1
nov
Seneste opdatering: 1/11-11 kl. 2228
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The al-Qaeda-linked Al-Shabab released an audiotape Sunday it said was a message from a Somali-American suicide bomber who struck an African Union base in Mogadishu this weekend, killing 10.The English-language message specifically called for terrorist attacks in Canada and said it was a duty for Muslims to fight for Islam, urging listeners not to “just sit around and be a couch potato and just chill all day.” “My brothers and sisters, do jihad in America, do jihad in Canada, do jihad in England [and] anywhere in Europe, in Asia, in Africa, in China, in Australia – anywhere you find kuffar [infidels],” it says.“Fight them and be firm against them.”Al-Shabab suicide bomber urges terrorist attacks against Canada.


Hvis ikke det lyder som det, det norske Arbeiderpartis partisekretær Raymond Johansen i dag kalder “krigsretorik….”

Another no-go area in Londonistan

Last Friday Mike Freer, MP for Finchley and Golders Green, was forced to abandon his constituency surgery at the North Finchley mosque and hide in a locked part of the building when a group of activists from the ‘Muslims against Crusades’ group forced their way in. The Daily Mail reported that Mr Freer, a gay man and a member of Conservative Friends of Israel, said he was called a ‘Jewish homosexual pig’.In fact, Mr Freer said he only realised that the danger he was in possibly went beyond such abuse when was he made aware that ahead of this incident the group had posted up a reference to the attack last year on East Ham MP StephenTimms, who was stabbed by a Muslim woman while he too was holding a constituency surgery. This message warned

‘the attack on Mr Timms should serve as a “piercing reminder” to politicians that “their presence is no longer welcome in any Muslim area”’.

The message also stated that

‘“as a member of the Conservative Party”, Mr Freer “has the blood of thousands of Muslims on his hands”.’[..]

Such reports are – to put it mildly — deeply disturbing. Yet from the ‘progressive’ chattering class and the politicians (embattled Labour MP Jim Fitzpatrick being a notable exception with his stark warning that Islamists wanting to create an “Islamic social and political order” in Britain have infiltrated the Labour party), the response has been…silence.Thus — unless the UK ruling class gets its act together pretty damn quick — the Islamists will win. Melanie Phillips.

Gæste-chefredaktør: Muhammed

Der er ikke nogen, der kan skræmme det tidsskrift. Islam er 20 % religion og 80 % politik, er mange enige om. Hvornår har man sidst i den frie verden hørt om en politisk bevægelse, der ikke måtte kritiseres eller gøres grin med? I 2006 lavede de særnummeret Charlie Blasphème, der kunne fås i franske boghandler i Danmark. Et pragtnummer, der ikke skåner nogen. Hverken religioner eller pseudoreligioner.

A French satirical weekly said on Monday it has named the Muslim prophet Muhammad as “editor-in-chief” for its next issue to celebrate the election win of Tunisia’s Islamist party.The publication Charlie Hedbo also said the issue that comes out on Wednesday will be re-named “Sharia Hedbo” after senior transitional Libyan leader Mustafa Abdel Jalil said that Islamic sharia law will be the basis of legislation under the country’s new regime.

“To fittingly celebrate the victory of the Islamist Ennahda party in Tunisia … Charlie Hedbo has asked Muhammad to be the special editor-in-chief of its next issue”, the magazine said in a statement.”The prophet of Islam didn’t have to be asked twice and we thank him for it,” the statement said.Satirical French weekly names ‘Muhammad’ as top editor

Not only will this week’s magazine be full of jokes about Islamic revolutionaries, but the slogan on the front page is ‘100 lashes if you don’t die of laughter’. On the back, meanwhile, is a depiction of Mohammed wearing a red nose, and the words: ‘Yes, Islam is compatible with humour.’ The special edition also features an editorial ‘by the Prophet’ about Halal drinks, and there are features on ‘soft Sharia’, as well as a women’s section called ‘Sharia Madame’.French satirical magazine set to spark outrage by naming Prophet Mohammed as editor-in-chief

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Tim
Tim
10 years ago
Tim
Tim
10 years ago

Frankrigs halal-forstæder
http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/438653:Udland–Frankrigs-halal-forstaeder?article_page=2

Til gengæld går udbredelsen af en muslimsk identitet hånd i hånd med en klar tendens til, at Clichy-Montfermeils beboere lukker sig om sig selv og holder afstand til resten af det franske samfund. Det aflæses i valget af ægtefælle, hvor normen i stigende grad er, at muslimer gifter sig med muslimer, hvor blandede ægteskaber tidligere var mere udbredte.

Tim
Tim
10 years ago

Jeg snakkede med en pakistaner. Han havde været i Danmark i 21 år, kunne ikke snakke dansk og bedte 4-5 gange om dagen.

Velbekomme med god integration. Dem er der 1000vis af i Danmark

JensH
JensH
10 years ago

“Flying proudly over the birthplace of Libya’s revolution, the flag of Al Qaeda”:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2055630/Flying-proudly-birthplace-Libyas-revolution-flag-Al-Qaeda.html

Så vesten har altså ageret flyvevåben for de lokale Al Qaeda styrker i Libyen. Flot!!!

barfbag
barfbag
10 years ago

NB!NB!NB!
Socialforskningsinstituttet har en pressemeddelelse om en publikation i dag: “MUSLIMSKE ÆGTESKABER ER UDBREDTE I DANMARK”. Må være obligatorisk læsning. http://www.sfi.dk/

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Underligt så brandbare sådanne foreningslokaler samt skoler og børnehaver mv. er blevet i de senere år 😉 http://lokalavisen.dk/club-medina-i-midlertidige-lokaler-efter-brand-/20111101/artikler/111109991/1265 Club Medina i midlertidige lokaler efter brand Efter branden skal Medina genopstå i midlertidige pavillioner. Foto: http://www.brand-ishoj.dkClub Medina i midlertidige lokaler efter brandSøndag morgen nedbrændte klubhuset, som tilhører værestedet Club Medina. Ishøj Kommune arbejder på at kunne opstille midlertidige pavillioner, så de unge over 18 senest om en måned kan bruge deres klub igen [ Ja, det er da klart 😀 ] Kun bygningen der huser Club Medinas værksted står urørt tilbage, efter at en brand hærgede klubhuset tidligt søndag morgen den… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Bjovulf

http://lokalavisen.dk/alarm-club-medina-i-meterhoeje-flammer-/20111030/artikler/111039992/1265

Jeg er ret sikker på, at denne klub med autoværksteder mm., dengang den åbnede i 2009, blev præsenteret
i nyhederne som en stor succes i kampen for at integrere “kulturberigernes” afkom i Ishøj, og personalet
fortalte med ildhu i øjnene, hvordan alt var rent fryd og gammen mht. multikulturen 😀

Mageløst! – mon de nogensinde vågner op til virkeligheden, før det er for sent?

Stirner
Stirner
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Jeg tror,at du gør regning uden vært, thi det kan da ikke være mangfoldighedens proletariat, der er på spil! Det må være den globale opvarmning, der gør bygningerne så tørre, og derfor også letantændelige. Førende konsensus forskning viser, at CO2 udledning forårsager en transformativ hermeneutisk disruption af bølgepartiklerne, hvorfor huse kan selvantænde.

Endvidere, viser førende multikulturel forskning, at der er negativ korrelation mellem antallet af kulturberigere og antallet af påsatte brænde. Slutteligt, påviser anden forskning, at der er en positiv korrelation mellem antallet af voldtægter og graden af borgertilfredshed. Derfor: Sænk CO2-kvoterne og hæv flygtningekvoterne! Utopia er lige om hjørnet!

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Stirner

😀

Marit
Marit
10 years ago
Reply to  Stirner

Hei Stirner ! Et noe tilsvarende fenomen er observert i Oslos største innvandrerghetto, Groruddalen. En hel mengde biler har uten forvarsel blitt selvantendt. Det skyldes nok global oppvarming, som har rammet vårt land også.

Thomas Bolding Hansen
10 years ago

Der er i øvrigt mere her på Middle East Forum:

http://www.meforum.org/3086/egypt-massacre-christians-media

Thomas Bolding Hansen
10 years ago

Video fra de koptiske protester. Et pansret køretøj kører direkte ind i folkemængden:

http://youtu.be/u1sbJehl-ms

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Hvis det ikke var så besværligt og jeg havde mere tid, ville jeg have sat følgende kommentar ind på Aftenposten:
Ikke alle er engle.
En afvæbnet befolkning er udsat for galninges rasen og hvem ønsker noget sådan?
http://www.rense.com/general9/gunlaw.htm

Pedro Moreno
10 years ago

Download gratis Eduardo Farahs banebrydende bog “Økologisk Ideologi” her http://bit.ly/syvx9O
Bogen udkom oprindeligt i 1987 og anses af mange som profetisk mesterværk der båede spåede murens fald og europas islamisering

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago
Reply to  Pedro Moreno

Kære Pedro Moreno.

Tusind tak for linket.

Mvh. Allan Hansen.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x