards, who is heavily pregnant, gave evidence against her ex-partner Ismail Mangera, 30, from behind a screen in the courtroom. […]

But after the hearing, Miss Richards hit out at the magistrates for forcing her to remove her veil. She said: ‘I was a bit unhappy that he told me to take my veil off. ‘They put screens up next to me but I didn’t really want to do it. ‘But I thought the case would be dropped if I didn’t take it off.’It just made me feel uncomfortable. They wanted to see the expression on my face but I don’t think it really matters, I think I could have done it with my veil on.’ […] Pregnant Muslim ordered to remove her veil in court because magistrates can’t see her face

»Kan du li’ jordbær, jøde?«

(Fra Berliner Zeitung: “In den Straßen von Berlin” – Snaphanens oversættelse via PI.)

Den i dag 33-årige israeler Arye Shalicar siger om sig selv. “Jeg er en berlinerdreng,” for han er opvokset og har gået i skole i Berlin-Wedding. Længe vidste han ikke, han var iransk jøde, for hans familie var ikke religiøs. Men en dag gav en tante ham en Davidstjerne, og fra det øjeblik ændrede alt sig for ham. Nu har han udgivet sin selvbiografi: “En våd hund er bedre end en tør jøde.”

Drengene råbte pludselig “beskidte jødesvin” efter ham. Når han gik igennem de af kurdiske og arabiske klaner dominerede Koloniestraße eller Soldinerstrasse, efterlignede de unge lyden af udsivende gas. Andre ville slå ham. “Jøde, jeg vil aldrig se dig her igen.” Hvis jeg ser dig én gang til, kommer du ud for en ulykke,” truede en ung tyrker ham, som Arye havde spillet fodbold med.

Der var en oplevelse, som var særlig forfærdelig for ham. I efteråret 1991, da han var fjorten år gammel, sad han ved U-bane stationen Pankstraße og iagttog nogle tyrkiske piger, da en gruppe arabere kom forbi. De unge “psykede ham” – “Der har vi jo vores jøde, bare og sidde her på vores U-banestation og uden engang at skamme sig,” sagde Fadi, en palestinenser. Fadi havde friske jordbær med. “Kan du li´jordbær, jøde? Tag et i munden.”

Arye nægtede i første omgang, så adlød han. “Kom så ! Åbn din mund, så meget du kan. “Arye åbnede munden, Fadi skubbede jordbærret ind og befalede:” Spis, jøde, spis”

Ydmyget gumlede Arye på frugten, spyttede den ud, og spurgte de havde imod ham. Han var virkelig jøde, men ikke religiøs. Da gav Jim, også en araber, ham en lussing. “Stop det sludder “ikke religiøs.” Du er en Jøde, og du tilhører det mest stinkende folk, der har eksisteret på jorden. Der bliver aldrig fred, før I alle er druknet i havet.”

På Diesterweg-gymnasiet i Prinzenalle stammede i begyndelsen af halvfemserne omkring halvdelen af eleverne fra muslimske lande. Arye sad mellem to stole. De tyske elever holdt sig for sig selv, muslimerne for sig. Muslimerne mobbede og pryglede ham, da det blev kendt han var jøde. Det lykkedes Arye Shalicar at løse problemet på “Wedding-faconen”. Han begyndte at spraye grafitti på murene, sådan skaffede han sig et navn blandt de muslimske grafittimalere. Han begyndte at stjæle og sælge hash. For at blive anerkendt var handristigere end de andre, han sprayede på mure, lastbiler, lokaltog. Tilsidst blev han optaget i Black Panther banden, en af de mest berygtede bander i Berlin. “De var tyrkere” siger han, “de havde ikke så store problemer med, at jeg var jøde.” Generelt kom brutaliteten mest fra araberne. Arye var et stolt bandemedlem, måske det stolteste af alle. “Jeg var blevet en ægte Weddinger”.

Efter at han skiftede skole, lykkedes det ham endelig at få studentereksamen og aftjene sin værnepligt. Nu han for første gang nogensinde kun var blandt tyskere, hørte han aldrig et ondt ord om jøder. Men han havde en følelse af, at Tyskland aldrig ville blive “hjemme” for ham. Efter et kibbutz-ophold i 2001, flyttede han endelig til Israel, “til friheden,” som han siger. Arye Shalicar taler om “en vidunderlig følelse af endelig at høre til og endelig at tilhøre flertallet.”

Arye Sharuf Shalicar bøjer hovedet forover, og lader sin pegefinger løbe forsigtigt over arrene på sit barberede kranium. “Her har en araber slået mig med en metalstang”, siger den 33-årige og berører en fire centimeter lang revne i den øvre venstre tinding. “Og heroppe har de syet huden sammen, efter at jeg fik et gadeskilt knaldet i hovedet. Da løb blodet som vand.” Hovedbunden ligner hakkekød på det sted.

Berline Zeitung: In den Straßen von Berlin

Arye Sharuz Shalicar “A Wet Dog is Better than a Dry Jew”

Amazon: »Ein nasser Hund ist besser als ein trockener Jude«: Die Geschichte eines Deutsch-Iraners, der Israeli wurde Autobiografie

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skåning
Skåning
12 years ago

Naturligtvis blir jag också upprörd när jag läser om jöder som chikaneres av muslimer. Min egen hemstad, Malmö, är ju ett praktexempel på att jöder flyr hals över huvud. Samtidigt blir jag en aning förbannad över at jödiske problem upplevs som mer allvorlige än situationen för infödda skåninger/svensker. Arye Shalicar upplever ju trods alt att han känner att han kommer hem till ett land där han föler sig i majoritet. Om någle få decennier är inte det verklighet för mig. Mine börnebörn kommer inte att vara i majoritet i sitt eget land. De kommer gissningsvis att få slåss för sin… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Godt tegnet tegning af Kurt Westergaard som bærer på profeten Muhammeds hovede under venstre arm 🙂
…Altså den profet man ikke må tegne og som der er billedforbud mod ifølge muslimske farisæere.
Og så vil jeg sige tillykke til Kurt Westergaard for modtagelsen af Leipziger Medienpreis.

Johansen
Johansen
12 years ago

OT

Trykkefrihedsselskabet diskuterer med kunstnerduoen Surrend i aften på Deadline angående duoens royale sexorgie-plakat.

http://www.dr.dk/DR2/Deadline2230

Liva
Liva
12 years ago

Hjertelig tillykke til Westergaard med endnu en fortjent pris og med at hans tegning genoptrykkes i journalistisk fagblad i Norge.

Heja Norge. 🙂

Marit
Marit
12 years ago
Reply to  Liva

Karikaturen av Westergaard skulle egentlig ha vært trykket imin lokalavis i Trondheim, Adresseavisen. Forøvrig Norges eldste avis, etablert i 1767. Men redaktøren fikk “kalde føtter”. Det vil si at truslene fra islamistene virker også her oppe i Midt-Norge. Men fagbladet “Journalisten” hadde baller til å trykke tegningen, heldigvis. Forøvrig ønsker jeg Westergaard til lykke med enda en pris ! Det har han ærlig fortjent ! Han er en hedersmann !

Mette
Mette
12 years ago

Hvis man følger linket til JP kan man se det herlige billede af Kurt Westergaard iført røde bukser, varmt smil og stok, og Angela Merkel der bøjer sig frem og sender ham et lignende smil. Præsidenten troner mildt imellem dem.

Johansen
Johansen
12 years ago

Hvorfor er man ikke overrasket over islams iboende jødehad, som i udpræget grad praktiseres blandt islams proselytter?
Føj for en afskyvækkende antisemitisk ideologi, denne såkaldte Fredens religion.

Skam være over dem, som kalder muslimer for vor tids jøder. Hvilken forløjethed.
Vor tids jøder er jøder.

morlille
morlille
12 years ago

Tillykke Kurt Westergård.

z
z
12 years ago

@ AN

En enkelt tilføjelse til din kommentar:

Og nu kommer sunnierne efter shiaerne i Vollsmose (jævnfør de seneste dages artikler om bydelen)…

Islam betyder måske nok fred, men i praksis er der tale om en evig udrensning.

AN
AN
12 years ago

Apropos Vollsmose –
Først kom de efter jøderne. Så homoseksuelle. Så grønlænderne. Og så kom de efter danskerne.
Nu er udviklingen i Voldsmose ligesom flere andre steder vel tæt på at nå sit mål: et 100% udrenset Voldsmose.

Victor
Victor
12 years ago

Tid til en fællessang:

“Jeg har været for længe
på det her billige hotel
ja, jeg har siddet fast så længe her
jeg havde næsten glemt at man kan
og godt må tænke selv.”

Den er der endnu en, som nu kan synge med på – igen:

http://jp.dk/indland/aar/article2208049.ece

JensH
JensH
12 years ago

“Danskere forfølges i Vollsmose”:

http://www.information.dk/telegram/247119

jdm
jdm
12 years ago
Reply to  JensH

Glem ikke at se kommentarerne der kommer bagefter. Ikke nogle nyheder, bare endnu en bekræftelse hvordan Danmark er havnet i denne situation.

Casper | Borgerlig bums
14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x