28
mar
Seneste opdatering: 28/3-13 kl. 2343
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

East_-_West3

“In the East everything is forbidden and everything is significant.
In the West everything is allowed and nothing is significant”

Inkonsekvens

Konstnären och politikern Jenny A. Wenhammar i Kågeröd poserar med bar överkropp för att stödja den 19-åriga tunisiska flickan Amina, som i protest mot islamistiskt förtryck. Samtidigt er hun medlam af et parti, som vill ha en värld utan gränser där alla har möjlighet att flytta, og altså fylde endnu flere voldelige, muslimske patriarker på Sverige, der allerede truer, hærger og myrder udover hvad Sverige kan afholde dem fra.

Forleden mente en præst i Esbjerg, at der var alt for mange unge kvinder i politik, og det havde han da fuldstændigt ret i. De unge politikere syntes det var ‘gammeldags sludder’, og gammeldags er jo det værste, man kan være. Call Me Old Fashioned. Mine ikke helt så unge veninder siger det samme. I dag kan man se, at islam også er brandupopulær i Danmark, men mindst blandt kvinder, der har et masochistisk gen. Der er i det hele taget for mange unge, der føler sig kaldet, vi behøver et gerontokrati for at luge de værste ud. Giv magten til plejehjemmene, selvom Søvndal og Jelved også ender der.

femen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x