15
jul
Seneste opdatering: 16/7-11 kl. 1405
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De følsommes rituelle vold

Der en tradition for at Frankrigs “unge, utilpassede og fremmedgjorte” særlig går til angreb på politi og offentlig ejendom ved de store højtider, jul, påske, nytår og Bastilledagen. Ingen festdag uden en påmindelse om “de sensibles” voldspotentiale. Nogle små klip fra festdagen i går, og jo, der står “mortérangreb.” – (video her.)

I Paris stødte unge sammen med politi, særlig i 11 arondissement. De smed kanonslag og brugte forskellige ting som projektiler, en poltimand blev såret. I Val -de-Marne blev 50 biler brændt af og fyrværkeri kastet mod politistationen. Også i Yvelines, Seine-et-Marne og Oise blev biler brændt af. Politistationen i Choisy-le-Roi blev udsat for et morterangreb, men ingen kom til skade. Plus de trois cents interpellations dans la nuit du 13 juillet, Paris : des CRS pris pour cible la nuit du 14 juillet, Des incidents dans le Val-de-Marne. (Snaphanens oversættelse)

Velkommen på forsiden …. arabiske hund
Måske er fætter her ikke araber, for de kører vistnok ikke på cykler. Uriasposten har også denne video, men noget dokumentation er så sigende at det bare eksponeres maksimalt. Hvad gjorde man før mobilvideo? Og hvad var det nu den hed, den der skrækkelige ærke-1980’er-sang af TV-2 om en episode i en togkupé? (se parallelt fra Norge: Rasistisk afrikan löpte amok på norskt tåg.)(LFPC).

12 bombesprængninger i Malmø – i år

Kraftig explosion vid videobutik i Malmö, Bomber i Malmö, 2011 (17 skudepisoder i 2011.) Malmø er på Århus´størrelse. Lokale siger, der sprang en bombe i Århus engang i halvfemserne.

Hammer og segl på studenterhuen, anyone?

….Åh, det passer!

Jeg måtte lige se efter en ekstra gang, om det virkelig kunne være rigtigt, da jeg i den forgangne uge antraf en gruppe nyslåede studenter i København. Men jo, mit syn havde skam ikke forrådt mig. Det traditionelle kors i huen var erstattet af hammer og segl. Det må være et eller andet gimmick, tænkte jeg ved mig selv, men undersøgte så sagen – og minsandten om ikke en af landets førende leverandører af studenterhuer, A.J. Eriksen, nu tilbyder studenterne at udskifte korset i huen med det symbol i hvis navn, 100 millioner mennesker er døde.Studenterhue med hagekors?A.J.Eriksen, Kolding – tilbehør til studenterhuer.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nils
Nils
10 years ago

Det var vist ikke en rigtig morter, men en fyrværkeri-kaster af en slags, som jeg læser det, som de følsomme unge mænd affyrede.

morlille
morlille
10 years ago

Mon den togresende taber har ansættelse som integrationsmedarbejder? Nogen må kende ham og kunne fortælle mere om berigeren. Tak til Nyrup, tak til Jelved. Tak til venstrefløj OG højrefløj. Hele baduljen har været og er stadig lige gode om at smadre vort tidligere så fredelige land.

PK
PK
10 years ago

Hele mit liv har jeg haft en million gange,nej læs en milliard, mere glæde af hunde end muhammedanere.
Nu når jeg tænker efter, så har jeg ALDRIG haft en god oplevelse med muhammedanere.
Og det får jeg nok aldrig.
Hvis de ikke forlader vores land, så er vi fortabte.

li
li
10 years ago
Reply to  PK

Kære PK Du har bare så ret så ret. Aldrig har jeg haft så stor glæde af mine hunde som nu. Når jeg møder hele det muhammedanske optog, af den vestlige klædte diktator mandslinge først, efterfølgende af hans uopdragne funny klippede og vestlig klædte sønner, der provokerende fylder hele fortovet, efterfulgt af et optog af klapvogne fyldt til randen af skrigende unger der ingen kontakt har med de klapvogne skubbende tildækkede affaldssække lignende spøgelser, så glæder det mig, at hele dette muhammedanske underlige cirkus flytter sig elller deler sig så jeg kan passere med mine urene hunde, når jeg så… Read more »

16830911
16830911
10 years ago

Är det någon som kan skriva ner cykelturkens tirader?
Förstår att han är oförskämd, men vore intressant att få lite detaljer.
Min egen danska räcker tyvärr inte till.

PK
PK
10 years ago

Og husk, vores land skal ødelægges.
Politik er ikke så svært….

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Og de lokale nyheder:

Ny plads på Nørrebro skal have et navn: Plads Salaam?

http://www.e-pages.dk/bgmonline_nv/217/

Er Allerslevs bindegale inkluderingsprojekt nu ved at komme op fulde omdrejninger? 🙁

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Dette tegner til at blive meget underholdende – og hvad kan EU og EMD mon ikke kan få ud af det? 😀 Bærer du burka? Så er det syv dage i fængsel… http://politiken.dk/udland/ECE1337122/baerer-du-burka-saa-er-det-syv-dage-i-faengsel/ Ang. videoen: Hold da helt kæft, hvor er han dog øretæveindbydende – en eller anden dag går det helt galt med folk som ham iblandt os, med mindre vi begynder at rotte os sammen mod dem for alvor snart. Men naturligvis er det da HAM, der bliver diskrimineret, HAM, der ikke bliver vist nok respekt af en ældre kvinde, HAM, der kan tale, som det passer HAM.… Read more »

li
li
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Så..så..så…søde Bjovulf 😉
Han trænger vel bare til en lille Nord sjællandsk bade ferie i million klassen!

Anonym
Anonym
10 years ago

Den togtur minder mig om noget, jeg oplevede ved Plejecentret Sølund på Nørrebro. Jeg er ude for at lufte vores nye hvalp sammen med min lille søn. Ved plejehjemmet er to muslimer i færd med at aflevere varer til Sølunds kiosk. Den ene mand er oppe i årene, den anden mand ser ud til at være sidst i tyverne. I det vi passerer dem, går den unge mand, som taler i mobiltelefon, helt amok over vores hundehvalp. Han vil have mig til at “fjerne den klamme hund”. Jeg påpeger, at hvalpen jo ikke har rørt ham. Herefter får jeg at… Read more »

Prudentius
10 years ago

Jeg er sikker på, at “fætter” er araber.

Ligesom jeg er ret sikker på han er et af de mere velopdragne eksemplare, der både kan cykle og lade sin foragt for kuffaren blive ved brugen af mundtøjet.

Men det er måske kun den højlyse dag og antallet af medpassagere der indskrænker hans repertoire?

LFPC
10 years ago
Reply to  Prudentius

Ja, optagetheden af det sagesløse dyr tyder jo på det. Det skærer mig i hjertet at bruge ordet hund som noget nedsættende …. altså på hundens vegne.

Mon ikke også den nogenlunde civiliserede opførsel (relativt set) hænger sammen med at han er alene?

Prudentius
10 years ago
Reply to  LFPC

Det må man tro. Derudover har jeg på fornemmeren, at man i “miljøet” simpelthen er klar over at man kan slippe afsted med næsten hvad som helst. At vores myndigheder igen og igen bakker ud af konfrontationer med diverse grupper af “unge”, må sprede sig som ringe i vandet og give enormt boost til et i forvejen ustyrligt ønske om dominans. (Man må nødvendigvis nå den konklusion, at vores stat dybest set er færdig, og istedet for at forsøge sig med at varetage sine oprindelige opgaver, har anlagt sig et pokerfjæs der så længe så muligt skal foregive kontrol og… Read more »

bowlaren
10 years ago

Det smäller mer i Malmö än i Beriut, helt sjukt.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

@ Bowleren: Så siger vi, det var den sidste gratis annonce, ikke ? *S

16830911
16830911
10 years ago
Reply to  bowlaren

Förstår inte vad din blog har med artikeln att göra.
Dessutom innehåller den inga funderingar överhuvudtaget.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x