2
apr
Seneste opdatering: 3/4-12 kl. 0008
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Jag ser ett samhälle i förfall efter att bott i Malmö i 10+ år (bördig från Göteborg är jag). Och sen se hur ni (läs väljare) skiter på eran egen farstu bara för att det är politiskt korrekt! Jag skäms över allt utom min dialekt.

Jag har levt ganska länge, och känner snart inte igen mig i mitt eget land. Den stadsdel jag tidigare bodde i är idag helt utraderad såtillvida att det knappt finns någon svensk kvar där, då jag någon besökt platsen talas det språk jag inte förstår, folk tittar på mig med skepsis. Så här var det inte förr. Jag vill inte ha det så, och det finns många med mig som inte heller vill det. – To kommentarer: Kyrka blir islamisk skola Moderaternas islamist Abdirisak Waberi köper kyrka – blir muslimsk förskola

Forår på Vesterbro og i Århus

Århusfotos udlånt af Hodja. (klik f. helskærm)

Man kan høre Stürzenbergers tale i Aarhus på video her.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x