15
mar
Seneste opdatering: 15/3-11 kl. 0527
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tommy Robinson får godt med taletid og det er også nødvendigt mod Edward Mortimer, tidligere den Euro-Arabiske dialog og taleskriver for Kofi Annan.

Hege Storhaug: Europe must stand up to Islamism

While actual terrorists are relatively few in number, Islamists are not. Their influence is growing across Europe, especially among young people. Among 15-year-old German Muslims, 40% consider Islam more important than democracy, while 37% want Europe’s Muslims to live under sharia law. In Britain, 28% of all Muslims want that country to be governed according to sharia; this sentiment is strongest among the young, with 37% of those between ages 16 and 24 supporting the idea. Among Muslim university students in Britain, fully 40% support sharia either strongly or relatively strongly. One in three of those students considers it legitimate to kill in the name of Islam.
If Europeans continue to ignore these facts, in the hopes the problem will just go away, Europe risks being plunged into a new Dark Ages, comparable to the Nazi era. While politicians’ pronouncements are a good start, they are far from enough. Across Europe, Islamism and sharia law have spread their tentacles into major social institutions. To root out their destructive influence, Europe needs to take decisive measures today, and into the next decade.
We need tougher rules on immigration and asylum. We need to be clear that there is one set of laws and norms that apply to all. Our governments must no longer support organizations that preach and foster hate. As the Norwegian poet Inger Hagerup wrote in a poem penned two years after the Second World War: It is urgent, it is urgent. It can all go wrong again. What are we waiting for? National Post, Canada.

Sveriges mest ekspanderende branche

må være retsvæsnet. I 2010 anmeldtes der 1. 359. 878 forbrydelser i landet. Hvor mange der blev begået og ikke anmeldt, kan man jo gisne om. Udviklingen/afviklingen er omtrent lige slem på alle områder. Voldforbrydelser er f.eks. øget med 315 % på 35 år. Prognosen for branchen de næste fire år, ser således ud:

Polisen: Antalet inkomna ärenden kommer att öka med 3 procent. Antalet ärenden redovisade till åklagare kommer att öka med cirka 10 procent.
Åklagarmyndigheten: Antalet inkomna brottsmisstankar kommer att öka med cirka 14 procent. Antalet brottsmisstankar med åtalsbeslut kommer att öka med cirka 13 procent.
Sveriges Domstolar: Antalet inkomna brottmål kommer att öka med cirka 17 procent. Antalet avgjorda brottmål kommer att öka med cirka 17 procent.
Kriminalvården: Antalet häktade kommer att öka med cirka 9 procent. Antalet fängelsedömda beräknas öka med 6 procent och frivården med cirka 7 procent. Totalt beräknas antaler klienter i Kriminalvården öka med 7 procent. Prognos över rättsväsendets kapacitetsbehov

“Välkommen till den sista förintelsen”

Minoriteters utsatthet i Malmö tyder på en allvarlig situation, det menar representanter från det judiska utbildningscentret Wiesenthal som var på besök idag.I dag träffade företrädare för judiska Simon Wiesenthal Center i Los Angeles Ilmar Reepalu (S), som är kommunstyrelsens ordförande i Malmö. De har tidigare varnat judiska resenärer för att åka till Malmö.“Välkommen till den sista förintelsen”

Det var en sammanbiten Abraham Cooper som lämnade mötet med Ilmar Reepalu strax efter klockan elva.Det var ett mycket seriöst möte där nyckelfrågan var säkerhet för minoriteterna. Men vi har mycket arbete framför oss, sade Cooper.Ett av förslagen som Wiesenthalgruppen presenterade går ut på att införa en hatbrottspolis enligt amerikansk modell. Judiska Malmökritiker mötte Reepalu

Jøde- og kvindehad i islam

Følgende er afvist af Sydsvenskan, begrundelse ses nedenfor. Vi der kender svenske aviser, skriver til  danske.

Af Rachel Adelberg Johansen

Det er åbenbart blevet moderne for svenske toppolitikere at blande sig i danske forhold. Det seneste skud på stammen er integreationsminister, Erik Ullenhag, (FP), som har fået bragt en kommentar “Ta inte efter Danmark” i Sydsvenskan d. 9. marts i anledning af et seminar om såkaldt “främlingsfjentlighet” på Malmø højskole.

Vi danskere må forstå, at den debat, som pågår i Danmark om islam åbenbart skulle være dybt bekymrende, og ikke noget man skal begive sig ud i i Sverige ifølge Ullenhag. Man kunne også vende den om og spørge Ullenhag, om det ikke er langt værre for det svenske samfundsliv, hvis man ikke debatterer islam åbent og frit i den offentlige debat? Er det ikke væsentligt at få diskuteret de islamiske normer og værdier, som f. eks. den udbredte sociale kontrol med kvinder, som kolliderer med de moderne, vestlige normer og skikke som den personlige frihed, seksuel frihed til begge køn og kønsmæssig ligestilling?

Fremmedfjendtligheds-kortet har spillet fallit, for det handler ikke om “fremmede”, men om islams stigende påvirkning af de vestlige samfund. Er der nogen i den offentlige svenske debat, som diskuterer islams syn på kvinder som andenrangsborgere? Er der overhovedet nogen, der i den offentlige debat taler om den eksplosive anmeldelse af voldtægter i kølvandet på den muslimske masseindvandring til Sverige eller er det svært tabuiseret at tale om dette fænomen?

Jeg hæfter mig ved, at Ullenhag forsøger at skyde skylden på det accelererende jødehad, specielt i Malmø, på Sverigedemokraterne. Det forekommer mildest talt ejendommeligt, at SD som det mest Israel-venlige parti i Riksdagen skulle være ophavsmænd til det afskyelige jødehad.

Da der var Israel-demonstration i Malmø i begyndelsen af 2009 i kølvandet på Gaza-konflikten, var det en truende palæstinensisk/arabisk pøbel, som både råbte Hitler og kastede med flasker og raketter. Og den jødiske rabbiner i Malmø fortæller om gentagne episoder, hvor han bliver forfulgt og chikaneret af arabisk udseende mænd, som råber “jävla jude” og “Heil Hitler” efter ham:

Det synes som om, tiden er inde til at granske islams iboende jødehad, og hvorledes dette syn på jøder påvirker adfærden hos visse muslimske unge i Sverige. Ullenhag kan tale herfra og til evigheden om plusordene tolerance og åbenhed, men hvor er den konkrete debat om multikultur-ideologiens/islamiseringens ødelæggelser på Sverige og den stigende seksuelle hetz mod svenske kvinder? For det er vel ikke svenskernes ønske at give Sverige bort til en multikulturalistisk illusion?

Af Rachel Adelberg Johansen

Hej!

Tack för erbjudandet. Det är många artiklar som konkurrerar om
spaltutrymmet och jag måste därför tyvärr tacka nej till artikeln.

Bästa hälsningar

Magnus Jiborn
debattredaktör
Sydsvenskan

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Prudentius
11 years ago

Det værste ved Mortimers slags er at de i disse år styrer os rundt med en jernnæve!

De har intet, nada, zip forstået af islam og den muslimske tilstedeværelse i Europa og ser det iøvrigt, som deres moralske pligt at bekæmpe kontinentets indfødte befolkninger på alle fronter.

Deres forræderi har en så karikeret form, at mange desværre har svært ved at tage dem alvorligt.

Det er imidlertid dette befængte “præsteskab” vores politikere og journalister følger blindt mod afgrunden!

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Sikke dog en lallenaiv og uvidende PK-tosse, ham Edward Mortimer! Man sidder jo næsten og leder efter noget tungt at kaste efter sin monitor, hver gang han åbner munden 😀 Totalt blank – har ikke begreb skabt om, hvad sharialove er, ej heller hvor stor en andel af muslimer ( > 40% ), der faktisk hader demokrati, britiske love, kultur og værdier – og som reelt ønsker og endog kræver de barbariske sharialove og islamisk herredømme indført i UK. Hun burde fandeme tvinges til selv at bo i et “kulturberiget” område i England i 6-12 måneder, så han og hans… Read more »

Peter Andersen
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Men læg mærke til, at sådan nogen altid kender en “masse” muslimer, som overhoved ikke opfører sig sådan. Det er lige præcis sådan en mand, som burde blive gennemheglet af en kritisk journalist. Hvis sådan nogen altså fandtes.

Sharia-lov er noget abstrakt noget? Sådan har de kristne det også?

Hvad fanden taler manden om? Se dog at få fat i kraven på ham og spørg ham hvad helvede han mener med det.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Peter Andersen

Ja, nemlig 😉

Men det ville jo så kræve journalister, der havde bare lidt begreb om virkeligheden,
og som havde gidet at studere fakta SELV 😀

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x