26
jan
Seneste opdatering: 27/1-11 kl. 0212
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Alla partier utom SD ägnade sig åt att förminska hotet och den verklighet som råder i vårt land och i hela världen där vi dagligen kan läsa om terroristhandlingar utförda av islamister. Oavsett om det sker i Ryssland, Irak, Egypten, Thailand, Somalia eller i Sverige så är det lika hemskt och oförsvarbart.FARHÅGORNA BESANNADES, “Debatten har präglats av rädsla”, Ask till attack.

Den svenska terrorism-granskningen kom ju igång – lite yrvaket får man lov att säga – i slutet av förra året, efter självmordsbomben i centrala Stockholm 11 december. Knappast någon svensk redaktion hade byggt upp en djupare kunskap om våldsbenägna islamistiska miljöer. Något som visat sig få allvarliga följder för medierapporteringen.
Bristen på en djupgående och kunnig bevakning av just det islamistiska terrorhotet blev tydlig när Thomas Heine – korrespondent på danska tidningen Jyllandsposten – nyligen skulle skriva vad som händer på terrorfronten i Sverige. I en artikel konstaterar han att han är tvungen att följa alternativa nyhetskällor på nätet, och att man på bloggar och andra sajter skriver mer initierat än nyhetsjournalisterna i ämnet.
En av de bloggare han följer är Per Gudmundson, till vardags ledarskribent på Svenska dagbladet. Att den som är intresserad av att följa vad som händer på den våldsbenägna islamistscenen hänvisas till en blogg istället för till breda nyhetsmedier riskerar att få djupgående följder för våra medievanor, tror Thomas Heine.
Varför har det blivit så här? Vad är det som gör att just den här rapporteringen är så svår – till skillnad från mediernas bevakning av andra samhällshotande grupperingar som t ex nynazister eller organiserad brottslighet? Och vad kan det få för konsekvenser? SR P 1: Den saknade terroristbevakningen, fra min. 00:00-20:45

Islam blåstempler seksuelt misbrug af mindreårige piger

Fra alle dem til alle jer – i hvert fald er denne fatwa på den sjettemest populære muslimske hjemmeside IslamOnline.com dateret d. 24.12.2010, så i en eller anden betydning kunne lille Fatima risikere at få en ‘gave’ bestående af en sortskægget afklædningsdukke – uden bytteret.

[…] As the author of this fatwa points out, this ruling is entirely based on the Qur’an and the example of the prophet, who is considered the perfect example for Muslims in all ages. (See the original Arabic here.) […]

[…] Scholars very nearly agree that it is the right of the father to marry off his young, immature daughter. This is owing to his authority over her, for as he is responsible for directing her and providing for her, he is also responsible for doing what he believes is in her interest on the issue of marriage. […]

The Noble Qur’an has also mentioned the waiting period [i.e. for a divorced wife to remarry] for the wife who has not yet menstruated, saying: “And those who no longer expect menstruation among your women – if you doubt, then their period is three months, and [also for] those who have not menstruated” [Qur’an 65:4]. Since this is not negated later, we can take from this verse that it is permissible to have sexual intercourse with a prepubescent girl. The Qur’an is not like the books of jurisprudence which mention what the implications of things are, even if they are prohibited. It is true that the prophet (PBUH) entered into a marriage contract with A’isha when she was six years old, however he did not have sex with her until she was nine years old, according to al-Bukhari. […] Fatwa: “It Is Permissible to Have Sexual Intercourse with a Prepubescent Girl”

Man kunne også anskue problemstillingen her fra en anden vinkel: Hvis ikke “islam” i betydningen autoritative fortolkere af de historiske tekster (institutioner som Al-Azhar, f. eks.) blåstempler seksuelt misbrug af småpiger må det være fordi de lige netop her ikke anser Muhammed for et “smukt eksempel” (Koranen 33:21) og en rollemodel for alle tider. Muhammed må så – i vores logik – blive nedskrevet til et almindeligt menneske med almindelige menneskelige fejl og mangler, og derfor også tilladt at kritisere.

Eller en tredje vinkel: Hvis det ikke er rimeligt at generalisere om “islam” over en kam i dette spørgsmål må det være fordi der rent faktisk findes lige så autoritative fortolkere der går lodret imod børneægteskaber med belæg i Muhammeds eksempel. Hvis disse med samme ret skal kunne siges at tegne “islam” må man kunne udpege dem, og påvise at de har tilsvarende dogmatisk tyngde, og f. eks. er jævnbyrdige lærde på Al-Azhar.

Spørgsmål om generaliseringer handler med andre ord ikke kun om empiri, men også om at kritikere af sådanne generaliseringer selv har en bevisbyrde at løfte – i sandhedens retssal (LFPC).

Malmø: Bombekort 2011

Man kan lige så godt være ajour fra starten. I 2010 gik 10 bomber af i Malmø. Med allerede to i år, skulle den rekord nemt kunne slås. Man tænker uvægerligt, at Taimour Abdulwahab godt kunne have sparet sig umagen, når han allerede nu er én bombe i mængden, men det er selvfølgelig tanken der tæller, og den ser Allah på.

26 januari: En kraftig explosion inträffar på Kirsebergsgatan när en handgranat kastas in i en lägenhet under natten. Två personer befinner sig i lägenheten.

9 januari: En sprängladdning slängs mot en parkerad polisbil vid 14-tiden på eftermiddagen. Inga personer skadas, men flera polismän befinner sig bara några meter därifrån.

Hizb ut-Tahrir har en køreplan …

Helt overordnet lyder “instruksen” på, at muslimer ikke skal integrere sig som enkeltindivider i de samfund, hvor de er en minoritet, men bosætte sig i grupper, som så kan komme til at udgøre en majoritet i de pågældende områder. Dernæst er kravet, at de skal søge at påvirke de sociale, kulturelle og religiøse organer med henblik på at få muslimske særkrav igennem.
GENNEMFØRELSE AF sharialovgivning er målet. Hvis man skal beskrive strategien mere detaljeret, så handler det om først at skabe en islamisk bevidsthed: Kvinderne skal iføre sig hijab (tørklæde) og alle spise halalkød, for det giver synlighed til det muslimske samfund. De ved, hvem de er, og sharia kan så småt begynde at blive ført ud i livet.
Dernæst gælder det om at skabe organisationer, som får sat islam i centrum. På dansk grund kan henvises til blandt andet Dansk Islamisk Råd, Det Islamiske Trossamfund i Danmark, Islamisk Videns- og Informationscenter, Minhaj ul-Quran – og altså Hizb ut-Tahrir. [..]

Hizb ut-Tahrir er en af de vigtige aktører i islamiseringsprocessen. Først når politikere, diverse beslutningstagere, opinionsdannere med flere forstår køreplanen, vil vi kunne sætte foden ned over for islamisterne. Gerne, hvor det er muligt, i form af en enkeltbillet til et islamisk land, hvor de kan dyrke den sharia, vi andre vil gøre alt for at blive fri for. Lone Nørgaard i Kristeligt Dagblad: Hizb ut-Tahrir vil islamisere Europa

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivian
Vivian
11 years ago
HelgeD-H
HelgeD-H
11 years ago

Har I læst forsiden af Berlingske ? : http://www.b.dk/nationalt/imamer-vier-danske-teenagere “Danske piger helt ned til 16 år gifter sig med muslimske mænd i islamiske ægteskaber. Det sker uden de danske forældres samtykke og før pigerne er myndige, som det ellers kræves ved et dansk ægteskab. Ifølge Justitsministeriet er ægteskaberne ikke juridisk gyldige, Men pigerne indgår en islamisk ægteskabskontrakt. De islamiske ægteskaber forpligter pigerne på religiøse og sociale normer, og binder stærkere end en dansk vielse. Mange konvertitter føler meget stærkt, at de vil være gode muslimer. Og så bliver det gerne sådan, at alt, manden siger, er lov. Berlingske kan fortælle… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Ja, man burde nok begynde at overveje at ringmærke dem,
så man kan holde øje med, hvor de egentlig “trækker” hen. 😉

Og så kunne man jo eventuelt stille dem i udsigt på forhånd,
at de ikke får lov til at vende tilbage til Sverige / DK / Europa,
hvis de tager på “ferie” eller “opdragelsesrejse” i de lande, som
de foregiver at være flygtet fra.

li
li
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Fy og føj Bjovulf, hvad er det for politiske ukorrekte strafbare §266b udgydelser du her kommer med! Ja, du siger “dem” men det vil §266b eu-rammeaftaler dommerne tolke som de “unævnelige” og du er hermed dømt skyldig, selvom du har ret i at de “unævnelige” overtræder samtlige danske krav om udbetaling af sociale ydelser, men, det er en anden sag når du udtaler dig imod §266b kravet om ikke at dæmonisere de folkegrupper der kan modtage sociale ydelser selvom de ikke opfylder kravet om ophold her i andet, så du er skyldig, selvom du har ret og hobetal af “ferierende”… Read more »

li
li
11 years ago
Reply to  li

Ja se, jeg skrev komme fejl, men jeg mente kommA fejl, tænk hvis jeg havde sat ental muhammedaner i flertal SÅ var jeg så godt som dømt! sprogfejl kan §266b ikke forholde sig til!!

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  li

😀 😀 😀 Hvornår er der nu blevet noget racistisk i at ringmærke “trækfugle”? Det er skam yderst seriøs videnskab, kære li:D Ja, det er også underligt med et ord som “muhammedaner”, som man kaldte dem officielt her i DK helt op i 70’erne og vist endda et godt stykke ind i 80’erne, uden at der nogensinde havde været ment noget nedsættende eller “racistisk” med det – men så satte nogen – ??? – en stopper for det, helt uden at vi nogensinde var blevet spurgt om det. Mageløst! Måske skulle vi prøve at genindføre det for alvor? – bare… Read more »

li
li
11 years ago
Reply to  Bjovulf

😀 😀 😀 UNDSKYLD ! Bjovulf, det er vist mig der ikke helt har lært at læse den nye form for politisk korrekt omtale af det unævnelige! Sæ’fø’li taler vi om “trækfugle”………. Hvis vi taler pænt, så alle glade og alle unævnelige problemer er væk, selv “trækfuglene”….øh, nå nej de har jo aldrig været et problem, fordi de er på træk! Lidt underligt at skulle skrive i koder, lidt ligesom journalister og (D)DR der skal omforme hændelser der er begået af de “unge” dansker der skriger allah uk ærebare! Vi er nok nogle stykker der er bagud i den politiske… Read more »

Sune
Sune
11 years ago

>>Svenskere tager fortsat på terrorrejser<<

http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2011/01/26/200931.htm?rss=true

Æhmmm..! 'Svenskere'? Hvilken eufemisme.

Og en 'nyhed' med modifikationer. Det er jo næppe blege nordborere,
der tager på badeferie i fx baskerlandet, og interessere sig for spændende fordrag
om kemiens udvikling i regionen..!

Allan Hansen
11 years ago

Med tilladelse bringer jeg dette indlæg fra Hedegaard & Camre. 1400 års krigen 2009. ” Det vestlige paradigmeskift i omtale af islam har fået den konsekvens, at man i dag kun kan omtale islam som et identificerbart fænomen, når man ønsker at rose den for et eller andet. Vil nogen derimod kritisere islam, opløses den tåge. Så kan man overhovedet ikke tale om islam som en sammenhængende enhed. Det er ganske vist svært at benægte, at næsten alle verdens nulevende terrorister og selvmordsbomber påberåber sig Muhammeds ideologi, når de skal retfærdiggøre deres handlinger, men det skyldes, siger fortalerne for den… Read more »

Menig 442
Menig 442
11 years ago

Nu har politikerne i mange år fortalt svenskerne og alle andre, at de fremmede kun kom for at arbejde og bidrage til holde det svenske samfund kørende som et folkehjem.
Så kan man da ikke komme mange år efter og udstille sig selv som en tomhjernet idiot og forklare, at man har lukket folk ind i landet, som er fjendtlig indstillet og fifler med tanker om at ekspedere vælgerene, som de kalder vantro, over i evigheden.
I Danmark siger vi, at vejen til Helvede er brolagt med undskyldninger I Sverige er den brolagt med hykleriske undvigelsesmanøvrer.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x