22
jan
Seneste opdatering: 2/12-14 kl. 1850
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Med forbehold for at ophavet og de nærmere omstændigheder ikke fremgår her, græsrods-tv om multikulturens fremadskriden på britiske skoler (LFPC).

UK: Advarselsfilm om ‘grooming’ skrinlagt

A specially commissioned film warning young girls of the dangers posed by Asian sex gangs is yet to be seen in schools after almost three years, it was revealed today.

My Dangerous Loverboy, a 20-minute drama ordered by UK Human Trafficking Centre in 2008, was intended to be seen by 13 and 14-year-old girls across Britain.

It tells the story of an under-age girl whose older Asian boyfriend lures her into parties where drug and alcohol abuse are rife before selling her for sex with older men. […]

The UKHTC has denied the delay was due to fears about racial sensitivities. In the film, set in an unnamed northern town, 14-year-old Jade regularly bunks off school and is charmed by Raz, 27. […]Film on dangers of Asian sex gangs commissioned by Government agency… then withheld for three years

På udflugt fra det beskyttede værksted

Newsmill minder til daglig lidt om Alt for Damerne, i det den bruger halvdelen af sin kostbare plads på at diskutere damesager, har en række gode artikler. Mikeal Jalving skriver glimrende om Wetterstrands uvidenhed og fordomsfuldhed:Någonting är ruttet i konungariket Sverige om fænomenet Wetterstrand.(Det er ved at være 10 år siden århundredets svenske Danmarks-smædeartikel blev offentliggjort: Någonting är ruttet i staten Danmark.)
Jalving burde nok efter min ringe mening og i sin kommende bogs interesse, holde sig fra møder med de ikke just jødevenlige Nationaldemokrater, kompissar med Jobbik og med historiske sprogekkoer som dette i principprogrammet: “Sjuk och degenererad konst påverkar oss negativt” , men det er nu hans sag. Det kommer til at blive tørret af på hans bog i Sverige med velllyst, og af andre end Expo, som man roligt kan tillade sig at se bort fra.

 

Maria Wetterstrand attack på det danska samfundet under vad som skulle föreställa en partiledardebatt i Sveriges riksdag under gårdagen väcker många frågetecken.I Danmark fungerar på det stora hela i princip allt det som inte fungerar i Sverige. Det råder en rättssäker migrationsprocess, invandrare får arbeten och blir inte hänvisade till ghetton. Flertalet danska invandrare talar det nya språket flytande och det råder en bra debatt om hederskultur som gör att kvinnor och hbt-personer från andra länder lever trygga och säkra liv i det nya landet.Det verkar helt gå Maria Wetterstrand förbi att i en internationell jämförelse är det Sverige och knappast Danmark som sticker ut som extremt, märkligt och avikande. Sverige har en del att lära av dansk debatt.

Danmark är ett land för det öppna samtalet istället för det slutna mumlet. I vårt grannland finns mycket klokskap som sällan noteras i svensk samhälls- och kulturdebatt, trots att den skriva och talas med samma tonläge som den dårskap som kommer från samma land. Dårskapen letar sig snabbt över Öresund och med starka västliga vindar blåses den upp till än större dårskap än den var från början. “Titta vad de dumma danskarna hittar på”, säger vi förskräckt och viftar blygt med vår blågula vimpel. Även dumheter har plats i det öppna samtalet

Dalrymple: Statssponsoreret uvidenhed

Never has so little been taught to so many at such cost.

WHEN I used to ask my young patients to name a British prime minister other than the present one and Mrs Thatcher (they had all heard of her) they used to reply with an answer such as: “I don’t know, I wasn’t born then.” The name Winston Churchill rang no bells with them, 1066 meant nothing. Queen Elizabeth I, Oliver Cromwell, Horatio Nelson … it was all Greek to them. They’d heard of the slave trade but had no idea whether it came before or after the Second World War.

The majority were unable to give a single historical date. Their geographical knowledge was little better. They’d heard of Paris but not of Berlin. Indeed almost every part of the earth might as well have been the far side of the moon as far as they were concerned. The only places whose location they knew for sure were local nightclubs and football stadiums. FACTS, DATES, GREAT DEEDS, BATTLES: ALL JUST HISTORY NOW

Melchior: Jøder flygter atter fra Danmark

Bent Melchior: Vi kan ikke bekæmpe islamisternes intolerance med tolerance. Vi er atter nået dertil, hvor danske jøder sniger sig langs husmurene og fornægter deres tro, fordi organisationer som Hizb-ut-Tahrir truer dem på livet.Der er jøder, som ellers ville have båret kalot, der undlader at tage den på, når de går på gaden. Og en del af de jøder, der flytter fra Danmark, gør det blandt andet af hensyn til deres sikkerhed.Han kritiserer Danmarks lempelige omgang med Hizb-ut-Tahrir, som i aften får lov til at holde møde i Den Sorte Diamant i København, skønt organisationen i sin mødeindkaldelse ifølge kulturminister Per Stig Møller opfordrer til at dræbe de danske soldater i Afghanistan. Grænsen for frihed går der, hvor den misbruges. Intolerance bekæmpes ikke med tolerance, men med skrappere midler. Ekstrabladet

“Sådan bliver der større glæde i himlen over én synder, der omvender sig, end over nioghalvfems retfærdige, som ikke har brug for omvendelse.” (Lukas.15)

Venstreorienteret slagside “indføjet i BBCs DNA”

Det virker på en eller anden måde uhyggeligt bekendt. Peter Sissons er tidligere oplæser ved BBCs Nine O’Clock News og the BBC News at Ten (LFPC).

[…] I am in no doubt that the majority of BBC staff vote for political parties of the Left. But it’s impossible to do ­anything but guess at the numbers whose beliefs are on the Right or even Centre-Right. This is because the one thing guaranteed to damage your career prospects at the BBC is letting it be known that you are at odds with the prevailing and deep-rooted BBC attitude towards Life, the Universe, and Everything.

At any given time there is a BBC line on everything of importance, a line usually adopted in the light of which way its senior echelons believe the political wind is ­blowing. This line is rarely spelled out explicitly, but percolates subtly throughout the organisation.

Whatever the United Nations is associated with is good — it is heresy to question any of its activities. The EU is also a good thing, but not quite as good as the UN. Soaking the rich is good, despite well-founded economic arguments that the more you tax, the less you get. And Government spending is a good thing, although most BBC ­people prefer to call it investment, in line with New Labour’s terminology.

All green and environmental groups are very good things. Al Gore is a saint. George Bush was a bad thing, and thick into the bargain. Obama was not just the Democratic Party’s candidate for the White House, he was the BBC’s. Blair was good, Brown bad, but the BBC has now lost interest in both.

Trade unions are mostly good things, especially when they are fighting BBC managers. Quangos are also mostly good, and the reports they produce are usually handled uncritically. The Royal Family is a bore. Islam must not be offended at any price, although ­Christians are fair game because they do nothing about it if they are offended. […] Left-wing bias? It’s written through the BBC’s very DNA, says Peter Sissons

UK: Kontrolsamfundet i selvsving under Lib-Tory-regeringen

Næst efter Nordkorea er Storbritannien formentlig verdens mest gennemkontrollerede land. Hvis kontrol, bureaukrati og dræbende sikkerhedsregler (“health and safety”) er vejen frem mod det fuldkomne samfund burde briterne høre til verdens lykkeligste folkeslag. En skolelærer var tæt på at miste sit arbejde under en høring forleden – hans forseelse? Han havde taget et par af sine elever med ud at kælke i 10 minutter for at illustrere noget fra fysikundervisningen uden at udfylde de nødvendige papirer med risikovurdering på forhånd. Den – no pun intended – bizart overdrevne omsorg som transseksuelle, formentlig en af verdens mindste minoritetsgrupper, tiltrækker sig verden over i disse år, genfindes naturligvis også her (LFPC).

[…] Whitehall departments have already issued a string of bizarre reports to meet the terms of the Equality Act 2010. The Department for Environment, Food and Rural Affairs (Defra) paid £100,000 to consultants who produced a report investigating how efforts to boost Britain’s coastal fish stocks would affect minority communities including the Chinese, homosexuals and Welsh speakers.

And the Department for Transport issued a study this month looking at harassment and discrimination on ships and hovercraft. The report covered a range of groups, including transsexuals. […]

An investigation by The Mail on Sunday has uncovered a string of extraordinary initiatives by Government departments and other public bodies surrounding the Equality Act. These include:

* Officials at the Department for Culture, Media and Sport carrying out a so-called ‘equality impact assessment’ to ensure minority groups are able to take a full part in the Queen’s Diamond Jubilee celebrations next summer.

* The Department of Energy and Climate Change issuing a report last month assessing whether a range of groups, including people in civil partnerships, had been unfairly treated when it suspended its £300 million scheme to help people insulate their homes.

* Government officials undertaking a study into India’s traditional caste system and its implications for discrimination in the UK.

* The promotion of the first leadership course specifically for gay, lesbian, bisexual or transsexual National Health Service managers.

* The Department for Work and Pensions publishing a report into whether proposed changes to its scheme to help disabled people find jobs would have implications on a range of issues from religion to gender reassignment.

* Kent Police issuing fresh equality guidance earlier this month, to comply with the Act, saying that transsexual staff are protected as soon as they start to dress, behave or live ‘in the gender they identify with’. […]   Equality madness: Government spends £30m to discover whether preserving fish stocks harms ethnic Chinese, or hovercraft discriminate against gays

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] här skrev Snaphanen i förra […]

trackback

[…] Så här skriver Snaphanen: […]

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Angående Bent Melchior´s beklagelse over hans trofællers utrygge daglig, så har han bl.a. sig selv at takke for den ! For både han og Arne Melchior, hans broder, var i mange år fortalere for indvandringer hertil landet af muslimer fra Mellemøsten. Og ved samme lejlighed var de beskæmmet over danskernes modstand mod denne indvandring. Jeg har ingen medfølelse med fam. Melchior, idet de ikke kunne opdrive nogen overfor det danske folk, der måtte – og må- lægge fysisk, samt økonomi i milliardklassen hvert eneste år, til netop muslimers hadefyldte adfærd overfor den oprindelige befolkning her i landet . Faktisk mener… Read more »

poul sørensen
poul sørensen
11 years ago

det er sikkert også praksis i Dk.
Kan huske en udtalelse fra dansk socialarbejder som udtalte kriminelle indvandrer bander brugte unge danske piger som bolledyr.
Det er år siden…
Sagen med pigen der gav sex for busbillet og gav sex til venner og familie i indvandrerklan kunne også minde om sådan sag.

Peer Pedersen
Peer Pedersen
11 years ago

Det jäser under ytan lite överallt och med tanke på denna “leak” och olika politikers uttalande, kan vi nog förvänta flera politisk inkorrekta händelser här under våren.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x