3
jun
Seneste opdatering: 3/6-11 kl. 0234
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Did a pork-coated bullet kill Bin Laden? Yes, says firm who claim its pig fat gun oil is bought by U.S. military personnel. Promotion videoen er, – det skulle være ganske vist – ifølge Daily Mail lavet af firmaet Silver Bullet Gun Oil selv. Mig bekendt indgår der gris i al ammunition, men måske ikke 13 %. Om det kan erstattes med lammefedt, er uvist, men det ville nok være mere velset blandt “the top brass”, der omtaler deres forskellige ørkesløse krige, som om produktionen på en konvolutfabrik.

Jihad-flotilla II med “overraskelse” – Israel har dog også en i baghånden

Vil næste kapitel indebære en gentagelse af den dybt beskæmmende anti-israelske manipulation og fortielse der kendetegnede mainstreammediernes reportager sidste år? (LFPC)

[…] Now, a year later, the same IHH is, along with the Free Gaza Movement, organizing another flotilla—and it’s supposed to set sail for Gaza toward the end of June.

On Tuesday, Israel’s Meir Amit Intelligence and Terrorism Information Center, which is connected to military intelligence, published an explosive exposé on the new flotilla. IHH leader Bülent Yildirim and another senior figure in the organization, Hüseyin Oruç, say this one will be much larger—numbering 15 ships, including the Mavi Marmara again, and a total of 1500 passengers.

As with last year’s flotilla, the non-Turkish contingent can be expected to consist of leftist-NGO and other Western fellow travelers of the jihad, largely under the Free Gaza Movement’s aegis. Yildirim says members of Arab parliaments and anti-Israeli “Jews from around the globe” will also be on board. […]

In speeches, IHH members have also warned Israel that there will be a “surprise” this time. The Meir Amit Center thinks this could refer to a plane being sent to Gaza. “In a speech [Yildirim] gave on April 7, 2011, at a memorial service for the…Mavi Marmara [operatives], he said that the Gaza Strip would also be reached by air” and that “the organization was in the process of acquiring a plane[.]”

On Tuesday, it was further reported that Israel is preparing “surprises” of its own, and that—while the goal is to take over the ships nonviolently—“soldiers were under order to use force to neutralize armed danger and neutralize attackers if necessary.” […] Israel Faces New Flotilla Threat

Nationaldag den 6 juni

Jeg havde hellere set de havde bevaret nationen og skrottet nationaldagen, end omvendt, men det synspunkt er agterudsejlet af en mere entreprenant og selvsikker virkelighed. Stockholm Stadhus: Svensk-somalisk fest!

Insändare: Jag har fått nog

Är det mångkulturen som ska främjas istället för säkerheten?

Är det människor utan id-handlingar och historia som ska skriva lagarna och särbehandlas istället för de människor som en gång byggde vårt land?

Är det rätt att låta människor skövla, bränna, våldta, råna och misshandla de människor som bor i vårt land för att göra rätt för sig och skapa sig en framtid.

Jag har fått nog av allt daltande med den miserabla invandringspolitiken och våra politikers ansvarslösa handlande. Jag kräver nya tag mot brottslighetens ansikte där invandrarna är överrepresenterade så till den milda grad att politikerna väljer att sluta sina ögon och titta åt ett annat håll. Hur kunde det gå så illa?

Är jag rasist eller ses jag som nazist pågrund av dessa ord? I många av Sveriges mångkulturella anhängades ögon är svaret lika självklart som att Sverige håller på att förvandlas till ett ghetto där laglöshet råder i våra förorter och i våra städer. Jag kommer aldrig att skylla detta på invandrarna endast utan problemen som råder ligger i den totalt havererade invandrings -samt integrationspolitiken. Dagens politiker, med Reinfeld i spetsen har bara fortsatt på den inslagna vägen som pekar rakt ner i avgrunden. Tryggheten som alltid funnits i Sverige är idag ett minne blott och det är bara en tidsfråga innan fler inte längre kan blunda för den verklighet som råder.

Många är vi som ser de felaktigheter som dagligen sker men i betraktarens ögon ses vi som utbölingar och idioter. Idioter, som älskar vårt land och som inget annat vill än att diskutera de felaktigheter som sker. Varför är ingen villig att diskutera, varför blir vi nedtrampade och tillintetgjorda av den stora massan? Det sägs att vi bor i en demokrati, “världens bästa”, har ibland yttrats. Trots detta fick över 300 000 människor i det senaste valet ingen rätt att framföra sin mening. Alla partier tog avstånd, vägrade lyssna. Ingen ville ha med Sverigedemokraterna att göra trots att de blev framvalda av folket. Är detta demokrati, Fredrik Reinfeld?

Jag tänker aldrig acceptera att det är rätt att vi ska göra röda dagar av muslimska högtider. Jag tänker aldrig acceptera att det är rätt att nationalsången inte ska få sjungas vid skolavslutningar och att Lucia ska klädas i alla kontinenters färger. Sverige är Sverige och våra traditioner ska främjas. Har någon något emot det så finns det säkert andra länder, exempelvis muslimska, dit man bör ta sitt pick och pack och bege sig till om man inte är villig att lära sig de traditioner vi blivit uppväxta med att hålla kärt.

Jag är uppvuxen i en socialdemokratisk arbetarfamilj. Mor och far har jobbat på fabrik, betalat skatt och gjort rätt för sig precis såsom deras föräldrar och morföräldrar gjort sedan urminnes tider. Själv slog jag mig in på samma bana men har på senare tid sökt mig mer och mer bort från det land där jag föddes. Jag klarar inte av att se mitt land förfalla. Med sorg läser jag hur våra kvinnor våldtas, hur våra söner misshandlas och hur våra äldre vanvårdas och utsätts för rånförsök för att de är just gamla. Men det är ju inte bara invandrare som gör dessa brott, tänker du kanske? Vad spelar det för roll, säger jag? Gör det saken bättre att det även finns svenskar som är korkade och IQ-befriade? Ger det rätt åt Sveriges politiker att fortsätta med massinvandringen till våra svenska städer just för att det ju “inte bara är dom som gör brott i vårt land?”.

Utan den massinvandring som råder i Sverige hade många människor, svenskar men även utlandsfödda, levt idag. Jag kommer aldrig glömma bilderna på Elin Krantz svårt sargade kropp, söndertrasad och bespottad låg den i ett skogsparti som ett bevis för det misslyckande som våra politiker står anvariga för.Det finns inget straff som är gott nog för dom och inget straff för den anvariga för detta vidriga brott är gott nog och kommer aldrig ta Elin tillbaka till hennes anhöriga.

Jag kommer fortsätta säga min mening, i hopp om att det fortfarande finns lite förnuft och verklighetsanknytning kvar i folkhemmen och i Sveriges riksdag. Jag vill inte att Sveriges högerextrema krafter ska få mer makt och inte heller vill jag att rasismen bland svenska ungdomar ska öka. Allt jag vill är att ögonen öppnas och börjar se den verklighet vi lever i. Där tryggheten försvunnit och öppnat upp blödande sår som kommer ta år att läka.

Vad finns det då att göra? Är det försent? Sverige har en gyllene chans att förändra och göra sig själv och sitt folk rättvisa. Integrera de invandrare som idag bor i ett utanförskap. Satsa pengar på att lära dem svenska och få in dom på arbetsmarknaden. Bygg bostäder och sätt gränser för vad som är acceptabelt för att få bo i vårt land. Gör ett brott i Sverige och du förlorar rättigheterna att få fortsätta bo och leva i vårt land. Gör ett allvarligt brott och hela din familj får åka tillbaka. Detta gör att invandrarfamiljer blir tvungna att anpassa sig och värdera vad som är viktigt både för dom själva och dess barn. Man kan skylla mycket på krigsupplevelser och allahanda efarenheter men har man väl kommit hit har man fått en bra chans att starta upp något nytt. Ta chansen, låt den inte gå till spillo. Tyvärr sker det allt för ofta idag men pågrund av hur Sverige är uppbyggt så gör det ingenting. Första, andra och tredje gångs förbrytare som är invandrare är idag extremt vanligt på våra gator och de farligaste förbrytarna i Sverige är idag nästan enbart invandrare. Hur kunde det går så snett, som sagt?

I denna text finns ingen statistik eller citat, inga riktlinjer eller nya lagar. Vad denna text istället handlar om är ett rop på hjälp från våra barn och barnbarn. De varken kan eller ska behöva växa upp i ett land där tryggheten inte existerar och där våra rättigheter som svenska medborgare betyder mindre än en laglös invandrare utan id-handlingar. Den verkligheten råder idag – men för Guds skull, låt detta ändras innan det är för sent!

T.M.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

Ps. I sann patriotisk och nationell anda:

“Fråga inte vad landet kan GÖRA FÖR DIG, utan FRÅGA DIG, vad DU kan göra FÖR LANDET (och vad som är det bästa för landet och alla dess medborgare!)” Ds.

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

Angående ”nationalism”. OM nu de europeiska nationerna skall nedmonteras och byggas om till en NY NATION, dvs den EUROPEISKA NATIONEN, och till DEN börja sjunga HYLLNINGSSÅNGER , ”nationalsång”, och hylla DEN NATIONENS FLAGGA, samt också den nationens REGERING, och FÖRSVARSMAKT, så behöver naturligtvis en NEDMONTERING av de FORNA nationalstatsbildningarna ske? Om denna nya NATIONSbildning, är en EFTERAPNING av USA OCH DESS nationsbildning, där MÅNGA OLIKA STATER bildar ett gemensamt, UNITED, STATES OF AMERICA, så behöver man titta närmare på de verkliga möjligheterna för EU att verkligen lyckas. Detta europeiska projekt har inte särskilt stora möjligheter att lyckas. Varför? Därför att… Read more »

gorand
gorand
10 years ago

Till slut urholkar droppen stenen. Det kommer att ta tid. Danmark ,Sveriges sak är vår. Ställ upp, och i en aldrig sinande ström påverka våra politiker och PK-media.

Arghhh
Arghhh
10 years ago

Det stora, eller rättare avgörande problemet, är att den makthavande gruppen inte längre känner någon samhörighet med sitt eget folk. Ta som exempel politikerna, som inte längre fattar beslut som är bra för Sverige och det svenska folket, utan låter sig styras av massmedias verklighetsbeskrivning. Massmedia vill som bekant ha massinvandring och främlingsherravälde…..

Jag är därför övertygad om att inte en enda politiker kommer att intressera sig för innehållet i denna insändare, så länge som inte journalistkåren slutar sprida en förljugen beskrivning av verkligheten.

C. Andersen
C. Andersen
10 years ago

Den slags er forfærdende læsning. Den svenske “elite” opfører sig som børn der godt ved at de har gjort noget galt, men som nu transformerer deres afmagt og fusteration, over i selvdestruktiv adfærd. Noget der mig bekendt er velbeskrevet i børnepsykologien.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x