12
okt
Seneste opdatering: 13/10-10 kl. 0958
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

eller sidder der en masse mimoser parat til at blive forargede over det mindste, som Tagesschaus korrespondent i München siger ? Bayens CSU minsterpræsident Horst Seehofer har i et Fokus-interview nogle enkelte replikker, der har kaldt mimoserne frem. Kansler Merkel fra søsterpartiet CDU har ingen problemer med Seehofers udtalelser. Spiegel, f.eks. er uforbeholden i sin fordømmelse: German Integration Debate ‘Is Undoing Decades of Progress’.“Fremskridt og tilbageskridt” havde måske været mere præcist. Et delt land. (Hartz IV = socialhjælp)

“It’s clear that immigrants from other cultural circles like Turkey, and Arab countries have more difficulties. From that I draw the conclusion that we don’t need any additional foreign workers from other cultures,” he said.He added that Germany should first “deal with the people who already live here” and “get tougher on those who refuse to integrate” before opening itself up to further immigration.
…..Seehofer was accused of deliberately timing his remarks to coincide with a visit to Germany of Turkish prime minister Recep Tayyip Erdogan at the weekend. Horst Seehofer calls for halt to immigration for Turks and Arabs, claiming they find it hard to integrate, Interview mit dem Focus am 11.10.2010, Wer nicht arbeiten will, kriegt kein Hartz IV

»Værdigrundlag«

Sverigedemokraterna fick ett skyhögt stöd av eleverna på gymnasieskolorna i Jönköping. Nu tillsätter kommunledningen en kartläggning hur värdegrundsarbetet ska utvecklas. När gymnasieeleverna i Jönköping sade sitt i skolvalet fick Sverigedemokraterna det största väljarstödet av alla partier. På Bäckadalsgymnasiet fick Sverigedemokraterna hela 45,4 procent av rösterna. Gymnasiechefen Stefan Hagström kallade resultatet alarmerande, något som han senare blev JO-anmäld för men JO valde att lägga ner utan åtgärd.

Nu har stadsdirektören Martin Andreae fått i uppdrag att kartlägga värdegrundsarbetet i Jönköpings kommun. Det är alltid viktigt att markera att kommunen inte är en värdeneutral organisation. Vi måste ständigt jobba inom skola och socialtjänst. Vi har en lång rad styrande dokument i olika frågor som har aktualiserats på senare tid, säger Andreae. [..]

Acko Ankarberg, krisdemokratiskt kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande, säger att kartläggningen inte kommer till stånd på grund av Sverigedemokraternas stora väljarstöd. Vad eleven röstar är en demokratisk möjlighet och ingenting som vi lägger oss i. Men däremot är kommunen tydlig med att man inte är värdeneutral och det står i kommunlagen hur man ska förhålla sig till varandra och att alla ska behandlas på ett likvärdigt sätt. Kommunen agerar efter SD:s succé i skolvalet.

Hvad er det, de siger? “Vi skal ikke blande os i, at elever stemmer på lovlige, demokratiske partier, men det er alarmerende at de har stemt som de gjorde, så kommunen nedsætter en kommision der skal kortlægge hvordan værdigrundsarbejdet skal udvikles.« Værre doublespeak skal man til Pyongyang eller Teheran for at høre.

Anklagemyndigheden på tilbagetog i Wilderssagen?

Det groteske og surrealistiske i hadkampagnen mod Geert Wilders er den åbenlyse og ubestridelige kendsgerning at manden er under 24/7/365 beskyttelse der koster millionbeløb årligt for at ytre ord. Længere er den ikke. Nu er en noget tilsyneladende ved at dæmre for den hollandske anklagemyndighed: Fitna dokumenterer grusom adfærd legitimeret gennem en religion, og hvis nogen føler sig krænket af den grund må det være fordi de identificerer sig med adfærden. Eller udtrykt i retssystemets optik, Wilders’ fokus er på gruppeadfærd, ikke på individerne i den overordnede gruppe over én kam. Hvorfor rådførte de sig ikke med os for længe siden? (LFPC)

Prosecutors in the trial of anti-Islam Freedom Party (PVV) leader Geert Wilders say he should be acquitted of group defamation. […]

Public prosecutors Birgit van Roessel and Paul Velleman now say his comments on the Qur’an referred to Islam and its holy book, and not to Muslim people.

In explaining their call for acquittal on the defamation charges, the prosecutors also explained that statements contained in the MP’s film, Fitna, referred to Islam as a religion and not to its followers. Even though the statements could hurt the feelings of Muslims, that was not the same as defamation of the group. […] Dutch prosecutors call for partial Wilders acquittal

David fortrængt af stenkastende ‘Goliathletter’

Man kan opstille et simpelt regnestykke således: Israel har 16,7% muslimer, to-tre gange så mange som Danmark. Stenene der her bliver kastet mod israeleres biler er nok også to-tre gange større end dem der kastes mod politibiler og tv-folk i Vollsmose. Israelske myndigheder er ikke ledet af Per Larsen’er og Lars Thede’er, men bruger ganske overvældende styrke i nedkæmpning af intifadaen. Alligevel fortsætter denne år efter år uden nogen ende i syne. Hvad er det helt præcist som samtlige danske partier pånær Dansk Folkeparti kan stille op for at forhindre at vi ender i samme suppedas som israelerne? (LFPC)

Gryende glasnost på venstrefløjen?

I forlængelse af hvad jeg skrev i går om ønsketænkning om nye boller på suppen, kontra den træghed i vestlige lande der også handlingslammer f. eks. USA i tilgangen til problemer med illegal indvandring, kommer denne nyhed om en fortvivlet hollandsk venstremadammes opfordring til at tackle tredjeverdensadfærd i åbenlys modstrid med denne fløjs egne idealer. Man bliver taknemmelig for lidt, beggars can’t be choosers, og én svale gør ingen sommer, men interessant er det da at denne nyhed kommer fint i forlængelse af den ligeledes fortvivlede Ra Ranunkels trængsler i Vollsmose.

Hvordan skal man definere succeskriterier eller bare milepæle – frem mod delmålet ‘the end of the beginning’? Jeg vil sige at før noget kan siges at have bevæget sig, skal den relative åbenhed om ghettoproblemerne vi oplever p.t. være en selvfølgelighed. Ikke mere ‘utilpassede’ dit eller ‘udsatte’ dat, vi taler om handlende mennesker med en fri vilje til ikke at være pestilenser. Vi skal opleve stråmænd, nazikort, ad-hominemangreb og motivtilskrivninger fra venstrefløjens og de anstændiges side afløst af selvfølgelig, faktuel forholden sig til verden, ikke budbringeren.

Alt dette før vi bare kan tale om ‘the end of the beginning’. Herefter følger så valget mellem selvafvikling eller handling, og som jeg skrev i går er mange lande langt værre ramt af multikulturen end os, uden at der er tegn på enighed eller handling. Jeg styrer min begejstring og holder ikke vejret (LFPC).

[…] Since the historic occasion of Geert Wilders’ speech in Berlin, I have felt the wind at our backs, particularly in Europe. New signs of change appear every day in the news, especially in Germany and the Netherlands.

This latest story from NIS News — about a Dutch leftist who has suddenly found her tongue concerning the dangers of Islam — is a case in point:

Groenlinks Calls on Left to Criticise Islam

THE HAGUE, 12/10/10 – Leftwing Green (GroenLinks) leader Femke Halsema believes that progressive politicians and thinkers should dare to make more criticisms of Islam. They are too often accepting the pressure that radical Muslims put on the Islamic community, in her view. Halesema says it is high time that leftwing politicians view the position of women and homosexuals within Islamic communities just as critically as they do when it comes to Christianity. This does not happen at present because there is too much black-and-white thinking, in her view. […] The Left Breaks Its Silence on Islam

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Volker Bouffier forsvarer i et interview med Frankfurter Allgemeine Zeitung sin bayerske kollega, Horst Seehofers udtalelser om integration af muslimske indvandrere. “Temmelig absurd,” at forsøge at klare de […]

Casper | Borgerlig bums

Anklagemyndigheden har jo ikke ombestemt sig. Den lagde tiltalen ned i første omgang. Men en gruppe borgere/interesseforeninger ankede det til en domstol, som beordrede anklagemyndigheden til at rejse sagen alligevel. Derfor kan man heller ikke udlægge sagen som “det officielle Hollands” forfølgelse af Wilders.

Emeritus
Emeritus
11 years ago

Det hedder ikke ‘hvor kamp’, men ‘Vor kamp’. – Klebager.

Med venlig hilsen

Emeritus
Emeritus
11 years ago

‘…Hvad er det helt præcist som samtlige danske partier pånær Dansk Folkeparti kan stille op for at forhindre at vi ender i samme suppedas som israelerne? …’ Hvor kamp er i dag principielt blevet den samme, som israelernes. Forskellen er, at vores kun er i den indledende fase. Politidirektøren er netop ude for at advare mod at bruge for stærke udtryk om ghettoerne og det, der foregår der. Hele hans sang kender vi forfra og bagfra. Udsatte familier bla.bla.bla. Vi har hørt på det igen og igen, og intet af det er helt forkert, ville ikke være helt forkert, hvis… Read more »

Hans L
Hans L
11 years ago

“vad er det helt præcist som samtlige danske partier pånær Dansk Folkeparti kan stille op for at forhindre at vi ender i samme suppedas som israelerne? (LFPC)” Her i DK tror eliten jo bare man har støttet alle tossestreger der kommer fra mellemøsten, de sidste 40 år. Og man bare er naiv og virkelighedsfjern nok, så kommer vi til at leve i respekt sammen, også når muslimerne bliver mere en 50% af befolkningen. Jeg kan ikke forstå journalister og politikkere ikke kigger mere på Israel for at se paraleller med hvad der sker i de besatte områder i DK. Imamer… Read more »

Victor
Victor
11 years ago
6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x