30
mar
Seneste opdatering: 30/3-11 kl. 1749
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Last night for a few brief shining television moments …, Wafa Sultan, courageous author of the indispensible jeremiad “A God Who Hates,” strove gamely to educate Bill O’Reilly — often seemingly impenetrable by facts regarding Sharia — about how Islamic Law, patterned on the “perfect example” of Islam’s prophet Muhammad, sanctions rape. Andrew Bostom

Wafa Sultan kommer til København igen i år for fjerde gang på fem år.

Nøglen til islams magt er de trælbundne kvinder

Som svar på statsadvokatens hate speech-anklage udgiver Lars Hedegaard en bog om kvinder i islam. Helle Baldersbæk har interviewet forfatteren.

Samme dag, som Lars Hedegaard indtager sin plads på anklagebænken i Østre Landsret – nemlig den 26. april – udkommer hans nyeste bog, Muhammeds piger med undertitlen vold, mord og voldtægter i Islams Hus. Bogen er en reaktion på hate speech-anklagen i kølvandet på et interview, der blev lagt uredigeret ud på Snaphanen, hvorfra det bredte sig til alle skrevne og elektroniske medier i landet, der kunne se det interessante i, at en forfatter sagde, at muslimske piger kunne risikere at blive voldtaget, tævet eller dræbt af deres egne fædre. At Hedegaard flere gange undervejs pointerede, at det ikke er alle muslimske fædre, der voldtager deres døtre og heller ikke de fleste, prellede af som vand på en julegås.Seksuelle overgreb på småpiger, unge piger, voksne kvinder og endog ældre kvinder har fundet sted siden verdens skabelse og sker i alle kulturer. Men reaktionerne er meget forskellige fra kultur til kultur [..]

Et er, at muslimske piger, der måske er født i Vesteuropa og har levet hele deres liv her, kan finde på at have hemmelige kærester og gå så langt som et fysisk kærlighedsforhold. De er ret meget på den som vordende ærbare brude. Men den slags er der råd for – en ny mødom kan konstrueres på få minutter uden nævneværdigt ubehag.Noget andet er mysteriet om de forsvundne mødomme i muslimsk dominerede lande, hvor piger og kvinder er pakket ind og under opsigt døgnet rundt. Hun kan kun forlade sit hjem i følge med mandlige slægtninge, og indenfor hjemmets fire vægge hviler familiemedlemmernes øjne på hende. Det er en gåde, hvor sådan en piges mødom er forsvundet hen.Den syriskfødte psykiater Wafa Sultan fortæller om oplevelser fra den gynækologiske klinik i Aleppo i Syrien. Her blev den samme historie fortalt igen og igen med visse afvigelser, men det handlede altid om en ung kvinde, der skulle giftes i nær fremtid og som barn var faldet så uheldigt, at hun blødte fra underlivet.Hun havde brug for en jomfruattest, og efter indgående snak med de unge piger, handlede det om seksuelt misbrug, der var foretaget af nære familiemedlemmer. Sappho interview med Lars Hedegaard. – SE også Hedegaard: Ayatollahens seksuelle vejledning (29.3.2011) Hedegaard: “Dette er en politisk retssag”, Lars Hedegaard frifundet i racismesag.

Nu handler 266 sager jo for juristerne ikke om sandhedsværdien af det sagte, det er kun os andre, der kan være interesserede i den. Lad os tage et kig på Sverige og se om klanlulturernes kvindevold er enkeltstående, beklagelige hændelser eller om den danner et mere systematisk mønster. I 2006 levede i Stockholms, i Västra Götalands og i Skåne Län hvert sted cirka 200 unge piger under beskyttet identitet. Dvs. at i det mindste 1000 unge indvandrerkvinder beskyttes af det offentlige imod familiens mordforsøg, sandsynligvis langt flere. Det skønnes at 100.000 unge kvinder i realiteten lever som fanger i deres hjem i Sverige. Der er 11 udredte og dømte ærsdrab, men mørketallet er meget stort. Dels er der “balkonpigerne” og dels er der drab begået i hjemlandet. Sandheden er, at ingen kender tallet. Alene fra det sidste halve år, husker jeg tre svenske æresdrab fra pressen. Altså – enkelttilfælde eller en tendens ? Forskellen er en retssag, hvis du ikke udtrykker dig ifølge statsadvokatens verbale Emma Gad. Tager man til et af klanernes overvejende muslimske hjemlande, bliver tendensen forstærket og tydeliggjort hinsides enhver tvivl: Kvindemord øger med 1.400 procent i Tyrkiet og Tre af fire kvinder i hele Tyrkiet i gennemsnit mindst en gang om måneden udsættes for fysisk eller psykisk vold.

Förutom de i media uppmärksammade hedersmorden på Fadime och Pela,har polisen kännedom om nio andra fall av hedersmord som begåtts i Sverige de senaste åren. Omkring tjugo misstankar om hedersmord rapporteras till polisen årligen. På grund av bristande bevisning har fallen lagts ner. Värt att notera är att många hedersmord inte anmäls i Sverige, istället väljer förövaren att erkänna brotten i sitt hemland där brotten inte går under samma stränga lagstift- ning som i Sverige. Utöver det antal hedersmord som begås årligen i Sverige, fäller polisen årligen ca trettio fall av misshandel och omkring åtta hot. Till detta antal sker inrapporteringar om hot och fall av misshandel varje vecka, men i de flesta fall är bevisningen för knapp för att kunna ledas till åtal. Hedersrelaterat våld i Sverige i världen, pdf.

USA: Løgnen om anti-muslimske hate crimes

The Center for Security Policy today released a revised edition of their groundbreaking longitudinal study, Religious Bias Crimes 2000-2009: Muslim, Jewish and Christian Victims – Debunking the Myth of a Growing Trend in Muslim Victimization, based on FBI statistics reported annually in the Uniform Crime Reporting Program. The Center’s study contradicts the assertions that religious bias crimes against Muslims have increased, and that the alleged cause is widespread “Islamophobia” in America. In fact, the study shows that religious bias crimes – also known as hate crimes – against Muslim Americans, measured by the categories of incidents, offenses or victims, have remained relatively low with a downward trend since 2001, and are significantly less than the numbers of bias crimes against Jewish victims.

The Center’s study also contradicts the assumption of increased hate crimes against Muslims which has been asserted by Senator Richard Durbin’s (D-IL) Senate Judiciary Committee’s Subcommittee on the Constitution, and is the topic of hearings being held today. Printed copies of the study were delivered to each member of the U.S. Senate early this morning.

According to the Center’s analysis, in 2009, Jewish victims of hate crimes outnumbered Muslim victims by more than 8 to 1 (1,132 Jewish victims to 132 Muslim victims). From 2000 through 2009, for every one hate crime incident against a Muslim, there were six hate crime incidents against Jewish victims (1,580 Muslim incidents versus 9,692 Jewish incidents). Even in 2001 when religious bias crimes against Muslims increased briefly for a nine-week period, total anti-Muslim incidents, offenses and victims remained approximately half of the corresponding anti-Jewish totals. […] New Study on Hate Crimes Debunks the Myth of a Growing Trend in Muslim Victimization

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Tobleråna Sahliv
11 years ago

“Your women are your fields, so go into your fields whichever way you like”

/Koranen

Thomas Bolding Hansen
11 years ago

En god journalist skal være dum, selv om vedkommende ikke er det, for at stille de spørgsmål lytterne/læserne osv. ikke ved svaret på.

Vedkommende bør ikke holde mikrofoner, eller menighedsforsamlinger som på DR, men stille de kritiske spørgsmål, alle modstandere af et synspunkt vil stille, også selv om vedkommende selv har et godt modsvar på netop det kritiske spørgsmål. Så er det ikke journalisten, men interviewpersonen, der skal sige det, hvis vedkommende kan.

Anyway nyt emne, inspireret af de tal fra Tyrkiet:

http://logisksnit.blogspot.com/2011/03/kemalismen-pa-vej-mod-graven.html

Morten - - -
11 years ago

De formodninger, du fremsætter i indlægget, du linker til, er korrekte. Hele forløbet er, meget, meget overbevisende, forudset i bogen “The Spiritual Imperative”, som udkom første gang i 1995 (under en anden titel). – Altså præ 11. september.

Tyrkiets islamiske revolution anvender demokratiet som trædesten. Og det vil nogle af de nordafrikanske stater meget sandsynligt også gøre.

– – –

Morten - - -
11 years ago

O’Reilly spiller åbenlyst dum for at bane en motorvej for Wafa’s synspunkter. Bare lige for at have det på plads. Det er ham, der kommer ind på “de frisindede amerikanske kvinder” o. s. v.

– – –

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x