28
dec
Seneste opdatering: 29/12-10 kl. 0918
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Channel Four, Dispatches, 15 november 2010. Vi bragte en smagsprøve og lovede at skaffe hele dokumentaren. Vi tør godt bringe den ubeset og med tak til uforlignelige Kitman TV.


Hollandske flagellanter

Turkish television has recently broadcast a critical program on the Islamophobia in the Netherlands and the rise of Freedom Party Leader Geert Wilders. The costs of preparing the documentary and the travel costs of the Turkish journalists to the Netherlands were paid for by the Dutch government. In the program, one Turkish Dutchman complained about the discrimination in the labor market. Another said that the Dutch are more radical than before. A third one warned about ethnic violence – he called the Netherlands and the rest of Western Europe “a barrel full of explosives.” The Turkish reporter added that the Netherlands is one of the countries where one feels the enmity against immigrants the strongest.The Netherlands Pays for Anti-Wilders Movie

UK: Islam øger 74 procent på ni år

Blair-Brown-æraen tikker ind. Glem alt om DR’s Jakob Illeborg. Tallene er chokerende, men ikke overraskende, og vil med garanti ikke forhindre den årlige solstrålehistorie om at ‘indvandrere føder færre børn end danskerne’. Damian Thompsons blogindlæg her er også værd at tage ad notam for fremhævelsen af de generelle konsekvenser af islams tilstedeværelse i vore samfund, i modsætning til den ureflekterede pludren om terrorisme, radikalisme og ekstremisme som problemet. Det er guld at se den slags hos en mainstreamavis som the Daily Telegraph (Steen/LFPC).

There is a remarkable statistic in today’s main Daily Telegraph leader:

The Pew Forum on Religion and Public Life estimates that there are 2,869,000 Muslims in Britain, an increase of 74 per cent on its previous figure of 1,647,000, which was based on the 2001 census. No demographic statistics are reliable in an era of open borders, but such an expansion is unprecedented.

Pew’s major 2009 report Mapping the Global Muslim Population is already spectacularly out of date. Here’s a map showing the updated distribution of the Muslim population in Europe:

The Muslim population has grown from 1.65 million to 2.87 million since 2001, say researchers. What does this mean for liberal Britain? […]

Pew’s UK figure for 2010 is 2,869,000, which is equivalent to 4.6% of the population. In absolute terms, the UK has the third largest Muslim community on the continent, after Germany (4,119,000) and France (3,574,000).In percentage terms, the UK is in ninth position, after Belgium (6.0%), France, Austria and Switzerland (5.7%), The Netherlands (5.5%), Germany (5.0%), Sweden (4.9%) and Greece (4.7%). UK Muslims account for 16.8% of all Muslims in Western Europe. […]

Setting aside for the moment the topics of Muslim ghettos and jihadist Islam, let’s ask another question. How will the rapid growth of a conservative religion affect British social attitudes towards women’s rights, marriage, divorce, homosexuality and abortion? […] I suspect that nothing politicians do will, in chattering terminology, “set back” social attitudes as drastically as the growth among young people of a faith that, even in its moderate incarnations, is resolutely non-liberal on many moral issues. […] Damian Thompson: The Muslim population has grown from 1.65 million to 2.87 million since 2001, say researchers. What does this mean for liberal Britain?

Også trusler mod koptere i Østrig

Ud over i Göteborg, som vi berettede i går.

Today the Austrian tabloid ÖSTERREICH reports that a new Al Qaeda spin-off, Al Daula Al Iraqiyah Al Islamiyah (Islamic State of Iraq), has released a list of death threats against more than a hundred Coptic Christian human rights activists worldwide, including fifteen Copts living in Austria, five of whom are Austrian citizens.

William TadrosWilliam Tadros is one of the persons mentioned in the list. In an interview with ÖSTERREICH, Tadros reports that he informed the Office for the Protection of the Constitution and Terrorism Prevention when he found out that his name was on the death list. “Al Qaeda wants to kill us because of what we are doing for the Christian minority in Egypt.” […] Al Qaeda Targets Austrian Copts

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Børge
Børge
10 years ago

EUSSR: Den der fordeler glemmer ikke sig selv.

Robin Shadowes
10 years ago

Negerboll – svensk mångkultur i ett nötskal.

http://www.youtube.com/watch?v=L_3qD5j_lUQ&feature=player_embedded

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

Fremmed mænd fra ikke-vestlige lande havde i årene 2000, 2002, 2004 et index for straffelovsovertrædelse på henholdvis 123, 125, og 136, mendes danske mænd havde et tilsvarende index på henholdsvis 95, 96 og 93.
Fremmedekriminalitet er altså stigende, og da den samtidig er størst blandt efterkommer, så tegner det et meget dystert billede af fremtidsudsigterne for kriminaliteten i Danmark.

Oplysningene stammer fra Storm over Europa Islam -fred eller trussel? Redigeret af lektor, can.mag,, forfatter Lone Nørgaard og Tabita Wulff. 2006. Fremmed-kriminalitet i Danmark skrevet af can.mag og forfatter Carsetn Ringsmose.

Mette
Mette
10 years ago

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2010/12/28/164414.htm

Hitzb ut-Tahrirs barnagtige indbydelse.

Mette
Mette
10 years ago

MUSLIMER HAR PLIGT TIL VÆBNET OPSTAND Så smækkede fromme uslimer en af deres sandheder i fjæset på the establishement, og vi – i der udgør den moralske pøbel i sådanne sammenhænge – venter spændt på regeringens og politiets respons og nedlader os ikke til at påstå, at vi er chokerede. Nej, det er vi bestemt ikke. Vi er lettede, ikke sandt? … “Offentliggjort 28.12.10 kl. 20:31 Muslimer har pligt til væbnet modstand, hedder det i invitation til debatmøde i København. Den omstridte islamiske organisation Hizb ut-Tahrir opfordrer nu til væbnet modstand ved et debatmøde, som organisationen holder om krigen i… Read more »

Hans Jensen
Hans Jensen
10 years ago
Reply to  Mette

Jamen så er sagen jo ret enkel. Anklage efter Grundlovens § 78 stk 2. §78: Borgerne har ret til uden forudgående tilladelse at danne foreninger i ethvert lovligt øjemed. Stk. 2.Foreninger, der virker ved eller søger at nå deres mål ved vold, anstiftelse af vold eller lignende strafbar påvirkning af anderledes tænkende, bliver at opløse ved dom. Stk. 3. Ingen forening kan opløses ved en regeringsforanstaltning. Dog kan en forening foreløbig forbydes, men der skal da straks anlægges sag imod den til dens opløsning. Stk. 4.Sager om opløsning af politiske foreninger skal uden særlig tilladelse kunne indbringes for rigets øverste… Read more »

Gunnar Biering
10 years ago
Reply to  Hans Jensen

Man må antage, at regeringen arbejder på højtryk i disse timer for at imødegå den forening. 1. Regeringen bør indstille til domstolene, at foreningen forbydes. Det er den i vore nabolande – vi har forhåbentlig ikke en mildere lovgivning end dem, slet ikke når det gælder voldsanstiftende foreninger. 2. Under alle omstændigheder skal regeringen forbyde, at statslige ejendomme bruges til møder som dette. Dels er mødet formentlig ulovligt, jfr. pkt.1, og dels falder det under alle omstændigheder udenfor statens formål at lægge hus til aktiviteter, der agiterer for drab på danske soldater. Selv SF og de radikale er ved at… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

Fuldstændig enig. Frankrig har betydeligt mere end ‘bare’ 3,5 mio muslimer. I det hele taget tror jeg de tal fra Daily Telegraph sætter antallet af muslimer i de Europæsike lande alt for lavt.

Benjamin
Benjamin
10 years ago

Deres tal hører jo ingen steder hjemme. At Frankrig “kun” har 3,574 mio. muslimer er da vist mere end ti år siden.
Tallet er nok nærmere de 6, selvom der selvfølgelig ikke føres nøjagtig statistik.
http://en.wikipedia.org/wiki/France#Religion

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x