11
mar
Seneste opdatering: 20/9-18 kl. 0021
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ud af verdens 193 lande er det kun 37 der har skrevet under

Ud af verdens 193 lande er det kun 37 der har skrevet under på 1961 Convention on the Reduction of Statelessness (mørkegrønne), og 5 af dem har aldrig ratificeret deres underskrift (de lysegrønne), det vil sige at konventionen gælder ikke for dem (blandt andre Frankrig og Israel). I Vesteuropa har Belgien, Schweiz, Italien, Spanien og Portugal slet ikke tiltrådt den.

De fleste arabiske lande har ikke underskrevet den

Af de 32 der er tilbage har 8 lande taget større eller mindre forbehold, så konventionen ikke dækker helt. Danmark er et af de 24 dukselande, der ikke har taget forbehold. Af arabiske lande i har kun to (Tunesien og Libyen) underskrevet og ratificeret – langt de fleste arabiske lande har love der specifikt forbyder at give statsborgerskab til palæstinensere, så de har ikke gidet underskrive konventionen.

Af alle muslimske lande er det kun seks (de to arabiske plus Azerbaijan, Mali, Niger og Senegal….og hvem vil have statsborgerskab der?) Wiki-artikel giver navne på alle underskrivere og kort over hvem der har underskrevet og ratificeretFNs liste over underskrivere og ratifikatorer:

Vejen til Helvede er brolagt med FN-konventioner

Det siger sig selv, at vi bør ignorere og derefter fratræde en sådan konvention, som Anker Jørgensen bandt Danmark til sidst i 70 erne. Vejen til Helvede er brolagt med FN-konventioner, vi er så dumme at tage bogstaveligt og danskere i al almindelighed er ikke villige til at pantsætte deres land i despoternes klub, FN.

De vil have politikere, hvis loyalitet er dansk, og det er tydeligvis ikke oppositionen og dele af de borgerlige. Hvilken pligt bør vi have overfor palestinensere, som ikke skal påhvile deres arabiske naboer, for ikke at tale om stormagter som Rusland, USA, Kina og Indien ?

Information og venstrefløjen fik mere valuta for deres forargelse, end de selv havde drømt om. De må have undret sig glædeligt på samme måde, som det fortælles Osama Bin Laden gjorde, da han så bygningerne styrte i grus på TV.

Fy, Danmark ! Men hvad med “Fy, stort set hele verden?”

Man skal vel bare opfatte forargelsen som en forlængelse af deres 1991-92-kirkebesætter-kup. For at skære det ud i pap: alene for at skade en regering, er disse skinhellige parate til at skade hvad som helst. En arabisk TV vært roser idag Danmark for at “respektere islam”: “When an Iraqi, Palestinian or Lebanese is kicked out of his home and no Arab country will take him, but Denmark does.” Hermed videregivet til rette vedkommende, jeg vil ikke eje den.

Søren Pind ser nu, hvad han er oppe imod. Svenske medier interesserer sig meget for “skandalen”, men undlader dog at citere Pind alt for udførligt, rosset kunne jo få griller: Fy, Danmark ! Men hvad med “Fy, stort set hele verden” ?

Danmarks integrationsminister Birthe Rønn Hornbech (Venstre) fick sparken i tisdags. Historien bakom är komplicerad, långt ifrån utredd, men sorgligt typisk det Danmark som under 2000-talet blivit alltmer tillslutet.På kollisionskurs med FN-konventionSe også Danish minister sacked for doing what EVERY Arab country does.

Århus: Hvide racister forulemper afrikansk forfatter … øøh nej, forresten

Overskriften er et skamløst plagiat af et af Robert Spencers velkendte retoriske virkemidler på Jihad Watch. Dog er overskriften korrekt, men på en anden måde end den stereotype betydning som enhver der hører ordene “hvide racister” vil læse i det – mellemøstarabere tilhører jo også den hvide/kaukasiske race. Der findes ikke nogen ‘mellemøstlig race’. Der hvor vi befinder os i dag er det imidlertid umuligt at formulere episoden på denne måde i maintreammedierne, hvor racister kun kan være én slags.

Den forfulgte forfatter, Tendai Tagarira, er med et friby-ophold i Aarhus nok kommet væk fra Zimbabwes præsident Mugabe, men det er ikke slut med at blive forulempet.

I dagens udgave af JP Aarhus beskriver han, hvordan en mellemøstligt udseende mand helt umotiveret giver sig til at spytte, råbe ad ham og kalde ham “Animal (dyr, red.)” på åben gade.

»Jeg er blevet forfulgt og truet talrige gange i mit liv, så når noget sådant sker, bliver jeg bange. Jeg begynder at frygte for min egen sikkerhed. Jeg ønsker ikke at gå rundt i Aarhus og være i konstant alarmberedskab, af frygt for at en eller anden kunne finde på at skade mig,« skriver Tendai Tagarira, der tilføjer, at han i øvrigt føler sig sikker i Aarhus. […] Eksilforfatter forulempet i Aarhus

Historiens veje er uransalige. Skæbnen vil at netop denne dag byder på et fascinerende ekko af denne historie fra Storbritannien, det multikulturelle paradis under opbygning, hvor drakonisk lovgivning dog stadig kæmper med særligt genstridige elementer – dog rakte lovgivningen altså ikke i dette aktuelle tilfælde til fængsling. Det man her skal huske er den massive historiske præcedens for islamisk handel med sorte afrikanske slaver – ligesom brune, mellemøstlige racister ikke kan formuleres som sådan inden for mainstreammediernes paradigme, på samme måde er dette ……. sorte kapitel aldeles fraværende i mediernes reportage-‘diskurs’. Man skal også huske at muslimske navne der indeholder ‘abd’ dels henviser til muslimens slaverolle i forhold til Allah, dels har en bibetydning af ‘sort (afrikansk slave)’.

A judge told a sex attacker’s brother who racially abused a BBC cameraman that he would have liked to have sent him to prison as he walked free from court.

Camerman Marcel Bailey was preparing to record outside a crown court following a heated sexual assault sentencing when the defendant’s brother, Mohammed Ali, stepped in front of the camera and began to hurl racial abuse at him.

The father-of-one was this week convicted of calling the black BBC cameraman a ‘slave’ and telling him to ‘get back to his plantation’ as he tried to film an interview. […]

Ali, who wore a black jacket, dark grey top and black jeans, continued to shake his head at the District Judge, asking ‘why do you treat us differently?’ before leaving the court shouting ‘Islam Forever.’ […] Sex attacker’s brother who called black BBC cameraman ‘a slave’ walks free from court

Aha. Ali mener altså at det var relevant at inddrage islam i denne forbindelse. Hvorfor dog? Vi andre kan blive trukket i retten af en nidkær og selektiv statsadvokat for at sige det samme (LFPC).

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] ikke så meget. Måske vil han søge asyl, han kan jo være statsløs, og det må man ikke være ifølge en konvention, næsten kun tumpede danske politikere har […]

trackback

[…] afholde nogle fra at rejse: Tab af statsborgerskab uden videre. De skal kunne gøres statsløse, sådan som de fleste lande i verden kan. Abu Khattab er måske født i Danmark, det er ligegyldigt, han skal ud, han skal ikke sidde i et […]

trackback

[…] Læs om konventionen der fældede Rønn Hornbech på Snaphanen. […]

trackback

[…] “Birthe Rønn Hornbech forventede, at fejl i behandling af statsborgerskab blev rettet.”Birthe Rønn: Jeg gik for langt”, “Birthe Rønn chokeret over konventionsbrud,” Hornbech havde det skidt med konventionsbrud,” hedder overskrifterne i dag. Ikke én journalist har gidet undersøge, hvordan det forholder sig med “1961 Convention on the Reduction of Statelessness”, som Rønn Hornbech i dag skal stå skoleret for. Jeg gjorde det, da sagen kom frem. En genpostering ra 13 marts 2011: […]

trackback

[…] Nu er sagen aktuel igen. Jeg har ikke set ét eneste medie, en enste politiker, der har undersøgt hvordan det forholder sig med den konvention. Det var selvfølgelig en velgerning af Rønn Hornbech ikke at gøre flere palæstinensere til mine landmænd end højst nødvendigt. De er den uden sammenligning værste, mest uintegrebare og kriminelle gruppe, vi nogensinde har modtaget. Men det er noget rod alligevel. Enten må politikerne kvinde sig op til at fratræde landsskadelige konventioner, som næsten ingen andre civilliserede lande har tiltrådt, eller også må de efterleve dem. En genpostering fra marts 2011, Konventionen der fældede Rønn… Read more »

trackback

[…] Et absolut minimum af verdens nationer har tiltrådt og ratificeret 1961 Convention on the Reduction… […]

trackback

[…] hvem der har underskrevet og ratificeret – FNs liste over underskrivere og ratifikatorer: Konventionen der fældede Rønn Hornbech 8 kommentarer » Spring til […]

trackback

[…] Hornbech fick avgå efter skandalen med de statslösa palestinier.” Skandalen var set herfra, at vi er blandt de kun er 24 lande i verden, der lader os tyrannisere af Konventionen mod […]

trackback

[…] også: Konventionen der fældede Rønn Hornbech 4 kommentarer » Spring til […]

Allan Hansen
Allan Hansen
11 years ago

Man bør tro på meget – men tvivle om alt – for kun naturen taler sandt 13. marts 2011 – Allan Hansen. Antropologiens opgave er, at kortlæge og analyser menneskets adfærdsmønster etc. etc. Den franske filosof Auguste Comte (1798-1857), står fader til antropologien. Det er nu en “sandhed,, med modifikationer,,, en dansker, som så vidt jeg husker hed Hans Rasmussen var tidligere ude – men hans arbejde, blev aldrig anerkendt i den internationale verden. Så derfor blev det Comte, der løb med den skalp. Med positiv filosofi mente Comte enhver oplyst videnskab, som holdt sig til det positive given, dvs,… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
11 years ago

Hej Vivi.

Tak for et godt indlæg!!!

Så behøver jeg vist ikke, at skrive mere i dag.

Mvh. din ven Allan Hansen.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Per. 12.03.11 kl. 18:07 Hele historien om hvordan der er opstået noget som benævnes som statsløse palæstinensere kan du bl.a. læse i Ramon Bennett´s bog ” Det store bedrag. Myten om det palæstinensiske folk.” Siden vi via Palæstinenserlovgivningen blev påtvunget et x-antal hundrede palarabere, som medborgere, har vi ikke haft andet end temmelig graverende ekstra udgifter samt bøvl, besvær, og oplevet det der er meget værre, med disse mennesker – og med deres børn. Et og andet er helt galt med disse såkaldte palarabere og det både de der lever i Mellemøsten og de som lever her i landet. De… Read more »

Jonny
Jonny
11 years ago

Den arabiska handeln med afrikanska slavar har satt djupa genetiska spår i Mellanöstern. We have analyzed and compared mitochondrial DNA variation of populations from the Near East and Africa and found a very high frequency of African lineages present in the Yemen Hadramawt: more than a third were of clear sub-Saharan origin. Other Arab populations carried ~10% lineages of sub-Saharan origin, whereas non-Arab Near Eastern populations, by contrast, carried few or no such lineages, suggesting that gene flow has been preferentially into Arab populations. Several lines of evidence suggest that most of this gene flow probably occurred within the past… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

Til trods for atenhver kan se, at al Søren Pinds snak om “assimilation” er et rent politisk stunt, så har det åbenbart alligevel gjort multikultierne i de Danske medier lidt nervøse. Den såkaldt borgerlige avis Berlingske Tidende har ihvertfald skyndt sig at få foretaget en meningsmåling, der helt forventeligt viser, at et stort flertal af Danskerne blankt afviser “assimilation”:’

http://www.b.dk/nationalt/danskerne-siger-nej-til-assimilation

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

Er idealet hos størstedelen af de statsløse at være borgere i det osmanniske rige version 2. er danske myndigheder d.v.s. folketingets flertal idioter, og uden hensyn til en stor del af den danske befolkning, set herfra.
Alle lande burde behandle deres borgere godt.

Per
Per
11 years ago

Smålig argumentasjon av snaphanen: “De statsløse gidder ikke vi å hjelpe – se så få som er villig til å gi dem en håndsrekning – de får klare seg selv.” Storsinnet av danske myndigheter som er villig til å gi de statsløse en stat.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Søren Espersen: Vi risikerer en borgerkrig http://politiken.dk/debat/kroniker/ECE1221240/soeren-espersen-vi-risikerer-en-borgerkrig/ Det er stærkt risikabelt, når vi opfordrer folk med andre kulturer til at leve separate liv. England er mit andet hjem. Jeg har i mere end 30 år været lykkeligt gift med en englænder. … Jo, jeg elsker England! Så meget mere smertefuldt er det for mig at ane, at det bliver England, som kommer til at gennemleve den næste borgerkrig i et europæisk land. Jeg sanser i luften vreden, uforsonligheden – hadet på begge sider i den konflikt, der er på vej, og det gør mig trist at tænke på, at man… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Steen, nåede du at se disse links til din “jihad-piratvideo”? 😉

——————————————————————————————————–

Fandt den her – den hedder “Atlantic Jihad”

http://en.sevenload.com/videos/UOV8XoI-Atlantic-Jihad-Europeans-captured-and-sold

http://www.veoh.com/browse/videos/category/educational_and_howto/watch/v19269758cBC8hSNY

Og hvis den skulle forsvinde, som det på mystisk vis er sket for andre non-PK videoer,
så har jeg den også på min eksterne HD 😉

Peer Pedersen
Peer Pedersen
11 years ago

FN idag är en relik där har utvecklats till en tummelplats för obskyra “icke-demokratier” (läs Islamdominerade stater) där gemensamt använder organisationen som plattform i sin kamp mot demokrati, yttrandefrihet och sekularitet.

Lägg ned FN eller skapa villkor var enbartstater med representativ demokrati har rösträtt och ickedemokratier enbart har observatörstatus med yttranderätt.

EH
EH
11 years ago

Så Mogensen og Christiansen for lidt siden. I studiet Søren Pind. Fik til overflod bekræftet at udnævnelsen af af ham til integrationsminister er et politisk stunt. Master mind? Hr. Løkke Rasmussen. Et usædvanligt patetisk forsøg på agere handlekraftig i værdidebatten. Regeringen har ikke den mindste intention om at handle på undergravende konventioner og EU domstolsafgørelser. Jeg må sige at dette klodsede stuntnummer er så dårligt planlagt og udført at der må stilles et stort spørgsmålstegn ved denne regerings fortsatte eksistensberettigelse. Man kan kun opfordre DF til for en periode at fortrække fra kamppladsen og kæmpe for sit eget politiske liv.… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago
Reply to  EH

På trods af diverse belæg om at få reelt evner at overskue verbale argumenter af selv lettere avanceret karakter, kunne man vælge at være positiv og tro på fornuften vil bryde igennem hos de mange. Når udsigten til at følesansen heller ikke fungerer er dette vist noget af det mest positive for tiden.

Elefanten
Elefanten
11 years ago

Er de pågældende i grunden statsløse?
Det palæstinensiske hjemmestyre har gjort sig bemærket ved at blande sig i danske avistegninger og ved at modtage store pengebeløb fra Danmark og EU.
Kunne der ikke også udstedes et tocifret antal pas? I hvert fald skal statsløshed dokumenteres med et afslag.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

li Næe du, de kender sågu disse typer alt for godt ! Der hvor palaraberne sætter deres fødder bliver konsekvenserne ballade, vold, tyverier og når det går lystigt til også nogle raske mord. Den dag de kan leve fredeligt sammen med andre mennesker…….den kommer nok ikke i hverken den nærmeste eller fjerneste fremtid. Derimod er jeg mest tilbøjelig til at tro på Søren Krarups forudsigelse om, at det kan ende i borgerkrig. Og det ikke alene her hjemme, men i mange af de vestlige lande hvor muslimer – og ikke kun palarabere – har slået sig ned. For det er… Read more »

falkeøje
falkeøje
11 years ago

Vi har været så tossegode, at det er helt ubeskriveligt!
Tilbagekald alle de godkendelser, vi i årenes løb har tiltrådt
på de idiotiske FN konventioner, imod borgernes viden og vilje.
De har overtrådt Danmarks Riges Grundlov ved at tiltræde dem,
de politikere der har tiltaget sig den frihed.
Kun en folkeafstemning kan godtage et sådant skridt.

falkeøje

li
li
11 years ago

Underligt, der er ikke mange “stuerene” lande der vil modtage ballade muhammed kultur krigerne….øh, berigerne fra palæstina.

Santor
Santor
11 years ago

Yep, venstrefløjen er helt i tråd med deres kommunistiske ophav. De er villige til at ødelægge alt på deres vej mod magten, selv deres eget land.

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x