2
feb
Seneste opdatering: 2/2-11 kl. 1952
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tommy Robinson of The English Defence League appeared alongside the UK Foreign Secretary William Hague, End of History author Francis Fukuyama, and Prince Hassan of Jordan. BBC Newsnight juxtaposed the events in Egypt with the prospect of the EDL demonstration in Luton this coming weekend. While the Egyptians move towards the embrace of Islamism and the Muslim Brotherhood, the people of England begin to stand up against it. While our elite dream about ‘proper’ democracy in the Middle East, just as the Muslim Brotherhood are increasing their power and influence in Egypt, the EDL prepare for asserting their democratic rights in England. Tommy Robinson did well on BBC Newsnight tonight and appeared alongside some key figuresAnalysis: EDL’s Tommy Robinson (Stephen Lennon) in Newsnight Interview.

Bazar Vest: “Vi købte os til fred. Det er vilkårene her”

Foruden at »købe sig til fred« har Jørgen Skov taget en anden af parallelsamfundets vilkår til sig. Han er flere gange blevet udsat for trusler – blandt andet på livet i forbindelse med en konflikt med en butiksindehaver. Han er også blevet slået og sparket, men har ikke anmeldt det til politiet.»Jeg har ”anmeldt” det til lægen. Mine normer har flyttet sig. Man lukker øjnene, og jeg har været udsat for nogle ting, som jeg tidligere ville have anmeldt lige med det samme. Hvis man vil eksistere her, skal man kunne klare det selv. Jeg følte, at jeg var bedst tjent med at fortrænge det, men der kommer et tidspunkt, da det bliver for meget,« siger Jørgen Skov, der mener, at truslerne er en del af den arabiske retorik og ikke altid skal tages alvorligt. [..]

Når Jørgen Skov på tirsdag stopper som basarchef, sker det på et tidspunkt, da basaren med hans egne ord er i sin »værste krise«. Som JP Aarhus har beskrevet i en stribe artikler, befinder de butiksdrivende sig i en situation, hvor den faldende omsætning er så markant, at mange siger, at de risikerer at måtte lukke. For Jørgen Skov er det afgørende at få ud, at han ikke forlader jobbet på grund af de aktuelle problemer, men at beslutningen er taget for længe siden. Han erkender samtidig, at han har undervurderet situationen. JP:Indblik i et parallelsamfund

Egyptisk frihedstrang: 82% ønsker stening, 77% pisk og håndsafhugning

[…] But what do Egyptians really think? According to a recent Pew poll, they are extremely radical even in comparison to Jordan or Lebanon. When asked whether they preferred “Islamists” or “modernizers,” the score was 59% to 27% in favor of the Islamists. In addition, 20 percent said they liked al-Qaeda; 30 percent, Hezbollah; 49 percent, Hamas. And this was at a time that their government daily propagandized against these groups.

How about religious views? Egyptian Muslims said the following: 82 percent want adulterers punished with stoning; 77 percent want robbers to be whipped and have their hands amputated; 84 percent favor the death penalty for any Muslim who changes his religion. […] Barry Rubin: Egypt: Three Possible Outcomes

Nettet ændrer Mellemøsten og Sverige

Lige hvordan i det labile Mellemøsten, er svært at sige. Fra ondt til værre, er det man har vænnet sig til. Der er 79 mio egyptere, om få årtier er der 100 mio. Intet andet end krig eller hunger kan formentlig forhindre det. Ikke sært, de håber på mirakler.
I Sverige er den politiske tendens tydeligere og stadig indenfor det kontrollable. Ingen herskerklasse på jorden, kan i længden konkurrere med alles mulighed for det fire ord og de frie informationer. Det kan selvfølgelig lyde besynderligt, at jeg bunker Sverige sammen med lande som Iran, Burma, Tunesien, Kina og Egypten, men når man har fulgt svenske medier i over fire årtier, og specielt igennem det sidste årti, er det fuldkommen evident, at en ægte folkelig debat er ved at bryde igennem i stedet for den tidligere autoritære, centraliserede og hårdt styrede pseudo-demokratiske debat. De gamle, der havde ordet foræret , ømmer sig. En af dem er Mona Sahlins opfindelse, strukturracisme-professoren Masoud Kamali.
Han vover i fuld offentlighed at gøre vrøvl over, at Jimmie Åkessson efter mange, mange år pludselig kunne skrive på DN Debatt. I Danmark har Søren Krarup og Pia Kjærsgaard kunnet skrive kronikker i oppositionsavisen Politiken i årtier, naturligvis, hvad ellers ? Er Kamali overhovedet demokrat ?
Man kommer til at tænke på de neo-konservatives naive spørgsmål, da Irak og Afghanistan invaderedes for “at blive demokratiseret og skaffe piger skolegang”: “Har muslimer måske ikke også ret til demokrati?” Svaret er “nej, det har de ikke”. Det er ikke nok, at de alle siger , de vil have det. Når de ikke vil have demokratiets egentlige substans: respekt for anderledes meninger og religioner, ligestilling for kvinder og homoseksuelle, frie ytringer for alle, respekt for flertalsbeslutninger uden at reagere med vold, så har de natuligvis ikke fortjent demokrati, og de kan ikke forvalte det om de så får det serveret på en tallerken. Demokrati er ikke bare en styreform, det er en kultur- og sindstilstand, der er helt afhængig af, at et stort flertal hylder den. Irak og Afghanistan er følgelig kun skin-demokratier i dag, og det er de i bedste fald også om 20 år.
Har altså professor Kamali, der ikke respekterer anders frie, lovlige ytringer, i virkeligheden gjort sig fortjent til at leve under demokratiske forhold ? Næh, egentlig ikke. Hans tilstedeværelse i Sverige er ud fra et demokratisk synspunkt en belastning, og han er en uproduktiv nasser på noget andre har kæmpet for i mange generationer, men man vil selvfølgelig ikke synke så dybt, som til at anvende hans egne totalitære forestillinger på ham selv.
I stedet for at give gengive noget af Kamalis sludder, der bare er en kopi af dusinvis af artikler fra dengang han kunne være sikker på ikke at blive sagt imod, – evig skam få svenske redaktører igen – gengiver vi meget helllere et udpluk af de folkelige kommentarer, hans artikel får. Hvor jeg dog glæder mig på svenskernes vegne, at de kan bruge det frie ord, nu de har fået det. Bliv ved med det ! Det er Sveriges egen jasmin-revolution vi ser i disse år, vi der ser det hver dag under lup. Der er ikke sten på sten tilbage af “struktur-Kamali” efter disse kommentarer:

Åkesson på DN och avskedandet av Linna befäster rasismen i Sverige

62 kommentarer Logga in för att kommentera

Det vore passande om Regeringen även såg till att en så urflippad persom som Kamali inte längre kunde leva på skattemedel.

Läs: http://www.paraplyprojektet.se/nyheter/kamalis-svek-mot-kvinnor-och-barn/

Permalänk | Anmäl#1 Rufsen Olsson, 2011-02-01, 17:11
Du skriver att DO och Linna varit “en av de få kritiska rösterna mot rasism och diskriminering i Sverige”. Du menar alltså på fullt allvar att den absoluta merparten “röster”, alltså media, debattörer, proffstyckare, amatörtyckare, politiker m.fl, är okritiska mot rasism och diskriminering.

Med den verklighetsuppfattningen kan du inte tas på allvar.

Permalänk | Anmäl#2 Gunnar, 2011-02-01, 17:16
Du pratar om rasism. Är invandrare en särskild ras?

Permalänk | Anmäl#3 Edward Ulfertz, 2011-02-01, 17:19
Det är sant att det finns en hets och intolerans mot muslimer, men det är ofta samma personer som är intoleranta mot kristna de är allmänt religionsfientliga och marxistinspirerade.

Däremot är väl ordet rasism fel ord, intolerans mot allt som inte är fyrkantigt “svenskt” är väl bättre beskrivning.

och beträffande skattemedel så de flesta som lever på skattemedel hör väl till de intoleranta vad jag ser…

Permalänk | Anmäl#4 P H, 2011-02-01, 17:24
Fy tusan vilken otäck artikel. Den inverterade fascismen visar sitt avskyvärda tryne med ännu ett angrepp på yttrandefriheten.

Permalänk | Anmäl#5 Peter Ingestad, 2011-02-01, 17:30
#2. BULLSEYE, Gunnar. Han är över huvud taget inte vettig; han är knäpp. Man ser hur mentalt snedvridet och sjukt den politiskt-mediala oligarkins folkfientliga styre i själva verket är.

Lögnkultur tyranniets själ. När kommer VÅR “jasminrevolution”?

Vakna, svenska folk!

Permalänk | Anmäl#7 Peter Ingestad, 2011-02-01, 17:39
Efter Kamalis undersökningar, som påstår att det inte finns något hedersrelaterat våld, saknar han helt trovärdighet.

Grattis! alla kvinnor som lever under sådana förhållanden (ironi). Kamali är INTE er förkämpe.

Om Kamali är upprörd över Linnas avsättande är det ett tecken på att rätt åtgärder vidtagits.

Permalänk | Anmäl#8 Jonas Karlsson, 2011-02-01, 17:51
“DN:s beslut att publicera SD-ledarens antimuslimska artikel med gamla demoniserande och rasistiska budskap är ytterligare bevis på hur rasismen breder ut sig.”

Demoniseringen av muslimer sköter muslimerna själva med bravur. Med en stråtrövare, gangster, krigsherre, pedofil och massmördare som profet och det mest eftersträvansvärda exemplet för muslimer, är detta helt logiskt.

Permalänk | Anmäl#9 Magnus Johansson, 2011-02-01, 17:53
Jag känner dig inte, men tycker nog att din artikel handlar om helt andra saker än om huruvidaLinna är lämplig som DO eller ej.
Dessutom generaliserar du på ett sätt, som för en utomstående bedömare totalt undergräver din trovärdighet;
“Som DO har Linna varit en av de få kritiska rösterna mot rasism och diskriminering i Sverige”.
!. Menar du allvar med detta?
2. Vad anser du om Linna som chef?
3. Vad är dina kriterier för en bra chef?
4. Anser du att man skall lyssna på de anställda vid bedömningen av huruvida en chef är lämplig eller inte?
5. Har du överhuvudtaget någon kunskap om interna antecedentia
i fallet Linna?

Permalänk | Anmäl#11 Thomasson, 2011-02-01, 17:56
Tyvärr är Kamali REPRESENTATIV för rÖgrÖnegrIserIet. Här kastas blixtbelysning över derödgrönas historiska genomklappning under halvåret före valet.

bÖnstern är dödssjuk och bromsmedicinerna har tagit slut.

Äntligen!

Permalänk | Anmäl#12 Peter Ingestad, 2011-02-01, 17:57
“-religion och födelseort ska inte bestämma över människornas möjligheter att leva ett drägligt och tryggt liv.”

Exakt!!!
Därför, snälla Masoud Kamali. Sluta att kränka det svenska folket med dina Sverige-hatiska inlägg.
Vi svenskar kräver inget annat än att få leva ett drägligt och tryggt liv, i fred, på vårt vis.
Passar det inte dig, så ta dina kvasiintellektuella PK-floskler med dig och bosätt dig i ett för dig passande islamistiskt paradis.
Bon voyage.

Permalänk | Anmäl#13 Lena Bengtsson, 2011-02-01, 18:00
Kamali. Det är dags att vända blad. Arbetslösheten är inte enbart en produkt av :
en strukturell och institutionell diskriminering( som han själv är en del av. )

Många företag , som efterfrågar arbetskraft och som just nu behövs i skriande omfattning, p.g.a. en mycket god konjunktur, finns inte. Återstår för dig att göra ett ärligt tankeexperiment. Subtrahera alla som inte har kompetens som är efterfrågade. och vi hamnar omedelbart i ett annat problem. Den om utbildat arbetskraft som kan fylla vakanserna. var ÄR den ?

Permalänk | Anmäl#14 Sven Stromitzky, 2011-02-01, 18:01
Tur att denna artikel är skriven på nätet då den inte skulle vara värt pappret den skrevs på i en vanlig tidning.

Permalänk | Anmäl#17 Peter Ingestad, 2011-02-01, 18:24
DO borde läggas ned helt och hållet. Den här myndigheten har gjort livet surt för många småföretagare som tvingats betala hutlösa skadestånd för påstådd diskriminering. DO är en skam för Sverige.

Permalänk | Anmäl#19 Sven Stromitzky, 2011-02-01, 18:50
Vore litet spännande att höra hur Hr Professorn egentligen tänker sig att en omplacering av en generaldirektör och en artikel i DN signifikant kan påverka tex rasismen i Sverige.

Om världen verkligen fungerade så skulle man ju kunna angripa andra samhällsproblem med samma typ av åtgärder, det är bara att välja : global uppvärmning, vårdköer, kriminalitet, arbetslöshet och annat smått och gott.

Som ju Hr Professorn förstår så är ju detta också tämligen allvarliga samhällsproblem och om han nu sitter inne med kunskapen om dessa magiska nycklar vore det synnerligen angeläget för vår gemensamma välfärd om han ville avslöja något om hur det går till. Kan vi kanske komma närmare lösningen på dessa problem genom att byta ut någon annan generaldirektör tro?

Permalänk | Anmäl#21 Leif LIndau, 2011-02-01, 19:06
Vet inte Kamali att innehållet i en tidning inte nödvändigtvis överensstämmer med tidningens åsikter? Om Skansendemokraterna har skrivit en usel artikel borde den naturligtvis följas av en välskriven replikering.

Dessutom är Kamali inte sämre än Skansendemokraterna på att skapa ett “vi-och-dom”-tänkande.

Permalänk | Anmäl#22 Charlie Darwin, 2011-02-01, 19:11
Skälet till att Katri Linna avskedas är hennes väl belagda inkompetens. Att Masoud Kamali väljer att bortse från detta faktum är talande. Hans egen utredning “Integrationens svarta bok” bedömdes ju av dåvarande integrationsminister Jens Orback som så dålig att han inte ens ville låta den gå ut på remiss.

Permalänk | Anmäl#23 Elin Eriksson, 2011-02-01, 19:11
Hela Masouds “professur” är ett stort skämt. Han saknar kunskap i allt vad vetenskapliga arbetsmetoder innebär.

Religion i sig står i strid med vetenskap, så frågan är vad han gör på en högskola egentligen.

Permalänk | Anmäl#24 Erika Svensson, 2011-02-01, 19:13
När Kamali skriver “Bergstöm ignorerar totalt mängder av forskning i detta land som visar att arbetslösheten bland just ”utomeuropeiska invandrare” beror – i många fall – på den strukturella och institutionella diskrimineringen som han själv är en del av” skall man vara medveten att det är sin egen kvasiforskning han hänvisar till.

Permalänk | Anmäl#25 Oscar Lindstrom, 2011-02-01, 19:12
Kamalis tillträde som särskild utredare i diskrimineringsfrågor har ifrågasatts av många svenska samhällsvetare. Kamali ingick till en början i en utredning, ledd av statsvetarprofessorn Anders Westholm, med uppgift att “ta fram fakta om fördelningen av maktresurser och inflytande mellan invandrare och befolkningen i övrigt”. I april 2003 hoppade Kamali tillsammans med Paulina de los Reyes av utredningen genom en artikel i DN Debatt. Anledningar som uppgavs var bland andra att Anders Westholm var “i total avsaknad av erfarenhet inom fältet” och att det “enligt denna svenskhetens primat… [inte] är nödvändigt att vare sig rådgöra eller ta till sig andra erfarenheter, i synnerhet inte erfarenheter från den som är underordnad andra”. Kamali ansåg att strukturell diskriminering förekommer och inte behövde utredas vidare, något som Westholm inte visat förståelse för. Den ansvariga ministern, Mona Sahlin, tog Kamalis parti genom att avpolletera Anders Westholm som endast fick publicera utredningens resultat som en departementsintern rapport.
Sahlin utsåg istället Kamali till särskild utredare i en ny utredning fokuserad på strukturell diskriminering, integration och makt. Kamalis instruktioner utgick från att strukturell diskriminering förekommer i Sverige och att denna skulle metodiskt studeras. Utifrån detta perspektiv skulle man finna metoder för att bekämpa diskriminering och utanförskap. Mona Sahlin och den socialdemokratiska regeringen fick hård kritik från många borgerliga ledarskribenter för att de ansågs ha styrt en vetenskaplig utredning genom att i förväg bestämma vilka slutsatserna var. Nära sjuttio forskare, bland andra Bo Rothstein och Olof Petersson, anklagade regeringen för politisering av utredningsväsendet. Sahlin svarade att protesterna gav uttryck för “rasistiska undertoner”, och andra forskare och skribenter tog utredningen i försvar genom att betona att forskningen inte alltid behöver använda sina metoder på samma sätt och att även etablerad forskning kan vara lierad med ideologiska eller sociala intressen.

Permalänk | Anmäl#26 Erika Svensson, 2011-02-01, 19:17
När muslimerna kommer ut och gör upp med sin historia. Ett exempel från muslimernas levande historia. Får en man ha könsumgänge med en nioårig flicka. När muslimerna klart och tydligt tar avstånd från det, förkastar dylika idéer, så kan jag börja diskutera med dem. Inte förr. Som ateist så blir jag kränkt om 2 miljarder människor tycker det.

Permalänk | Anmäl#28 Sven Stromitzky, 2011-02-01, 19:21
Se till det större sammanhanget! Hela mångkultursprojektet, gemensamt för liberaler och socialister ligger redan i spillror. Korrekt är den konservativa ideologin. Inte den i grunden extremliberala anglovarianten, utan den autentiska kontinentala traditionen. Det är därför jag är “radikalkonservativ”. Jag tror på en stark statsmakt!

Permalänk | Anmäl#29 Peter Ingestad, 2011-02-01, 19:24
Smart Masoud att vända på allt och kalla politisk korrekthet det som händer nu. Detta begrepp är annars vänsters hedersord. Senast fick jag en kommentar på min blogg som ville att sådana ord, som inte var politiska korrekta skulle tas bort ur böckerna.

Sådana ord i Pippi Långstrump som numera är ersätta med kurredutter. Eller helt har försvunnit ur Fem-böckerna, där det kunde finnas svartmuskiga skurkar. Dock så kvarstår samma fenomen oförminskade. Men inte på det vis, som Katri Linna skulle ha önskat. Hon är förresten utsatt för diskriminering själv fick jag höra. Men hur begrep jag inte. Förmodligen för att hon är av finskt ursprung, fast hon är svensk medborgare sedan 80-talet någon gång. Ja vem är en riktig svensk egentligen.

http://www.newsmill.se/artikel/2011/01/16/vem-r-en-riktig-svensk

Och i England hjälper det inte att orden har tagits bort ur böckerna. Överklassen har ändå problem:

http://annhelenarudberg1.blogspot.com/2011/02/elton-john-har-besvar-med-…

Permalänk | Anmäl#30 Ann Helena Rudberg, 2011-02-01, 19:24
Vår första självmordsbombare som uppmanade muslimer att vakna och mörda svenskar som mig

Hur blir jag rasisten?? Hur!!

Vem ANKLAGAR självmordsbombaren för att vara RASIST och att PISKA upp hat?

Inte en ENDA!!

Flere kommentarer pål linket  her.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

METTE Jeg ved efterhånden ikke om dit besvær, mit besvær og andres besvær med at forsøge at få folk til at begribe at Khader er en hykler, er alt maset værd . Begejstret som Khader er for Tariq Ramadan samtidig med at han hylder den demokratiske styreform gør ham, i min optik, til en hykler. Ramadan, og det han står for, kan ikke gå i spand med demokratiet fordi Islam og demokrati er 100% uforenelige størrelser . Desuden er den Ramadanske hensigt at få implementeret Sharia´en og Khalifatet i de vestlige lande, hvilket er The Muslim Brotherhood´s agenda . Hvem… Read more »

li
li
10 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Vivi Andersen
Jo, vi skal blive ved med at oplyse om taqiyaa 40% skat! uvidende enfoldige dovne khader.
Hans begejstring for det muslimske broderskab og enfoldige snak om demokrati og islam kan forenes idioti, det skal ikke være et uimodsagt billigt postulat.

@Mette god bedring, hoved fungere da 🙂

Mette
Mette
10 years ago

Jeg har netop postet en anonym kommentar til Poul Højlunds indlæg.

Poul Højlund
Poul Højlund
10 years ago

Tak for det yderst relevante link om den egyptiske frihedstrang.

Politiken er uhyggeligt naive i denne kommentar: http://blog.politiken.dk/madsen/2011/02/01/dansk-folkeparti-%E2%80%93-mubaraks-sidste-st%C3%B8tte/ , og kommentarerne er hårrejsende i deres lige dele af DF-had og Israel-had.

Anonymous
Anonymous
10 years ago
Reply to  Poul Højlund

“Lars Løkke og især Lene Espersen har været forbilledligt klare i mælet. Der er nærmest tale om en slags politisk comeback for udenrigsministeren, der har markeret en utvetydig opbakning til protesterne uden at falde i fælden med at omklamre egypternes egen revolution, som hendes potentielle afløser …”l Ja, det er sandelig uhyggelige kommentarer, men jeg vil ikke undskylde dem med naivitet. En statsminister og en udenrigsminister kan ikke undskyldes så blidt. Hvad Lene E. angår, har hun jo oraklet Naser Khader, der nu må være i sit es. Han propaganderer på landets biblioteker for Det Muslimske broderskabs mest fremtrædende repræsentant… Read more »

Endnu en Henrik
Endnu en Henrik
10 years ago

Får Tommy Robinson lov til at sige een sætning uden at den uvidende vært laver lyde, for at stoppe de alt for mange og alt for sande ord…Skammeligt.

Crass Børsting
10 years ago

Tommy gør det ganske godt, og hans retoriske fejl gør ham kun mere sympatisk og ægte. Interessant er også hans accent (white working class), sammenlignet med interviewerens (educated upper middle class).

Endnu en Henrik
Endnu en Henrik
10 years ago

Tommy Robinson er den han er, det gør ham til en almindelig mand, han er på ingen måde en politiker, og det er kun godt. Når jeg henviser til “for mange ord” mener jeg værtens politiske korrekthed og hans forsøg på at forstyrre TRs mulighed for at svare sammenhængende. Tåkrummende provokerende. Jeg syntes ellers at Hardtalk var godt da Tim Sebastian var vært…

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago

Svenska politiker och poliser finns på bland de svenskar som samarbetade med Stasi. -Men de viktigaste namnen är journalister säger professor Birgitta Almgren efter att hon granskat det hemligstämplade Säpo-materialet. Detta uppger idag tidningen Världen idag i en artikel med rubriken ”Många journalister finns i Stasi-arkiven”. Regeringsrätten gav under föra året Birgitta Almgren rätten att granska det så kallade Stasi-arkivet. Läs artikel. Sverigedemokraterna förbereder nu en interpellation till justitieminister Beatrice Ask om att offentliggöra den så kallade Stasilistan med anledning av de nya uppgifterna. Journalistkåren och journalistförbundet borde också fundera på om det inte är dags att tvätta sin egen… Read more »

JL
JL
10 years ago

Britiske muslimer giver i denne video Tommy Robinson ret

http://www.youtube.com/watch?v=sHov24sOrBo&feature=player_embedded

PK
PK
10 years ago

“Vi køber os til fred.”
Ja, det gælder mange steder i Danmark.
Vi får ufred og beskoster det .

Morten - - -
Morten - - -
10 years ago
Reply to  PK

Lad os håbe, at Jørgen Skov aldrig siden får et arbejde med ansvar. Så stort et svigt over for både opgave og medmennesker kan man dårligt forestille sig. Men han møder naturligvis forståelse hos Marianne Jelved et al. Det eneste, der du’r er naturligvis at anmelde hvert eneste lille overgreb med systematisk nidkærhed. Det virker. Og det ved muslimerne godt. Jørgen Skov tror, han ved “hvordan det fungerer”. Men han er helt sort i hovedet af uvidenhed. Jeg har ikke forstand på administration – ellers søgte jeg gerne hans stilling, for at vise, hvordan det skal gøres. Jeg har set,… Read more »

Prudentius
10 years ago
Reply to  Morten - - -

“De er egentligt nemme at håndtere” Her tror jeg du tager helt fejl Morten! Den stakkels Jørgen Skov, hvad skal han gøre? Nej han kan ikke anmelde hver en hændelse, det ligger jo i hele den multikulturelle håndfæstning han har skrevet under på i sin ansættelseskontrakt. Hvem skal han vende sig til? Sin egen klasse af professionelle administratorer? Nej, de har for travlt med at brænde røgelse på multikulturens altre og får deres daglige brød igennem “integrations” industrien! Politiet? Det ville ødelægge hans position hurtigere end noget andet og han har da også henvendt sig til sin læge istedet! Segmentet… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
10 years ago
Reply to  Prudentius

Metoden er at konfrontere dem fra en ende af. Jeg kan se, det er sådan, de selv gør. Hvis det går i hårdknude, er der ikke andet for, end at verfe problemskaberen ud. det kræver, at man har mod til at se bort fra egen sikkerhed. Har man ikke det – så skal man i stedet stilleop for SF og tale om multi-kulti på behørig afstand. Så går det een godt og problemfrit, og en anden kan så få den krævende stilling. Mon det næste gang bliver en “etner” – der jo “kender problemerne inde fra”. Eller tør hyklerne trods… Read more »

Prudentius
10 years ago
Reply to  Prudentius

Vi er slet ikke uenige om alt det man kunne gøre. Så langt, så godt. Problemet er bare at Jørgen Skov hverken kan eller vil det du opridser, fordi det ville betyde et fuldstændigt brud med multikulturen og ikke mindst en politik på konfrontationskurs med flertallet af beboerne i området. Noget der ikke er vilje og derfor ikke opbakning til officielt. (Skov er iøvrigt, så vidt jeg har forstået, nu udskiftet med en muslim, ligesom Ranunkel) Det handler altså ikke om Jørgen Skov eller ikke Jørgen Skov, tåben er ligegyldig. Det samme i sagen med Ra Ranunkel fra Enhedslisten. Men… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
10 years ago
Reply to  Prudentius

Vist er vi ikke uenige. Og jeg misforstår dig heller ikke, når du siger, at klankulturen er problemet. Sagen er bare den, at det er et problem, jeg ikke kan bede klanerne om at løse selv, for de synes ikke der er et problem. Jeg har et problem med dem. Og det problem ønsker jeg at erkende og tage ansvar for løsningen af. Det holder multi-kulti’erne … ikke med mig i (jo, de gør, men de er for feje til at indrømme det, så de bliver vrede på mig, i stedet for på sig selv). Men jeg insisterer altså vedholdende… Read more »

Prudentius
10 years ago
Reply to  Prudentius

Tja, det er nok ikke helt forkert!

Egtvedpigen
Egtvedpigen
10 years ago

Jeg kom til at tænke på Skipper klements Morgensang, af at se de første minutter af Tommy Robinsons interview.
ht tp://www.youtube.com/watch?v=iVxdUZa-K9M&feature=related
England sidder på en krudttønde, og jeg kan ikke forestille mig, at jeg er den eneste, der bliver irriteret af studieværtens konstante afbrydelser.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Egtvedpigen

Ja, ham Stephen Zakur (?) er røvirriterende, afbrydende og altid PK –
gider overhovedet ikke at sætte sig seriøst ind i tingene, da han er
en del af BBCs multikulti-projekt. Realiteterne kunne jo komme til
at forstyrre hans lyserøde luftkasteller 😉

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Ha, det var næsten rigtigt – skrev bare hans navn efter hukommelsen der.

“Sackur” hedder han – kunne have svoret på, at det var med Z SUK.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/hardtalk/9383436.stm

Tuesday, 1 February 2011 – HardTalk

Mortimer Zuckerman: Muslim Brotherhood would be a disaster for Egypt

LFPC
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Det er flere år siden jeg har set Hard Talk, men dengang var det åbenlyst at det kun var ‘hard’ når det drejede sig om de ikke-stuerene. For Tim Sebastian og Stephen Sackur betød hard først og fremmest konstante afbrydelser, som om interviewofferet derved blev afsløret og klædt af. Folk højt på strå blev slikket op og ned af ryggen.

etvedpigen
etvedpigen
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Jegg tror minsandten, at du har talent ud i numerologi 🙂

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x