19
sep
Seneste opdatering: 19/9-12 kl. 1949
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Kalder DR interviewet. Jeg gør det ikke selv så meget i ‘raser’, ‘chockerende’, ‘brutalt’, og andre af MSM’s salgbare adjektiver. Det er desværre optaget inden Mellemøstens seneste feberanfald og Hillary Clinton og Barack Obamas dhimmi-underkastelse, men Rushdie brænder lysende igennem. Ingen kompromisser, tak. Nicolai Sommer fik lidt at arbejde videre med. – Salman Rushdie is a wanted man…again: ‘Satanic Verses’ fatwa renewed. Der er et meget længere og mere litterært dybtgående her, indfølt, livfuldt, personligt og foretaget af en indviet interviewer. Jeg havde et lille klip af det forleden, men her er det hele. Et interview der minder en om, at interviewkunsten netop er – en kunst:

We live in a very timid time

(Importeret) kriminalitet: 10 milliarder mere på otte år

Statsministeren forventer nu, at den svenske stat kan beskytte sine egne borgere mod hans egen rekordimport af kriminelle. Det vil sikkert glæde 116.752 svenske ofre for (anmeldt) grov vold om året.

Reinfeldt fortsatte med en budgetnyhet som handlar om att regeringen nästa år kommer att satsa ytterligare 1,5 miljarder kronor på rättsväsendet.– Otryggheten är fortfarande för stor och det är för få brott som klaras upp.Enligt Reinfeldt blir anslagen till rättsväsendet därmed drygt 10 miljarder högre än 2006.– Det är en mycket stor ökning av rättsväsendets kapacitet och vi förväntar oss väsentligt förbättrade resultat, sa Reinfeldt.Reinfeldt presenterade regeringens politik

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x