30
dec
Seneste opdatering: 31/12-10 kl. 0012
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Aftonbladet sprøjter klummer ud om, hvor overdreven faren for terror er og at den, når den går efter Danmark er selvforskyldt. Det er ikke mindst Jan Gouillou, der har en tvangsmæssig tankegang på det felt: Litar inte AB på sina experter?

Svenska Dagbladet och Aftonbladet höjer beredskapen med anledning av de planerade terroristattackerna mot danska tidningar. Någon direkt hotbild mot svenska tidningar finns dock inte, säger SvDs informationschef Björn Hygstedt till Journalisten.se.Svenska Dagbladet har höjt sin beredskap efter de planerade terroristattackerna mot Jyllands-Postens, Politikens och Ekstrabladets lokaler.Vi har höjt vår beredskap i och kring huset, men några detaljer vill jag inte gå in på, säger Björn Hygstedt. Även Aftonbladets beredskap har höjts, enligt Schibsteds informationsdirektör Olof Brundin. Svenskan och Aftonbladet höjer säkerheten

Ambassadør Cain: “Negativt” at VK-regeringen vægter ytringsfriheden højt

Sensationelle udsagn lækket via WikiLeaks, og tilsyneladende i skrivende stund ikke nævnt i danske medier. Fortællingen om den onde, højreorienterede og antimuslimske Bushregering som en naturlig allieret med onde, højreorienterede Jyllands-Posten får – eller burde få – et skud for boven, og afsløringerne af den amerikanske pression mod JP og indblanding i danske affærer, leveret af en villig brodermorder, burde føre til kognitiv dissonans på begge sider af kulturkløften.

8. (C/NF) Comment: This episode illustrates that the Danes have drawn mixed lessons from their experience in the cartoon crisis. These lessons have positive and negative implications for the U.S. On the good side, the Danes have stepped up engagement in promotion of democracy and reform abroad, especially in the Middle East. They now recognize the need to improve integration and outreach to the country´s immigrant communities. Since the cartoon crisis, they have extended troop mandates in Iraq and Afghanistan. On the negative side, though, this popular center-right government has hardened its views on the absolute primacy of free speech. The prime minister appeared willing to let Jyllands-Posten dictate the timing of the next Islam vs. West confrontation without question or open discussion within the government. While this particularly vulnerable moment of the cartoon anniversary may pass without violence, our discussions this past week remind us that the Danish front in what they see as a clash of civilizations could reopen at any time. James P. Cain: S E C R E T COPENHAGEN 001327

Noget af den mest illusionsløse kritik af amerikansk udenrigspolitik fra konservativt hold finder man på Gates of Vienna. Se her vedr. dette dokument:The American Government Enables Worldwide Sharia (LFPC).

Islamisering, nu uden anførselstegn

Det er en af de små hegnspæle man bør holde øje med i de mainstreammedier der ellers ikke er meget bevendt: Hvornår tør nogen skrive islamisering uden distancerende anførselstegn? Dette eksempel er et af de få vi har bemærket. Selve lederartiklen i the Daily Telegraph slår knuder på sig selv for at ingen pæne mennesker skal tro noget upassende og er sådan set ikke værd at beskæftige sig videre med, men de manglende anførselstegn skal tages ad notam (LFPC).

[…] We should not, however, be too quick to dismiss reports that a sanitised Front National has succeeded in reaching out to a new constituency. The FN’s selling point is its opposition to the “Islamisation” of French public life – but not, it is careful to add, to Islam itself. […]

The Pew Forum on Religion and Public Life estimates that there are 2,869,000 Muslims in Britain, an increase of 74 per cent on its previous figure of 1,647,000, which was based on the 2001 census. No demographic statistics are reliable in an era of open borders, but such an expansion is unprecedented.

The second point is that – different political traditions notwithstanding – Britain is beginning to experience French-style anxiety about Islamisation. […] David Cameron must face the challenge of Islamisation

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bo
Bo
10 years ago

Skjut inte, jag är journalist!

I ett hypotetiskt framtida inbördeskrig i Sverige: Är du journalist ? för vilken tidning? Aftonbladet ? Pang! ett skott i huvudet.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x