16
feb
Seneste opdatering: 17/2-11 kl. 0412
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der er nu flere “flygtninge” på Lampedusa end beboere. Italienerne frygter at op til 80.000 flere kan komme nær fremtid, og bagved dem venter millioner. De vil som de selv siger i videoindslaget, have arbejde, frihed og demokrati, men det er endnu ikke officielt en gyldig asylgrund andet end i Europarådets øjne: Council of Europe says Italy must not expel migrants og i kommissær Cecilia Malmströms: Commissioner in call for common EU asylum policy. I andres er de “umiddelbart grundløse” og bør sendes hjem med det første skib. Det kommer dog næppe til at ske med den handlingslammelse og det realitetstab EU udviser, så det værste man nu kan forestille sig, er en fælles EU-asylpolitik. Den ville sende Europa videre ned ad rampen mod etnisk-religiøs borgerkrig.Italy and Malta want special summits on Africa crisis, ‘Tens of Thousands More Could Soon Make Their Way to Europe’, Algeria: ‘10,000’ Tunisians have crossed over border since Ben Ali’s fall.

Demokrati på ny-svensk

Jo flere der er kommet til Sverige, fordi de længtes “efter demokrati og frihed”, desto flere tilfælde af valgsvindel hører man om, og de var ellers tilstede i forvejen. Entilvandret socialdemokrat har leveret en færdig valgpakke til “tanter fra Mellemøsten, der ikke kan læse.” Man spørger sig, hvad de overhovedet skal stemme for, men facit blev godt for SAP, og det er jo meningen:

Partiarbetarna vände sig bland annat till “gamla tanter från Mellanöstern” och folk som nyss fått uppehållstillstånd – människor som, enligt Mohammad Mohammad, inte vet hur man röstar. Det fanns några socialdemokrater som, så kallat, “hjälpte dem”. Jag tänkte: vad gör de?
– En socialdemokrat sa till folk “vi har allt färdigt”. Vadå “allt färdigt”? Han bekräftar att en av de socialdemokratiska valarbetarna var kommunstyrelseledamot Jamal El-Haj. Mohammad Mohammad säger att han inte känner till om valsedlarna var kryssade i förväg.Politiker anklagas för valfusk i Rosengård Mere socialdemokratisk fifleri har forårsaget omvalg i Ørebro: Sahlins “röstskola” orsakade omval.

UK: Forfærdende behandling af gamle og syge

In Bolton, Mr D is left in agony and without water, so dehydrated he cannot speak…….In Birmingham, Mrs H is discharged to a care home, arriving strapped to a stretcher and soaked in urine, wearing someone else’s clothes held up by paperclips……….The worst of it is that these cases are not unusual. Only a tiny percentage of thousands of similar complaints find their way to the Ombudsman, while untold numbers of neglected patients have no one to complain on their behalf. Meanwhile, nobody is ever disciplined for cruelty little short of manslaughter. Cruelty that shames a civilised nation, Exposed: Shocking neglect of the elderly on wards of shame, My mother’s death showed me what’s gone wrong with society

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Såfremt alle lande opfører sig godt mod sine borgere, er der meget få flygtninge i verden.

Den manglende ansvarlighed hos verdens ledere, valgte som diktatorer er baggrunden for næsten samtlige flygtninge, undtaget er set herfra, udelukkende flygtninge fra naturens kræfter i meget små stater, ramt så mulighederne for at løse problemerne er uoverstigelige. Befolkningstallet i sådanne stater er til at overskue.

Marit
Marit
10 years ago
Reply to  Peter Buch

”””’det er den store overproduksjonen av mennesker i den muslimske verden som skaper elendigheten og dermed flyktningestrømmene til vestlige land.Befolkningseksplosjonen må stoppes ! Hva hadde Kina vært i dag om de ikke hadde fått kontroll på befolkningsveksten ? Send p-piller og kondomer til muslimske land, og start sterilisering av menn ! (Det er et enklere inngrep på menn enn på kvinner).

trackback

[…] I andras ögon har de inga giltiga skäl och bör skickas hem med första fartyg. Det kommer dock knappast att hända med den handlingsförlamning och realitetsförlust som EU visar. Arbejdsløshed og demokratilængsel som asylgrund […]

JensH
JensH
10 years ago

Tjah, hvis disse Tunesiske ‘flygtninge’ bliver sendt hejm, så skal de ikke regne med at komme til Tyskland. Ihvertfald ikke sålænge den borgerlige regering er ved magten i Berlin. Således udtale Außenminister Westerwelle til ZDF: “Tunesier sollen im eigenen Land bleiben”: “Wir müssen dafür sorgen, dass die Menschen im eigenen Land bleiben”, sagte Bundesaußenminister Guido Westerwelle (FDP) in der ZDF-Sendung “Was nun, Nahost?” . “Wir können ja nicht die Freiheit so verstehen, dass wir alle Grenzen in Europa abschaffen.” Die Aufgabe Deutschlands sei vielmehr, die wirtschaftliche Lage in der Heimat der Migranten zu verbessern Während sich Oppositionspolitiker für eine Aufnahme… Read more »

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x