10
feb
Seneste opdatering: 10/2-11 kl. 0934
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

BBC 4 undersøger dansk og svensk “populisme” medvirkende bla. Pia Kjærsgaard, Naser Khader, Margrethe Vestager, en sygdomsmærket Tøger Seidenfaden og Nick Hækkerup (S) med en besked til svenske socialdemokrater. Derefter går turen over broen til Sverigedemokraterne i Malmø og journalisten Niklas Orrenius.

Chris Bowlby investigates how the far right is influencing mainstream European politics. He travels to Scandinavia where anti-immigration parties are increasingly powerful. The Danish People’s Party has cleverly used its hold on the balance of power to introduce harsh measures. And the Sweden Democrats have rapidly increased their share of the vote, claiming that public services are being swamped by immigrants. Chris analyses the consequences for centrist parties in both countries. 10 feb. 2011 – Do Denmark’s immigration laws breach human rights ? Hør Radio 4, – 30 minutter.

Strasbourg- forbrydernes bedste ven

SEVEN new human rights cases are being lodged against Britain every day, costing taxpayers a massive £2billion a year.The number of claims has doubled in 12 months, with terrorists, crooks and illegal immigrants exploiting the barmy laws.
Critics said the European Court of Human Rights in Strasbourg was giving criminals a “field day”. Cases against Britain rocketed from 1,690 in 2009 to 3,172 last year, with 50 new cases a week. Furious Tory MP Dominic Raab said: “We’ve seen a surge in litigation as Strasbourg rewrites UK law – a field day for criminals avoiding deportation SEVEN NEW CASES A DAY LODGED AGAINST BRITAIN. (2 mia pund = 17.5 mia dkk.)

European judges have turned Britain into a ‘safe haven’ for foreign terrorists, the independent reviewer of anti-terror laws warned yesterday.Lord Carlile said rulings by the European Court of Human Rights had undermined efforts to deport dangerous individuals intent on causing mayhem. Europe’s judges have ‘made UK a safe haven for terrorists’.

Fhv. immigrationsminister: “Tackl islam før det er for sent”

David Camerons Müchen tale skaber små ringe i vandet endnu inden den har medført noget konkret i England. Selv svenske Moderater og sidste dages hellige begynder at røre på sig, så er alt jo i spil: Multikulti är chauvinism i nytt format, Begrav multikulturalismen en gång för alla.

AUSTRALIA risks becoming a nation of “ethnic enclaves” that unknowingly buys livestock slaughtered “in the name of Allah”, senior Liberal MPs have warned.
Opening up a new political faultline, former immigration minister Kevin Andrews lashed out at political leaders who failed to speak out on the rise of extreme Islam, claiming the silence contributes to the rise of One Nation-type movements.Another Liberal frontbencher, Mitch Fifield, warned of the danger of “parallel societies” developing as has occurred in Europe where hardline Muslim groups preached sharia law rather than Western values.
Senator Bernardi warned of a growing “cultural divide” in Australia as hardline followers of Islam turned their backs on mainstream values.Tackle ‘extreme Islam before it’s too late’, Liberal MPs warn. He cited the advent of Muslim-only toilets at a Melbourne university and the halal method of meat slaughter as cultural practices that must be opposed.
“I, for one, don’t want to eat meat butchered in the name of an ideology that is mired in sixth century brutality and is anathema to my own values,” he said. Tackle ‘extreme Islam before it’s too late’, Liberal MPs warn. (foto fra La Trobe University Bundoora campus.)

Muslim only toilets in Universities (Monash, La Trobe, Melbourne), airports (Brisbane International) and other public places;
Muslim only washrooms and Muslim only prayer rooms at Universities (Monash, La Trobe and Melbourne)

23-årig socialdemokrat melder mosképrotest til politiet

Det socialdemokratiske medlem af Borgerrepræsentationen, den RUC-studerende Jonas Bjørn Jensen, har meldt pastor Rolf Sloth Henriksen, Foreningen Dansk Kultur til politiet for overtrædelse af racismeparagraffen med dette brev til alle medlemmer på rådhuset. Ét er at det er en ualmindelig usympatisk debatstil den unge socialdemokrat har, et andet er, at brevet intet indeholder, der kan berettige en sigtelse.

Til Medlemmerne af Københavns borgerrepræsentation, 31.1.2011.

Nye ekstremistiske moskeer contra Grundloven
Hvorfor blev kritikere af moskeprojektet på Vibevej i København ved høringen truet med at blive myrdet??

Hvorfor blev en kritiker af moskeprojektet slået ned udenfor moskeen?
Hvorfor blev en dansk forfatter, der arrangerede en menneskeretshøring på Christiansborg, efter høringen kaldt op på Irans ambassade og herefter overfaldet 4 gange i sit hjem med alvorlige følger for hans liv og helbred?

Hvorfor er flere kritikere blevet myrdet udenfor tilsvarende ekstremt højreorienterede moskeer i flere andre europæiske lande?
Med bygning af to ekstremistmoskeer i København opgiver man definitivt viljen til integration, men byder til gengæld velkommen til ekstremismen. Hvorfor har vi en grundlov, når politikere ikke holder den? Grundloven taler om trosfrihed, dog at “intet må intet læres, som strider mod sædeligheden eller den offentlige. orden”.

Derfor er de to byggerier forbudt, hvis grundloven følges. Og da Grundloven rangerer over alle andre love og disse bygger på grundloven, så er sagen klar. De to stormoskeer, som er på vej og som ledes af ekstremister, er en velkomst til krig på liv og død. Den krig har stået på siden arvestridighederne ved Muhammeds død: Krigen mellem sunni og shiaislam, der indledes med sunnimuslimernes mord på Ali og hans sønner Hussein og Hassan, der kunne have været profetens arvtagere.

Krigen accelererede efter Irans revolution i 1979, da shiamuslimske pilgrimme og Saudisk militær kom i krig i Mekka og efterlod et blodbad med 500 døde. Siden har man hvert år bombet hinandens moskeer overalt i verden i en endeløst blodrus.”Velkommen til de smukke moskeer ” siger Anna Allerslev fra de radikale, velkommen til en smuk krig!

Hvorfor er organisationen bag stormoskeen på Vibevej mon forbudt i stribevis af lande? Fordi Ahl-ul Bayt ikke blot er stråmænd for terrorregimet I Iran, men også pga. bevægelsens vold og voldsideologi. Overalt i Europa, hvor de har til huse, har Iran brugt vold, overfald og mord på sine kritikere. Og den anden nye stormoske på Islands Brygge hører til den ekstremistiske scene af sunnislam med Saudiarabien i kulissen. Velkommen til stormoskeerne, velkommen krigen.

Sognepræst Rolf Slot-Henriksen, Bredballe, 7120 Vejle, Ø, formand Grundlovsforeningen Dansk Kultur.

Bredballe-præst anmeldt for racisme

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] er et citat fra BBC 4 (fundet via Snaphanen), hvor “she” refererer til Margrethe Vestager, og hvor ”they” refererer til medlemmer af […]

Menig 442
Menig 442
11 years ago

Når Jehovas Vidner sætter dato på dommedag, trækker man på smilebåndet. Det gør man absolut ikke, når de folkevalgte på Københavns Rådhus sætter dato på starten til indmarchen i helvedes forgård.
Det var de ansvarlige folkevalgte, der skulle politianmeldes.

jdm
jdm
11 years ago

The Danish People’s Party has cleverly used its hold on the balance of power to introduce harsh measures.

Det at repræsentere sine vælgere er at udnytte sin position i Folketinget på udspekulerede vis… nu har man også hørt det med.

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  jdm

Nå ja – jeg ved ikke, med jer andre; men jeg har det ikke specielt fedt med at høre om amerikansk-danske, dansk-thailandske eller mexicansk-danske ægteskaber, som ikke får lov til at leve sammen i dronningeriget.

Ville ønske at man kunne forvalte loven sådan, at vi fik lukket for de grupper, vi ikke ville have ind – og så ellers ikke for f.eks. mexicanske akademikere. Måske som amerikanerne gør det med deres green card lottery – hvor der er et bestemt antal “lodder” per land….

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Victor

Ja, lav nogle fornuftige kvoter – visse lande har så “desværre” for længst opbrugt deres for de næste mange årtier. Lav evt. en liste af begunstigede lande … og stil krav om accept af demokrati, vestlige værdier, normer, omgangsformer og attituder ( eller i hvert fald kompatibilitet med dette ), kvinders ligestilling, accept af religionsskift og homo-rettigheder, afkald på at medbringe hjemlige konflikter og lign. Udvid dog den der fjollede liste med de bedste 20 elite-uni’er *) til at gælde ANERKENDTE uni’er og læreanstalter mm. ( Koranstyrede uni’er og andet “godt” fra Mellemøsten og omegn er naturligvis ikke kvalificerede til… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Konservative spænder ben for moske i Nordvest Konservative, der for én gangs skyld ikke bare uden videre lægger sig på maven for alt islamisk ?!??! Den havde jeg godt nok ikke ikke lige set komme 😉 http://politiken.dk/politik/ECE1192389/konservative-spaender-ben-for-moske-i-nordvest/ AF Mette Lützhøft Konservative kræver en tinglysning på grunden Vibevej 25. Det forsinker den endelige vedtagelse om at tillade projektet. I dag skal Københavns Borgerrepræsentation stemme om at tillade opførelsen af to moskeer i København. Men nu er den endelige beslutning om moskeen på Vibevej i Nordvest blevet udsat. De Konservative repræsentanter i Borgerrepræsentationen kræver nemlig, at der tinglyses en såkaldt servitut på… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf
Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

DF vil stoppe bøn fra moske på Amager

Koordineret protest?

http://politiken.dk/politik/ECE1192965/df-vil-stoppe-boen-fra-moske-paa-amager/

Beboerne på Amager skal være sikre på, at der ikke bliver indkaldt til bøn fra en ny moske. [!!!!!] Det mener Dansk Folkeparti, som nu vil forsøge at få tinglyst en servitut for en planlagt moske på Islands Brygge.

Forslaget kommer, kort før Københavns Borgerrepræsentation torsdag aften skal sige ja eller nej til byggeriet.

Hvis et flertal stiller sig bag DF’s forslag, kan det udskyde beslutningen om moskéen. I forvejen har De Konservative fået udskudt behandlingen af et andet moskebyggeri på Vibevej i Københavns nordvestkvarter.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Åbenhed om regnskaber skal stoppe moské

http://politiken.dk/indland/ECE1192832/aabenhed-om-regnskaber-skal-stoppe-mosk/

Karen Jespersen (V) vil have lov at kigge i regnskaberne, inden moské kan blive opført.

AF Farzam Abolhosseini

Demonstrationen på Rådhuspladsen mod opførelsen af en shiamuslimsk moské på Nørrebro i København havde følge af flere politikere.

Formand for Folketingets Integrationsudvalg, Karen Jespersen (V), var blandt de små 30 deltagere i regnen. Hun ønsker at se regnskaberne for opførelsen i kortene inden en accept.

….

Ole Schioldan
Ole Schioldan
11 years ago

Det lyder ikke meget anderledes end hvad Michael Rothstein har udtalt i en artikel fra Jyllandsposten http://jp.dk/nyviden/article2332624.ece?page=2 om de konsekvenser det vil få hvis kristne missionærer får adgang til en hidtil ukendt stamme i Borneo. Han udtaler »Man kan derfor ikke regne med, at de folk, der vises frem, kan være i fred i særlig lang tid. Missionærerne vil nedbryde den lokale religion. En religion, som giver perfekt mening i junglen, bliver erstattet af den den kristne religion, som er fuldstændig meningsløs midt i regnskoven,«. Islam kan heller ikke bidrage med noget positivt i Danmark og man bør derfor ikke… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
11 years ago

Det begynder med halal og ender i helvede!

V.K.
V.K.
11 years ago

Strasbourg- forbrydernes bedste ven

Rödgardisterna har intagit domstolarna för att bedriva Lawfare, men lagarna kan trots allt också användas för vårt försvar. Ett förvärvat medborgarskap är ju en sorts avtal eller kontrakt och enligt avtalsrätten är avtal som har ingåtts på falska premisser ogiltiga. Det finns gott om dokumentation som styrker onda avsikter bakom den muslimska invandringen till Europa såsom uppmaningar från imamer och talesmän för Brödraskapet om att resa till Europa för att bedriva Jihad. Vi har ju också t.ex. Boumediennes beryktade uttalande.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x