19
feb
Seneste opdatering: 20/2-11 kl. 0036
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kungen återinvigde Sofielundsskolan i Malmö,Kung i Seved.

I et land kaldet Sverige

Boguddrag: På torsdag udkommer rejsebeskrivelsen Absolut Sverige – Mikael Jalving har gennemrejst Sverige og gjort sig sine iagttagelser. Han foreslår at svenskerne afskaffer sig selv en gang for alle. I dette uddrag besøger Mikael Jalving Stockholm og Göteborg og kommer højt op at svæve i en luftgynge og lander i en moské.

Dér hænger jeg så, midt imellem himmel og jord i et land kaldet Sverige.Mod vest skimtes Älvsborgs fæstning, værnet mod Danmark, racismens fædreland; ret forude ligger Ramberget, hvor den nye stormoské, finansieret af saudiarabiske petro-dollars, skal opføres snarest muligt, og inden for synsfeltets 90 grader rejser vi således fra den gamle danske trussel til den nye kulturberigelse. MIKAEL JALVING, I et land kaldet Sverige

Vi bringer en anmeldelse på dagen. Politikens Poul Aarøe Pedersen forsøger i et stort interview – Pas på den ‘ svenske bacille’ (ikke online) – at problematisere Jalvings tilgang til Sverige. Det synes ikke at strejfe ham som underligt, at det europæiske land der har haft langt den største indvandring per capita i årtier, indtil for nylig ingen debat havde om det endsige nogen politisk reaktion i parlamentet.

»Der eksisterer en udelukkelseskultur, en selvcensurskultur, som er meget mere udpræget i Sverige end i Danmark. Man forsøger hele tiden at skubbe problemerne ud til siden, enten ved at tie dem ihjel eller ved at dæmonisere de mennesker, som er kritiske over for problemerne eller håndteringen af dem, sådan som man ser det i forhold til Sverigedemokraterna. Man lukker simpelt hen den frie debat«.

Jeg kommer selv i Sverige flere gange om måneden og følger jævnligt med i de svenske medier. Der er da masser af kritisk debat i medierne: Som du selv skriver i din bog, er det »ekstremernes land«, hvor man møder »glødende monarkister i clinch med republikanere«, »intellektuelle ultrafeminister, der blæser til kamp mod mandschauvinisme« og en »social ulighed, der er større eller på niveau med den i USA«. Der er masser af fronter i samfundsdebatten?

»Ja, det er rigtigt, det er også det, der gør Sverige så fascinerende. Under den pæne overflade har du en enorm spændvidde af modsætninger og konfrontationer. Men det, man tør skændes om, er det ufarlige; det, der på en måde er lidt ligegyldigt«.

Du mener måske, det er ligegyldigt, men kan det ikke tænkes, at svenskerne mener, at disse temaer er mere interessante end debatten om muslimer?

»Du har sikkert ret i, at en stor del af de mennesker, som dominerer det politiske, akademiske og mediale system, mener, at spørgsmålet om muslimer er irrelevant eller ligefrem pinligt. De synes simpelt hen, at der er andre prioriteter, der er vigtigere, og det kan man også godt argumentere for, at der er. Men det, der er karakteristisk for disse mennesker, er, at de bor i Stockholm, til nøds i Göteborg. De mennesker, jeg har talt med uden for Stockholm, ser anderledes på det«.

Endnu en Sverigedemokrat smidt ud af fagforening for partimedlemskab

Sverigedemokraten Björn Fälth är besviken på facket. Orsaken är att Fälth som är invald i kommunfullmäktige i Vetlanda för Sverigedemokraterna har uteslutits ur Transportarbetareförbundet.Det är den lokala fackavdelningen som begärt att Björn Fälth ska uteslutas på grund av sitt engagemang i Sverigedemokraterna. Nu har Transports förbundsstyrelse ställt sig bakom det lokala facket.
Fälth utesluts eftersom han “stöder verksamhet som är oförenlig med organisationens ändamål eller på annat sätt uppträder illojalt”, skriver Vetlanda-Posten.Men Björn Fälth reagerar starkt på beskedet och har ingen förståelse för fackets agerande.
– Jag är besviken, facket ska ju företräda arbetare gentemot arbetgivare och det har ju egentligen inget med politiska åsikter att göra.Från och med månadsskiftet är Björn Fälth utesluten. SD-man besviken efter uteslutning via TRANSPORTS DÖDSDANS?

Nonie Darwish: Kvindernes egyptiske fangenskab

[…] It was also reported that crowds yelled “Jew” at [60 Minutes journalist Lara] Logan. That does not surprise me, since a call that someone is a Jew has a meaning in Muslim countries. It means they are fair game for assault or worse; it means they are subhuman and deserve whatever happens to them. Muslim scriptures are full of commandments to kill Jews wherever they are and according to Islamic law, female captives in battle are automatically divorced from their husbands and can be sexually enslaved by their captors. Mohammed himself, who is viewed as the ideal example for men, in all his battles against non-Muslims allowed sexual enslavement of women captives. […]

The anti-Jewish propaganda in Muslim countries is sickening and must be seen in relation to female abuse in general and to the assault of Logan in particular. Even I who was born and raised Egyptian once had a scary experience. On the way to Alexandria, an uncle wanted to stop in a village to meet a friend but got lost. As he went to look for directions, my siblings and I, who were wearing jeans and T-shirts and speaking English, attracted a village crowd around us yelling “Jews.” My sisters and I rushed inside the car. In no time the village police came to check us out but thank God by then my uncle showed them his ID and we left after some questioning. I can only imagine how Jews feel walking the street in any Muslim country.

Egyptian paranoid propaganda against Westerners and Jews is not only manifested in streets but affects every aspect of relationships between the ordinary Egyptian and foreigners in general. Foreign women are often called “Israeli agents” who are coming to ‘seduce’ Egyptian men. As to foreign men, they are often accused of being – what else? – CIA agents. […] Nonie Darwish: Islam’s “Uncovered-Meat” Excuse for Sexual Assault

Menneskerettighedsdomstolens “juridiske rovfugle”

Sød musik. Det er et rent festfyrværkeri af trods derovre i Storbritannien lige nu (LFPC).

Almost 600 criminals trying to make money out of the voting ban on prisoners were slapped down by a High Court judge yesterday.

They had sought £5,000 each compensation for being unable to vote at the last election. Instead, Mr Justice Langstaff ordered them to PAY £76 each towards the costs of their action.

In a decision hailed as a rare legal victory for common sense, he ruled that European judgments should never be allowed to trump laws passed at Westminster.

It was a decisive blow for the authority of Parliament over the European Court of Human Rights – and the legal vultures demanding millions of pounds in compensation for prisoners. […] Payback time for grasping prisoners: Inmates to pay £76 costs each as judge throws out vote-ban compensation claim

De antiimperialistiske imperialister

Det er en interessant tanke, at nogle muslimer har haft succes med at bilde navnlig den europæiske venstrefløj, – denne verdens Mogens Jensener – ind, at de er anti-imperialister”, når sandheden er, at islam ubetinget er verdenshistoriens mest succesrige, revolutionære imperialisme. Dens videre færd har disse velfærdssocialdemokrater og socialdemokratiserede borgerlige nu ageret trillebør for i en menneskealder, stadig uden at opdage hvad de har promoveret. Efter Mogens Jensen, en udkantsidealist fra Nykøbing Mors, – Syndfloden. Man må forestille sig Syndfloden som en lind strøm af “islamofobi-konferencer,” ligesom vi forestiller os Sisyfos som et lykkeligt menneske. Den kan selvfølgelig også nemt være menneskehedens mere normale tilstand: evig konflikt og krig. Politikere skal ikke øve gode gerninger, de skal forebygge katastrofer og lindre dem, de ikke når at forhindre. Optimisterne med “visionerne”, er måske bedre problemløsere, men informerede pessimister installerer dem slet ikke.

Tariq Ramadan, Your Grandfather Was a Colonialist: In a recent article appearing in The New York Times, Muslim apologist Tariq Ramadan portrayed his grandfather, Hassan al-Banna, founder of the Muslim Brotherhood as an anti-colonialist.This is simply not true. Al-Banna was a self-proclaimed colonialist. His own writings prove it. [..]

Islam is a mishmash of pre-Islamic pagan Arab lore, with bits and pieces, plucked and then distorted, from Jewish and Christian sources. Though the history of early Islam has hardly gotten started, given that no Muslim scholars would dare to question the received Muslim narrative, and until recent decades, with a handful of exceptions — such as Alphonse Mingana — no Western scholar either would dare to apply the Higher Criticism to Islam but now, thanks to John Wansbrough, Gerd Puin, Andrew Rippen, Patricia Crone, Christoph Luxenberg, and dozens of others, even such a conventional and heretofore submissive-to-the-Islamic-narrative academic as Fred Donner shows signs of wanting not to miss the boat and consequently, getting with the program). It was created, or perhaps better morphed into, a form that would allow it to be a faith that would both promote, and justify, conquest by the primitive Arabs of far larger, more settled, more advcanced, richer populations, chiefly of Christians, Jews, and Zoroastrians.

Islam, despite its universalist camouflage and claims, has always been and always will be a vehicle for Arab imperialism, the most successful imperialism in world history. New English Review: Tariq Ramadan, Muslim Supremacist And Colonialist, Likes To Prate About “British” Colonialists

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PBr.
PBr.
11 years ago
Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago

Nu har tydigen även bimbon Paris Hilton gått med i “fredens, kärlekens och toleransens religion”. JEDDAH – Saudi Arabia – Former American socialite, Paris Hilton has converted to Islam, her spokesman, Ian Brinkham, has revealed to CBS news. “She has been toying with the idea for quite a while now and when she was imprisoned at Century Regional Detention Facility in 2007, she encountered a few people who had already converted,” Mr Brinkham said. By converting to the Muslim faith, Paris Hilton has decided to shun her old life as a celebrity skank. Speaking from an Islamic study retreat in… Read more »

ThorG
ThorG
11 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Ha ha – det er en stor joke, dog 🙂

Thomas Nydahl
11 years ago

Där nu arabiska och afrikanska familjer lever loppan föddes och bodde jag som barn. Rasmusgatan var mitt malmöitiska hem. När kungen kommer dit är det inte Sverige han möter. Det är ett förvridet, förstört och gettoiserat Sverige, där varje förbindelse bakåt är avskuren till förmån för illusionen om mångkulturen.

På tal om Jalving: idag publicerar jag ett stycke från hans bok i min blogg, nämligen det som handlar om mig och min verksamhet som författare och bloggare. Välkomna att läsa: http://nydahlsoccident.blogspot.com/2011/02/mikael-jalvings-kapitel-om-mig-i.html

Arvid Bengtsson
Arvid Bengtsson
11 years ago
Reply to  Thomas Nydahl

Men det är ju så våra beslutsfattare vill ha det. Jag hörde den s.k. statsministern i riksdagsdebatt med SD säga att “Sverige är ett multietniskt samhälle där alla världsreligioner är representerade”. Halleluja!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x