18
okt
Seneste opdatering: 23/10-11 kl. 1711
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lördagen 15 oktober. Solen flödar över Malmö och ett ungdomsförbund tillhörande ett riksdagsparti ska hålla en demonstration och efterföljande torgmöte. Det borde på sin höjd locka några sympatisörer och kanske få en del förbipasserande att stanna upp några minuter. Men nu är det SDU, Sverigedemokraternas ungdomsförbund, som arrangerar och därför är Malmö en belägrad stad.[..]

Själv är jag djupt bekymrad över tillståndet i Sverige. Det är hög tid för ett demokratiskt kunskapslyft för svenska folket. Den som tror att demokrati betyder att partier vars åsikter JAG inte gillar inte ska få sitta i riksdagen eller demonstrera eller hålla torgmöten, borde tvingas tillbaka till skolbänken. INGRID CARLQVIST – Malmö lördag: Gud bevare oss för ”antirasister” – Se videoen Ingrid Carlqvist i København, 16.3.2011 – 14.900 har allerede gjort det. (I-Phone foto Ingrid Carlqvist.)

Schweizerne kan stemme om masseindvandringen

The far-right Swiss People’s Party (SVP) has claimed to have gathered enough support to push for a referendum aimed at “stopping mass immigration”, which could have implications for the country’s bilateral deal with the EU.”Just 2.5 months after collection began, 120,000 signatures for the SVP initiative ‘against mass immigration’ have been collected,” said the Swiss People’s Party in a statement.SVP claims support for anti-migrant vote

Dømte terrorister på hotel – kan ikke udvises

Ikke engang Sverige vi tage imod dem. De må have glemt at spørge Lars Ohly og Nybyggerpartiets nye hallelujah-forkvinde. At sprænge Eiffel tårnet i luften, hvem kunne ikke have fået den idé i en religiøs brandert? Convicted terrorist stranded in tiny French village after release.

Se også Judges’ £2.5m delay in extraditing six UK terror suspects… but they were quick to seal hacker Gary’s fate – i det mindste skaber det voldsom britisk modvilje mod slyngelrettighedsdomstolen i Strasbourg, og det kunne derved gå hen og blive et gennembrud?

JP: Salafister i enklaver af velmenende moderate

Det følgende kan med god ret betegnes som brok, men det er et spørgsmål om halvt fuldt eller halvt tomt glas: Vist er det godt at Jyllands-Postens journalister, derinde bag sikkerhedsslusen og kampestenene, begynder at kigge på virkeligheden i ghettoerne i artikler der er så fine at de kun findes i betalingsudgaven. Så må der virkelig have været lagt grundigt arbejde i dem, eller hvad? Men det er her det strander, for artiklerne efterlader i deres overfladiskhed og mangel på kritisk sans et forvrænget billede. Det kommer til at handle om cowboys med sorte hatte kontra dem med de hvide. Kan man bare gøre noget ved de førstnævnte.

Sætningsleddet “… Kaisy, som selv er troende muslim, men i en mere moderat udgave” siger det hele. Hvad ligger der i “mere moderat udgave”? Er denne udefinerede “udgave” af islam så demokratisk og tolerant at det med sikkerhed vides at vi aldrig ville opleve problemer fra den kant, selv ved et flertal af dem?

[…] »Salafisterne er sindssyge. Jeg tror ikke, at folk vil lytte til dem,« mener Kaisy, som selv er troende muslim, men i en mere moderat udgave. […]

»I et demokrati har man pligt til at deltage i valget,« mener Ziyad Kaisy. […]

Journalisterne stiller sig altså tilfredse med et vagt og ubegrundet “mener”. Intet at se, passér gaden. Hvordan skal disse tilforladelige udsagn forstås i lyset af den udbredte intolerance over for en Kurt Westergaard? Og hvor kommer ikke-salafistisk islam som den der udøves af Abdul Wahid Pedersens retsskole Shafi’i i konflikt med salafisterne? Hos Shafi’i stadfæstes det f. eks. at jøder og kristne er “forbidden to ring church bells or display crosses, recite the Torah or Evangel aloud, or make public display of their funerals and feastdays, and are forbidden to build new churches” – o.11.5 (6,7). JP kan lige svinge sig op til denne læs-let-definition på hvad salafisme er:

Ud over sharia -zoner ønsker de et samfund, hvor man følger livet, som det så ud på profeten Muhammeds og hans nærmeste efterfølgeres tid for ca. 1.400 år siden. […]

Men, men, men. Muhammed er rollemodel for alle muslimer, også ikke-salafisterne: “I har et smukt eksempel i Guds udsending, for enhver, som sætter sit håb til Gud og den yderste dag og ofte ihukommer Gud” (Koranen 33:21).

“Mener” og “tager afstand” er JP-artiklens tilgang i kortform. Man konstaterer at Muslimernes Fællesråd “tager afstand”, uden kritiske spørgsmål. Muslimernes Fællesråd, bl. a. kendt via Fatih Alev der har fremhævet steningsstraffens autoritet ud fra hadithsamlingerne og Muhammed som rollemodel (WA 17.6.11), den samme Alev der har skrydet om islamisk magtovertagelse i Danmark?

Muslimer tager afstand Hos Muslimernes Fællesråd, en paraplyorganisation, der repræsenterer 40.000 muslimer, tages der klart afstand fra hele tankegangen om sharia -zoner.

»Vi har den klare holdning, at man til enhver tid skal forholde sig til, at vi har et demokratisk samfund med gældende love, som alle skal følge. Dette med at gå og tage fat i folk og pådutte dem nogle holdninger – det går vi ikke ind for,« siger Mustafa Gezen, talsmand for Muslimernes Fællesråd. Salafisterne er sindssyge (JP 18.10.2011, ikke online)

Hele tre journalister har lagt navn til dette pludrende skønmaleri. Hvorfor har vi så ringe mainstreammedier? (LFPC)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

BBC Radio 4: “Islamic schools’ child abuse risk” http://www.bbc.co.uk/programmes/b015zpf1 Earlier this year, an imam working in Stoke-on-Trent was jailed for raping a 12 year old boy [!!!] at his mosque. In the wake of the case, File on 4 investigates whether the thousands of children who visit mosques and madrassas each week to study the Quran are being properly protected. The leader of the Muslim Parliament of Great Britain [?!?!?!] has warned that without urgent action, his religion could face an “avalanche” of historic cases similar to the ones which have swamped the Roman Catholic church.[!!!!!!] Already, several other abusers… Read more »

Georg Hansen
Georg Hansen
10 years ago

Ordet “antiracister” skal opfattes på samme måde, som de stater der finder det nødvendigt at bruge ordet “demokrati” i deres navn. De er det sjældent, som regel tværtimod.
Det er også rigtigt set, at deres hysteriske ansigtsudtryk er det samme, som når man ser hysteriske østrigske kvinder hylde Hitler i Wien, danske TV “journalister” da Obama vandt, eller hvis man ser på tilskuerne på de første rækker til en hver rockkoncert. Enhver form for tænkning er slået fra, og det er krybdyret der styrer.

LFPC
10 years ago
Reply to  Georg Hansen

Man kan også sige det på den måde at langt de fleste mennesker bare er antiracister, hvorimod de der definerer sig som sådan (igen og igen) er et problem for deres omgivelser. Der er denne her både kvalmende og latterlige kliché man ser hos selvhøjtidelige Modkraftjournalister og AFA-typer, den om “det antiracistiske arbejde”. Den floskel kan vist i det store hele oversættes til “rive modstanderes lovlige plakater ned og tæske folk med jernstænger”.

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

Nuvel , der skal jo også være lidt til den søde tand!
Så det kommer her.

Bach – Brandenburger concerto. : http://www.youtube.com/watch?v=Zpf38dQpMzk
: http://www.youtube.com/watch?v=49IOKnhX0Sk&feature=fvwrel
: http://www.youtube.com/watch?v=hZ9qWpa2rIg&feature=related

Mvh. Allan Hansen.

Hilmar
Hilmar
10 years ago

“Antiracisme” på den globale scene: dansk kvinde i “paradis”.
Tragisk historie, men vel også mere end det. En typisk historie for de af os der foretrækker at iagttage den postkulturelle verdens tildragelser uden antiracistiske skyklapper.
Jeg kan afsløre så meget, at det ikke er første gang en naiv vesterlandsk kvinde ender med at betale den højeste pris for sit demonstrativt fordomsfrie og “antiracistiske frisind”.

Johansen
Johansen
10 years ago

Beklager OT:

Læseværdig analyse af Yigal Walt vedrørende fangeudvekslingen mellem Israel og Hamas i dag:

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4136659,00.html

Kimpo
10 years ago
Reply to  Johansen

Tak for tippet, TFS-putte 🙂 1000 og 1 mands eventyr i arabernes favør. Det kan ikke blive ved med at gå godt..

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

Er der nogen af jer, der kender den pragtfulde historie, som Wafa Slutan indledder med at fortælle i sin bog ” A God who hates,, – det er en meget raffineret fortælling, den har såvel en filosofisk som en psykologisk point og lyder således. ” Let me tell you a fable that might explain how I confronted my fears of speaking out against the radical mullahs of Islam,,,,,,, – There onc was a strong and inquisitiv young man who loved to travel. In his thirst for knowledge, he moved from place to place and traveled from town to town, drinking… Read more »

Svenskasvensson
10 years ago

Antirasister är emot mycket, sen tror dom att det är en ursäkt för att bruka våld. Och frågar man dom vad dom är emot, så har dom svårt att svara på frågan. Dessa människor borde skaffa sig fritidsintressen, för dom tycks ha alldeles för mycket fritid.

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Demografiens påvirkning og sprogforskningens stadig større prioritering af andre sprog end dansk med, for tiden, engelsk som det nu ofte valgte sprog i værker om sprog er tydelig:
http://dgcss.hum.ku.dk/aarsberetninger/Publikationsliste_2010.pdf/

Info
Info
10 years ago

OCKSÅ SVENSKA SPRÅKET SKA UTROTAS När man ser på nätet bilderna och videoupptagningarna från SDU:s lilla möte på Stortorget i Malmö, så framgår, att den mångtusenhövdade, tjutande och skrikande pöbeln av ”antirasister” befinner sig i ett sjukligt upphetsat tillstånd (masspsykos, autosuggestion) och att de i bokstavlig mening känner det vara deras plikt att förgöra – gärna med våld – alla motståndare till svenskarnas snara utplånande som folk. På språkområdet återfinns samma stämningar – och då inte bara bland bekännande ”antirasister” utom inom hela Sjupartiet. Vilket språk ska i framtiden vara obligatoriskt förstaspråk i svenska skolor? Allt pekar på, att det… Read more »

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x