4
jun
Seneste opdatering: 4/6-11 kl. 1852
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Salt er en mindre by i Catalonien 100 kilometer nord for Barcelona tæt på den franske grænse. Byen har fået nok af marokkanere. Her protesterer indbyggerne imod endnu et mord, de kræver meget håndfast at tale med byens politiske ledelse. I Sverige går man i sørgmodige fakkeltog “imod den meningsløse vold”, som man dog går i fakkeltog år efter år, mord efter mord. Det er som en pilgrimsvandring, det er også er vældig moderne. Gå og føl dig mere hellig for hver knyst og vabel. I Danmark idag går kvinder på gaden imod en uspecificeret vold mod kvinder, man ikke tør give et navn fordi det er politisk ubekvemt. Giv mig den direkte spanske facon.

Samexistensen i Salt, 43 % av dess 31.000 invånare är invandrare, har rämnat de här dagarna. Ett par hundra grannar, trötta på otryggheten i stan, rusade bryskt in i kommunhuset under ett sammanträde. Två dagar senare uppstod det bråk med några marockaner. De flesta var familjefäder, som inte ville, att man kriminaliserade deras söner. Där fanns också Morad el Hassini, en tidigare fängelsekund, som var trött på att polisen kollade honom varje dag. En upprörd man, omringad av invandrare, skrek: “Sluta råna! Gå hem!” Polisen var tvungen att ingripa för att läget inte skulle förvärras. Sedan dess har ingenting varit sig likt i Salt

Spänningen, som man har upplevt här, har påmint om tiden innan revolten i Paris förstäder i juni förra året, då invandrarungdomar missnöjda med systemet spelade huvudrollen. Eller det som hände i italienska Rosario i början av året. Borgmästaren har begärt poliser och mera pengar för att hindra att sammandrabbningarna blev värre. “Salt är Europas laboratorium. Det som händer här, kommer efter hand att upprepas på annat håll.” framhåller ofta den kvinnliga borgmästaren, Iolanda Pineda (PSC). Det återstår att se, men i Spanien växer motståndet mot invandringen. En anmärkning: 77% av spanjorerna anser att invandrarnas antal i landet är alltför stort, enligt en rapport, Rasism och Främlingsfientlighet, från Arbetsdepartementet

Reportage: Hatets laboratorium Salt – en tryckkokare, oversat fra El Pais Salt- una olla a presion 7.3.2010.

S, SF og R fører valgkamp på arabisk

Skal teksten på en dansk valgplakat til et dansk Folketingsvalg nødvendigvis være på dansk? Det spørgsmål splitter politikerne på Christiansborg. Nej, mener flere folketingsmedlemmer fra Socialdemokraterne, SF og De Radikale, som i øjeblikket er ved at få trykt valgplakater, foldere og løbesedler på arabisk til det kommende Folketingsvalg. Ja, teksten skal være på dansk, mener Dansk Folkeparti, som foreslår en ny sproglov, der forbyder kandidater at trykke valgplakater på andre sprog end dansk. Hos grønthandlere og i kiosker på Nørrebro i København hænger der for tiden hundrede plakater med SF’eren Trine Pertou Mach, som i øjeblikket er barselsvikar i Folketinget for Ida Auken. Ved siden af hendes smilende ansigt og SF’s logo står en række budskaber på arabisk, men med dansk oversættelse ved siden af. Palæstina skal højt på dagsordenen, praktikpladser og arbejde til alle unge uanset etnisk baggrund og opbakning til den arabiske revolution, lyder slagordene blandt andet.

I modstrid med islam Socialdemokraternes it-ordfører, Yildiz Akdogan, har ligeledes Tingbjergs borgere i sin valgkreds. Hendes valgmateriale bliver trykt på arabisk, mens hendes hjemmeside kan læses på arabisk, kurdisk og tyrkisk.»Desværre er der nogle unge fjolser, som forsøger at overtale beboerne i Tingbjerg om, at det er i modstrid med islam at stemme til Folketingsvalget. Jyllands Posten: Politikere fører valgkamp på arabisk (ikke online) og Topfolk i SF og R fører valgkamp på arabisk (Enhedslisten, også på arabisk)

Det er da også for surt. Nu har de i stor skala og til milliardudgifter importeret mellemøstligt stemmekvæg, der aldrig kunne drømme om at stemme borgerligt, og så går de ikke hen og stemmer fordi “det er i modstrid med islam”. Nu sidder vi alle, og alle dem der var så dumme at stemme S, SF og R i tyve år, tilbage med regningen og den sørgelige sandhed, at det eneste danske ved en stor del af deres vælgerimport, er det røde pas. Alligevel er omkring 50 % af befolkningen stadig villige til at stemme på disse partier. Jeg er demokrat, men mindre end jeg var engang. Valgplakater på arabisk OK? – Apropos demokrati, så var en af nyhederne her i landet i går:

En fjärdedel av Sveriges yngre befolkning kan tänka sig en ”stark ledare” som inte behöver ta hänsyn till politiska val……. Hela 21 procent av 18–29 åringar uppger att de kan tänka sig att byta parti och lägga sin röst på den som ger dem en mindre summa pengar.. ..Om en riksdagskandidat från ett annat parti fixar ett jobb åt personen i fråga eller någon i hans eller hennes närhet, är 28 procent av den yngre generationen redo att ge bort sin röst.”Demokrati inte så viktigt för dagens unga svenskar”

Forfærdelsen var til at tage og føle på. Her har man haft et “demokratiministerium” og i årtier sindelagsuddannet skoleelever, og så svarer de sådan. Mit eget gæt er, at de unge er trætte af et politisk liv, der er sovset ind i moralisme og pædagogik, at de vil se rigtige uenigheder, ikke teater. Demokrati – use it or lose it. Men det er selvfølgelig ikke reaktionen på undersøgelsen, tværtom: Skolan tar inte den demokratiska fostran på allvar, säger Jytte Guteland, ordförande i SSU. Mere pædagogik er selvfølgelig kuren, mere lede og ligegyldighed vil være resultatet. Mærkeligt at forestille sig, når man selv har gået i en skole, hvor den eneste demokratiundervisning bestod i, at man voksede op i et demokratisk samfund. (Maktens krokodiltårar över demokratin.)

David Mamet’s progress

Når man i en stor del af ens liv har identificeret sig med klicheer fra den anstændige venstrefløj eller kulturradikalismen, og herefter gennemgår en gradvis forvandling til borgerlig, må man leve resten af sit liv med krumme tæer over de selvhøjtidelige antagelser og naive illusioner man tog for givet. Man hører oftest om ungdommeligt sværmeri for voldelige revolutionære partier og bevægelser. Der har jeg heldigvis aldrig befundet mig, trods alt, men langt mere udbredt er nok den kvalmende antagelse af at man som venstreorienteret tilhørte de særligt oplyste med godheden på deres side, og at borgerlige pr. definition var dårlige mennesker. (Oversætter man dette til vor tids politiske virkelighed, er disse venstrefløjsantagelser selvfølgelig nu udbredt til hele det politiske spektrum, minus DF. Erstat “borgerlige” med “højreekstremister”, og transformationen er fuldendt. Plus ça change).

I og med at den politiske mainstream er gledet kraftigt mod venstre gælder det ikke længere som en selvfølge at man som ung er venstreorienteret, og som ældre konservativ. Når skuespilforfatteren David Mamet også har gennemgået en rejse væk fra illusionerne er det derfor kun en illustration af at det er en mulighed, ikke noget man kan sætte sin lid til vil føre til en masseafhopning fra den tværpolitiske venstreorientering/værdirelativisme der hærger og lammer verden. Før f. eks. elementære kendsgerninger som at godhed koster penge, penge som der ikke findes i ubegrænset mængde, kommer på dagsordenen, skal der nok helt andre opvågningsprocesser på bordet: “Double dip”, og den slags (LFPC).

We were self-taught in the sixties to award ourselves merit for membership in a superior group–irrespective of our group’s accomplishments. We continue to do so, irrespective of accomplishments, individual or communal, having told each other we were special. We learned that all one need do is refrain from trusting anybody over thirty; that all people are alike, and to judge their behavior was “judgmental”; that property is theft. As we did not investigate these assertions or their implications, we could not act upon them and felt no need to do so. For we were the culmination of history, superior to all those misguided who had come before, which is to say all humanity. David Mamet i The Secret Knowledge: On the Dismantling of American Culture, anmeldelse af Roger L. Simon: David Mamet’s Progress

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Tim
Tim
10 years ago

Gøre som os eller forlade os Vi skal ikke prøve at analysere og forstå 57 versioner af islam eller dens 13 sharia samlinger. Det er ikke for os at sige til muslimer, hvor der skal laves om på deres kultur og religion. Vi skal blot sige til alle muslimer uanset hvor de kommer fra, at det er ikke os, som skal indrettes efter deres ønsker om ændringer. Det er dem selv, som SKAL indrette sig efter vores kultur, skikke og værdier. Nul særbehandling, punktum. Hele det muslimske paradigme er: Dem mod os. Muslimer skal ikke have end moske før…. Vi… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

Godt klip fra SALT ..Stemningen var taet paa at naa antaendelsespunktet hvorfra der ikke er nogen vej tilbage , hvorefter individer bliver en del af en organiseret kollektiv vilje som intet ud over total fysisk destruktion kan stoppe . Det kan maerkes paa overtonerne i specielt KVINDERNES stemmer at de er taet paa at naa punktet hvor angst og personlige interesser bliver meningsloese….Herfra er der ikke langt til vaebnet opstand.
Naar en mand staar ved siden af en frygtloes kvinde bliver ALT pludseligt muligt ,selv for den som foerhen har set sig i spejlet og set en veltilpassset slavesjael .

Elefanten
Elefanten
10 years ago

Kunne vi ikke indføre socialisme i Danmark?
Der er meget få, der er flygtet til et socialistisk land. Jeg kan kun komme i tanke om Kim Philby. Og han kunne sikkert integereres på vellykket vis.

Hammersmeden
10 years ago
Reply to  Elefanten

Vi har jo allerede socialisme i Danmark og har haft det siden 1973. At regeringen så tilfældigvis er “blå” i forskellige perioder, ændrer ikke en tøddel ved dette faktum. Anders Fogh var langt mere rød end Nyrup.

Elefanten
Elefanten
10 years ago

Der er intet, der tyder på, at Asmaa tiltrak ekstra muslimske stemmer til Enhedslisten. Selvom nogle imamer anbefalede Asmaa, er hun ikke populær blandt blandt sine egne. Enhedslisten gik (også) tilbage i stemmetal i Vollsmose.
Før valget var hun blevet fyret som beboerformand i Vollsmose.
Enhedslistens kandidatliste er nu ryddet for muslimske navne. Og man opstiller Amina Olander Lap, der er udøvende satanist. Satanister er sikkert nemmere at have med at gøre, når man sammenligner med muslimer.

Tim
Tim
10 years ago

Madrassa skoler bilver brugt til at udklække terrorister, 1:30. NEJ TIL KORANSKOLER I DANMARK
http://www.youtube.com/watch?v=QUmg9nacZRs&feature=related

Lightmann
Lightmann
10 years ago

Kun en ide, men det kunne da være underholdende, at alle der for nuværende stemmer blåt, alle der for nuværende stemmer imod alt der kommer fra EU, alle der der stemmer til højre, skifter mening i valglokalet og den røde fløj får 100% af stemmerne. Så vil vi sidde og kigge på fjolserne fuldstændig erodere deres eksistens. Samfundet vil gå til grunde, og for en gangs skyld vil de røde ikke kunne sige at det er de “andres” skyld. Folketinget rødt, byrådende rødt, alle instanser rødt 🙂 Aldrig igen vil nogen stemme på dem, om der så er et samfund… Read more »

Tim
Tim
10 years ago

Muslimer, venstrefløjen og stemmeandel I ved godt SF’s, radikale og enhedslistens bagland er pro islamisk. Ozlem cekiz fra tyrkiet. Hun har selv stået sammen med Erdogan (islamist). Kamal Quershi fra Pakistan siger at tørklædet er visionært, Zenia Stampe er også pro islamisk. Se hendes seneste artikel ang. Libanon. Enhedslisten med Asmaa abdol Hamid er også pro islamisk. Alle disse 3 partier opsluger næsten alle de muslimske stemmer der findes. Det er altså ikke fedt, og de er med til at arbejde FOR en moske. Antal muslimer i Danmark http://ullanoertoftthomsen.blogspot.com/2006/09/mere-om-statsborgerskab-og-antal.html http://www.sappho.dk/muslimer-i-tal.htm 90 procent af muslimer vil stemme på venstrefløjen. Det er… Read more »

Prudentius
10 years ago
Reply to  Tim

“(Christian d. 4., da han blev skudt i øjet)”

Ærgerligt at kuglen ikke gik videre ind, så havde Malmø været en dansk by idag, istedet for somalisk-arabisk!

Ja, ja jeg ved godt det ikke var Flommeberg der tabte Skåne, men det var hans fantasier om at give den som Alexander i 30-årskrigen der svækkede os så meget at svenskerne reelt kunne plukke vores landsdele fra os.

Tak Kristian firetal, din røv med ører!

😉

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x