8
jun
Seneste opdatering: 9/6-11 kl. 0202
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

13 hittills i år…Interna gängstrider. Det har handlat om interna strider i ett gäng unga kriminella, det har handlat om tendenser till ett uppblossande krig om driften av vissa krogar men oftast har polisen sett bomberna som enskilda händelser med annan bakgrund – någon hämnas för att ha blivit utslängd från krogen, några bomber har riktats mot anställda inom kriminalvården eller mot poliser. 22 bomber – på tre år .

Jeg har iagttaget Malmø på nært hold i fire årtier, og det jeg ser, er en by der kører i grøften med accelererende fart. Der er gået termitter i den, den rådner indefra. Malmø bliver den første store svenske by, der får indvandrerflertal her i løbet af 3-6 år, og det bliver formentlig også den første by i Vesteuropa med et muslimsk flertal. Set fra en Københavners synspunkt er det mest interessante, hvor længe endnu politikerne på Københavns Rådhus er i stand til at ignorere det. Eller sagt på en anden måde: Hvornår bliver “Øresundsintegrationen” så stor en belastning for København, at man må tale offentligt om det og tage sine forholdsregler? Loomis – Danmarkshistoriens største røveri, JP-Poltiken attentatmændene er bare den mest spektakulære top af det isbjerg, belastningen østfra har været indtil videre.

UK: Penge kastet i grams på landets fjender

Now they tell us. Ministers have finally admitted what I revealed in my book, Londonistan, back in 2006 and have written many times since then – that, incredible as it may seem, hundreds of thousands of pounds of public money that was supposed to be spent on countering Islamic extremism has gone to groups or individuals actually promoting Islamic extremism.

Paralysed by political correctness, the previous Labour government, the intelligence agencies, police, universities and other institutions decided to try to promote ‘moderate’ Muslim groups to tackle the extremists.

As a result of refusing to listen to the many warnings that such a policy would not work because of doubts about how ‘moderate’ these groups actually were, they got it terribly wrong.

Here are just a few of the extremist Islamist groups the Government has been funding: […] Melanie Phillips: I warned about this years ago. Now ministers admit I was right

Phillips lister i det følgende en parade af uhyrlige subversive organisationer som hovedløse britiske myndigheder har overøst med økonomiske midler i et forgæves håb om at vende den fatale udvikling som slet ikke skulle have været iværksat i første omgang. Mere jammerligt bliver det ikke, og de briter der burde have været betænkt i stedet, f. eks. brugerne af det forarmede offentlige hospitalsvæsen NHS, lider i stilhed. Nogle dør ganske enkelt på afdelingens gulv og opdages først efter adskillige timer af det personale der har skridtet hen over dem i den tro at de ‘bare’ sov den ud på gulvet: The ultimate NHS indignity: Body of hospital patient left to die in corridor is ignored for hours… before staff simply drag him away.

Er det udtryk for spektakulært dårlig evne til at udpege ægte velmenende islamiske organisationer, siden modtagerne af ødsle midler ikke opfylder de mindste krav man kunne stille – altså forstået på den måde at der rent faktisk findes sådanne moderate enhjørninge ude i de britiske landskaber? Dette er selvfølgelig absurd at forestille sig, og ingen kan opstøve magtfulde moderate der effektivt kan imødegå antisemitisme, bøssehad, tørklædetvang eller islamisk herrefolksmentalitet. Det er det gamle dilemma med at ‘beggars can’t be choosers’, og vi kender det selvfølgelig selv til ulidelighed med kæledæggeimamer og talsmænd der ikke kan nosse sig sammen til at tage klart afstand fra stening og anden barbaritet (LFPC).

Pentagon serverede bacon og skinke ved frokost med al-Awlaki

Ud over at være både komisk og hårrejsende er dette jo også højst afslørende – når der hersker så elementær uvidenhed i de allermest magtfulde kredse der jo gerne skulle beskytte os alle, kan kun fantasien fortælle hvor slemt det står til længere nede i fødekæden, helt ned til danske ministre og dialogivrig politiledelse og efterretningsvæsen (LFPC).

The Pentagon’s top lawyers and the executive director of controversial Muslim group Council of American Islamic Relations were invited to lunch with radical cleric Anwar al-Awlaki on Feb. 5, 2002, as part of the Defense Department’s outreach to moderate Muslims, according to new documents obtained exclusively by the Fox News Specials Unit. […]

Separately, the email invitation suggests that Awlaki was trying to pad his resume for the Defense Department employee who vetted him for the lunch. The email invitation reads: “(Awlaki) is currently working on his PhD in Human Resource Development at George Washington University, received a Master of Education Leadership from San Diego State University…”

But Fox News confirmed the cleric did not receive either degree. And while some embraced the cleric as a moderate in 2002, the FBI had interviewed him four times in the first eight days after 9/11 because of his contacts with the hijackers. His rap sheet also included arrests for soliciting prostitutes and loitering around a school.

Though pork is forbidden for Muslims, the proposed menu of sandwiches included smoked ham and bacon. […] Radical Muslim Cleric’s Pentagon Lunch: Top DOD Lawyers, Executive Director of CAIR Invited

USA: Højst 19% moderate moskeer

Omfattende survey fremlagt i meget grundig artikel på the Middle East Forum. Det vil selvfølgelig være letsindigt at sætte sin lid til de 19% som alliancepartnere, al den stund at de benytter sig af den samme gamle Koran, og vistnok anser Muhammed for den højeste rollemodel for alle tider, ligesom alle de andre. USA er godt nok ved at opbygge en udfordring uden lige af sin traditionelle religionsfrihed og adskillelse af stat og kirke (LFPC).

[…] The mosques surveyed contained a variety of texts, ranging from contemporary printed pamphlets and handouts to classic texts of the Islamic canon. From the perspective of promoting violent jihad, the literature types were ranked in the survey from severe to moderate to nonexistent. The texts selected were all written to serve as normative and instructive tracts and are not scriptural. This is important because a believer is free to understand scripture literally, figuratively, or merely poetically when it does not have a normative or legal gloss provided by Islamic jurisprudence. […]

The survey’s findings, explored in depth below, were that 51 percent of mosques had texts that either advocated the use of violence in the pursuit of a Shari’a-based political order or advocated violent jihad as a duty that should be of paramount importance to a Muslim; 30 percent had only texts that were moderately supportive of violence like the Tafsir Ibn Kathir and Fiqh as-Sunna; 19 percent had no violent texts at all. […] Mordechai Kedar and David Yerushalmi: Shari’a and Violence in American Mosques

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x