11
aug
Seneste opdatering: 16/4-18 kl. 1109
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fascinerende BBC-dokumentar i anledningen af 40-årsdagen 8. marts 2008 for Enoch Powells tale. Mere påtrængende end i 2008, både for de, der var til stede i 1968, og de der er født siden. DR 2 skulle bruge tre år, inden de sendte Undercover Mosque, men denne er langt bedre egnet til at brede rummet ud i fortid og fremtid. Nu er det over tre år siden, BBC sendte den, men dens decisive moment er kommet endnu engang. Når DR ikke vil bringe den, kan det skyldes at BBC, – lidt indirekte ganske vist,- slutter med at give Enoch Powell ret, og det er vel det, man ikke kan have i dansk public service.

Få dokumentarer bringer tre generationer, hvoraf mange stadig lever, sammen i ét brændpunkt. Nu. Et overblik der får døgnets RSS-feeds til at virke som distraherende signalstøj. Jeg skrev, da den kom.. Jeg har haft den to gange før, men gentagelse er et pædagogisk virkemiddel.

Sultens økologiske slavehær?

An 43-year-old organic chef and an opera house steward are said to have been among the violent mobs who left a trail of destruction through London earlier this week. […]

Organic chef Fitzroy Thomas, of Streatham and his 47-year-old brother, Ronald, allegedly smashed up a branch of Nando’s, the chicken restaurant, in Clapham, south London, and stole a laptop. […] Organic chef and an opera steward: How the well-heeled joined the downtrodden in looting spree

Tariq Ramadan: “Det bør være os, der koloniserer U.S.A.”

Politikens darling mumlede ikke i skægget forleden. “Schweizerne har følt sig koloniseret”, men de mangler bare at indse vitsen i at blive som Egypten eller Libanon. Det er en “gave”, det er det, Politiken har sagt i årevis. “Vi er ikke her for at blive moderate”. Tak for advarslen, men lad os nu se, hvor moderate europæerne vedbliver med at være. Det første citat her må vel betyde at USA standser subsidieringen af egyptisk hvedeopkøb, så hungernøden kan indtræffe med det samme, eller hur?

03:21: We should all be careful not to be colonized by something which is coming from this consumerist society…

03:37: It should be us, with our understanding of Islam, our principles, colonizing positively the United States of America.

04:37:But let me tell you something. On the long run, I’m quite optimistic. I think that Inshallah (inaudible word) our future in the West is going to be a bright future, to be positive.

00:41 In many countries, Switzerland for four minarets… Now they are banning the construction of minarets saying the Muslims are colonizing. What does it mean colonizing?

06:18: On the long run, we also have to think about our contribution. We should be a gift to the United States of America. We should be a gift to the West.

02:36: We are not here to please the people, to change our religion, to make it acceptable. We are not here to become moderate Muslims meaning for some Islam without Islam. We are not here to feel victimized. We are here with our humility but our pride. We are here to remain Muslims and we are Americans and Muslims at the same time and that’s it.“It should be us, with our understanding of Islam, our principles, colonizing the United States of America.”, Tariq Ramadan openly calls for Muslim colonization of the U.S. — Dallas, July 27, 2011 (inkl video i rædselsfuld kvalitet.)

Sat udenfor?

Pat Condell har nogle supplerende forklaringer. Og hvem ville være skraldemand….politibetjent, i det England, der nu findes?

Brussels: Muslim woman attacked for having relationship with non-Muslim

A Muslim woman (34) from the Brussels suburb of Schaarbeek was attacked Wednesday night for having a relationship with a non-Muslim.

The woman left her residence with her partner at 8:30pm, when three youth turned up and started punching her. The three ran off. They were chased by a witness, who manged to catch Mohammed (19) and call the police.

The young man was taken for questioning, where he told the police that he attacked the woman because she was having a relationship with a non-Muslim and he couldn’t accept that.

According to Brussels parliamentarian Fouad Ahidar (sp.a) This is not the first time Muslim women are attacked for having a relationship with a non-Muslim, but such attacks are often kept quiet.

“In the media we don’t often hear of it, but the reality is completely different. Such violence does indeed occasionally happen. I do want to emphasize that this is not an act of faith. Those are extreme youth who clearly had bad upbringing.” […] Brussels: Muslim woman attacked for having relationship with non-Muslim

“Not an act of faith”? Ikke så hurtigt. Endnu en illustration af hvorfor selv tilforladelige og på overfladen moderate udsagn om islam altid bør granskes for forfuskning af sandheden. Det er forbudt for muslimske kvinder at gifte ikkemuslimske mænd, hvilket har været en garanti for konstant vækst af ummaen på bekostning af de vantro. I en al-Azhar-autoriseret vejledning for retsskolen Shafi’i, som er den skole Abdul Wahid Pedersen følger, hedder det således:

@M6.7 -5- (N: It is not lawful or valid for a Muslim man to be married to any woman who is not either a Muslim, Christian, or Jew; nor is it lawful or valid for a Muslim woman to be married to anyone besides a Muslim.) ‘Umdat al-Salik (Reliance of the Traveller)

I virkelighedens verden forekommer muslima-kuffar-forhold naturligvis, men det er som altid dogmatikken der har fremdriften og voldsberedskabet i ryggen. Medierne og apologeterne tager pr. refleks udgangspunkt i mangfoldighed og individers historier, men de kan ikke fremvise ét eksempel på en bevægelse af moderate, ikke-teksttro muslimer der overfalder rettroende for at forhindre denne slags ægteskaber (LFPC).

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] fremragende BBC dokumentar Rivers of Blood er et must, hvis du ikke har set den. Tiden gav Powell mere end ret 50 år efter, og BBC indrømmer […]

trackback

[…] det kan selvfølgelig skyldes en konduite fra dem begge, jeg ikke er bunden af. – Se endelig BBC 2008: »Rivers of Blood«, hvis du ikke har set den før, en fænomenal dokumentar i anledning af Powell-talens 40-års dag i […]

trackback

[…] rätt, även om utvecklingen tog lite längre tid än han trodde. Fyrtio år efter hans tal, 2008, gjorde BBC en dokumentär som gav honom upprättelse. Fyrtiosex år efter Rivers of Blood-talet ser invånarna i både Storbritannien och Sverige hur […]

trackback

[…] rätt, även om utvecklingen tog lite längre tid än han trodde. Fyrtio år efter hans tal, 2008, gjorde BBC en dokumentär som gav honom upprättelse. Fyrtiosex år efter Rivers of Blood-talet ser invånarna i både Storbritannien och Sverige hur […]

trackback

[…] men det ubetinget mest interessante er BBC’s jubilæumsdokumentar for Rivers of Blood talen BBC 2008: »Rivers of Blood«, som ikke bare giver et interessant tidsbillede af 1968 med de endnu levende aktører, men de facto […]

trackback

[…] integrity, Enoch Powell ‘maybe should have known better’(radio) – Se evt. BBC 2008: »Rivers of Blood« fremragende […]

trackback

[…] der er lavet i denne genre gennem de sidste syv-otte år. Vi så med vores tredje postering af BBC dokumentaren om Enoch Powell, at det kan være nødvendigt med så mange gentagelser, før alle har grebet deres chance for at […]

Aglet Xander
Aglet Xander
11 years ago

Pat har også en fantastik kommentar til ABB modbydelige handling http://www.youtube.com/watch?v=MVbUzbLC5GE&feature=related

jesus alberto rodriguez sanchez-marin
jesus alberto rodriguez sanchez-marin
11 years ago

For disse politikere var glæden ved multu-kulti det vigtigste.

Realisten
11 years ago

Fed post – tak for det!

Tim
Tim
11 years ago

Her er tilstanden idag;
Bernard Lewis, Politisk korrekthed kombineret med multikultur fører til tankekontrol og en begrænsning af ytringsfriheden 23:10
http://vimeo.com/19565744

Det er MEGET vigtigt vi får bugt med den politiske korrekthed og tankekontrol, som muslimer og Islam har fået sat op.
Islamifiseringen er topstyret fra universiteterne, som har fået doneret MANGE arabiske penge. Specielt i England og USA

bowlaren
11 years ago

Han visste det redan då , Reinfeldt tror på sin invandring, han kommer nämnas i historieböckerna.

PK
PK
11 years ago

I JP i dag står der: “En europæisk generation føler sig sat udenfor.” Ja , hvorfor ikke. En årsag kunne være, at man i de fleste vest-europæiske lande har modtaget flere indvandrere end arbejdsmarkedet havde/har brug for. Dette har været lysende klart for mange, men desværre ikke for gode og humane politikere. For disse politikere var glæden ved multu-kulti det vigtigste. At der måtte være en pris at betale, for samfund og den enkelte, var ikke noget, som overhovedet interesserede de gode. Ja, denne udvikling er der blevet advaret om de sidste 25 år, så det virker jo håbløst …… Read more »

Tim
Tim
11 years ago

Tariq Ramadan. Han er den helt store misforståelse i vesten. Nu er Sverige begyndt at tage imod råd fra ham. Her er endnu en af hans afslørende udtalelser. Se med her 2:25, “You will always be more muslim than white. You are not white!”. http://www.youtube.com/watch?v=Rb6W9WIRZ58 Man tog skiltene ned i Sydafrika med hvide her og sorte der. Nu er Tariq Ramadan ved at tage dem op igen i Europa, hvor der står hvide her og muslimer der. Hvorfor er der ikke nogle der konfronterer ham? Og hvorfor ville Tariq Ramadan ikke interviewes i denne dokumentar? 3:35 Han vil ikke snakke… Read more »

barfbag
barfbag
11 years ago

Off topic
I de vestlige, kristne lande overfalder vi ikke muslimer voldeligt, når de dyrker Allah, men i muslimske lande overfaldes kristne i deres eget hjem af muslimer. Kristne er den religiøse gruppe, der dræbes flest af, nemlig over 100.000 per år, især i Afrika, pga deres religion. Noget man stort set ikke hører om fra de Gamle Venstreorienterede Medier. I så fald bør man abonnere på Kristeligt Dagblad. Her et billede af en kristen kvinde, der blev overfaldet i sit hjem (via bloggen thereligionofpeace, som jeg ser på hver dag): http://www.persecution.org i dag: http://www.persecution.org/2011/08/10/christian-mother-beaten-for.her-faith/

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x