18
apr
Seneste opdatering: 18/4-11 kl. 1511
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Anti-Islamic sentiments are now outpacing Islam in Europe” skriver Daniel Pipes i sin daglige blogoptegnelse, og det er selvfølgelig fuldstændigt legitimt, undtagen blandt dem, der ikke kan tåle en åben, demokratisk meningsudveksling. Det er jo endnu ikke sådan, at europæerne kaster sig voldeligt over muslimer, tværtimod, som man har set i årevis. Det betyder ikke, at den dag ikke kan komme, det betyder bare at det er at male Fanden på væggen i dag. Europas jøder er stadig vor tids jøder. Ikke bare i Sverige til bombarderes man med finnernes “populisme”, men også i Danmark – for eksempel Hanne Fokdal Barnekow i P 1 – har vi hørt til ulidelighed om “Timo Soinis populister”. Ellers tak for omsorgen, men jeg vil gerne have lov til selv at afgøre, hvem der lige for tiden er populist.

Utrikesminister Alexander Stubb, Samlingspartiet: ”Rösterna har avgetts. Folket har talat.”
Statsminister Mari Kiviniemi, Centern: ”Man måste lyssna på folket.”
Jyrki Katainen, Samlingspartiet.: ”När ansvarskännande politiker sitter tillsammans i en regering så gäller det att ha Finlands bästa för ögonen och det kommer vi att ha.”
Timo Soini, Sannfinländarna: ”Vi ska högakta folkets vilja och skapa en god regeringsgrund.”
Jutta Urpilainen, Sdp, storsint: ”Perussuomalaiset (Sannfinl) har gjort ett enastående val och jag vill sända mina oförblommerade lyckönskningar till deras partiledare Timo Soini!” Merit Wager: Sverige har en del att lära av Finland om respekt och demokrati i politiken

Socialdemokratiske Aftonbladets afsky og hysteri, nærmer sig så småt deres primalskrig over Danmark i november 2001: Finland har vänt sig inåt. Hver dag har sine glæder, en dårlig dag for AB er som regel en god dag for den sunde fornuft. Det svenske såkaldte politiske spektrum er enigt med sig selv: Bildt: “Det finns anledning att vara oroad över nationalpopulisternas stora framgångar i de finländska valen.” Juholt om Sannfinländarnas framgång: “Det är oroande”.

Venstrefløjens jøde- og homohadere, II
Norske homoseksuelles tidskrift Gaysir, har været i Amsterdam og lavet en interessant reportage, der griber om et brændende problem uden handsker på:

I utgangspunktet er Amsterdam fremdeles en temmelig liberal by, men de siste 15 årene har vi sett at toleransen overfor homofile har gått ned. I motsetning til hva man kanskje skulle tro, så har dette ingenting med høyrepolitiske strømninger å gjøre [..]
– Høyrepolitikerne i denne byen er homovennlige. Den negative utviklingen går hovedsakelig på religion og da spesielt enkelte muslimer, som har en tro som ikke er forenlig med det å leve som homofil. Man finner en polarisering i hvordan folk av ulike trosretninger og livssyn tenker. Et av hovedproblemene er at volden mot homofile har økt, og derfor har myndighetene jobbet med å gjøre fengselsstraffene for denne volden strengere. Dessverre så dreier nok dette seg mye om islam, sier hun. Liberale Amsterdam (Liberale Amsterdam ikke lenger så liberalt. Violence Against Gays in Amsterdam.)

Islam had til homoseksuelle og jøder er bad for business, så Bilal Philips nedtoner det halvhjertet i et interview fra EB: “Hvis jeg mente at homoseksuelle skulle straffes med døden, ville det være det samme som at sige, at jeg ønskede min søster død. Hun er selv homoseksuel. Men hvis man skal følge koranen, så burde hun straffes, men det er ikke en del jeg ønsker at forholde mig til.” Tilbage står, at intet i billedet af ham er ændret. Intet er ændret i billedet af salafisterne i Islamisk Trossamfund. De står for gammeltestamentlige straffe for homoseksualitet, unge muslimer langt udover Trossamfundets medlemmer, er parate til at anvende vold mod homoseksuelle og jøder, det er den praktiske erfaring fra gadeplan i hele Europa. At demonstrationen i dag i Korsgade, var en langt overvejende venstrefløjsforestilling, kan man vælge at tolke som en selvransagelse hos disse reationære voldpersoners “enablers”. Bedre sent end aldrig. Det er skidt at lave ulykker af uvidenhed, men det er dog værre at lave dem af ond vilje. I Gøteborg, Sverige, minoriteters paradis på jord, sås ikke det der lignede gadedemonstrationer imod ham, der var nærmest mennesketomt i Kortedala. Er det ægte svenske frisind, der trods alt findes trods statens forlorne kampagner, allerede kujoneret af 500.000 svenske muslimer ?

Islams tilstedeværelse i Danmark har bombet os generationer tilbage, og bombetogtet er foretaget af folk, der betragter sig selv som “progessive.” Ikke i mine bedsteforældres tid, kunne homoseksuelle og jøder risikere vold i Danmark. Det forekom bare ikke. Der er fremskridt og tilbageskridt, hvad er så dette ? Om der  kan repareres på det og hvornår, henstår at se.

Bilal Phillips vil nu – inviteret af hard-core muslimen og salafisten Pierre Vogel – gerne optræde med sit show i Franfurt. Han blev nægtet at optræde i Neukölln i 2009, De Grønne prøver at holde ham ude igen i år. Vi ville måske også gerne se et mere robust forsvar for de ramte grupper i Danmark end velmenende demonstrationer af multikulturalister med dårlig samvittighed. 1) Hold den slags typer ude af landet. 2) Ikke en krone til Islamisk Trossamfund fra offentlige kasser. Det må være et minimum og som en begyndelse. At Trossamfundet nu bagefter “fortryder invitationen”, viser blot at de – ikke ganske uden grund – betragter politikerne og danske journalister som impotente idioter. Har de stadig en pointe, nu år efter taqiya-akrobaten Abu Laban ?

Sveriges gode rygte i udlandet

Vi havde statistikken fra UNHCR for en måneds tid siden, men det er altid godt at se det grafisk. At dobbelt så mange søger asyl i Sverige som i Grækenland, burde vække en og anden, men en sammenligning som denne kan man ikke se i svensk presse. I den er sandheden ikke konkret, den er “främlingsfientlig.” Især er rygtet godt i Somalia, Afghanistan, Serbien, Eritrea, Irak og Kosovo – i nævnte rækkefølge. Fra Affes Statistik-blogg: Sverige extremare än någonsin?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

Jens H
Mon ikke UKRAINE er mere realistisk ? Der er millioner af ukrainere som lever et haardt liv i smaa daarligt fungerende landsbyer.
En BILATERAL aftale med Ukraine om kontraktarbejdere er nem at opnaa , hvorefter den bedst integrerede del af arbejderne kan opmuntres til at blive . Det enste problem er at sikre en fornuftig ballance mellem maend og kvinder i arbejdsstyrken.
Efter en generation vil disse mennsker ikke kunne skelnes fra andre danskere.

JensH
JensH
10 years ago

@Bjorvulf

“sende bud efter yderligere 1-2 mio CIVILISEREDE folk fra mere kompatible kulturer til at fortynde bidraget og de uheldige påvirkninger fra indvandringen af de uintegrerbare “kulturberigere”, ”

Jeg har selv tænkt tanken, dog ikke i millioner af indvandrere. Men et par hundrede-tusinder bestående af børnefamilier fra Holland, Nord-Tyskland, UK og Sverige kunne gøre underværker for demografien.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Antallet af indvandrere og efterkommere i Danmark udgør for første gang mere end en tiendedel http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1539693.ece Sammensætningen af befolkningen i Danmark har krydset en milepæl, skriver Morgenavisen Jyllands-Posten mandag. For første gang er over en tiendedel af indbyggerne indvandrere eller efterkommere, viser en officiel opgørelse fra Integrationsministeriet. [ Man glemte så desværre bare helt at spørge danskerne, om de nu lige var indstillet på dette vovede scenarie og på de meget vidtrækkende konsekvenser på snart sagt alle områder ]. Siden den 1. januar 2002, da VKO-flertallet lige havde fået magten, er antallet steget med 147.000 til godt 562.000. [ Altså… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

En af mine bedste venner er finne som efter mange aar i DK rejste hjem .Foer han rejste , talte han begejstret om det ny parti som HELT sikker ville redde situationen…
“Ja-deeh-godt med dig Kari , Ta’ en bajer mere ! ”
Finner har det med at have overraskende positive kvaliteter ….De har betydelig bedre fat om situationen end det ser ud til for dem som ikke kender dem virkelig godt .

Emeritus
Emeritus
10 years ago

I tresserne var der et så voldsomt behov for udenlandsk arbejdskraft, at der inden for Danmarks grænser i 1971 seks år senere befandt sig 4.912.865 personer, 300.000 flere, end fødsel og død skulle berettige til. Man havde en forventning om, at udlændingene rejste hjem igen, når der ikke var mere arbejde, men de allerfleste følte sig godt tilpas – og blev. De integrerede på relativt få år, for de kom fra Europa og var en positiv gevinst, fordi de forstod, hvad det vil sige at knokle. Det har altid aftvunget respekt hertillands. I dag er de lige så danske, som… Read more »

Emeritus
Emeritus
10 years ago

JP påstår i dag, at vi nu har passeret en milepæl, fordi har passeret 10% grænsen for ‘danskere’ med indvandrerbaggrund. Det er helt forkert. Da vor fertilitetskurve knækkede og gik i minus, var vi dokumentfast siger og skriver 4,6 mio. mennesker. Vi er IKKE blevet flere, men færre siden. Altså er der i dag tale om en grænse på 20% af befokningen med indvandrerbaggrund, som er overskredet. Noget andet er, hvor man begynder at tælle fra. Måske regner JP fra et tidspunkt, hvor der begyndte at komme muslimer her til landet, og så stiller sagen sig naturligvis anderledes, for de… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x