7
okt
Seneste opdatering: 8/10-13 kl. 1514
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Man må forsøge at overleve Glazovs orange skjorte og slips.

Politikerne opsagde samfundskontrakten

SF, De Radikale, Venstre og Konservative gjorde også, men det er gået hårdest ud over Socialdemokratiet. De var størst og kunne bestemme, nu er arbejdervælgerne overvejende borgerlige og nationale. I 2050 er der en million indvandrere og efterkommere i Danmark, og der har aldrig været noget folkeligt flertal for det. Vi har aldrig ønsket islam i vores land, men der var nogen, der viste bedre end vi gjorde. Det svarer i mine øjne til, at politikerne havde meldt os ind i EU i 1972 uden en folkeafstemning. Søren Krarup mener, det vil føre til borgerkrig ad åre, og det vil overraske mig, hvis det ikke gør.

Jeg er ikke i løsningsbranchen, men jeg kunne nemt opstille fuldstændigt rimelige kriterier for repatriering, som ville spare efterkommerne for uendeligt meget, men det påhviler politikerne at udøve damage-control, og da de mildt sagt ikke har været frontløbere, påhviler det vælgerne at skubbe dem til fadet. Begyndelsen er gjort, ved at arbejdere og lønmodtagere har forladt socialdemokratiet i hundredetusindvis (se grafik) og gjort DF til det næststørste parti, men det er kun begyndelsen. Vi er ved begyndelsen af en hundredeårig strid, som Søren Krarup også har sagt. Varer den kun 100 år, er vi måske heldige.

Jeg stemmer stadig, men ellers har jeg nødtvungent meldt mig ud af demokratiet. Jeg har altid betragtet politikere som nødvendige onder, men nu ser jeg dem også som potentielle fjender. De kan straffe mig, hvis jeg fornærmer deres klienter, som jeg ikke har i sinde at betragte som mine landsmænd. Deres femtekolonne går til angreb på myndigheder og personer. Forrædderiet mod danskerne og demokratiet – Udlændingeloven af 1983 – gjorde udslaget.

Når politikere ser stort på et folkeligt flertal, må de leve med, at folket vender ryggen imod dem. Jeg kritiserer, hvad de har gjort, men jeg ville ikke bruge et sekund på at hjælpe dem med at administrere deres ulykker. De opsagde mig, ikke omvendt. De skal bede til, der kommer generationer, som betragter dem på en anden måde end jeg gør. Vil deres “integrationsproblemer” forsvinde, når jeg endelig holder kæft, vil vi ikke længere skulle bruge milliarder på at reparere på deres forliste “visioner”? De har ikke så meget kompromitteret sig selv, som de har kompromitteret demokratiet som styreform.

Værst var socialdemokraterne, som Morten Uhrskov skriver, ikke fordi de var de mest rabiate, – det var R, SF og Enhl. – men fordi de var de største. At se partiet visne nu, indgyder en stor tilfredsstillelse og et vist håb for Danmark. Jeg foretrækker at se udlændingetemaet udslette partiet, og set over nogle årtier, er der rigtig godt håb om det. Hvis de Radikale røg samme vej, ville det næsten være for stor en lykke at bære. DR Jersild i tiden 28 minutter kan formentlig ses udenfor Danmark.

Indspilning i fuld skærm 07-10-2013 231840

Sverige i efterårsfarver

En alt for kort weekend i Skåne og Småland

Kullen  05.10.2013 030

06 10 2013 2 00206 10 2013 2 01706 10 2013 2 022Kullen  05.10.2013 001Kullen  05.10.2013 007Kullen  05.10.2013 012Kullen  05.10.2013 017

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x