16
feb
Seneste opdatering: 16/2-12 kl. 1557
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Islamic religious persecution goes unnoticed

En racist forelæste om racisme

Tobias Hübinette, tidligere Carlsson, tidligere koreaneren Lee Sam-dol, tidligere medarbejder på venstreradikale EXPO, må være den rette til at forelæse om emnet. Dømt to gange af en domstol i Uppsala for “ofredande, förtal, skadegörelse, sabotage och uppvigling.” I 1996 udtalte han:

At føle eller til og med synes, at den hvide race er underlegen på alle tænkelige måder, er naturligt når man tænker på dens historie og nuværende handlinger. Lad den hvide races vesterland gå under i blod og lidelse. Leve det flerkulturelle, raceblandede og klasseløse, økologiske samfund! Leve anarkiet. Jeg begyndte ganske enkelt at angribe og mere eller mindre mishandle personer, der opførte sig racistisk i min nærhed. Det kunne være alle fra skinheads til børn i skolealderen og ældre herrer og damer.”

Sverige är mig veterligen det enda land som avskaffat ordet “ras”, säger Tobias Hübinette.Han säger att han inte är ute efter att ta tillbaka ordet, men att det ändå inte går att bortse ifrån.– När vi slutade prata om ras så lämnades begreppen över till högerextremisterna. Men folk tänkte fortfarande på det, och nu kommer det tillbaka och spökar i statistiken, säger Tobias Hübinette. Han säger att Sverige, enligt OECD, är ett av de sämsta länderna på att ge arbete åt invandrare. Tobias Hübinette har med sig otaliga overheadbilder med statistik som visar på ett segregerat Sverige. När han får frågan om vad han menar med ras och hur han definierar begreppet så slutar det varje gång med en fördjupad diskussion. – Det skulle vara ett ämne för ett helt seminarium, säger han. Välbesökt möte om rasism

Jeg læste i weekenden Psykiatrifondes rapport Det stigende antal lovovertrædelser blandt unge af anden etnisk baggrund: sociale og psykiatriske årsager af psykiateren Marianne Kastrup. Når man er nogenlunde inde i emnet, er der ikke så meget nyt, men det mest slående i den, er hvor tårnhøjt adopterede scorer i alle kategorier fra misbrug, personlighedsforstyrrrelser og affektive lidelser, til skizofreni og selvmord.Man har lov at formode, at Hübinette ikke rigtig kan lastes for sine aparte gerninger og udtalelser.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x