13
feb
Seneste opdatering: 14/2-13 kl. 1535
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Geert Wilders, the leader of the Party For Freedom in the Netherlands, will go on a speaking tour of Australia next week. In advance of his visit Down Under, Mr. Wilders was interviewed from the Hague on Australian TV. GoV

Är sociala problem vanligast i orter med få invandrare?

Stefan Fölster vid det nybildade Reforminstitutet väckte nyligen stor uppmärksamhet med en undersökning som visar att sociala problem är vanligast i orter med få invandrare. Undersökningen kom som på beställning och fick journalister att gå igång på högsta växel. Men det saknas något i undersökningen. Fölster väljer att helt utelämna brottsligheten när han undersöker sociala problem i kommunerna. Affe.

14.02.2013 153102

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x