10
jul
Seneste opdatering: 11/7-12 kl. 0103
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“To Preserve Free Speech, Civil Liberties, Human Rights and Democracy…”. Det ikke-offentligt annoncerede stormøde i Bruxelles er overstået, og ICLA kan på deres hjemmeside afsløre, at Lars Hedegaard mandag modtog en såkaldt ‘Defender of Freedom Award’ – velfortjent, skulle jeg mene.

Skriver Kim Møller derhjemme. Jeg tog billederne, og for at tage dem, skal man være på stedet. Men der er mange, mange flere + videoes fra de mange deltagere. Det tager uger at publicere det, alle europæiske lande var repræsenteret, og det skal ikke siges endnu, hvor mange forskellige af europæisk presses politiske yndlingsaversioner, som deltog. Få fotografer får adgang til sådan en skare på samme sted. Jeg gjorde. MSM ville alligevel ikke være dukket op, så hvorfor ikke gribe motiverne? De er copyrightede alle 2000 til orientering for Expo og lignende statssubventionerede typer på historiens bagside. Mark Steyn overrakte prisen ved et velbesøgt symposium i EU parlamentet mandag den 9 juli. – Meget , meget mere om det, ogh jeg kan på forhånd sige: Jeg gider ikke læse venstrevulgært crap om det. Vi er måske interessante, men interessen er ikke gengældt. Skriv som I lyster, jeg læser det ikke. (klik fotos f. helskærm)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x