1
dec
Seneste opdatering: 2/12-11 kl. 0619
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Hvem har ikke været på Andys Bar til kl. 05 ? Menneskelig fejlbarlighed. Og en anden gylden popsang, aussies, jeg også skylder en kvinde, som i virkeligheden også næsten alt andet. Hver lørdag hører man så meget her. Hvem ved, om Peter Øvig Knudsen lytter med, og græder snot over at være for ung ? Dyrk det ikke, for det ligner en last, selvom man kommer i P1, Radio 24 et eller andet københavnerkulturpersonligheder og Deadline. København er en købstad, førstegenerations-genierne hænger løst på det indre Nørre-Vester- og Østerbro. De har fået deres egen public service radiokanal, hvis mødregrupper og mondæne small-talkere har fået smidt den klassiske musik af FM båndet. Det er konservativ politik, måske derfor partiet kysser spærregrænsen.

Tom Waits: Bad as me

Gravel Pit The voice and times of Tom Waits anmeldt i The New Yorker

When Waits was a teen-ager, he saw Bob Dylan perform. Like Dylan, Waits is big on characters, stories, and punch lines, and he favors images over confessions.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x