18
mar
Seneste opdatering: 19/3-11 kl. 0141
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mikael Jalvings oplæg i Trykkefrihedsselskabet onsdag den 16. Der følger 25 minutter fra debatten, hvor alle panelister deltager, det bliver senere dette døgn, om You Tube vil.

Så gode venner er de vist: EL og DF i ømt favntag

Man sidder ude på sidelinjen, jeg ved egentlig ikke om man vrisser, for man har selvfølgelig ikke næret nogle illusioner om at nøgne, ubesmykkede og usentimentale realiteter nogensinde kan blive mainstreampolitik, herunder at Dansk Folkeparti har en reel evne og vilje til at repræsentere et egentligt kompromisløst alternativ. Dansk Folkepartis indflydelse er omvendt proportional med dets forholden sig til virkeligheden som et alternativ til den tandløse mainstream, og i denne modsætning har de valgt side for det første.

Den citerede historie her er derfor mere et påskud, end den er emnet selv, til netop at påpege at dette er den knusende konsensus i dagens Danmark: En gøglende mainstreamdiskurs der aldrig kan få nok bekræftelse af våde, sentimentale illusioner; et selvbedrag der bliver uafviseligt den dag “oprørerne” i Libyen evt. kommer til magten. Er der noget der adskiller sig her er det nok den pludrende artikels uhyrlige påstand om det “krigsskeptiske” Enhedslisten, og om latterlige, tomme “forsikringer”, dog altså med den lidt usædvanlige twist at netop her er konformiteten i den politiske verden blevet fuldendt hele vejen over det politiske spektrum. Et spektrum der altså netop derved ophører med at være et sådant.

Krigsskeptiske Enhedslisten tager et historisk skridt og siger ja til et militært indgreb i Libyen. […]

Ifølge Frank Aaen har partiet, som tidligere har kritiseret dansk krigsdeltagelse i Irak og Afghanistan, fået en række skriftlige svar, som blandt andet garanterer, at den militære indgriben stoppes, hvis Muammar Gaddafis regime accepterer en våbenhvile og indstiller sine angreb.

“Vi har fået de forsikringer, som vi synes, der er brug for. De går primært ud på, hvordan man tager maksimalt hensyn til de civile,” siger han til TV 2 News.

Også Dansk Folkeparti var tidligt fredag aften vævende om, hvorvidt de bakkede op. Det endte dog med et ja, selvom beslutningen ifølge udenrigsordfører Søren Espersen var svær. Hele Folketinget støtter krigsindsats

“Hensyn til de civile”? Det samme hensyn som autonome udviser over for civile borgere? Som PFLP udviser over for jødiske civile? Med hvilken ret kan et parti med tætte forbindelser til gadekorps som AFA og SUF kaldes “krigsskeptisk”? (LFPC)

Er en underlivsoperation haram? Er kvindelig kønslemlæstelse?

Svaret på begge spørgsmål er nej. Den dybt frastødende pointe her er at den pågældende konvertit overhovedet finder det nødvendigt at spørge, og i samme omgang accepterer at lemlæstelse af småpigers kønsdele er sunna, dvs. i overensstemmelse med profetens sædvane. Konvertitter – hvoraf to fremtrædende grupper er straffefanger og psykisk svage kvinder – er et fascinerende studium. Nogle ender som bekendt i ekspresfart bag tremmer fordi de aldeles har misforstået islams fredelige natur, og bliver taget in flagrante delicto med udstyr fra den lille kemiker derhjemme på køkkenbordet. Hvad kvinder der er opvokset med ligestilling som en selvfølge angår, kunne man ønske sig afdækket i hvor høj grad de må håndtere kognitiv dissonans. Det er vanskeligt at tro at dette eksempel ikke har udløst ubehag hos konvertitten, og man ville gerne være en flue på væggen inde i hendes hoved (LFPC).

Jeg er for nylig konverteret til islam. Før jeg konverterede, var jeg hos min gynækolog (en kvinde) og fik lavet et celleskrab for at se, om jeg havde celleforandringer. Det viste sig, at jeg desværre havde celleforandringer på ’grad C’. Jeg skal ind og have foretaget et keglesnit, hvor min gynækolog fjerner 1-2 centimeter af min livmoderhals.

Derfor vil jeg spørge, om det er haram, at jeg får lavet denne operation, selvom det også gælder mit liv” kan man sige, da det er forstadium til kræft? […] Er en underlivsoperation haram? [Brevkassespørgsmål fra “Leyla” på religion.dk]

Gennembrud for lov og orden i UK: Husbesættelser bliver kriminaliseret

Det synes ubegribeligt, men det er på ingen måde en selvfølge at husejere har retten til egen bolig i et menneskerettighedsfikseret samfund (LFPC).

The era of squatters’ rights is to end, the Daily Mail can reveal. Justice Secretary Kenneth Clarke is to scrap existing ‘soft touch’ laws and make occupying a private property illegally a criminal offence.

It will mean the police can enter a property by force and evict the occupants within days.

Offenders will face prosecution and even a jail term if found guilty. In Scotland, where squatting is already illegal, they can be jailed for 21 days.

Thousands of properties every year are ‘taken hostage’ by gangs of aggressive squatters, but homeowners and landlords complain they are powerless to take them back.

Astonishingly, property owners can even face criminal prosecution themselves simply for forcing their way back into their own homes. […]Squatting is to be a crime: Police will be able to turf out intruders

Outlandishs venner i MSA: Vi vil dø for at etablere islam i USA

I et sundt samfund ville dette blive kaldt for ‘landsforræderi’ eller ’tilskyndelse til oprør’. Men verden er som bekendt lammet af kaglende galskab og grasserende dødsdrift, og dette klip er som sådan bare en del af den glade mangfoldighed (LFPC).

 

Dying to Establish Islam ; Outlandish spiller for the Muslim Students Association

Et lille lys i mørket: Sunni-shi’a-konflikt kan fortære den arabiske verden

Man gider ikke. Artiklen her er utvivlsomt skrevet af en højt kompetent ekspert i mellemøstlige anliggender, men dens præmis at religiøs infighting mellem sunnier og shi’aer pr. definition er en dårlig ting for os, og at årsagen til misèren er synder begået af vestlig kolonialisme – og ikke findes i valg gjort af nulevende individer med brug af deres frie vilje – gør at man må forkaste dens pessimisme. Hvis voldens sum er konstant, og islam altid vil udgøre et problem for sine omgivelser, er interne blodigheder på egen grund noget vi skulle byde velkomment og endda opmuntre. Hellere dem end os (LFPC).

The bitter, bloody feud between the two branches of Islam, the Sunnis and the Shi’ites, has gone on for centuries and now this vicious sectarian strife is exploding again in Bahrain, threatening to cause an even greater conflict in the Middle East between Saudi Arabia and Iran.

The implications of the worsening hostility for the world are nightmarish, for the entire region could soon be gripped by turmoil, bloodshed and economic meltdown. What was naively seen a few weeks ago as a fight between freedom and autocracy could descend into an epic clash between two Muslim ideologies, the savagery made all the worse by their long history of enmity. […]

Divide and rule was a pragmatic device of empire and Britain was adept at cultivating the Sunnis at the expense of Shi’ites.

Now it looks like we and the rest of the Western world could be paying a terrible price for our past policies. John R. Bradley: The ancient loathing between Sunnis and Shi’ites is threatening to tear apart the Muslim world

Filmoptagelse giver faldskærmssoldat et knæk

Enhver må selv bedømme sandsynligheden for at en tidligere professionel soldat udvikler posttraumatiske symptomer som følge af filmoptagelser der skal simulere væmmelige ting, imod sandsynligheden for at han lige nu synger lange bange sange som et led i promoveringen af en venstreradikal instruktørs seneste opus om den vestlige verdens iboende ondskab (LFPC).

A former paratrooper-turned-actor who was waterboarded for a scene in a forthcoming Ken Loach film says he considered therapy after suffering ‘post-traumatic stress disorder’ and panic attacks.

Trevor Williams dispensed with props for the shots in Iraq movie, Route Irish, to ensure realism in the filming of the controversial ‘simulated drowning’ interrogation technique.

But, despite the on-set precautions and back-up, he says he became so scared during filming that he began sobbing – and has now changed his views on the use of torture. […] Actor ‘suffered post-traumatic stress and panic attacks’ after filming waterboarding on Ken Loach film

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
35 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nils
Nils
11 years ago

Bliver spændende at se, hvad der sker, når “folket” i Kabul “rejser sig” mod den korrupte marionetpræsident Karzai. Hvilken side er Vesten så på? Har isaf et hemmeligt lager af gummikugler, så de kan skyde på demonstranterne mens kameraerne snurrer?

Hvorfor gik det for en gangs skyld så nemt at få FN-resolutionen igennem? Måske fordi der er så stor interesse fra Rusland, Kina og araberne for at se Vesten marchere ud i hængedyndet og understrege forestillingen om Vestens konstante væbnede krigsførsel mod islam.

trackback

[…] Sagt af Mikael Jalving knap 10 minutter inde i den video fra Trykkefrihedsselskabets debatmøde, som Snaphanen har uploadet. […]

Vagn Henning
Vagn Henning
11 years ago

Formålet med vores deltagelse i aktioner i Libyen rettet mod Gadaffis regime er ikke i første omgang at bringe oprørerne til magten, men blot at forhindre Gadaffi i at bruge de i nogles øjne overdrevne magtmidler, som han hidtil ikke har været for øm til at anvende mod sin egen befolkning. Problemet med Gadaffis regime er først og fremmest de magtmidler det benytter overfor sin befolkning. Der bliver ikke officielt stillet spørgsmålstegn ved den Libyske stats ret til selvopretholdelse – alle andre end revolutionsromantikerne véd at fraværet af staten, uanset hvor repressiv den måtte være, er dødsensfarlig overfor almindelige mennesker.… Read more »

LFPC
11 years ago
Reply to  Vagn Henning

Det er jeg med på, men begynder det ikke at ligne noget vi kender alt for godt hvis vi ud fra globalt humanitære idealer reelt kommer til at fremme en udvikling der er skadelig for vores egen sikkerhed? Indgår dette overhovedet i overvejelserne når vi nu skal spille kavaleriet der kommer til undsætning, i stedet for den stenrige arabiske verden der gerne ser passivt til? Jeg vil til enhver tid hellere være kynisk end acceptere at vi har en særlig forpligtelse til at holde de ædle vilde inden for visse civilisatoriske rammer, ikke mindst hvis der er en risiko for… Read more »

Gunnar Biering
11 years ago
Reply to  LFPC

LFPC: Her er du vist lige en tand for kynisk. Husk, at Gaddafi i ca. 30 år har været en destabiliserende og terrorskabende faktor (Lockerbie, diverse andre bombeattentater, og også argumentet om de mange Al Qauda-terrorister fra Østlibanon: De er jo udgået fra Libanon med Gaddafis accept.). Det kan næppe blive værre end ham. Man satser på, at et post-Gaddafi-Libanon ikke vil blive domineret af islamister – ellers må vi tage den derfra, som Bjarne Riis siger. Specifikt vedr. Dansk Folkeparti: De har været modstandere af involvering især på landjorden. Når nu alle andre partier går ind for luft-indsats, er… Read more »

Prudentius
11 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Vi har ingen venner i Dar al islam!

Eller rettere sagt; vores vennekreds er så lille at der umuligt kan føres politik på basis af den.

Det første oprørerne gjorde, så vidt jeg har forstået, var at producere hundredvis af plakater af Gaddafi med en davidsstjerne i malet i panden.

Lad dem sejle deres egen sø.

LFPC
11 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Sandt nok, selv om man har det friskt i hukommelsen at briterne for bare et års tid siden lå for fødderne af samme Ghadaffi og fik sendt Lockerbiebombemanden hjem under falske forudsætninger. Jeg savner stadig at få en antydning af at vestlig meddling i en barbarisk verdensdels indre barbariteter kan gavne vores sikkerhed i det lange løb. Hvis – altså hvis – der nu der kunne argumenteres for at et Libyen i indre kaos var til vores fordel fordi de vendte deres voldelige tilbøjeligheder mod hinanden i stedet for imod os, ville du så ikke også være kynisk og sige… Read more »

Vagn Henning
Vagn Henning
11 years ago
Reply to  LFPC

Jo, klart at vi i første omgang skal tænke på vores interesser, og vi er enige om vurderingen at det ikke tjener vores interesser direkte at afsætte Gadaffi. Og jeg kan også komme på mange andre grunde til at vi skulle have blandet os udenom, bl.a. at sporene fra Irak og Afghanistan skræmmer – det vil ikke lykkes for os at sikre et stabilt regimeskifte, og vi kommer ikke til at vinde nogen venner i regionen, kun flere fjender – og, hvad jeg synes er endnu mere vigtigt, den vestlige verden kommer til at stå med et alvorligt forklaringsproblem: Hvorfor… Read more »

Vagn Henning
Vagn Henning
11 years ago
Reply to  Vagn Henning

PS. Poul Høi er i gang med at redeeme sig selv (tror jeg nok, jeg fik aldrig læst det hele): http://www.b.dk/globalt/de-varme-foelelsers-doktrin

Jonny
Jonny
11 years ago
Reply to  Vagn Henning

In a statement on Friday night, the US president warned Col Gaddafi that he must withdraw troops from towns previously held by rebels, including Misurata and Zawiyah. The regime should also stop its advance on the rebel stronghold of Benghazi immediately, he said, and basic services including water and electricity should be returned to the areas. Hillary Clinton, the US Secretary of State, said that the “final result” of international action against Libya must be Col Gaddafi’s departure from power. h t t p://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/africaandindianocean/libya/8392091/Libya-Col-Gaddafi-told-to-leave-now-or-face-the-bombers.html Downing Street has tried to clarify what its eclectic alliance – including France, the US, Saudi… Read more »

Vagn Henning
Vagn Henning
11 years ago
Reply to  Jonny

I stand corrected. Blækket var knap nok tørt på mit indlæg, før der på forsiden af edition.cnn.com var en overskrift “We must help Libya’s freedom fighters win” skrevet af en eller anden pensioneret general, og de angreb på Gadaffis styrker, som Frankrig har pralet med her til eftermiddag, kunne godt tyde på at operationen går ud på at sikre oprørets sejr frem for at sikre civilbefolkningen mod overgreb… Men det ændrer ikke ved at det argument jeg hovedsagelig har hørt fremført her i Danmark har været at sikre civile mod overgreb. Og jeg går ikke ind for at tillægge vores… Read more »

Jonny
Jonny
11 years ago
Reply to  Jonny

Så var vi då där. NATO framträder fullständigt ogenerat som rebellernas flygvapen. Dessa rebeller försöker nu, med benäget bistånd från NATO-flyg, erövra en av motståndarsidans städer. Civilbefolkningens väl och ve? Tja, denna civilbefolkning kanske måste offras för att garantera övrig civilbefolknings säkerhet. “You cannot make an omelette without breaking eggs.” Etc. [ I enlighet med “UN Resolution 1973” skulle det nu, lustigt nog, kunna anses vara fullständigt legitimt att angripa NATO:s flyg och baser. Tur för NATO att det inte finns någon “Coalition of the Willing”… ] Libya’s rebel forces closed in today on Muammar Gaddafi’s hometown of Sirte, the… Read more »

Lotte
11 years ago

Og her spørger en Lone Bojesen, der arbejder med patientsikkerhed og arbejdsmiljø, imamen Naveed Baig til hospitalsansattes hygiejne mv. http://www.religion.dk/artikel/380775:Spoerg-om-islam–Maa-muslimske-hospitalsansatte-ikke-ha–korte-aermer Og imamen svarer positivt og imødekommende til hendes fordel – med henvisning til koranen. Udgangspunktet er altså ikke den sunde fornuft, eller a-religiøs eksistentiel tænkning, men en strid der angiveligt skal afgøres af en imam. Lidt som når man ringer til en ekspert, en livline der ved FAKTUELLE ting om ting. Jeg underviser også sundhedspersonale bla. i Løgstrups etik, og har til dato ikke mødt en eneste ikke muslim, der påberåbte sig særlige religiøse hensyn i praksis. Problemerne handler altid… Read more »

Robin Shadowes
11 years ago

Korrektion: och då kommer jag gynna riktiga danska artister och några som ligger bra till

Robin Shadowes
11 years ago

Outlandish-länken funkar inte. Som skåning visste jag redan innan att gruppen var mohammedaner och skulle därför aldrig få för mig att köpa en endaste av deras skivor. Hoppas att jag får tummarna loss snart att köpa lite nya skivor och då kommer jag gynna riktiga danska artister bra till, t ex Moonjam, Dizzy Mizz Lizzy, Tim Christensen och Thomas Helmig. Men jag är väl rasist för att jag inte gillar skit som Outlandish. LOL!

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Stealthy, der kan downloades fra cnet, ændrer pc lokaliseringen, eller fjerner blokaden. Med Firefox og No Script kørende -tillad siden midlertidigt. Da er der ingen problemer.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Selv Holger K. Nielsen fra SF er nu begyndt at rasle med sablen 😀

http://jp.dk/opinion/tegning/article2371910.ece

Vi lever i sandhed i interessante tider, hvor tingene tilstand kan vendes
på hovedet på et øjeblik.

Knute
11 years ago

“Egentlig har Gadaffi hatt rett helt fra starten av da han hevdet at det er al Qaida som står bak opprøret i Libya. Dette innrømmes faktisk nå implisitt av et analyseteam ved den amerikanske krigsskolen ved West Point. I følge en rapport utarbeidet der var det intet annet område i hele den muslimske verden sendte så mange frivillige for å slåss for al Qaida i Irak som Libya i alminnelighet, og i særdeleshet det østlige Libya hvor opprøret hadde sitt utspring. Det som var et drivhus for produksjon av muslimske terrorister til Irak skal altså nå plutselig ha blitt ”demokratiets… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

Når samtlige politikere opfører sig som ud fra devisen- alle lande skulle behandle deres borgere ordentligt, såfremt det ikke sker kan reaktioner fra andre nationer starte med overtalelsesforsøg og ultimativt ende med krigstilstand, for at opnå styrer, der er i stand til at behandle deres borgere ordentligt, min sædvanlige remse,- er jeg, ikke helt beroligt når der ikke er en eneste afviger. Ikke en der mener det er nok med snak og pacifisme er svaret på alt.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Sensation: Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol giver fortabt 😉 Man kan jo så håbe på, at dette er starten på en helt ny tendens, hvor domstolen endelig begynder at indse grænserne for sin egen kompetance og jurisdiktion, og at den faktisk slet IKKE er sat i verden for at tyrannisere de europæiske befolkninger og underminere deres kulturer og religiøse traditioner, sådan som en del politisk korrekte kulturrelativister samt venstreorienterede og oikofobe naivister åbenbart har gået og troet og set frem til med begejstring; men sporene skræmmer unægteligt, så lad os nu lige vente at se, før vi tør tro på det. Italien:… Read more »

trackback

[…] mere HER i Sappho. Se også video med Michael Jalving her på eminente Snaphanen. Den forfængelige […]

Historyman
Historyman
11 years ago

De udvalgte Jeg har lige som Lars Finsen på Crack (LFPC) tænkt over danske kvindelige konvertitters tanker og motiver. Og jeg tror at, det er gruppe tilhørsforholdet der trækker. Det at være iblandt ”den udvalgte” og sejerne gruppe giver én en umådelig kraft. Husk på, at det muslimske fællesskab er et der inkludere vold. Disse kvinder ved, at hvis de forulempes eller tiltales på en specifik måde, så er der mulighed for, via mobiltelefonen, øjeblikkeligt at tilkalde et tæske hold. Jeg bor her på Nørrebro, og ser dagligt mængder af danske kvinder, der er klædt i slør og barnevogn, og… Read more »

Prudentius
11 years ago
Reply to  Historyman

Islam tilbyder et militant og selvretfærdigt fællesskab, med meget klare (omend dybt tåbelige og skadelige) regler og tabu´er. Verden er i sort-hvid og konvertitten er nu på den “rigtige” side.

Man ophører med at være moderne borger i en kompleks verden og kan istedet erklære sig som Allahs slave i et og alt.

Selv ville jeg kvæles i umma´ens lumre had og dens klaustrofobiske røverbandementalitet, men det er tydeligt at nogle føler sig helt og aldeles hjemme der.

Gunnar Biering
11 years ago
Reply to  Prudentius

> Historyman og Prudentius,
Jeres beskrivelser virker overbevisende. Mit håb er, at det kun er en begrænset procentdel af den danske befolkning, der vil føle sig tiltrukket af konvertering. Nemlig den del, der ikke har et indre moralsk skelet, og som derfor har brug for Islams ydre stillads for at stive sig af. Typisk fra Socialgruppe 5, evt. 4. De vil aldrig blive rollemodeller for flertallet.

Michael
Michael
11 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Apropos idioter: http://jp.dk/indland/article2374673.ece

P.S. Angående kommentaren nedenfor: Hvis man implicit skal referere til Nietzsche, bør man først have læst og forstået denne, thi den stærke mand har intet med den overleverede flokdyrskult eller dens individuelle repræsentanter, at gøre.

Lotte
11 years ago
Reply to  Historyman

Bebor også Nørrebro, og tænker lidt i samme stil. Med en skærpelse til den med tilhørsforholdet. At være ubetinget inkluderet, elsket, er et ultimativt ideal for enhver kvinde, formentlig også mænd men på en anden måde. Det virker indlysende, at den moderne verdens udgangspunkt; det absolut frie valg, at verden er enorm, sædernes forfald, følelse af meningsløshed, Camus fremmede menneske, Sartres ensomme osv, er sprællevende, og f.eks. antallet af rodløse unge, særligt piger, der får diagnosticeres med besynderlige psykiske sygdomme er for opadgående, alt sammen er symptomer i en a-religiøs verden hvor præmissen er fundamental rodløshed. I den forståelse er… Read more »

Menig 442
Menig 442
11 years ago

Kosmopolitaneren Per Nyholms udgydelser i JP er heller ikke min kop te. Sidst var han også sur på Vesten, fordi man nølede med at gribe ind over for Gaddafi. Karikaturen af profeten er gået ham sporløs forbi. Den har derimod sat et dybt spor hos Vestens politikere. Var sagen blot et opgør mellem kristne og muslimer så behøvede man ikke at have opbakning hele vejen rundt. Men nu er det muslimer mod muslimer og så er situationen en anden. Hvordan ligger det lige med vore kulturberigere? Hvor ligger deres loyalitet? Hvad med 5. kolonne aktivitet og vold på gaden? Vestens… Read more »

anno
anno
11 years ago

Tip

– Problemerne var stort set de samme i ’75

Fremmed i Danmark – TV-Aktuelt fra 1975 (36:44 min.)
http://www.dr.dk/NU/player/#/danskernes-akademi-tirsdag/6865

Danskernes Akademi – tirsdag (14) 16. mar 2011
h ttp://www.dr.dk/NU/programseries

Emeritus
Emeritus
11 years ago

Til livsnyderen, Per Nyholm med kunstnerhåret. Nu har du, verdensborger og livsnyder Per Nyholm så flittigt pukket på det nationale. Det er egentligt mærkeligt, at det aldrig er faldet dig ind, hvad verdensborger vil sige for et menneske. At turde hævde, at vi hører til alle steder og besynge det, er intet mindre end en invitation til ikke at høre til noget sted. Mest tankevækkende er verdensborgerens tilværelse udtrykt i figuren AHASVERUS. Hans skæbne er ikke en befrielse, men straffen – værre end døden. Hvordan har de stakkels japanere det mon nu, hvor de har mistet alt? De har det… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Så nåede historien om suspensionenen af Barnaby-produceren Brian True-May langt om længe også frem til Politiken, og der fik den naturligvis en helt ny, meget ubehagelig PK-vinkel: Barnaby-producent suspenderet for racehygiejne [!!! Hva’be’har !!! ] http://politiken.dk/kultur/tvogradio/ECE1227618/barnaby-producent-suspenderet-for-racehygiejne/ [ Det er der – trods alt – ingen andre end Politikens “genier”, der har kunnet få ud af denne historie indtil nu, men naturligvis skal disse ignorante PK-tosser da lige have den slags ubehagelige associationer flettet ind, når nu chancen alligevel byder sig … ] Producer og med-skaber af den populære tv-krimi ‘Inspector Barnaby’, Brian True-May, er blevet suspenderet efter at have indrømmet,… Read more »

Prudentius
11 years ago

Man må igen og igen tabe hovedet over den grænseløse idioti og ondskab der udgør basis i sharia´en og dens langstrakte halal/haram ledetråd.

Sex med småbørn? Halal!

Slaveri? Halal!

Flerkoneri? Halal!

Vantro? Urene!

Osv. Osv. Osv.

Det er altså helt tydeligt ikke fornuft og moral man søger når man konverterer til islam, men noget andet.

Emeritus
Emeritus
11 years ago

Tredobbelt dommedagslignende katastrofe i Japan, ny, folkemordslignende stammekrig i Libyen, og ti år herhjemme med en fejde om indvandring, islamisering og nationalt forrædderi rejser verdensmanden, Per Nyholm Gud hjælpe mig det tåbelige retoriske spørgsmål: ‘Hvori består de danske værdier?’ Som om han ikke véd det. Hvori består mon de japanske værdier efter Fukushima-katastrofen, jordskælvet og tsunamien? eller de libyske værdier med Gaddafi kunne han have spurgt, for han kan sikkert ikke få øje på dem heller. Eller…?? Derefter stiller han en række spørgsmål med underforståelsen ‘…det kan da ikke være fordi…’ Jo, også fordi… Grundtvig, Kierkegaard, en spadseretur i regnvejret,… Read more »

Peer Pedersen
Peer Pedersen
11 years ago
Reply to  Emeritus

Mycket bra skrivit Emeritus, humorpoäng får du med från en “Gammal Dansk” i Skåne där vet vem han är och varför.

Olav
Olav
11 years ago
Reply to  Emeritus

Et kjent knep fra multikulturalistene; i Sverige på myndighetsnivå, er å stille spørsmålstegn ved den nasjonale identitet. De fleste blir svar skyldig. Det er en situasjon skolen siste 30 år har vært med å underbygge, mener jeg, der det å fremholde nasjonens vellykkethet er synonymt med nasjonalisme; fy fy. Så her hjelper Emeritus mange, mot retorikken til de som alltid lokker oss vanlige ut på isen, der bare dè vet hvor den er sikker. Nordisk samfunn er bygget av og preges dertil av “sannhetskultur”, i motsetning til den mange fremmedkulturelle innvandrere kommer fra. Sosialantropologene (også de multikulturalister, i overveiende grad)… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

Mrutyuanjai Mishra har på sin JP-blog idag et indlæg om hvordan VKO har svigtet faltalt i udlændingepolitken. Han kan bl.a. berette: “Status er for øjeblikket, at flere tusind arbejds- og studietilladser er blevet givet til mennesker, som ellers har fået afslag fra USA, Canada, Australien og endda fra Sverige. Jeg har talt med ca. 20 stykker af dem, som kommer fra Bangladesh, Nepal, Pakistan og nogle fra Indien. De findes alle vegne, den såkaldt højt uddannede arbejdskraft, som VKO har inviteret til landet og som søger jobs som avisbud og andre ufaglærte jobs efter at have fået deres green card… Read more »

35
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x