3
jan
Seneste opdatering: 4/1-11 kl. 0654
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Danske medier spredte i gÄr via Ritzau det News of the World interview, hvori Stockholmbomberens kone bedyrer sin uvidenhed og sin uskyld: Stockholm-bomberens hustru: »Han blev mere og mere religiÞs«. Hendes egen bedstemor, Maria Nedelcovici, har som bekendt beskyldt hende for at have radikaliseret sin mand.
Ritzau-referatet havde allerede fra fÞdslen den vÊsentlige mangel, at det undlod at fortÊlle, at intervieweren er den kendte journalist, konvertit og fundamentalist, Yvonne Ridley, tidligere Islam Channel, nu free-lancer for den iranske stats Press TV, der ikke just kan siges at vÊre et sandhedsvidne hvad angÄr muslimsk terror, og som med sikkerhed ville tage pÄ jihad-enken Thwany med flÞjelshandsker.
SvD s Per Gudmundsson forskede pĂ„ sin blog i forgĂ„rs lidt i den You Tube konto, der publicerede Addelhawabs originale lydfil uden SÄPOÂŽs stemmeforsvrĂŠngning allerede dĂžgnet efter attentatet. Kontoen hedder mona123timo, hvor det er nĂŠrliggende at antage at Mona er Mona Thwany og Timo er Taimour Abdelwahab og 123 muligvis er deres tre bĂžrn. Kontoen har desuden tilknytning til Luton, hvor ĂŠgteparret boede. “Youtube-kanalen har varit registrerad i över fyra Ă„r och dĂ€r finns filmer publicerade som endast Abdulwahab sjĂ€lv eller mĂ€nniskor i hans nĂ€rhet kan ha haft tillgĂ„ng till. Bland annat Ă€r det videosekvenser frĂ„n hans och hustrun Mona Thwanys hus i Luton, England.”Aftonbladet og Magnus Ranstorp interesserer sig i dag for historien. Lad os se Thwany lade sig interviewe af en rigtig journalist, det skal nok hverken vĂŠre Ritzau eller Ridley. (Yvonne Ridley, foto © Snaphanen.)

NÄgon publicerade den svenske sjÀlvmordsbombaren Taimour Abdelwahabs testamente pÄ internet, pÄ arabiska, engelska och svenska. Det var inte svensk press, och inte SÀkerhetspolisen. Det ljudbudskap som figurerade i pressen samtidigt var det som TT fÄtt pÄ attentatsdagen, lÀtt förvrÀngt av sekretesskÀl.
Den som lade ut sjĂ€lvmordsbombarens verkliga farvĂ€l gjorde sig omaket att bildsĂ€tta (bland annat med syftning pĂ„ de 72 jungfrur som en martyr förvĂ€ntas möta i paradiset) de intalade meddelandena, och att publicera samtliga tre. NĂ„got som har skett under det nĂ€rmast följande dygnet efter att Abdulwahab sprĂ€ngt sig – vilket antyder att personen inte precis var utslagen av depression och sorg.
Bakgrundsbilder och profilbilder lades till, pÄ ett sÀtt som nÀrmast skapade en hyllningsplats till sjÀlvmordsbombaren. Den som publicerade valde att aktivt göra jihadpropaganda av Taimour Abdalwahab al-Abdalys testamente. Den som publicerade Àr möjligen en medbrottsling.
Det YouTubekonto (mona123timo) som anvÀndes Àr vÀl kartlagt av nÄgra av internets bÀsta snokar. Allt pekar pÄ att det anvÀnds av Taimour Abdulwahabs hustru, som heter Mona och Àr sminkös boende i Luton.
NÄgra dagar efter sjÀlvmordsdÄdet raderades YouTubeklippen, och aktiviteten avtog. Men sedan nÄgra dagar har det Äter varit aktivitet pÄ YouTubekontot. NÄgra nya prenumerationer, med en mix av sminktips och Luton Islamic Centres kanal, har lagts till, och nÄgot nytt klipp har favoritmarkerats.
Ett par frÄgor infinner sig. Borde inte varenda dator vara beslagtagen i hennes hushÄll ? Borde inte hon sitta i dagliga förhör? Borde inte nÄgon svensk journalist sitta pÄ hennes tröskel och pressa henne pÄ sanningen? Gudmundsson: Jagar nÄgon ens den svenske sjÀlvmordsbombarens medhjÀlpare? og Aftonbladet: NÀtet avslöjar medhjÀlparen

mona123timo prenumererar pĂ„ “noorthw”. Ålder 24, namn samt bosatt i Sverige tyder pĂ„ att “noorthw” Ă€r Mona T:s yngre syster M. som bor i HĂ€sselby.”noorthw” har nyligen lagt upp ett ganska aggressivt “Free Palestina” klipp. Kanalen var för nĂ„gon vecka sedan helt opolitisk.

Fransk – britisk – islamisk ‘Blekingegadebande’ optrevlet

British terrorists were regularly recruited and offered safe houses by French gangsters allegedly involved in the financing of Al Qaeda, a court heard today.

The sinister links between Islamic radicals on both sides of the Channel came to light at the trial of eight men at the Paris Assizes.

All are accused of carrying out post office raids and other robberies in order to raise funds to carry out terrorist atrocities across Europe.

Among them is Farid Boukemiche, a 34-year-old French Algerian who spent three years in a British prison on terrorist charges before trying to claim political asylum in the UK.

When this failed Boukemiche moved back to France where, in 2003, he opened a cafe in Roubaix, near Lille. This ‘housed many brothers, particularly British ones’, according to prosecution documents in the current Paris trial. […] British terrorists offered safe houses in France by gangsters accused of carrying out robberies to fund Al Qaeda

USA: Julemanden bandlyst efter klage fra muslimer

Hund-bider-mand-historie, intet der kan overraske i en vestlig verden der forlĂŠngst er blevet bange for sin egen skygge. Der er dog en anden vinkel der nok skulle mindes om fra tid til anden (dog ikke nĂždvendigt for vores lĂŠsere): Det er faktisk ikke mere end tre-fire Ă„r siden at memet ‘USA som kristent teokrati’ hĂŠrgede verden. Det bundede stort set i en eller to udtalelser af PrĂŠsident George W. Bush om ‘at vĂŠre med os eller imod os’ og om at fĂžre ‘korstog’ mod terrorismens arnesteder, den slags. Memet kunne vĂŠre nĂŠsten eskatologisk profeterende, eller det kunne vĂŠre metaforisk – pĂ„ Amazon kan man stadig finde bĂžger som f. eks. American Theocracy: The Peril and Politics of Radical Religion, Oil, and Borrowed Money in the 21st Century og American Fascists: The Christian Right and the War on America, og der var altid groteske historier om sydstatskristne eller vĂ„benkarteller til at give myten liv. I dag? Tja, der har da vĂŠret netbaserede spekulationer om mon Obama kunne vĂŠre den kommende Antikrist, men slet ikke noget med samme gennemslagskraft – mĂ„ske fordi Obama ikke har vist sig leveringsdygtig i mirakler af dĂŠmonisk ophav. Den lidt mindre apokalyptiske virkelighed findes nok snarere i jammerlig eftergivenhed og livsled opgivelse af gejsten som denne historie er endnu et eksempel pĂ„. MĂ„ske Antikrist ikke kommer med et brag af kosmisk fyrvĂŠrkeri der forlokker verdens folkeslag, men med en klynken af resignation (LFPC).

Father Christmas has been banned from visiting a children’s nursery after a Muslim family complained.

For the last four years, Dennis Jackson has donned a beard and red-and-white costume to hand out presents at the St Peter’s Head Start Programme in Minnesota.

But this year he was told he wasn’t welcome after objections from a Somali family. ‘It kind of burnt me up,’ Mr Jackson said, after being banned by officials at the Head Start Programme. […]

According to the regional coordinator for the Minnesota Valley Action Council, Chris Marben, at least one Muslim family complained of his visit.

When asked about banishing Father Christmas, Mrs Marben said: ‘We have Somali families in the programme. We’re respecting the wishes of families in the program.’ […] Father Christmas banned at children’s centre after Muslim family complained

“Jesus, Marias SĂžn” – interreligiĂžs harmoni ud fra mindste fĂŠllesnĂŠvner

Man kan skitsere fronterne – hvis man da anerkender dette ordvalg i italesĂŠttelsens tidsalder – sĂ„ledes: Den ene religion har dĂždsstraf for frafald – den anden har ikke. Den ene har et altid stĂ„ende globalt beredskab af fodsoldater med speciale i alt fra ulideligt offerklynkeri til trusler og vold – den anden besidder slet ikke noget lignende pĂ„ verdensplan. Den ene religion anser martyrdĂžden som en direkte billet til Paradis – den anden gĂžr ikke. Den ene religions hovedtekst anses for ufejlbarligt Ă„benbarede ord fra skaberen selv – den anden har kun et beskedent fĂ„tal af tilhĂŠngere med sĂ„ radikal en tolkning. Den ene religion kritiserer uafladeligt sig selv og kommer den anden i mĂžde – den anden gĂžr ikke.

Hvor fÞrer alt dette hen pÄ lÊngere sigt? Al rationel fornuft siger at fremtiden formes af den stÊrke og ikke-eftergivende part. Religionsblanding, synkretisme, har eksisteret lige sÄ lÊnge der har vÊret religioner. Det er derfor nÊrmest en given sag at den imÞdekommende part, kristendommen, vil opleve masseflugt til islam fra de mest ihÊrdige relativister i de kommende Är, ligesom der lige nu er en del anglikanere der hopper af til katolicismen. Og mÄske vil man ogsÄ opleve et forsÞg pÄ at stable en synkretistisk hybrid pÄ benene, omend det ikke blot er vanskeligt at forestille sig en gylden middelvej mellem den treenige Gud og den strengt monoteistiske Allah, men ogsÄ at forestille sig dette blive set pÄ med milde Þjne pÄ den muslimske gade. Men driften mod og fascinationen af islam synes sÄ stÊrk hos dele af det kristne kleresi at noget mÄ sÊttes i skred engang ude i fremtiden. (Billedet: Den muslimske Isa/Jesus, Allahs profet der aldeles ikke blev korsfÊstet, her i en iransk filmproduktion) (LFPC).

A Muslim community group wants to get together with Christians to celebrate “Jesus, Son of Mary”. When you hear about an event like this, it makes you feel all warm and fuzzy, doesn’t it? This sort of interfaith, ecumenical activity is what makes America a great place for people of all religions, right?  […]

If it’s any consolation, in this case your instincts were correct: this is not a well-meaning interfaith outreach by Muslim-Americans wanting only to co-exist. It’s the tip of a very sharp stiletto of propaganda which, when fully inserted, is designed to do serious damage to the Christian faith. […]

Upcoming Event! 2nd Annual Muslim-Christian Celebration of Jesus, Son of Mary

In this upcoming joyful holiday season, where love and reverence for Jesus, born of the chaste Mary, is widely celebrated by Christians the world over, the United Muslim-Christian Forum (UMCF) is embarking on its 2nd annual event as a time for Muslims to acquaint those of their Christian brethren and the world, who are not aware of the fact that Muslims, too, share tremendous love for the blessed Jesus. UMCF invites Muslims, Christians, clergy and brothers and sisters in faith to join us on Saturday, January 8, 2011 at the Days Inn Binghamton, New York for this spectacular unity occasion.

In December 2009, the 1st annual celebration of Jesus Son of Mary brought together Muslims, Christians and members of other faith groups in Binghamton, New York, under the banner of the United Muslim Christian Forum to shed light on the esteemed role of Jesus, son of Mary. […] press release for the United Muslim-Christian Forum ; Gates of Vienna: Jesus, Son of Mary

»Jeg udelukker ikke, at mennesker af anden religiĂžs opfattelse end kristendommen kan finde den Gud, vi mĂžder gennem Kristus.« Det siger biskop i Århus Stift Kjeld Holm , som dermed blander sig i en livlig debat pĂ„ hjemmesiden Kristendom. dk.

Debatten blev skudt i gang i et blogindlĂŠg af sogneprĂŠst Kristine Stricker Hestbech, og i Kristeligt Dagblads opfĂžlgning pĂ„ debatten lyder det bl. a. fra domprovst ved Vor Frue Kirke i KĂžbehavn Anders Gadegaard: »NĂ„r vi kristne siger, at Gud har vist sig i Jesus Kristus, betyder det ikke, at han ikke kan handle eller vise sig pĂ„ helt andre mĂ„der for mennesker i andre kulturelle eller religiĂžse sammenhĂŠnge end dem, vi kender. Vi tror pĂ„ Gud som Ă©t med Jesus Kristus, og derfor vil det vĂŠre Kristus sĂ„vel som Gud, der viser sig for mennesker. Men der er kun Ă©n Gud, som er verdens skaber, og derfor er det ligegyldigt, om vi kalder ham Jahve, Allah eller Brahma.« At det ikke kun er fĂ„ teologer, der stiller spĂžrgsmĂ„lstegn ved Jesus Kristus som den eneste vej til frelsen, bekrĂŠftes af en undersĂžgelse fra 2007. Her afviser kun 38 procent af folkekirkens prĂŠster, at andre religioner end kristendommen kan fĂžre til frelse.[…] Biskop udelukker ikke andre veje til Gud [Indre Missions Tidende, 14.03.2010]

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Abdelwahabs kone om hvis uskyld der kunne rejses begrundet mistanke (se Ritzau og Mona Thwanys uskyld.) fĂžler trang til at skrive til sin famlie, som hun som det fremgĂ„r ikke er pĂ„ helt god fod med. […]

trackback

[…] ikke helt uventet indrĂžmmelse ovenpĂ„ de stĂŠrke indicier forleden. Ens umiddelbare reaktion er, at den sĂžrgende enke er pĂ„ et strategisk […]

Prudentius
12 years ago

Jesus til Kjeld Holm og ligesindede:

“Den, som tror pĂ„ ham, dĂžmmes ikke; den, som ikke tror, er allerede dĂžmt, fordi han ikke har troet pĂ„ Guds enebĂ„rne SĂžns navn.”

(Johannes-Evangeliet 3:18)

SĂ„ skulle den ged vĂŠre barberet!

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

CARSTEN JENSEN et en regulĂŠrt, dumt svin ! Det er man nĂ„r man sviner sit fĂždeland og dets befolkning til overfor andre landes befolkninger! Jeg ved ikke hvorfor en sĂ„dan adfĂŠrd tilsyneladende er nĂždvendig for Carsten Jensen, men mĂ„ske der er nogen, der for tid tilbage har jokket pĂ„ Jensen pĂ„ en mĂ„de, der har affĂždt et intenst had til Danmark og danskerne ? I hvert fald virker Carsten Jensen pĂ„ mig som en mand der har et eller flere problemer at slĂ„s med og som han kanaliserer ud via sit had til Danmark og danskerne. Helt rask kan han… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

OT Og sĂ„ kom asyl-tallene for 2010 fra Migrations-verket, og de viser en kraftig Ăžgning i antallet af asylansĂžgere sidste Ă„r sammenlignet med 2009: “Kraftig ökning av asylsökande Under 2010 sökte ca 31.900 personer asyl i Sverige, jĂ€mfört med ca 24.200 Ă„ret innan. Det visar Migrationsverkets preliminĂ€ra statistik. Flest asylsökande kom frĂ„n Serbien, Somalia, Afghanistan, Irak och Kosovo. Enligt Migrationsverket Ă€r de flesta av de asylsökande frĂ„n Serbien romer. Även antalet barn som kommer ensamma till Sverige ökar, frĂ„n 2.250 Ă„r 2009 till nĂ€rmare 2.400 förra Ă„ret. Migrationsverket avgjorde i fjol nĂ€rmare 31.300 Ă€renden, och omkring var tredje beviljades asyl”… Read more »

Peter Andersen
12 years ago
Reply to  JensH

Godnat Sverige…

JensH
JensH
12 years ago

@Info

Det er da godt der er nogen i Sverige der gider at tage Carsten Jensen alvorligt, for her i landet bliver han af det store flertal regnet for et stort tÄgehorn.

Peer Pedersen
Peer Pedersen
12 years ago
Reply to  JensH

Det finns massor av svenska dÀr med anser Carsten Jensen för en spillra av en nyttig idiot.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Peer Pedersen

Burde der ikke stĂ„ “nyttig” – altsĂ„ i anfĂžrelsestegn – ? 😀 Carsten Jensen er en komplet uvidende idiot med frelste holdninger, som bare ikke orker at sĂŠtte sig ordentligt ind i tingene, da han jo er pĂ„ de (selv)godes side og derfor pr. defintion altid har ret – uanset hvilke ubehagelige fakta og alvorlige konsekvenser der sĂ„ mĂ„tte vise sig. Men at han ligefrem skulle vĂŠre NYTTIG, det er nok ret tvivlsomt 😉 Kan I for f. i h. ikke snart give ham et ĂŠresstatsborgerskab i Sverige, sĂ„ vi kan slippe for at hĂžre mere pĂ„ hans kulturelativistiske nonsens… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  JensH

Nogle vil jo endda mene, at CJ rent faktisk er et fĂžrsteklasses vuvuzela-horn, Jens H. 😀 Han trutter nemlig bare lĂžs med sine intetsigende, frelste holdninger og endelĂžs humanisme og godhed – altid pĂ„ andres bekostning naturligvis – over for alle og enhver, selv UINVITEREDEog pĂ„ alle mĂ„der konfrontationssĂžgende og respektlĂžse “gĂŠster”, der beviseligt hader sort set alting ved DK, inclusive vore love, demokrati, menneskerettigheder, kvinders rettigheder, vĂŠrdier, kultur etc., men ligesom med fvuvuzela-hornene fra TVs VM-kampe sĂ„ er folk som fleste for lĂŠngst blevet helt immune over alle for hans floskler – belĂŠrt af egne bitre erfaringer og den… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Bjovulf

“… aldrig ville have sĂ„ meget som overvejet DF fĂžrhen …”, skulle der stĂ„ 😉

Peter Andersen
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Nu hĂžrer man jo heller ikke sĂ„ meget til hverken George Metz, Klaus Rifbjerg eller Carsten Jensen mere. SĂ„ enten er sandheden langsomt ved at gĂ„ op for dem – eller osse har de fundet et andet land, at ytre sig i.

Info
Info
12 years ago

I Ring P1 (Sveriges radio) idag tillĂ€ts en inringare försvara terrordödande av oskyldiga mĂ€nniskor i religionens nammn. I krig var allting tillĂ„tet. Och nu rĂ„der krig mellan VĂ€stvĂ€rlden (bl.a. Sverige) och den muslimska vĂ€rlden. Vilken sida som Sveriges radio stĂ„r pĂ„ i detta krig, rĂ„der ingen tvekan om: HAR DANMARK FÅTT EN NY HJÄLTE? Ja,enligt ett annat Sveriges radio-inslag idag, Kulturnytt. CARSTEN JENSEN heter han. Författare och samhĂ€llsdebattör. 2009 erhöll han det svenska Palme-priset pĂ„ en halv miljon kronor. En stor summa. Han mĂ„ste alltsĂ„ ha gjort nĂ„got verkligt stort i Danmark. Enligt Sveriges radio idag bestĂ„r det storartade numera… Read more »

Gunnar Biering
12 years ago
Reply to  Info

Info spĂžrger: “Hader Dansk Folkeparti verkligen personer med t.ex. en akademisk examen, en avancerad yrkesutbildning osv.?” Svaret er: Nej, naturligvis ikke. Vi respekterer folk for, hvad de er og kan. Uanset om de er dygtige akademikere, hĂ„ndvĂŠrkere, arbejdsmĂŠnd, husmĂždre, eller hvad som helst. Men vi snobber ikke for akademiske eller andre titler. Og akademikere, isĂŠr fra humanistiske fakulteter, har mĂ„ske en stĂžrre hyppighed end f.eks. arbejdere eller landmĂŠnd af utopister og fantaster, der er styret af teorier, de har lĂŠst sig til, og ikke af, hvad man observerer i det virkelige liv. Dansk Folkepartis partiprogram er ikke udledt af en… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago
Reply to  Info

Dansk Folkepartis formelle grundlag for politisk stillingtagen til diverse er blandt andet at se i principprogrammet: http://www.danskfolkeparti.dk/Principprogram.asp Det tĂŠtteste jeg finder belyser spĂžrgsmĂ„let om partiets holdning til akademisk uddannelse, er der nĂŠvnes, at “En forudsĂŠtning for landets udvikling er et uddannelsessystem pĂ„ hĂžjeste niveau Dansk Folkeparti prioriterer undervisning, uddannelse og forskning meget hĂžjt. Der skal tilbydes frit valg mellem offentlige og private skoler. Eleverne skal bibringes nyttige kundskaber – herunder en forstĂ„else for de historiske og kulturelle forudsĂŠtninger for landets udvikling og deres eget liv som borgere i Danmark. Vi tillĂŠgger hĂ„ndens og Ă„ndens arbejde lige stor vĂŠrdi for den… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago
Reply to  Peter Buch

personig- skal vĂŠre: personlig

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x