3
apr
Seneste opdatering: 8/12-17 kl. 2045
196 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Julia Caesar:

Copyright Julia Caesar, Snaphanen, HRS och document.no. Citera gärna delar av texten men iaktta gott bloggskick och länka till Snaphanen!

”Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka”.

Det är den 17 maj 2001, och Mona Sahlin är integrationsminister (s) i Sverige. Hon säger de här orden i Sveriges Radios P1 Morgon.

Nästan tio år senare ska en ung kvinna ta spårvagnen hem i Göteborg efter en glad kväll på krogen tillsammans med sin bästa väninna. Men hon kommer aldrig hem. Den där kvällen blir hon våldtagen och mördad i ett svårtillgängligt skogsområde nära hållplatsen Temperaturgatan på Hisingen i Göteborg. Ett par dygn senare hittas hennes kropp dold under stora stenblock; avklädd, skändad och med svåra skador av brutalt våld.

Det är sen lördagsnatt den 25 september 2010. Eller rättare sagt tidig söndag morgon, den tid när bara tidningsbud och hemvändande kroggäster är ute. Kvinnan och hennes bästa väninna är på väg hem efter en kväll på nattklubben Valand i Göteborg. De tar 5:ans spårvagn ut mot Hisingen. På spårvagnen utsätts de för närmanden av en kraftigt byggd man. Båda avvisar honom. Vid Hjalmar Brantingsplatsen stiger väninnan av spårvagnen. Kvinnan är berusad och slumrar till lite med huvudet mot spårvagnsfönstret. Hon skulle ha stigit av vid hållplatsen Gropegårdsgatan som hon brukar. Istället fortsätter hon åka ytterligare åtta hållplatser i riktning mot Länsmansgården. Hon stiger av vid Temperaturgatan, sannolikt för att bli av med den påträngande mannen som utsätter henne för flera närmanden. Men han stiger av samtidigt som hon och följer efter henne ut på Temperaturgatans spårvagnsperrong.

Enligt kammaråklagare Stina Lundqvist har mannen kommit i kapp kvinnan vid skogsområdet, dragit in henne där och våldtagit henne. Han har dödat henne “genom att rikta upprepat trubbigt våld mot hennes huvud och kropp, trycka mot hennes mun och strypa henne”. Sedan gömmer han kroppen under en 83 kilo tung sten.

Mer än 27 år blir hon inte

Mannen ska senare via spårvägens övervakningskameror identifieras som etiopiern Ephrem Tadele Yohannes, född 19 december 1987. Kvinnan heter Elin Krantz och är 27 år gammal. Mer än 27 år blir hon aldrig. Den här natten i september kommer hon inte hem till systerns lägenhet. Två dagar senare hittas hennes döda kropp dold bland några klippblock i det svårtillgängliga skogsområdet nära hållplatsen Temperaturgatan, där hon steg av spårvagnen.

Tack vare övervakningsbilderna från spårvagnen kan polisen ett dygn senare gripa Ephrem Tadele Yohannes på Göteborgs centralstation, misstänkt för mordet på Elin Krantz. De kläder som han bär på spårvägens övervakningsfilm hittas av en fastighetsskötare, kastade i en papperskorg. Elin Krantz blod finns på Ephrem Tadele Yohannes jeans. Hennes DNA finns på hans kalsonger. Rättegång mot den åtalade har genomförts i slutet av mars.

Bilder av ofattbar ondska och grymhet

I samband med rättegången har bilder på den mördade Elin Krantz kropp lagts ut på nätet. Bilderna har väckt mycket starka reaktioner. Jag avråder bestämt känsliga personer från att se dem. De finns att se opixlade här.

Bild i pixlat skick har publicerats här på Snaphanen.

Det är bilder av ofattbar ondska och grymhet, brutalt våld, skändning och förnedring. En uppfläkt kvinnokropp i grotesk ställning med underlivet fullproppat med gräs. När jag ser de här bilderna ringer den avsuttna socialdemokratiska partiledaren Mona Sahlins ord i mina öron: ”Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka”.

Mordet på Elin Krantz skaver på mig. Bilderna gör ont. Den orätt som våra politiker begår mot sin egen befolkning blir skärande tydlig. Elin Krantz kunde vara min syster, min dotter, min väninna. Hon kunde vara vilken svensk kvinna som helst – blond, söt, tillitsfull. Hon var bara i början av ett liv där hon kanske hoppades på att träffa en man, bilda familj, få barn. Helt enkelt få leva ett liv.

I det nya Sverige kan man inte lita på någon

Ett par månader tidigare hade hon flyttat från småstaden Falköping till sin syster i Göteborg för att utbilda sig till hudterapeut. Hon hade vuxit upp tillsammans med fem syskon i en familj där sammanhållning är viktig. I den lilla staden Falköping litar man på varandra. Det är ingenting man tänker på, det bara är så i en småstad där man känner igen de flesta och känner tillit till andra människor. Storstaden Göteborg är en annan värld. Efter två månader i storstaden vet Elin Krantz ännu inte att en kvinna inte ska gå ensam hem från spårvagnen mitt i natten, i synnerhet inte om hon är blond, söt och berusad. Hon har inte insett att hon lever i det nya Sverige där man inte kan lita på någon, mer än dem man känner mycket väl.

En av debattörerna på nätforumet Flashback skriver:

”Elin var från den lilla staden Falköping.

Elin var ganska ny i den lite större staden Göteborg och bodde hemma hos sin syster.

Elin har säkert fått en god trygg uppväxt i ett vanligt svenskt medelklasshem.

Det är möjligt att Elin var blåögd och en smula naiv och trodde gott om människor.

Om Elin gav ut sitt riktiga telefonnummer till obekanta eller inte vet vi ingenting om.

Kanske vilket nummer som helst bara för att bli av med personen i fråga.

Precis som hon ville bli av med Ephrem Tadele Yohannes.

Elin hade hört talas om området som “det farliga området”.

Det är möjligt att Elin inte var så väl rustad för det nya spännande Sverige.

Som Stockholmare är jag väl rustad för det nya spännande Sverige.

Men jag hade önskat att slippa behöva vara det.

Jag kan omöjligt se att Elin gjort någonting fel.

Brottslingar tas emot med öppna armar

Den misstänkte gärningsmannen Ephrem Tadele Yohannes är född i Etiopien och invandrade till Sverige i september 2009. Han kom närmast från Virginia, USA. Av allt att döma kom han på så kallad anknytning som anhöriginvandrare efter att ha ingått eller för att ingå äktenskap med en etiopisk kvinna bosatt i Sverige. Han har två småbarn och kallas i gammelmedia ”småbarnspappan”. Och det låter ju ofarligt och rart.

Ephrem Tadele Yohannes var en av de 33 637 personer som beviljades uppehållstillstånd som anhöriginvandrare 2009. Anhöriginvandrarna utgjorde cirka 30 procent av de totalt 102 449 personer som beviljades uppehållstillstånd eller uppehållsrätt i Sverige det året. De som kommer som anhöriginvandrare får enligt reglerna tillfälligt uppehållstillstånd, TUT, för två år.

67 procent av anhöriginvandringen under 2009 grundade sin ansökan på ett nyetablerat parförhållande. Importen av äktenskapspartners från de gamla hemländerna är stor – och den ökar. Se även krönikan ”Kedjeinvandring utan slut”.

I USA har Ephrem Tadele Yohannes 2007 dömts för rattfylleri, smitningsolycka med personskador, falska uppgifter med mera till fängelse i sammanlagt 13 månader 11 dagar. Kriminell belastning kontrolleras inte av svenska myndigheter när en person söker uppehållstillstånd som anhöriginvandrare i Sverige, ej heller när någon söker asyl. Det är vanligt att det land invandraren kommer ifrån vägrar lämna ut uppgifter. Det enda som kan kontrolleras är det svenska belastningsregistret, som enbart tar upp brott begångna i Sverige. Där fanns inte Ephrem Tadele Yohannes – självklart inte, eftersom han inte vistats i Sverige tidigare. Han fick grönt ljus att invandra – liksom tusentals krigsförbrytare, terrorister, mördare, våldtäktsmän, narkotikabrottslingar och andra kriminella som ständigt välkomnas utan att ens behöva styrka sin identitet med pass eller andra ID-handlingar. Sverige tar emot dem med öppna armar.

Var Elin Krantz tillräckligt integrerad?

Jag undrar om Mona Sahlin tycker att Elin Krantz var tillräckligt integrerad i det nya Sverige? Jag undrar om hon har sett bilderna på Elin Krantz´ döda, skändade kropp? Mona Sahlin hade rätt – det gamla Sverige kommer inte tillbaka. I synnerhet inte för Elin Krantz, och inte heller för hennes familj. Mångkulturfanatikern Sahlin – vars samhällsskadliga verksamhet vi ännu inte kan överblicka hela vidden av – och andra politiker, journalister och andra som sedan decennier har arbetat hårt för det nya ”integrerade” Sverige som kostade Elin Krantz livet – är de nöjda med sitt verk? Är de stolta över det nya Sverige där flickor och kvinnor våldtas och mördas i en aldrig tidigare skådad omfattning?

Sverige toppar listan över anmälda våldtäkter i Europa. Det borde de ansvariga vara nöjda med, om man ska tro på alla floskler som ständigt hoppar ur deras munnar. Politikernas floskler handlar alltid om ”humanitet”, ”generositet” och ”solidaritet”. Om ”öppenhet” och ”olikheter som lever sida vid sida”. Tomma ord som de hoppas ska fungera som desperata besvärjelser inför en alltmer ohygglig verklighet.

Kanske lindrar flosklerna politikernas samvetsbetänkligheter – ifall de har några. Kanske bidrar de till en något minskad konsumtion av alkohol och psykofarmaka i Låtsaslandets elitskikt. Men vi blir allt fler som genomskådar de tomma orden och betraktar riksdagsdebatter och politiska utspel som den absurda teater de är. Vi hör tomheten och falskheten som skallrar bakom orden. Och vi inser vilket bedrägeri och landsförräderi vi alla är utsatta för.

Vilka riktas humaniteten mot?

Låt oss lyssna på ett litet floskelurval ur riksdagsdebatten om migrationspolitiken den 30 mars. Debatten går att höra via den här länken på Politiskt Inkorrekt.

För den som föredrar att läsa anförandena finns de utskrivna här.

Lyssna på orden och fråga er vilka all denna humanitet, generositet och solidaritet är riktade mot. Den mordmisstänkte Ephrem Tadele Yohannes seglade in i Sverige på en våg av denna välvilja, riktad mot alla utom Sveriges befolkning. Den världsomfattande humanitetens baksida, den totala ignoransen mot den egna befolkningen, kostade Elin Krantz livet. Så lyssna noga på vad de har att säga, de som formar Sveriges invandringspolitik.

”Allra helst en värld med fri rörlighet”

Fredrick Federley (c):

Centerpartiet skulle helst vilja se en värld där fri rörlighet råder och där alla kan välja att söka lyckan var helst hon önskar. Det är en lång väg tills vi kan nå det målet, men på vägen måste den svenska migrationspolitiken präglas av öppenhet, rättssäkerhet, generositet och humanitet.

I grund och botten, fru talman, handlar migrationspolitiken om ifall man ser människor som en belastning eller en tillgång. Är de en tillgång bör man anse att alla människor är en tillgång, och i så fall bör vi välkomna människor att komma till landet och hjälpa till att bygga en gemensam framtid för Sverige. Anser man däremot att människor är en belastning borde också svenska medborgare vara en belastning. Eller är det så att det beror på var man är född eller vilken religion man har om man är en belastning eller inte? Precis där tror jag att vi har kärnan i den svenska migrationspolitiska debatten nu. Det gör mig inte rädd – det gör mig skräckslagen.

”Slutmålet är att de ska välja Sverige”

Migrationsminister Tobias Billström (m):

Slutmålet för det långsiktiga arbetet är att få Afrikas, Asiens, Sydamerikas med flera världsdelars bästa och mest välmotiverade arbetskraft att välja Sverige framför andra stater.

Det är först när Sverige framstår som mer attraktivt, mer inbjudande och mer tillgängligt än andra stater som vi kan känna oss säkra på att trygga de långsiktiga förutsättningarna för välstånd och den svenska välfärden.

Fredrik Lundh Sammeli (s):

Invandrare är ingen homogen grupp som ska ses som tärande på samhället. Inom gruppen invandrare finns individer med olika livserfarenheter. Varje människa som flyr förföljelse ska också få möjlighet att vara med och bidra till samhällets bästa. Varje invandrad människa som fått medborgarskap ska också kunna känna glädje och stolthet över att vara svensk. För mig som socialdemokrat handlar migration om människor och möjligheter.

”Gör det bättre för alla och inte sämre för någon”

Maria Ferm (mp):

Sverige är ett av världens absolut rikaste länder. Vi kan rädda liv som annars inte hade gått att rädda, och vi kan vara en oas från hot, våld och förtryck – detta samtidigt som vi kan göra det allt bättre för svaga och utsatta grupper i vårt land. (…) Sverige kan hjälpa asylsökande och andra flyende till tryggheten här samtidigt som sjukvården utvecklas, vårdköerna minskar och kriminaliteten bekämpas. Att hjälpa asylsökande är att hjälpa sin medmänniska. Det är en mänsklig plikt, på samma sätt som liv räddas inom hälso- och sjukvården och kunskap ska byggas inom skolan. Det handlar om medmänskliga skyldigheter som gör det bättre för alla och inte sämre för någon. Jag är riksdagsledamot för att jag vill göra skillnad. Jag vill göra livet bättre för mina medmänniskor, och just genom överenskommelsen med regeringen kan jag hjälpa till att göra livet bättre för många.

Ulf Nilsson (fp):

Det som vi folkpartister hela tiden har brunnit för är ett EU och ett Sverige som är öppet och välkomnande mot omvärlden. Historien visar, menar jag, att det är en framtidsväg för Sverige och för Europa.

”Kärleken är gränslös”

Christina Höj Larsen (v):

Vi i Vänsterpartiet driver en solidarisk och human migrationspolitik. Vi hoppas att övriga partier inser vilket ansvar de har och förstår vad det kan kosta oss alla att köpslå om mänskliga rättigheter.

Fru talman! Ibland måste det självklara tydligen sägas mycket klart. Rätten till vård är universell och individuell. Den gäller för alla och får aldrig bli ett migrationspolitiskt instrument. Alla asylsökande och papperslösa, inte bara barn utan även vuxna, ska ges samma rätt till vård som alla andra i Sverige. Allt annat bryter mot mänskliga rättigheter. Punkt!

Barn har rätt till sin familj, och kärleken är gränslös. Därför måste försörjningskravet för anhöriginvandring avskaffas och rätten till familjeåterförening utökas.

Mordet på Elin Krantz är ett politiskt mord

Inför politikernas meningslösa floskler och Elin Krantz förlorade liv finns bara en sak att säga: Mordet på Elin Krantz är ett politiskt mord. Våldsdåd riktade mot svenskar begångna av invandrare är politiska brott. De är en konsekvens av den vettlösa invandringspolitik som Sveriges politiker i största enighet driver sedan fyra årtionden. Det är politikerna som har beslutat att dessa kriminella element ska ha rätt att bo i Sverige utan några som helst krav eller kontroll. Besluten har genomdrivits av samtliga sju gamla riksdagspartier utan att svenska folket i klartext har fått veta något om politikens konkreta innebörd eller har haft någonting att säga till om. Det är den största politiska skandalen och det största sveket genom tiderna.

Politikerna är valda för att skydda sin egen befolkning och tillvarata deras intressen. Men de skyddar alla utom sin egen befolkning. De tillvaratar allas intressen utom sin egen befolknings. Svenska politikers solidaritet med alla jordens folk är gränslös. Deras solidaritet med sina egna landsmän är noll. Genom urskiljningslös massinvandring från länder där brutalt våld är många gånger vanligare än i Norden använder politikerna den egna befolkningen som försökskaniner i sitt mångkulturella samhällsexperiment.

Elin Krantz inte det sista offret

En sådan försökskanin var Elin Krantz. Hon var framburen som offer på mångkulturens altare. Hon var tillitsfull, så som vi alla som har vuxit upp i något av de nordiska högtillitsländerna tidigare har kunnat leva i tillit till varandra.

Det kan vi inte längre. Genom den ansvarslösa importen av människor från länder där våldet är satt i system är vi tvingade att börja misstro varandra. Det innebär en total omvandling och ett undergrävande av en av de absolut viktigaste grundstenar som bär upp våra länder. Den sociala tilliten är bokstavligen livsviktig för ett lands välstånd och utveckling. Utan den rasar allting. Grekland är det främsta aktuella exemplet.

Elin Krantz är inte det första offret, och hon kommer inte att vara det sista. Många många fler unga flickor och kvinnor kommer att våldtas och mördas för en galen politisk utopis skull. Det är detta våra folkvalda har bäddat för, det är så här de vill ha det. Jag undrar om det finns någon gräns för hur många offer de anser att mångkulturen är värd? Hur många liv tycker de att denna sanslösa utopi ska få kosta?

Det kunde inte lika gärna ha varit en svensk

Det kunde lika gärna ha varit en svensk som mördade Elin, säger mångkulturalisterna som ända in i döden är beredda att försvara sin ruttna ideologi. Nej, det kunde det inte. Svenskar våldtar och mördar också. Men det kan aldrig vara ett argument för en hämningslös import av människor från länder där våld är en del av den så kallade kulturen i vida större utsträckning än i Norden.

Statistik från Brå (Brottsförebyggande Rådet) visar att invandrare är kraftigt överrepresenterade i brottslighet. Generellt är de överrepresenterade med drygt 100 procent. När det gäller grövre brott som mord, dråp och misshandel av obekanta är invandrares överrepresentation 400-500 procent. Vid våldtäkter är den 450 procent. Det är alltså 4,5 gånger vanligare att en invandrare begår våldtäkt än att en svensk gör det.

Kulturella faktorer bakom invandrares brottslighet

”Det är kulturella faktorer som ligger bakom invandrares kraftiga överrepresentation i brottslighet” skrev folkpartiets integrationspolitiske talesman Mauricio Rojas, själv invandrare från Chile, i en artikel på DN Debatt när Brårapporten presenterades 2005.

Det var en sanning som inte kunde tolereras. Mauricio Rojas utropades till persona non grata inom politiken och hela det officiella Sverige, utsattes för personförföljelse, smutskastning och fysiska hot och måste skyddas av livvakter dygnet runt. 2008 tvingades han i landsflykt igen, även denna gång för att han blivit politiskt obekväm för en diktatorisk regim. Han flyttade till Spanien och är i dag rektor för en integrationshögskola i Madrid. Berättelsen om honom kan ni ta del av här genom bloggen Politiskt Inkorrekt:

Marsipanet på tårtan

Svenska politiker tror – eller låtsas tro – att kulturella skillnader som skillnader i kvinnosyn och synen på kvinnors rättigheter, jämställdhet och våld inte finns. ”Alla människor är lika” är den dogm som ständigt basuneras ut. Det är ett bedrägeri utan like. I den mån kulturella skillnader erkänns heter det i statsminister Fredrik Reinfeldts mun ”Olikheter ska gå sida vid sida”. Uttalandet bygger antingen på oerhörd enfald, alternativt lika oerhörd hybris. Tanken på att med trolleri i form av lite social ingenjörskonst utplåna kulturella skillnader som heders- och skamkultur, synen på kvinnor som andrahandsvarelser utan egna rättigheter och det våld som i många av invandrarnas hemländer är en självklar del av livet – det är ren och skär hybris. Lite marsipandekorationer ovanpå gräddtårtan så är allting perfekt.

Det går inte. Det är dömt att misslyckas. Att bygga hus på en rutten grund är ett hopplöst företag. Istället för att fortsätta med marsipandekorationerna och ösa ytterligare meningslösa miljarder på integration – erkänn verkligheten! Erkänn att idén om att få människor från vissa avlägsna och underutvecklade länder och kulturer att anpassa sig och bli goda produktiva svenskar är hopplös. Erkänn att stora delar av den utomeuropeiska massinvandringen är en katastrof. Europeiska invandrare klarar sig ofta bra och har något att tillföra de länder de invandrar till. Påfallande ofta är det så att utomeuropeiska invandrare varken kan, vill eller får (för islam) integreras och anpassa sig. Dessutom belönas de med rikligt tilltagna bidrag för att inte låta sig integreras. Så varifrån ska motivationen till integration komma?

Politikerna leker med dynamit

När män kommer från en hederskultur till de nordiska länderna möts de av frestelser som de aldrig har mött i sina hemländer. Det gäller vare sig de kommer från en kristen eller muslimsk hederskultur. De ser vackra, fria och självständiga kvinnor som själva väljer sina liv och den man de vill ha. De går lätt klädda och visar hår och hud. Det är som kött för hungriga hundar. Det blir kortslutning i hjärnan på män som bara har sett kvinnor dolda i heltäckande tält – kvinnor som de här männen har lärt sig se som andrahandsvarelser utan egna rättigheter, utan egna liv.

Hur har politikerna tänkt omprogrammera utomeuropeiska invandrare så att de plötsligt börjar se kvinnor som fullvärdiga, jämställda människor med rätt att bestämma över sina egna liv och rätt att säga nej till närmanden som de inte uppskattar? Svaret är att det inte går. Hur mycket social ingenjörskonst och hur många integrationsmiljarder man än satsar går det inte att hoppa över flera hundra år i människans utveckling. Evolutionen lunkar på i sin egen takt, och den är långsam. Det mångkulturella samhällsexperimentet innebär oundvikligen fruktansvärda kollisioner mellan skilda kulturer och utvecklingsstadier. Jordens historia är full av exempel. Alla har slutat på samma sätt, med inbördeskrig och undergång. Sveriges och andra europeiska länders politiker leker med dynamit. Vad de inte besinnar är att explosionen kan komma när de minst anar.

De ansvariga har namn

Jag vill ställa dem till ansvar, dessa landsförrädare som säljer ut sitt eget land och sin egen befolkning till vem som helst som säger sig vilja bo i Sverige och gärna lever på andras arbete och andras pengar. Domen mot Ephrem Tadele Yohannes kommer att visa om han är skyldig till mordet på Elin Krantz. För hennes och för alla andra svenska kvinnor som har våldtagits och mördats av invandrare håller jag också svenska politiker och journalister ansvariga. De ansvariga har namn. Det här är några av dem – de är många fler, eftersom alla stora beslut om invandringspolitiken hittills har varit eniga i riksdagen:

Fredrik Reinfeldt, statsminister (m).

Tobias Billström, migrationsminister (m).

Jan Björklund, vice statsminister och partiledare (fp).

Maud Olofsson, partiledare (c)

Göran Hägglund, partiledare (kd).

Mona Sahlin, f d partiledare (s).

Lars Ohly, partiledare (v).

Maria Wetterstrand, språkrör (mp).

Peter Eriksson, språkrör (mp).

Dan Eliasson, generaldirektör Migrationsverket.

Journalisterna möjliggör en vanvettig politik

Politikerna och Migrationsverket hade aldrig lyckats föra sin vanvettiga politik årtionde ut och årtionde in utan massiv uppbackning av media. Journalisterna är massinvandringens och den mångkulturella galenskapens möjliggörare. De är maktens megafoner och lakejer som för länge sedan har glömt sitt professionella uppdrag att bevaka makten och förmedla sanningen till allmänheten. Den här listan är bara toppen på ett isberg. Det är många tusen journalister i press och etermedia som mot höga löner mörklägger fakta om invandringens konsekvenser, skyddar invandrade brottslingar och spelar med i politikernas spel. Men här är de som har störst spridning:

Eva Hamilton, VD SVT.

Jan Axelsson, programdirektör SVT.

Jan Scherman, VD TV4.

Björn Löfdahl, programdirektör Sveriges Radio.

Jan Helin, chefredaktör Aftonbladet

Thomas Mattsson, chefredaktör Expressen.

Gunilla Herlitz, chefredaktör och VD Dagens Nyheter.

Lena K Samuelsson, chefredaktör Svenska Dagbladet.

Daniel Sandström, chefredaktör Sydsvenska Dagbladet.

Thomas Peterssohn, chef och VD TT (Tidningarnas telegrambyrå)

Mordet på Elin Krantz var ingen engångsföreteelse. Våldtäkter och mord på oskyldiga människor kommer att hända igen. Och varje gång kommer frågan att ställas: ”Hur kunde det ske?” Svaret är att det kunde ske för att det var menat att ske. Det är så våra politiker och media vill ha det. Det viktigaste för dem är att framstå som ”goda” och ”solidariska” – givetvis mot alla jordens invånare utom sina egna landsmän. De offrar gärna tusentals svenska flickor och kvinnor bara de själva får glänsa med sina falska godhetsjag och behålla sina omfattande privilegier. Men priset för den falska godheten kan bli högre än de anar. Inget samhälle har hittills i längden lyckats överleva på en lögn och på förräderi mot sin egen befolkning.

Af Julia Caesar

Se også: Et politisk mord, II

Tidligere kronikker af samme forfatter.

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

196 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] andre nordmanden Asle Toje medvirker. Julia Caesar skrev her: Søndagskrönika: Ett politiskt mord og Søndagskrönika: Ett politiskt mord, del 2. Det er allerede syv år siden, hun blev myrdet, og […]

trackback

[…] gør en kort undtagelse inden jeg går i havbad og fanger kantareller igen. De omtalte kronikker er Søndagskronik: Ett politiskt mord og Søndagskronik: Ett politiskt mord, del 2. Gunnar Sandelins kronik ”Journalisterna […]

trackback

[…] politikerne kan lastes for indtrufne ulykker, og kun i særlig groft provokerende tilfælde. F.eks. Elin Krantz mordet eller mordet på Tommy Lundén i Ludvika. Så er reglerne sat ud af kraft for mit […]

trackback

[…] blev berikad av en man, som trots kriminell bakgrund släpptes in i Sverige, kan du läsa om och se här  i Julia Caesars blogg. Hon kallar det med all rätt för ”Ett politiskt mord”. Man […]

trackback

[…] Caesars texter om mordet kan läsa här (del 1) och här (del […]

trackback

[…] og Sverige er i fuld færd med at blive normaliseret. Svenskere dør af indvandringen hver dag. Elin Krantz døde af den. Magthaverne sidder løsere og løsere i […]

trackback

[…] the 23-year old Ethiopian Ephrem Tadele Yoannes raped and murdered 27-year old Elin Krantz in Gothenburg women started Facebook groups and organized – you guessed it – a torchlight […]

trackback

[…] om mordet kan läsas här  och […]

trackback

[…] till två mycket, som vanligt, intressanta artiklar i Snaphanen skivna av Julia Caesar: Del 1. Del […]

trackback

[…] er helt uoverkommeligt for en enkelt person. Elin, et offer for svenske politikeres fremmedpolitik, Søndagskrönika: Ett politiskt mord, Söndagskrönika: Ett politiskt mord, del 2. Se alle billederne på Den […]

trackback

[…] Man må leve, i den tid og virkelighed, man er sat i. Ideerne og idealernes verden fritager en ikke fra det. Derfor er dødsstraffen evig aktuel, den er aldrig civillisatorisk overstået, så længe døden er en del af livet. Den er altid en udfordring for en stat. Specielt for en stat som Sverige, hvor en dødsdom eksekveres på gaden hvert døgn ved hjælp af det private initiativ. Døden er svenske domstoles anfægtelse, de troede lige, den var afskaffet i Sverige, men nej. De døde kalder på jer. […]

trackback

[…] er for omfattende, men der har været undtagelser: Erick Mushitu Mwinkeus mord på Tommy Lundén og Ephrem Tadele Yohannes mord på Elin Krantz. En ven af den dræbte skriver på […]

trackback

[…] Jeg husker de dræbte svenskere allerede i 1995, hvis død er tabu. Jeg taler ikke bare om Elin Krantz og mange andre døde svenske kvinder, jeg taler om en mand, der står ved et bustoppested i Malmø […]

trackback

[…] Mjah, njoh, det indtil kedlige, fredelige land producerede søvndyssende krimis på samlebånd. Gud så, at landet var kedeligt, så opfandt han multikulturen. Ingen har endnu skrevet en femi-krimi om den og dens dødsofre. […]

Petter Nerman
Petter Nerman
12 years ago

Tycker det är lustigt att folk famlar efter obestridlig fakta kring brottsstatistik när vi alla är fullt förmögna att dra slutsatser baserade på fall uppmärksammade i media. Jag hävdar med bestämdhet att vissa invandrargruppers överrepresentation inte görs rättvisa ens när den definieras som femdubbel. Gör det bekvämt för er och kalla mig ovetenskaplig om ni vill, men det krävs en idiot för att intala sig att det är omöjligt att dra representativa slutsatser av härkomstfrekvensen hos förövare i dessa fall. Härkomst framgår ju oftast inte i media, men man är allt som oftast en googling ifrån information om förövaren. Media… Read more »

Leif Svensson
Leif Svensson
12 years ago

Först tog sossarna bort arbetslusten, nu med samlade krafter har den politiska korrekthetens patrask tagit
ifrån en livslusten. Fy Fan vilken ynkedom.

trackback

[…] fackeltåg mot våldet och bestämmer sig för att bli snälla? Eller vem riktar de sig till? Skulle Elin Krantz mördare Ephrem Tadele Yohannes bry sig om fackeltåget mot våld i Göteborg? Bryr sig mördaren Erick Mushitu Mwinkeu om att Ludvikaborna går ut med marschaller? Jag […]

trackback

[…] fackeltåg mot våldet och bestämmer sig för att bli snälla? Eller vem riktar de sig till? Skulle Elin Krantz mördare Ephrem Tadele Yohannes bry sig om fackeltåget mot våld i Göteborg? Bryr sig mördaren Erick Mushitu Mwinkeu om att Ludvikaborna går ut med marschaller? Jag […]

trackback

[…] Hur hon blev berikad av en man, som trots kriminell bakgrund släpptes in i Sverige, kan du se här  i Julia Caesars blogg. Man mår illa och känner vanmakt inför det som sker i Sverige […]

Tjadden
Tjadden
12 years ago

Jag minns mina klasskamrater för över femtio år sedan hur indoktrinerade de var av Socialdemokratin och vilket hat det hade, riktat mot kommunister och de borgliga partierna. Politik är en rutten hantering i sig, detta maktspel med bakslughet och intriger, som man kan finna i vilket kriminellt gäng som helst. Klasskamraternas resonemang ligger på samma låga nivå som dagens vänster och högerpolitiker uppträder och fungerar med sitt synsätt, med den skillnaden att hatet är riktat mot den nationella folkrörelsen, alltså svenskar som inte låtit sig bli politiskt indoktrinerade. Förstår man inte det här, så ska man knipa käft och inte… Read more »

trackback

[…] Undtagen på blogs, blandt andre denne: Elin, et offer for svenske politikeres fremmedpolitik, Søndagskronik: Ett politiskt mord, Søndagskronik: Ett politiskt mord, del […]

trackback

[…] ikke bare tragisk, den opprører og provoserer, og som i Sverige med drapet på Elin Krantz, kan man som Julia Cæsar hevder i den anledning nærmest kalle dette et politisk mord. For de ansvarlige her er de uansvarlige […]

trackback

[…] två tidigare krönikor har jag redogjort för mordet på 27-åriga Elin Krantz i Göteborg. (I och […]

Jan W.
Jan W.
12 years ago

Det er trist for meg som nordmann å se hva som har hendt med Sverige, vårt grannland. Svenske politikere har forstörd landet, med god “hjelp” av en komplett ukritisk og hjernedød presse.Det er en skam, og Elin Krantz er bare ett av mange, mange ofre for idiotiet.

Dessverre ser vi samme utvikling også i Norge, den er bare ikke kommet like langt. Men vi har en mulighet til å stanse den.
Sverige er dessverre fortapt
Det er ikke uten grunn av titusener av svenske ungdommer nu flykter til Norge, og blir her..

trackback

[…] har i en tidigare krönika kallat mordet på Elin Krantz ett politiskt mord. Jag har placerat ansvaret för mordet där det […]

san4ever
san4ever
13 years ago

Läser just nu ” Fler ministrar borde gråta ” och ska fortsätta med ” När Sverige blev mångkulturellt ” och jag kan ärligen säga att jag också gråter, stora våta tårar rinner ner för kinderna när jag svart på vitt får bekräftat vad jag har känt på mig i många år. Det är inte klokt att vi låter dessa landsförrädare till politiker hålla på som de gör och fördärva vårt fina land. Håller helt med andra kommentarer om dödsstraff åt dessa förrädare frågan är bara hur vi ska komma dit? Ska låta vänner och bekanta ta del av dessa böcker… Read more »

Alf Johansson
Alf Johansson
13 years ago

Det kommer ett svar om än kanske inte den utväg jag hoppats på men som det ser ut som ounviklig ,det kommer att ske en folkresning förmodligen en vålsam sådan ,att den kommer kan alla var säkra på ,och tidpungten är inte långt borta ,och de som känner till svensk historia vet vad jag menar ,en arg uppretat svensk är inte att leka med ,saningens timma är snart inne kära vänner ,må gud vara med oss

Morten - - -
Morten - - -
13 years ago
Reply to  Alf Johansson

Hej Alf

Forestillingen om, at vi stadig besidder så megen resistens, at vi kan gøre oprør, er i mine øjne et farligt selvbedrag. Den virkelige risiko er, at vi sover forholdsvist fredeligt ind. Lind ikke på ventilerne ved at udmale dig en “reaktion fra Folkedybet”, eller andre kræfter udenfor dig selv, der fritager dig for ansvar. Du og jeg er Folkedybet. Alt andet er en illusion.

– – –

joffe
joffe
13 years ago

G´day !

Oj vad jag längtar efter Julia Caesars NÄSTA BOK ! Den som väntar på något intressant väntar aldrig för länge!

PO Smith
PO Smith
13 years ago

Tack Julia! Jag vill ta upp Reinfeldt´s problem. Sant är ju att han förespråkar ytterligare invandring. Men jag anser att det bottnar i en psykologisk orsak. Jag tvivlar på att han känner 100% solidaritet med oss som “olagligt” kallar oss svenskar. Han härstammar från en färgad person och förmodligen känner han sig osäker i den rollen. Det är bara att studera hans blyga och sällsynta framträdanden. Det tyder på ett dåligt självförtroende och kanske han även har blivit mobbad för sin bakgrund. Vem vet? Hur som helst så känner jag intuitivt att han strävar mot att på något sätt förstöra,… Read more »

Tjadden
Tjadden
12 years ago
Reply to  PO Smith

Reinfeldt har ärvt sitt ursprung och det är ju inte svenskt som bekant lika lite som Olof Palme var svensk. Hur välvilligt man än vill omtala andra folkslag, än renodlade svenskar så ska man titta på den mentala sidan som också är vårt korrekta kulturarv som måttstock. Världens alla olika folkslag äger också olika mentaliteter, det som är naturligt för oss kan uppfattas som primitivt av andra folk och vice versa. Ta ett Afrikanskt land och vi tycker att land och folk är exotiskt som nordbo, men detsamma tycker afrikanen om oss, alltså vår mentalitet har olika synsätt hur andra… Read more »

zebris
zebris
13 years ago

Så vad är det du försöker säga, svarta män är mer benägna att mörda svenska kvinnor?
Vet du vad vita soldater gör i afrikanska länder? Hur FN anställda vita gubbar använder krigstraumatiserade barn? Ska jag behöva lägga upp länkar på det kanske? Diskutera den vita mannens mentala sjukdom ?

Ännu en IQ befriad inlägg, som vill göra detta till en fråga om rasmord
Vad som har hänt Elin Krantz är ledsamt och brutalt och det förkastar jag. Men mord på kvinnor sker överallt i världen och är inget nytt.

Intressant att ingen nämner att det är en kristen man.

rörande
rörande
13 years ago

rosengård i malmö.rinkeby mm bäckby i västerås ersboda i umeå .. skottlossningar stenad polis stenad brandkår/ambulanspersonal oliktänkande blir spöade.olagliga banker.terrorverksamhet.vapensmuggling. cigarett och knarksmuggling i stor skala.prostituerade.kriminella ligor som rånar banker mm. . 80-90%invandrare på svenska fängelser.folk är asylsökande och får vänta flera år innan dom blir utvisade. papperslösa som hade papper i danmark men kastade dom innan svenska tullen. SFI som mörkar anst’llda att prata om svensk lag och inte tar upp kärnfrågorna.djur som lemlästas sexuellt. slakt som är djurplågeri.terrorbombare.. sånt är vardagsmat i dagens svenska samhälle tydligen.. är det så vi vill leva och se våra barn växa upp… Read more »

trackback

[…] klik, og her er den mest sandsynlige forklaring: AB har skrevet så lidt som overhovedet muligt om Elin Krantz- mordet, i dag gik den så ikke længere: 23-årige Ephrem Tadele Yohannes, som åtalades för mordet på […]

Jonas B
Jonas B
13 years ago

Jag bockar mig djupt för denna välskrivna artikel, och alla kommentarer. Jag tror trots allt på en “folkresning” mot PK-etablisemanget inom snar framtid. Är det omöjligt att vi kommer att se motsvarande Nurnbergrättegångarna 1947, mot landsförrädarna som var avbildad i artikeln. Vanligt folk är inte dumma, och vi blir fler och fler som inser vad som pågår, och vad vi är på väg. Men sluta att köpa dags-/kvällstidningar. Skaffa snabbare internet istället. Stöd “missnöjespartier” och bloggar, typ denna. Tryck upp egna flyblad, och “länka” mer till “samhällskritiska” websidor. Stöd närradiosändningar med “kritiskt” innehåll. Gå inte bara och knyt näven, utan… Read more »

Mina
Mina
13 years ago

Jeg har bodd i et område i Oslo hvor ca halvparten av befolkningen var innvandrere. En kan kalle det ghettoisering, da det var snakk om en etnisk gruppe som samlet seg i dette området. Det store flertallet av denne innvandrergruppen var i arbeid og eide sine egne boliger. De laget selv et slags mottaksapparat for landsmenn som kom til Norge; hjalp dem med å lære norsk og om det norske samfunnet. Da en liten kriminelle gruppe landsmenn prøvde å organisere seg i området, fikk de ingen støtte fra de som bodde der fra før. De samarbeidet i steden med politiet,… Read more »

Marit
Marit
13 years ago
Reply to  Mina

Mina : ” Jeg vet ikke om det er tilfeldig at de er kristne. ” Nei, det er IKKE tilfeldig. Kristne ser ikke ned på andre kristne. Muslimer ser ned på kristne. Det demonstrerer de hele tiden.

Tanya
Tanya
13 years ago

@Marit Du har helt rätt! Medelsvensson kan inte skylla på politiker när det gäller multikulti-helvetet i Sverige. Många är frivilligt hjärntvättade. De tror att de bor i världens bästa land och att all kritik av invandring och islam är rasism. Detta hör jag oftast från intelligenta människor med lång akademisk utbildning. Vid senaste riksdagsval röstade 94.3 prosent på 7-klövern, dvs partier som vill förstärka massinvandingen och islamiseringen ytterligare. Medelsvensson vill ha detta! Förra veckan träffade jag på en gammal kompis på köpcentret Torp utanför Uddevalla. Han började genast att klaga på alla somalier i stan och berättade om ghettot i… Read more »

Marit
Marit
13 years ago
Reply to  Tanya

Tanya : Flott ! Det er slik vi må reagere for å få folk til å tenke ! Og vi har alle et ansvar.

Marit
Marit
13 years ago

Unnskyld meg , men svenskene har seg selv å takke for sin elendighet ! De kan ikke skylde på at de er hjernevasket. Er de for feige til å tenke selv ? De må jo bare SLUTTE å stemme på de partier som vil nedlegge det tradisjonelle, svenske samfunnet og som spytter ” medelsvennson ” i ansiktet ! Mångkulturen er DØD ! Hører dere ? Våkn opp !

Svenne
Svenne
13 years ago

Mycket välskrivet, JC, och upprörande. Jag rörs till tårar av det bestialiska brottet, inget straff är hårt nog! Reinfeldts reaktion på att EU-länderna (och Norge) skärper sin asypolitik, var att öka takten. Vilken skandal. Vid nästa lågkonjunktur i Sverige så blir det kravaller. Till våra danska, norska och finländska grannar: Ni föregår med gott exempel, snälla hjälp oss – innan det är för sent! När MENA-folken tagit över Sverige, eller “Swedistan”, då drabbar det a l l a nordbor. Över 90% av de svenska politikerna och journalisterna är förrädare, quislingar, och kommer bara ändra sig om de blir tvingade –… Read more »

sophia
sophia
13 years ago

Saknar den också! Hoppas allt är ok och att du återkommer snart.
Allt gott till dig Julia.

elwee
elwee
13 years ago

Saknar krönikan från 2011-04-10.
Hoppas det är naturliga orsaker till avbrottet / Leif

Allra Underdånigast
13 years ago

[…] Under tiden rekommenderar undertecknad alla som eventuellt missats den att läsa Julia Ceasars senaste krönika, Ett politiskt mord. […]

http://allraunderdanigast.blogspot.com/2011/04/julia-ceasar-kallar-saker-vid-sitt.html

naiymlap
13 years ago

Åter igen ett stort tack till JC. Efter ett antal påstötningar har jag lyckats få biblioteketen i Trelleborg köpa in dina böcker. Vilket länder den ansvarige till heder. Nu hoppas jag att många skall få ta del av dina verk. För att väcka det sovande folket! Kära JC, om du tänker skriva fler böcker. Så kan du gärna ge den följande titel ” Ett av världens dummaste folk”. Om någon tycker att, jag överdriver må ni ta er tur till Rosengård en vardag efter kl. 13.00 ( tidigare ger ingen rättvisa för då har de inte hunnit hasat sig ur… Read more »

Arvid Falk
Arvid Falk
13 years ago
Reply to  naiymlap

Naiymlap,

svenska folket i gemen känner inte till, att det ser ut så här. De svenska s.k. journalisterna har ansträngt sig och anstränger sig för att väljarna ska veta så litet som möjligt, om hur Sveriges världsunika invandring de facto ser ut.

Redan i förskolan (!) satsar de styrande på stenhård indoktrinering (läs hjärntvätt).

Om svenskar ser “tusentals asylanter, som har nått pensionsåldern [som] har betalt nada”, så vet de att det är rasism! att protestera. Svenskar vet dessutom, att den som protesterar mot denna utsugning blir förföljd, hotad, och trakasserad.

Karpstryparn
13 years ago

Ikväll har jag bloggat om detta, inlägget heter “Häng dem högt hela bunten”.

jonas
jonas
13 years ago

Bra skrivet! Och sverige är på väg mot undergång

Varulven
Varulven
13 years ago

Stark krönika!

Men det behöver påpekas att de utpekade landsförrädarna är marionetter (men likväl skyldiga). De tar direktiv från makthavare som inte syns på vår politiska arena. De ytterst ansvariga verkar bakom kulisserna. Samma skeende pågår över hela västvärlden. Och det är förstås ingen slump… Det är ett steg mot New World Order.

Captain Ahab
Captain Ahab
13 years ago

Innan har folk skrattat åt mig då jag sagt att politiker borde hållas ansvariga för sitt förräderi. Detta börjar nu te sig mer och mer rimligt, men vi måste få fler att förstå och det jobbet har bara börjat. Vid alla grova brott som begås av människor som knappt kan det svenska språket, och därmes behöver tolk men ändå klassas som svenskar, skall det tillskrivas politiskt betingat brott. Detta måste alla större bloggar köra stenhårt så att även de ansvariga som läser kanske (men förmodligen inte) förstår vad vi anser om dem. Deras roll i vad som händer vårt land… Read more »

Rickard Melkersson
Rickard Melkersson
13 years ago
Reply to  Captain Ahab

“…Tyvärr så börjar jag känna av en allmän fientlighet även mellan svenskar…” Det är helt i linje med den mångkulturella utvecklingen, då det är vetenskapligt konstaterat att ett mångkulturellt samhälle inte bara försämrar tilliten etniska grupper emellan, utan att det också påfrestar sammanhållningen inom en etnisk grupp: “…In recent years, Putnam has been engaged in a comprehensive study of the relationship between trust within communities and their ethnic diversity. His conclusion based on over 40 cases and 30 000 people within the United States is that, other things being equal, more diversity in a community has a correlation [expressed as… Read more »

Gunnar Biering
13 years ago

“more diversity in a community has a correlation (Putnam, 2007), to less trust both between and within ethnic groups…”

Den gemmer jeg i min citatsamling, til brug næste gang en PK’er taler varmt om multikulturens fordele.

Olav
Olav
13 years ago

Splitt og hersk, sier vi på norsk..

Olav
Olav
13 years ago
Reply to  Captain Ahab

Mener jeg kan forsikre deg om at alle større politiske partier; ikke minst de som pt besitter makt, har folk som følger hva som skjer i bloggverdnen. Det er et poeng å forsøke å holde språket her så saklig som mulig, for de med makt arbeider ikke nettopp for det frie ord på internett. Skulle noen assosiere det som skrives på nett som angrep på religion eller rasisme, blir sannsynligvis nettsteder stengt. Det er derfor et poeng at alle lærer seg hvor grensen går, når de kommer med ytringer. Situasjonen angående den fremmedkulturelle innvandringen er så negativ og så lite… Read more »

Olav
Olav
13 years ago
Reply to  LFPC

Jeg er ikke uenig, selv om det jeg skrev kanskje kunne virke som ønske om innstramming av språk. Så lenge det blir holdt kontroll her, stevner vi fram som allerede gjort. Jeg er dessuten tilhenger av at de man kaller “vanlige mennesker” kommer til uttrykk i media. Det er jo faktisk de denne saken gjelder; mer enn de (oss) mer eller mindre priviligerte, som slett ikke er like avhengig av det samfunn de som urettmessig kalles “elite” river i filler for tiden. Det er imidlertid viktig at vi fører et språk flest mulig kan samles ved, tror jeg, uten å… Read more »

Arvid Falk
Arvid Falk
13 years ago
Reply to  Olav

@ Olav

“Skulle noen assosiere det som skrives ..som angrep på religion eller rasisme..”

“Assosiere” är the operative word.

Ovan skriver Mats C, att Julias krönika är “pur Ku Klux Klan – mentalitet” och “rasistisk smörja”. Han har assosierat sig fram till sin bisarra uppfattning. (se mitt svar till honom).

Karpstryparn
13 years ago

Som det ser ut just nu så kommer jag i morgon att blogga om det här. Att en ung kvinna har blivit mördad skiter PK-media och andra PK-avskum fullständigt i, nej, det som man tycker är hemskt är att bloggar och andra nyhetssidor som tar upp detta skriver ordet neger. Men det ÄR ju en neger som har mördat henne.
Som sagt, kommer nog att blogga om detta i morgon.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
13 years ago
Reply to  Karpstryparn

Precis min poäng också. Men ändå gnäller folk på hur jag uttrycker mig. Får hela tiden förmaningar att man skall “hålla god ton” men det skiter jag fullständigt i när vårt land och folk på daglig basis blir både våldtagna och mördade och tvingas höra “knulla din mamma”, “svennehora”, “svennejävel” och liknande. Blev bannad på PI för att jag skrev MENA-pack. Oj då, det är ju så mycket värre än all denna kulturberikning vi utsätts för. Att förbjuda vissa ord ligger precis i den orwellianska agendan med nyspråk, att begränsa boskapens ordförråd och därmed deras tankar också. Bara det ett… Read more »

Tony Ingman
Tony Ingman
13 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Bra, det finns många skäl att försvara ordet “NEGER”, bland annat för att det alltid har hetat Neger.
Att sen PK ister tycker att det låter fultär ännu ett skäl! Så en Negerbulle är en Negerbulle även om
man kallar det för något annat. Får jag inte köpa neger bulle, skall jag inget ha.

Samhällsbygge
Samhällsbygge
13 years ago

Tack!
Krönika som ett slag i magen!
Helt rätt att gå ned på individnivå.
Om några år måste jag förklara hur det farliga samhället fungerar för mina döttrar.
Det blir sanningen och ingen indoktrinerad idioti.
Jag vet redan nu att jag kommer att gråta när jag berättar.

PA
PA
13 years ago

Vi måste påminnas om hur våra kvinnor behandlas när våra livsfarliga politiker släpper in alla i landet oavsett kriminell bakgrund. Se mordbilderna på Elin Krantz på youtube filmen, bilderna är maskerade men visar ändå den djuriska behandling våra kvinnor utsatts för.

http://www.youtube.com/watch?v=DB6r4lI-Orw

Mördaren var redan dömd för grova brott i utlandet när han fick PUT, och jag tror inte domstolen ens dömer honom till utvisning för mordet när domen faller omkring den 8 April.

Citronen
Citronen
13 years ago

Ja, håller med om att vi måste ut och synas och höras på gator och torg.

Som en start (?) kommer SDU kommer att arrangera en stor demonstration mot svenskfientligheten i centrala Göteborg nu på söndag 10/4. Götaplatsen kl 14.00 för den som har möjlighet att närvara.

196
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x