30
dec
Seneste opdatering: 30/12-10 kl. 2237
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

For 43 år siden erobrede bla. Mikael Bjørn Hansen og Jakob Ludvigsen Fugleøen i Sortedamssøen og erklærede den for selvstændig, anarkistisk republik. Dette blot for at meddele dem, at jeg nu har erobret den tilbage og indlemmet den i Kongeriget igen – dog ikke i EU og FN. Tilstede var tre andre voksne, en otte årig pige og en hund af racen “mops”, og de hjalp mig med plante de ti Dannebrogsflag, jeg havde med. Fra søbredden blev vi bakket op af en lokal 86-årig dame, der foretrak at blive på det tørre. Bortset fra det, så betrådte jeg øen ti år før de to besættere, men den er en anden historie. Jeg betragter dog ikke bare øen som gammelt dansk kerneland, men også som nærmest min egen. (foto: Fugleøens nordvestlige spids mod Østerbrogade. Man kan også se den i sommerbilledet ovenfor midt i Snaphanens hoved.)

Vi besluttede at befri Fugleøen, og udråbe den som selvstændig republik, søge optagelse i FN og erklære USA krig, for at få fokus på Vietnamkrigen. Datoen var sat til søndag d. 29. oktober 1967, men af frygt for at efterretningstjeneste havde infiltreret i Studentersamfundet, var vi nogle stykker, der besatte øen aftenen før. Kl. 8 den følgende morgen gik det så løs. Resten af frihedskæmperne sejlede næste morgen i gummibåd over til øen, og samtidig blev der uddelt løbesedler, afsendt telegram til USAs præsident med en krigserklæring og telegram til FN med anmodning om optagelse. Befrielsen blev markeret med en salut, idet vi affyrede en stribe kanonslag. Vi afholdt også en folkeafstemning, hvor 99,9 % stemte for det nye anarkistiske styre. De 0,1 % der stemte imod var en and, der siden flygtede fra øen. se videre på Vort fædreland Fugleøen (scroll lidt)

Profiling: Praktiske hensyn begynder at fortrænge anstændigheden

Det fremføres tit at israelsk lufthavnssikkerhed med sin grundige profiling af de rejsende både er mere effektiv og langt mindre en belastning af den gennemsnitlige flypassager, end f. eks. den amerikanske, der jo her på det seneste er begyndt at stille passagerer – herunder nonner i kørestol – over for det ubehagelige valg mellem afklædende gennemlysning eller begramsning af personalet ved check-in. Sikkerhedsspørgsmålet er reelt, vedvarende og påtrængende, og både passagerer og luftfartsselskaber har åbenlyse interesser i at mindske belastningen af den enkelte. Her udfordres politisk korrekthed og berøringsangst med andre ord af åbenlyse egeninteresser, og man kunne forvente at menneskelig natur derfor vil virke som et brækjern i forhold til noget der ellers er rigtig svært at få bugt med. I modsætning til andre konflikter, så som de svimlende beløb der kastes bort hvert år på uintegrerbare mindretal – her ville drastiske nedskæringer jo uvægerligt medføre umiddelbare trusler mod samfundsfreden, så menneskets selviske natur vil her i højere grad føre til opretholdelse af status quo, så længe det er muligt (LFPC).

The incoming head of Germany’s main airport lobby group is demanding the nation’s transit authorities use racial profiling to weed out terrorists at security checks.

Christoph Blume, the head of Düsseldorf Airport, told daily Rheinische Post on Tuesday that air passengers should be divided into different risk categories, meaning they would be subject varying degrees of scrutiny by airport security.

“That way, the security system could become more effective to everyone’s benefit,” said Blume, who will take the helm of the ADV airport association next month.

He said profiling passengers according to characteristics such as race, religion and country of origin would allow German airports to avert a further tightening of security. […]

But Blume said airports would soon no longer be able to cope with the threat of terrorism. “Each new incident leads to extra checks and security measures. This creates a security escalation that will eventually hit its technical and operational limits,” Blume told the paper. […] Airports demand racial profiling to fight terror

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] ved Østersøen, det gamle Småland, Linnés Råshult, processen mod Lars Hedegaard, besøg i København, hvor følelsen var som en turists – Gyldendal forfatterreception – og meget andet, jeg […]

trackback

[…] Ben Mohamed Zalouti och Munir Awad Snaphanen VGNT FB Muslimska terrorister och Koranfanatiker har inga fiender inom etablissemanget i […]

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x