4
dec
Seneste opdatering: 5/12-11 kl. 0757
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

To af denne fotografs tidligere modeller. Bruce Bawer taler fra minut 0:52- 12:00 i video 1. Resten er her: The Decline of the West, and the Rise of the Rest. Ledeen er endda morsom! Efter ham taler Bruce Thornton.

Steyn: Nogle samfund for dumme til at eksistere

Det er nok en god idé ind imellem at værdsætte hvor godt et land Danmark er. Vi bringer dagligt historier fra den ganske verden om drakonisk og kvasi-totalitær politisk korrekthed, og sandt er det at der er en gennemstrømmende tendens til at fortie ondskab med oprindelse i formørkede kulturer fra de varme lande, som vi også er en del af. Glemmes skal det dog ikke vores enestående grad af frihed for fænomener som ‘sensitivity training’ eller genus-eksperimenter i børneinstitutioner. Mig bekendt er det heller ikke en mulighed i Danmark at syvårige kan sættes på livslang blacklisting som sædelighedsforbrydere for …. et rask spark i skridtet på en legekammerat. Dette skulle angiveligt være sket i Boston: First Grader Accused Of Sexual Harassment. Mark Steyn kommenterer (LFPC).

[…] One can understand that a school board might wish to discourage such activity, but not that it is so irredeemably, obtusely perverse as to categorize such an act as “sexual harassment”. The response of the official school board spokesmoron, one Matthew Wilder, is not encouraging:

“Any kind of inappropriate touching would fall under that category,’’ Wilder said. “The school administration is conducting a full investigation that has not concluded yet.’’

The mother said she spoke with the principal, Leslie Gant, who supposedly told her:

It doesn’t matter who hit who first… He said he hit him in the testicles. That’s assault. That’s sexual assault.

There may be “another side” to this story, but it’s hard to foresee any version of events in which a First Grader can plausibly be guilty of “sexual assault”. Nevertheless, if found guilty, Mark Curran when he turns 18 will be placed on a “sex offender registry”, and his life will be ruined. Mark Steyn: ‘Sometimes societies become too stupid to survive.’

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x