22
apr
Seneste opdatering: 23/4-13 kl. 1437
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Al Qaeda relateret, ældre terrorister, så det drejer sig ikke om “computerspil eller fremmedgørelse.” Der skal være tale om iranere, der ikke er canadiske statsborgere. Terrorforsøgerne står i kø i øjeblikket. Som man kunne se på Stratfor i starten af april, har der også været en voldsom ophobning i Europa de sidste tre år. Det vil naturligvis ende galt igen. Vesten reagerer, vi agerer ikke.

A potential bomb plot on a passenger train over the Niagara River has been averted, a police source says. While officials have not confirmed the train bombing plan, the RCMP are holding a news conference at 3:30 p.m. Monday to outline details of the arrest of what they say was a planned terror plot.

“The plan was to take out a train with passengers on board and the crossing trestle,” said a source. “It was meant to be spectacular and there would have been a lot of carnage.” RCMP thwart ‘major terrorist attack’ in Canada, Alleged terror plot targeting Via train thwarted

“The plan was to take out a train with passengers on board and the crossing trestle,” said a source. “It was meant to be spectacular and there would have been a lot of carnage.” “There is an Ontario component and a Quebec component.”As for who was behind the terror plot, the source did not confirm al-Qaida, as some are reporting. “I can tell you it’s the big boys,” he said. “I can tell you it’s heavy stuff.” MAJOR TERRORIST ATTACK ON CANADA AVERTED(Website for what might be the Via Rail terror suspect mysteriously vanishes.)

Også i Spanien har profetens sønner netop været i farten: Spain Arrests Two Terror Suspects with ‘Similar Profile’ to Boston Bombers. Ministry says Al-Qaida in the Islamic Maghreb terrorists have similar profile to Boston bombers. Det kan være svært at følge med.

Morten Uhrskov: Den vigtigste svenske bog

Invandring och mörkläggning – En saklig rapport från en förryckt tid er titlen på den vigtigste svenske bog i mange, mange år. Det er en debatbog, men den er meget mere end det. Strengt taget er det en dokumentarisk fremstilling af det fuldstændige vanvid, der pågår i Sverige, hvad angår landets forvandling til et tredjeverdensland.

På nær landene bag det hedengangne jerntæppe oplever samtlige vestlige lande en ikke-vestlig indvandring, der vil forandre Vesten og i sidste ende gøre Vesten til noget primært ikke-vestligt. Der er betydelige gradsforskelle mellem de berørte lande, både hvad angår omfanget af indvandringen og ikke mindst, når det kommer til graden af frihed til at tale om det, der sker. Kursen er dog i sat alle steder.


Sverige er alvorligt ramt på begge fronter. Den svenske politiske elite tillader masseindvandring i stort omfang, og samtidig hersker der totalitære tilstande med hensyn til at kunne tale om det. Det er da også sigende, at professor Karl-Olov Arnstberg og socionom og journalist Gunnar Sandelins bog ikke er blevet omtalt i et eneste mainstreammedie i Sverige. Sådan må det åbenbart være i landet, hvor karrieren kan blive ødelagt, hvis man ytrer sig kritisk om indvandringen.

Opdragelse

Det svenske folk skal ikke oplyses om indvandringens konsekvenser, det skal opdrages til at mene det rigtige. Bogens helt store styrke er dens omfattende dokumentation for galskaben, både gennem udtalelser af politikere, mediefolk og andre og gennem dens omfattende datamateriale.

Den svenske politiske elites holdning er glimrende opsummeret ved følgende citat fra 1997 af et svensk rigsdagsmedlem:

“Racisme og fremmedfjendskhed skal kriminaliseres og jages. I et demokrati går det ikke an at finde på undskyldninger, f.eks. at der er noget galt med flygtninge- og indvandrerpolitikken.”

Så kan det vist ikke udtrykkes tydeligere, hvad hensigten er. Svenske medier er helt med på den, og journalisters troværdighed er af samme grund helt i bund. Kun 23 procent af svenskerne har tillid til journalisterne, mens 64 procent ikke tror på, at medierne fortæller sandheden om indvandringen. Det kunne redaktøren af journalisternes eget blad ikke forstå, og hun skrev følgende kostelige sætning efter i øvrigt at have bestemt sig for, at der måtte være tale om en målefejl:

“Hvordan kan en erhvervsgruppe, som er så betydningsfuld, som arbejder så hårdt, og har så stærke etiske regler, have så lav tillid i offentligheden?”

Den lader vi lige stå et øjeblik.

Befolkningsudskiftningen

Den går raskt i Sverige. Alene i perioden 2000-2011 har Sverige givet opholdstilladelse til 703.126 personer. I samme periode er antallet, der er født i Sverige med to svenskfødte forældre, faldet med 103.063 personer. Vi taler om et land med i dag godt 9,5 millioner indbyggere. Det kan tydeligvis ikke gå hurtigt nok med at få erstattet de etniske svenskere med nogle helt andre.

Asyl og hvad deraf følger

Sverige tager imod suverænt flest asylsøgere i Europa målt på indbyggertal. I perioden januar 2007 til september 2012 drejede det sig om 176.089 personer eller 1.890 pr. 100.000 indbyggere. I Danmark er det tilsvarende tal 380 pr. 100.000 indbyggere.

I vanvidslandet Sverige diskuteres det i ramme alvor at give børn af afviste asylsøgere ret til at gå i skole i det regulære svenske samfund. Det foreslås også i fuldt alvor, at afviste asylsøgere skal have ret til at søge arbejde og bolig i Sverige. Det drejer sig om mange tusinde mennesker. Disse illegale – nå nej, “papirløse” på nysprog – skal altså kunne få de samme rettigheder som alle andre på trods af, at de er illegale, nå nej og så videre.

se resten på Jyllands Posten – Se også Uhrskovs fyldige anmeldelse på Sappho Historien om masseindvandringen i Sverige

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x