7
dec
Seneste opdatering: 7/12-13 kl. 1758
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Timid politicians with a ‘misplaced’ fear of offending Muslims have allowed Islamist extremism to take root in the institutions of Britain, the Prime Minister warned yesterday. A task force chaired by David Cameron said the policy of treating different cultures as ‘separate and distinct’ – known as multiculturalism – had been a ‘mistake’. The panel said it was far easier to combat the fanaticism that leads to terrorism when different communities ‘come together to challenge it’.

Yesterday’s report – a response to the killing of soldier Lee Rigby in Woolwich – was scathing about the ‘reticence’ of politicians to confront Islamists. Mistake of multiculturalism aided extremists says PM: Report finds politicians’ failure to tackle the hard-line views allowed fanaticism to take root, Islamist extremists could be hit with new banning orders, warns Cameron

‘Chris Allen, an expert on Islamophobia at Birmingham University, said: “The more the lens is turned on the Muslim community, the more society begins to think, ‘There’s no smoke without fire’.”

Chris is a nice guy, and has made a nice career out of ‘Islamophobia’. The problem he keeps coming up against is that the British public did not imagine the 7/7 attacks, nor the slaughter of Drummer Rigby. Nor did we conjure up from the depths of our imaginations the Haymarket car-bomb, Madrid, Bali 9/11 and so on. Douglas Murray: This is Britain: a crackdown on Islamic extremism will not cause attacks on Muslims

Næsten to årtier efter at franskmændene første gang bebrejdede englænderne alle de fanatikere, de tog ind i landet, ser engelske politikere nu ud til at være i færd med at vågne. Tyve år er ingen imponerende reaktionstid, men det er dog langt hurtigere end en svensk ditto, som pt står på uendelig. Her kan man mindes, at Sverige allerede for fyrre år siden var ‘safe haven’ for palæsteninske terrorister, der også angreb København i 1985.

‘The Government, as much as organisations and communities in the UK, must take responsibility,” siger David Cameron. Det kan siges kortere: Tony Blair og Gordon Brown burde drages til ansvar sammen med store dele af journalistikorpset. Nu må vi så se om den snu Cameron lykkes med at skille den fredelige, kærlige islam ud fra de ‘islamistiske ekstremister’. Større ånder har haft besvær med det og muslimske talsmænd vælger med usvigelig sikkerhed det forkerte og går i baglås: UK Muslims Fear Extremism Backlash, hvorved en mulig løsning af et problem, dårligt kan undgå at blive til en forværring.

Den ulmende borgerkrig

Selv når der ikke er storopstande, som der med ganske jævne mellemrum er i Frankrig, ligger kommende voldelige konflikter hele tiden og ulmer i baggrunden klar til at eksplodere. (Opløsningen af Frankrig på mikroplanet, kan man studere på Faitdivers France.) Her et dristigt, velplanlagt raid på en kaserne for ‘riot police’ i Carcassonne, en gammel garnisonsby sydøst for Toulouse.

If a social explosion is coming it might begin in the historic city of Carcassonne, department of l’Aude, that has seen so much violence in recent years. The night of December 5-6 was exceptionally violent. Hooded individuals cut through the fence of the riot police barracks at 2:00 a.m. and in the hours that followed, eighteen cars were burned and seven arson fires were reported throughout the city. The [MSM] article stresses repeatedly that this was an exceptional event. Carcassonne has been the scene of many “exceptional” events since the arrival of non-European immigrants. Nuit chaude à Carcassonne : des individus cagoulés entrent chez les CRS et 18 voitures brûlées via Barracks attacked in Carcassonne og 19 andre franske medier.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x